- 31 Ağustos 2022
- 2.694
- 6.751
- 88
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #49.961
Sabah bildirimlerle hatırladım kız akşam gelsinde görsün gününükız sen iste biz sana hatırlatırız
kız kocam görmüş aramaları ama böyle 08 li numara olunca banka internet felan diye düşünüp açmamış buna daha çok sinirlendimHahaha yazik kiz eşinin ne sucu var adamın işi varmış demek ki acamamis telefonu
Asıl getirin suçu ulasamayinca paran niye yanıyor ki geri ödemeleri lazim sonucta teslim almamışsın sonra başka yerden sipariş verirdin
Ay çok iyi anlıyorum kuzum geçmiş olsun lansor alıyordun dimi? O baya işe yarıyo keşke benimki de bana verse. Hafiflemiştir ama seniBenım de gaviscon falan işe yaramıyodu cok cektım mideden en son kusmalarım başladı işte reflü öyle bi ileriedi ki tiksiniyodum yemeklerden falan reflüye bağlı öksürük başladı, sıcak bişey içemiyodum boğazım resmen yanmış yara olmuş cok cektım mideden hamileliktesonra doktorum mide koruyucu verdi bebekler kilo alamıcak diye korktum cok sıkıntılıydı o sürecim
BeybiKızlar hb da,esıme ürünlerı gonderdım linklesin diye, ebebek ürünlerı, esım gönderdiğim ürünleri direk ekliyor lıstesıne benımle paylasınca satıcı değişiyor, neden boyle oluyor.. 1100 lıralık alısverıs yapıcam, çöpe gitmesin ya
Ben bu ara bulgura cok sardım bebege kilo aldırıyo diyolar bulgur pilavı yapıyorum her akşam mutlaka yiyorum yemegın yanında, ödem yapıyodur vucut belki canım. Muz yiyorum badem ceviz fındık süt yumurta yogurt kefir bunları dene bi deKız ben kilo alıyorum çok yemek konusunda açılmadığım halde
Başka çarelere kaldın deseneYaramıyo annem yaramıyo şu seviyede olmuyo ben her sabah yiyorum hem salata hem elma üstüne de ceviz. Normalde bunlarla kahvaltı yaptığımda o gün ne yersem yiyin yanmazdı. Şu anki level çok farklı bildiğin gibi değil
Ben artık bitmiştim yerlerde sürünüyodum famodin verdi bana famodine ragmen gece kalkıp gaviscon içiyodum o bile durdurmuyordu. 3 yastıkta yatıyodum ya eşim diyo oturur gibi uyuyosun nasıl uyuyosun dedim miden benım gibi yansın ayaktada uyursunAy çok iyi anlıyorum kuzum geçmiş olsun lansor alıyordun dimi? O baya işe yarıyo keşke benimki de bana verse. Hafiflemiştir ama seni
Aynısı aynısı ne yaptıysam yaramadı internette süt için diyo süt içiyorum daha cok yanıyoduYaramıyo annem yaramıyo şu seviyede olmuyo ben her sabah yiyorum hem salata hem elma üstüne de ceviz. Normalde bunlarla kahvaltı yaptığımda o gün ne yersem yiyin yanmazdı. Şu anki level çok farklı bildiğin gibi değil
Valla hem ondan hem benden denıyoruz değişiyor, motek kırlı camasır sepetı alıcam ebebekten, hepsıburada satıcısına dönüyor, anlamadım gittiBeybi
Ürünlerin renk seçenkeleri yada boyutları v.s varyant değiştirğinde alıcısıda değişebilir. Ama normalde linkleiğinde değişmemesi lazım
Ben gelene kadar idare etsin diye vermiş olabilirBenim de 32de bıraktırdı progestanı
Adalata şimdi başlattı. Pazartesi kontrole gidicem 36 +3 oluyorum o zaman belki kısa süreli alıyorumdur. Hiç sormak aklıma gelmedi Koşulsuz itaat ediyorum resmen
23 kasımdan önce doğarsa ne olacak bu bebeler pek anlamam bu işlerden hangisi iyiAy o değil kasım geldi kızlar doğum yasağı kalktı artıkherkese bol bol güzel anılı, sağlıklı doğumlar diliyorum. İnşallah hayırlısıyla bebeklerimizi kucağımıza almak nasip olur
Not; Yay burcu için 23kasıma kadar tutun kendinizi
Ya ödemim iki haftadır tavan ellerim ayaklarım şiş yanmalarım arttı. Bulgur çok güzel sütte yapıyo ama gazda yapıyo yanında. Senin kontrol ne zamandır bebekler kaç kiloydu en sonBen bu ara bulgura cok sardım bebege kilo aldırıyo diyolar bulgur pilavı yapıyorum her akşam mutlaka yiyorum yemegın yanında, ödem yapıyodur vucut belki canım. Muz yiyorum badem ceviz fındık süt yumurta yogurt kefir bunları dene bi de
Lohusalık nasıl ki ben de o dönemden korkmuyorum değilGünaydın herkese, bende ufak udak evin temizligine başladım dolap iclerini duzenleyerek temizleyerek geliyorum gunlere yaydim ve ancak okuyabildimsancililar inşallah zamanini beklesin. Benimde 6sinda dogum yapacagim doktorda randevum var gun veririz dedi heyecanliyim.
Bu arada lohusaliginiza dair hic plan yapmayin akışa birakip salın kendinizi.normalde gözünüze batmayacak seyler bile batacak herseyle belki zitlasacaksiniz ama simdiden buna sartlandirip daha 1 ay sonrasi icin yormayin kendiniz.daha hala hic mutlu hatirlamam halbuki dunyalar iyisi insanlar kayınvalidem kayinbabam hatta kocam onada yuklenmisti lphusalikla yeni özellikler diyorum ki bu son nolur izin ver ben yasayim lohusaligi busefer
Ve bu erkek bebek muhabbeti2 kizim var bukez erkek gelecek, insanlar resmen hah bu sefer tutturdunuz gözüyle bakti resmen sanki biz onu ariyormusuz da 3.cu ondan olmus gibisinden. Sağlıklı ömürleri olsun hayirli insan olsunlarda hiç önemli degilki nasil ayirt ediyorlar anlamlandiramiyorum
Ve son birsey daha aklima gelmisken karnin asagi inme durumunu yasayan varmj sancilananlara özellikle sorum yani siz birsey hissediyormusunuz bununla alakali fizyolojik olarak, dun annem bana karnin asagi inmis gibi dedi, bende 1haftadir daha büyüdüğünü düşünüyorum karnimin ama asagi inince nasil oluyor bilen varmi? Hissiyatı nedir..
Anaaa ay iyiki dedin hee kesin görsem denerdimAynısı aynısı ne yaptıysam yaramadı internette süt için diyo süt içiyorum daha cok yanıyodubi de azcık suya sirke karıstırın yazıyo internette asidi düzenlerde iyi yapar belki dedım yapmaz olaydım ben sonra bi kus bi kus allahım sakın denemeyın denettırmeyın
Beybi baktım şimdiValla hem ondan hem benden denıyoruz değişiyor, motek kırlı camasır sepetı alıcam ebebekten, hepsıburada satıcısına dönüyor, anlamadım gitti
Akrep olur anlaşıyorsan sıkıntı yok23 kasımdan önce doğarsa ne olacak bu bebeler pek anlamam bu işlerden hangisi iyi
Akrep olacak.23 kasımdan önce doğarsa ne olacak bu bebeler pek anlamam bu işlerden hangisi iyi
İnşallah yemiştirRecep İvedik pizzayı yiyordu ya kuryeykensenin tatlıyı da kurye yemiştir
Böyle söylüyorlar ya mesela 37 başlayınca mı yoksa bitince mi benim beynim yanıyoKızlar bu arada sağlık ocağında ki ebe karnıma bastırdı midemin oraya yandan gülümsedi göbeğim düştü mü diye bakarken ama bir şey söylemedi bende sormadım salak gibi
Yalancı sancılar giriyor şu an sana dedi, sancın başladığında hemen gitme hastaneye dedi sıklığa göre git dedi. Ayreten göğüs kremi keşke almasaydın keşke dedi lansinoh hem pahalı hem bir şeye yaramıyor onun yerine ayva jeli ben tabinin üzerinde ki yağı kullansan yeterdi dedi. Gümüş kapakları 37haftadan itibaren kullanmaya başla dedi
yazık boşver temelli dönüş yapsın sonra canına okursunSabah bildirimlerle hatırladım kız akşam gelsinde görsün gününü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?