- 15 Ağustos 2014
- 2.578
- 3.545
- 158
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #49.941
Dun benim de vardi mide yanmasi. Kac gubdur aksam yemeginin hemen ustune maden suyu iciyordum yanma yokti. Dun gaviscon bile ise yaramadi. Bundan sonra her gun aksam yemeginden sonra maden suyu icecegimAy gece gece mide yanmasına uyandım gaviscon içtim ne faydanapsam yaa aklıma bişi de gelmiyo
Ağlaya ağlaya uyumuşum saat 5de35+1 den bildiriyorum ağzından ateşlerin çıkmadığı 1 gece bile olmayan Benim dün kızartma yememe rağmen gram yanması olmadı çok az kaldı seninde 1 hafta kadar rahim aşağı iniyor mide rahatlıyor diyorlardı inanmıyordum ama doğruymuş
Trendyolda 300 TL civarı canım diğer sitelerde daha yüksek aklında olsunKizlar hipp catlak krsmi indirimi gorurseniz haber verin benimki bitmek uzere
Ağlaya ağlaya uyumuşum saat 5deAllahım inşallah yaa
Ben kendiminkinin hafif hafif indiğini düşünüyorum çünkü midem rahatladıGünaydın herkese, bende ufak udak evin temizligine başladım dolap iclerini duzenleyerek temizleyerek geliyorum gunlere yaydim ve ancak okuyabildimsancililar inşallah zamanini beklesin. Benimde 6sinda dogum yapacagim doktorda randevum var gun veririz dedi heyecanliyim.
Bu arada lohusaliginiza dair hic plan yapmayin akışa birakip salın kendinizi.normalde gözünüze batmayacak seyler bile batacak herseyle belki zitlasacaksiniz ama simdiden buna sartlandirip daha 1 ay sonrasi icin yormayin kendiniz.daha hala hic mutlu hatirlamam halbuki dunyalar iyisi insanlar kayınvalidem kayinbabam hatta kocam onada yuklenmisti lphusalikla yeni özellikler diyorum ki bu son nolur izin ver ben yasayim lohusaligi busefer
Ve bu erkek bebek muhabbeti2 kizim var bukez erkek gelecek, insanlar resmen hah bu sefer tutturdunuz gözüyle bakti resmen sanki biz onu ariyormusuz da 3.cu ondan olmus gibisinden. Sağlıklı ömürleri olsun hayirli insan olsunlarda hiç önemli degilki nasil ayirt ediyorlar anlamlandiramiyorum
Ve son birsey daha aklima gelmisken karnin asagi inme durumunu yasayan varmj sancilananlara özellikle sorum yani siz birsey hissediyormusunuz bununla alakali fizyolojik olarak, dun annem bana karnin asagi inmis gibi dedi, bende 1haftadir daha büyüdüğünü düşünüyorum karnimin ama asagi inince nasil oluyor bilen varmi? Hissiyatı nedir..
Yasak canım gebelık sekerı yuzunden, kızartmanın her turlusu yasakNiye ki kuzum sana yasak mı patates kızartması? Ben her gun yıyorum
Ya hiç bişi işe yaramıyo artık çok canım çekti diye sütlü tatlı yedim sadece nerden yedim nerden canım çekti. Hayır kilo da alıyorum bide ben anlamadım bu işiDun benim de vardi mide yanmasi. Kac gubdur aksam yemeginin hemen ustune maden suyu iciyordum yanma yokti. Dun gaviscon bile ise yaramadi. Bundan sonra her gun aksam yemeginden sonra maden suyu icecegim
Hepimize bol sabır yaa şu aralığa bi ışınlansak hep beraberAz daha sabır cidden çok az kaldı
Anladım kuzum benım şekerim normalden de düşük cıkıyo zaten bende başka bişey var sandımYasak canım gebelık sekerı yuzunden, kızartmanın her turlusu yasak
O kilo almamak neden oluyo bence bılıyo musun vucut bebege verıyo her şeyı ondan ben hatta gecen hafta yarım kilo vermiştim yine yaklaşık 2 haftadır da hareketsizim evdeyım almam gerekıyorduYa hiç bişi işe yaramıyo artık çok canım çekti diye sütlü tatlı yedim sadece nerden yedim nerden canım çekti. Hayır kilo da alıyorum bide ben anlamadım bu işi
Benim aldığım 3 boy zarf boyutları bana iyi geldi bende küçük bekledimd e işeme yarayacak gibi görünüyoAynen güzel yani bakalım yerleştirince nasıl olacak o zarf modellerini pek beğenemedim azıcık geniş olsaymış iyiymiş
Kremleri diye düşündüm göğüs kremi vs bebek için pişik kremi tarzı aklıma geldi ama bakalımNe koymayı düşünüyorsun onlara
Kız ben kilo alıyorum çok yemek konusunda açılmadığım haldeO kilo almamak neden oluyo bence bılıyo musun vucut bebege verıyo her şeyı ondan ben hatta gecen hafta yarım kilo vermiştim yine yaklaşık 2 haftadır da hareketsizim evdeyım almam gerekıyordu
Benım de gaviscon falan işe yaramıyodu cok cektım mideden en son kusmalarım başladı işte reflü öyle bi ileriedi ki tiksiniyodum yemeklerden falan reflüye bağlı öksürük başladı, sıcak bişey içemiyodum boğazım resmen yanmış yara olmuş cok cektım mideden hamilelikteYa hiç bişi işe yaramıyo artık çok canım çekti diye sütlü tatlı yedim sadece nerden yedim nerden canım çekti. Hayır kilo da alıyorum bide ben anlamadım bu işi
Yaramıyo annem yaramıyo şu seviyede olmuyo ben her sabah yiyorum hem salata hem elma üstüne de ceviz. Normalde bunlarla kahvaltı yaptığımda o gün ne yersem yiyin yanmazdı. Şu anki level çok farklı bildiğin gibi değil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?