2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Evet vücut ve rahim bebeğin organ gelişimini değil kilosuna ve boyuna göre tepki veriyormuş nts sıklıgi bile bebeğin boy ve kilosuna göre ayarlaniyor

Recep İvedik pizzayı yiyordu ya kuryeyken senin tatlıyı da kurye yemiştir

Kv sana bakmaya gelmişti niye gitti

Ben Allah'a çok şükür kız diyorum o zaman onlarda çok şükür diyorlar erkek olsaydı da Allah a çok şükür erkek diyecektim

Ben Allah'a çok şükür kız diyorum o zaman onlarda çok şükür diyorlar erkek olsaydı da Allah a çok şükür erkek diyecektim
bana da olsun doyor bunu Anadolu kulturunde farkli sehirlerde gordum ve benim icin problem degil eski kadinlar cok çektiler kiz cocuklari çile ile butunlesti. Bilincaltlarinda bunlar var yoksa cinsiyet ayrimi olarak algilamiyorum.

Benım kızımın kafası hep dısarda duruyo ya ne zaman ellesem karnımın orası hep bi şiş kafası dısarda resmen

bana da olsun doyor bunu Anadolu kulturunde farkli sehirlerde gordum ve benim icin problem degil eski kadinlar cok çektiler kiz cocuklari çile ile butunlesti. Bilincaltlarinda bunlar var yoksa cinsiyet ayrimi olarak algilamiyorum.
Ben de aynı şeyi düşünüyorum kadın olmak çok zor

Günaydın herkese, bende ufak udak evin temizligine başladım dolap iclerini duzenleyerek temizleyerek geliyorum gunlere yaydim ve ancak okuyabildim sancililar inşallah zamanini beklesin. Benimde 6sinda dogum yapacagim doktorda randevum var gun veririz dedi heyecanliyim.

Bu arada lohusaliginiza dair hic plan yapmayin akışa birakip salın kendinizi.normalde gözünüze batmayacak seyler bile batacak herseyle belki zitlasacaksiniz ama simdiden buna sartlandirip daha 1 ay sonrasi icin yormayin kendiniz. daha hala hic mutlu hatirlamam halbuki dunyalar iyisi insanlar kayınvalidem kayinbabam hatta kocam onada yuklenmisti lphusalikla yeni özellikler diyorum ki bu son nolur izin ver ben yasayim lohusaligi busefer

Ve bu erkek bebek muhabbeti 2 kizim var bukez erkek gelecek, insanlar resmen hah bu sefer tutturdunuz gözüyle bakti resmen sanki biz onu ariyormusuz da 3.cu ondan olmus gibisinden. Sağlıklı ömürleri olsun hayirli insan olsunlarda hiç önemli degilki nasil ayirt ediyorlar anlamlandiramiyorum

Ve son birsey daha aklima gelmisken karnin asagi inme durumunu yasayan varmj sancilananlara özellikle sorum yani siz birsey hissediyormusunuz bununla alakali fizyolojik olarak, dun annem bana karnin asagi inmis gibi dedi, bende 1haftadir daha büyüdüğünü düşünüyorum karnimin ama asagi inince nasil oluyor bilen varmi? Hissiyatı nedir..

Patates kızartması mı yedin ooof of

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…