- 2 Eylül 2022
- 7.741
- En iyi cevaplar
- 2
- 9.209
- 118
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #49.921
Evetşimdi bir soru soracağım belki mantıksızdır amabu bebekler önden gidiyor ya bizim fiziksel semptomlarımız falan ona göre mi etkileniyor sata göre aynı haftada olduğum bir hamile var ona göre ben çok ağırım yani ama onun bebeği tam sata uyumlu benimki 2 hafta önde ve ben bu 1 haftadır çok ağırlaştım
Recep İvedik pizzayı yiyordu ya kuryeykenGörümcem sağolsun eşiyle çarşıya çıkıp alıp gelmişlerdi kaynanam söylemiş. Geçde olsa akşam yemiştim ama o kadar sinirlenip üzülmüştüm ki tatlıyı yerken bile gözlerim doluyordu şuan bile eşim yanımda olsa bi tane yapıştırırdım yemin ederimvalla sinirlendim yarın aklıma gelirse eşime bi tane yapıştırıcam bu konu için
Kv sana bakmaya gelmişti niye gittiKız zaten ilk 6 ay filan Juno da yatar
Beşik öyle açık duracak sadece ne bileyim
Sonrada ne bilim yazlık tulum mu olur artık ne olur
Ben o kadar detaylı düşünmedim hiç
Valla detaya girersem ben hepten boğulurum zaten her iş ortada duruyor
Kv kaçtı gitti yine
Ben Allah'a çok şükür kız diyorumEvet çoğu kişiye kız deyince olsun diyorlar sinir oluyorum çünkü hani olmuş artık yapacak bir şey yok der gibi çok kötü, bir de hastalanınca yatalak felan olanlara, erkek çocukları bakmıyor sana genelde ya kızın bakar ya gelinin. Hep bir erkek kayırma şeysi
Çok iyi çok teşekkür ederim fazla para vermeye gerek yok bencebide Philips cam biberon mu alsam diğerini mi?
bana da olsun doyor bunu Anadolu kulturunde farkli sehirlerde gordum ve benim icin problem degil eski kadinlar cok çektiler kiz cocuklari çile ile butunlesti. Bilincaltlarinda bunlar var yoksa cinsiyet ayrimi olarak algilamiyorum.Ben Allah'a çok şükür kız diyorumo zaman onlarda çok şükür diyorlar erkek olsaydı da Allah a çok şükür erkek diyecektim
Bencede oyleYaa bana da tam tersi gibi geliyo artık toplumda. Eskiden erkek evlat daha çok tutulurdu sanki. Bana da sorulunca kız diyorum ayyy kız evlat can evlat filan gibi tepkiler veriliyor hep. Hatta oğlumun yanında da dedi biri üzüldüm ya duydu diye
Benım kızımın kafası hep dısarda duruyo ya ne zaman ellesem karnımın orası hep bi şiş kafası dısarda resmenKasılma canım o , kasılma olunca bebek hareketlerini hissetmezsin rahim esneyince hareketleri hissedersin benim de sağım aynı şekilde tepe gibi oluyordu. Şimdi tamamı kasılıyor rahim büyüdüğü için olabilir
Ben de aynı şeyi düşünüyorum kadın olmak çok zorbana da olsun doyor bunu Anadolu kulturunde farkli sehirlerde gordum ve benim icin problem degil eski kadinlar cok çektiler kiz cocuklari çile ile butunlesti. Bilincaltlarinda bunlar var yoksa cinsiyet ayrimi olarak algilamiyorum.
Uygulamadan canım, ama sana rastgele vermemiştir nstde felan sancı cıkmıştırNerden okuyorsun bunu?. E madem normal benim doktor niye adalat verdi yahu
Aynen öyle, evladın kızı erkeği olmaz sağlıkla gelsinler inşallahBen Allah'a çok şükür kız diyorumo zaman onlarda çok şükür diyorlar erkek olsaydı da Allah a çok şükür erkek diyecektim
Sağ ol canım bende bundan aldım arkadaşa linkini bulamamıştım mağazadan aldığım için
150ye 50 nıyr gelmedı acaba bugun ya, saol canım, 50yı beklıyım, acelesı yokSohrab 150 ye 40 kuponu geldi
Patates kızartması mı yedin35+1 den bildiriyorum ağzından ateşlerin çıkmadığı 1 gece bile olmayan Benim dün kızartma yememe rağmen gram yanması olmadı çok az kaldı seninde 1 hafta kadar rahim aşağı iniyor mide rahatlıyor diyorlardı inanmıyordum ama doğruymuş
Bi de bizim toplumumuzda şu var kızı verdın gitti ama erkek olunca gelin aldım benım onlar mantığı var hatta benımle otursunlar hep bana yardım etsinler erkek cocuk anasına bakar mantıgı varBen de aynı şeyi düşünüyorum kadın olmak çok zor
Niye ki kuzum sana yasak mı patates kızartması? Ben her gun yıyorumPatates kızartması mı yedinooof of
Gunaydın canımGünaydın kızlar
Bugün hıc güzel uyuyamadım, bir sağa bir sola, sabaha kadar döndüm durdum, gündüz uyurum inşallah 3 4 saat
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?