2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Ay gece gece mide yanmasına uyandım gaviscon içtim ne fayda napsam yaa aklıma bişi de gelmiyo
Dun benim de vardi mide yanmasi. Kac gubdur aksam yemeginin hemen ustune maden suyu iciyordum yanma yokti. Dun gaviscon bile ise yaramadi. Bundan sonra her gun aksam yemeginden sonra maden suyu icecegim

Ağlaya ağlaya uyumuşum saat 5de Allahım inşallah yaa

Ben kendiminkinin hafif hafif indiğini düşünüyorum çünkü midem rahatladı

Kızlar hb da,esıme ürünlerı gonderdım linklesin diye, ebebek ürünlerı, esım gönderdiğim ürünleri direk ekliyor lıstesıne benımle paylasınca satıcı değişiyor, neden boyle oluyor.. 1100 lıralık alısverıs yapıcam, çöpe gitmesin ya

Dun benim de vardi mide yanmasi. Kac gubdur aksam yemeginin hemen ustune maden suyu iciyordum yanma yokti. Dun gaviscon bile ise yaramadi. Bundan sonra her gun aksam yemeginden sonra maden suyu icecegim
Ya hiç bişi işe yaramıyo artık çok canım çekti diye sütlü tatlı yedim sadece nerden yedim nerden canım çekti. Hayır kilo da alıyorum bide ben anlamadım bu işi

Ay o değil kasım geldi kızlar doğum yasağı kalktı artık herkese bol bol güzel anılı, sağlıklı doğumlar diliyorum. İnşallah hayırlısıyla bebeklerimizi kucağımıza almak nasip olur
Not; Yay burcu için 23kasıma kadar tutun kendinizi

Ya hiç bişi işe yaramıyo artık çok canım çekti diye sütlü tatlı yedim sadece nerden yedim nerden canım çekti. Hayır kilo da alıyorum bide ben anlamadım bu işi
O kilo almamak neden oluyo bence bılıyo musun vucut bebege verıyo her şeyı ondan ben hatta gecen hafta yarım kilo vermiştim yine yaklaşık 2 haftadır da hareketsizim evdeyım almam gerekıyordu

Aynen güzel yani bakalım yerleştirince nasıl olacak o zarf modellerini pek beğenemedim azıcık geniş olsaymış iyiymiş
Benim aldığım 3 boy zarf boyutları bana iyi geldi bende küçük bekledimd e işeme yarayacak gibi görünüyo
Ne koymayı düşünüyorsun onlara
Kremleri diye düşündüm göğüs kremi vs bebek için pişik kremi tarzı aklıma geldi ama bakalım

O kilo almamak neden oluyo bence bılıyo musun vucut bebege verıyo her şeyı ondan ben hatta gecen hafta yarım kilo vermiştim yine yaklaşık 2 haftadır da hareketsizim evdeyım almam gerekıyordu
Kız ben kilo alıyorum çok yemek konusunda açılmadığım halde

Benım de gaviscon falan işe yaramıyodu cok cektım mideden en son kusmalarım başladı işte reflü öyle bi ileriedi ki tiksiniyodum yemeklerden falan reflüye bağlı öksürük başladı, sıcak bişey içemiyodum boğazım resmen yanmış yara olmuş cok cektım mideden hamilelikte sonra doktorum mide koruyucu verdi bebekler kilo alamıcak diye korktum cok sıkıntılıydı o sürecim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…