2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
kız sen iste biz sana hatırlatırız
Sabah bildirimlerle hatırladım kız akşam gelsinde görsün gününü
kız kocam görmüş aramaları ama böyle 08 li numara olunca banka internet felan diye düşünüp açmamış buna daha çok sinirlendim getirden ben o parayı söke söke alırdım ama o kadar gıcık kaptımki eşimden parasını aldım senin paran boşa gitsin dedim

Ay çok iyi anlıyorum kuzum geçmiş olsun lansor alıyordun dimi? O baya işe yarıyo keşke benimki de bana verse. Hafiflemiştir ama seni

Beybi
Ürünlerin renk seçenkeleri yada boyutları v.s varyant değiştirğinde alıcısıda değişebilir. Ama normalde linkleiğinde değişmemesi lazım

Kız ben kilo alıyorum çok yemek konusunda açılmadığım halde
Ben bu ara bulgura cok sardım bebege kilo aldırıyo diyolar bulgur pilavı yapıyorum her akşam mutlaka yiyorum yemegın yanında, ödem yapıyodur vucut belki canım. Muz yiyorum badem ceviz fındık süt yumurta yogurt kefir bunları dene bi de

Başka çarelere kaldın desene

Ay çok iyi anlıyorum kuzum geçmiş olsun lansor alıyordun dimi? O baya işe yarıyo keşke benimki de bana verse. Hafiflemiştir ama seni
Ben artık bitmiştim yerlerde sürünüyodum famodin verdi bana famodine ragmen gece kalkıp gaviscon içiyodum o bile durdurmuyordu. 3 yastıkta yatıyodum ya eşim diyo oturur gibi uyuyosun nasıl uyuyosun dedim miden benım gibi yansın ayaktada uyursun cok fenaydı

Aynısı aynısı ne yaptıysam yaramadı internette süt için diyo süt içiyorum daha cok yanıyodu bi de azcık suya sirke karıstırın yazıyo internette asidi düzenlerde iyi yapar belki dedım yapmaz olaydım ben sonra bi kus bi kus allahım sakın denemeyın denettırmeyın

Beybi
Ürünlerin renk seçenkeleri yada boyutları v.s varyant değiştirğinde alıcısıda değişebilir. Ama normalde linkleiğinde değişmemesi lazım
Valla hem ondan hem benden denıyoruz değişiyor, motek kırlı camasır sepetı alıcam ebebekten, hepsıburada satıcısına dönüyor, anlamadım gitti

Benim de 32de bıraktırdı progestanı
Adalata şimdi başlattı. Pazartesi kontrole gidicem 36 +3 oluyorum o zaman belki kısa süreli alıyorumdur. Hiç sormak aklıma gelmedi Koşulsuz itaat ediyorum resmen
Ben gelene kadar idare etsin diye vermiş olabilir maşallah bebeğin kilosuda iyi haftanda. Bence doktorun kendisini garantiye almak istemiş olabilir :) heyecanlı mısın nasılsın?

23 kasımdan önce doğarsa ne olacak bu bebeler pek anlamam bu işlerden hangisi iyi

Ya ödemim iki haftadır tavan ellerim ayaklarım şiş yanmalarım arttı. Bulgur çok güzel sütte yapıyo ama gazda yapıyo yanında. Senin kontrol ne zamandır bebekler kaç kiloydu en son

Lohusalık nasıl ki ben de o dönemden korkmuyorum değil elimizde olmadan kötü şeyler mi yaşıcaz duygusal anlamda. Kendimi şartlandırmak istemiyorum ama korkmuyor değilim

Anaaa ay iyiki dedin hee kesin görsem denerdim benden önce denediğin teşekkür ederim çok benim yapacak olduğum bişeydi. Bugünde tahin denicem

Valla hem ondan hem benden denıyoruz değişiyor, motek kırlı camasır sepetı alıcam ebebekten, hepsıburada satıcısına dönüyor, anlamadım gitti
Beybi baktım şimdi
E-bebek ürününü HB kendi bünyesine çekmiş
e-bebek mağazası içinde almak istesende satıcı HB'ye dönüyor
HB arada bunu yapar çok satan ürünü kendi bünyesine çeker

23 kasımdan önce doğarsa ne olacak bu bebeler pek anlamam bu işlerden hangisi iyi
Akrep olur anlaşıyorsan sıkıntı yok bakma böyle konuştuğumuza yaa sağlıklı olsun yeter işin şakası burcu. Nasıl yetiştirirsek öyle evlat olur

Böyle söylüyorlar ya mesela 37 başlayınca mı yoksa bitince mi benim beynim yanıyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…