2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Valla hem ondan hem benden denıyoruz değişiyor, motek kırlı camasır sepetı alıcam ebebekten, hepsıburada satıcısına dönüyor, anlamadım gitti
Tatlım
e-bebek mağazasına giriş yap
*** TÜm ürünler de
****arama motoruna kirli yaz
*** alt sırada çıkan ürüne gir onu linkle

Canım bizdede aynısı oldu eşimin linklediği ürüne tıkladım altta diğer satıcı çıktı onu sepete ekle yaptım direk para eşime yattı bence sende 1 tane al 4-5 saat sonra bi bak eşinin hesabta satın aldığın gözüküyorsa böyle yap

SAT
28 mart
T.DOĞUM TARİHİ
25.12.2023
BEBEK İSMİ
-
DOĞUM TARİHİDOĞUM HAFTASI
Canım ben normalde Ocak grubundaydım ama doktorum sezaryen olacağı için 25 Aralık haftasını verdi zaten çok büyük oalsılıkla Aralıkta olacak gibi doğumum şu an 31. haftamdayım. Herkese merhaba . Sağlıklı doğumlarımız olsun inşallah az kaldı . :)

Yok boyut iyi gibi de ince ya eninde azıcık pay olsaymış benimki kâğıt dosya gibi içine göğüs pedleri süt saklama poşetini denerim bende

ıdrarın yanındakı artıya bascaksın değerleri görmem lazım canım lökosit falan yazar
İşte bende bastım değer yok canım bende anlaamdim bı daha denerim olmasa teşekur edderim
Ay inşallah ondandır çünkü dogurucam dedim artık vala Allah hapimize yardım etsin ya sağlıkla doguralim gerçekten sağlık çok önemli annelik te hem çok kutsal hem çok zor ben bunu ikinci defa çok iyi anladım yani

Lohusalık nasıl ki ben de o dönemden korkmuyorum değil elimizde olmadan kötü şeyler mi yaşıcaz duygusal anlamda. Kendimi şartlandırmak istemiyorum ama korkmuyor değilim
Lohusalikta ben kotu seyler yasamadim. Daha dogrusu bebek 15 gun kuvozde oldugu icin belki de kendimi dinleme firsatim olmadi. Evde olsaydim belki daha farkli olurdu. Insallah lohusaligimiz cok rahat gecer

Kız ben kilo alıyorum çok yemek konusunda açılmadığım halde
Bebektir o sen degilsindir bence
Bacım bende kilom yerinde sayıyor ve eğer yanlış ölçüm değilse bebekte 50 gram almış görünüyor 1bucuk haftada çok canım sıkıldı 1 haftadan fazladır kefir içmiyordum ondan heralde

Satın almaya mı tıklayım

Lohusalikta ben kotu seyler yasamadim. Daha dogrusu bebek 15 gun kuvozde oldugu icin belki de kendimi dinleme firsatim olmadi. Evde olsaydim belki daha farkli olurdu. Insallah lohusaligimiz cok rahat gecer
İnşallah ya inşallah o dönemi de hayırlısıyla hem bebek sağlıklı hem bizim ruh halimiz sağlıklı atlatsak.

K Kaskade olmadı yine gülüm, ya da eşimin linklediğinden alıyım, arada fark oluyor ama lınkkten yıne bıseyler kalıyor gerıye

K Kaskade olmadı yine gülüm, ya da eşimin linklediğinden alıyım, arada fark oluyor ama lınkkten yıne bıseyler kalıyor gerıye
Tatlım sen liste yap listeni eşinle paylaş git onun mobil hesabından al
aynı kapıya çıkar aslında
ama paylaşından listeyi whatsapp yolu ile göndermeyi unutma
alım yaparkende mobilden girip al

Bak mesela eşinin linkinden ürüne git. Sonra aşağı doğru in orda başka satıcılarda gözüküyor. Direk istediğin satıcıda sepete ekle diceksin. Ben öyle yapmıştım
Gonderdıgı lınkten aldım sımdı, 12 lıra fark cıkıyor, %7sınde yıne kalıyor para, bıdahakıne oyle yapıyım artık, ılk kez boyle bısey gordum, daha once de bırsuru lınk paylastık hıc degısmıyordu satıcı

Tatlım sen liste yap listeni eşinle paylaş git onun mobil hesabından al
aynı kapıya çıkar aslında
ama paylaşından listeyi whatsapp yolu ile göndermeyi unutma
alım yaparkende mobilden girip al
Bız hep telefondan alıyoruz zaten canım

Günaydın can kadınlar, Kasım 1-hadi ekime başladık ah Ekimi de bi çıkaralım derken çok şükür bugünü gördük. Bugün 12 de kontrolüm var inşallah benim minik oğlum kilo almıştır. Rahim boyu olduğu yerde durmuştur. Güzel haberler alırım. Doktor bana ilk görüşmemizde en erken 23 kasım en geç 13 Aralık arası demişti. En erkene kaldı 22 gün. Şaka gibi geliyor. Allahım yavrularımızı sağlıkla sıhhatle kucağımıza almayı nasip etsin. Kimin kontrolü vardı bugün başka

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…