2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Evet canım, ay senin imzanda 30 gün yazıyor çok heyecanlı

Kızlar karnıma sancı girdi ya sandalyeye çıkıp gardıropu silip, yerleştirmiştim. Çok fenayım şu an midem de kramp gibi ağrılar var onun etkisi var mıdır ki
Kız ben bulaşık makinasının alt rafını boşaltmıyorum eğil kalk ağrım oluyo diye. Kendini yormasana

Lohusalık nasıl ki ben de o dönemden korkmuyorum değil elimizde olmadan kötü şeyler mi yaşıcaz duygusal anlamda. Kendimi şartlandırmak istemiyorum ama korkmuyor değilim
Bi kere en basta canın yaniyor sezeryanla da olsa normal doğum da olsa hareketin kisitlaniyor bilmiyorum ben oyle oldugum icin belkide alanima müdahale edilmesi isime karisilmasi hosuma gitmemisti biri diyor emzir memeni asilan bebege vermeye calisan, biri diyor gazi var ondan agliyor , mama verelim su verelim . Biz normalde suan kayinvalidemle altustlu oturuyoruz ozamanda 1blok vardi aramizda allahim herkes geldi kaldi evde kanaman var vc cikicam tuvalet dolu emek emek yaptigim temizlikten eser kalmadı herkes kendi bildigini uyguluyor kalabalik aileyiz gelen giden eksik olmadi evim evlikten cikti ki bu beni cok germisti, suanda da mesela gorumcem gelir kalir kayinvalidem kalir asla rahatsız olmam ama o süreç benim icin o kadar zor ve farkli gecmisti ki erknen anne oldum 21 yasindaydim sen bilmezsinle.doluydu etrafimdaki cumle kuranlarin hepsi, tabi hormonlarinda etkisi var en kucuk seyi yanlis algiliyorsun yok soylemi dedi boyle mi dedi niye dedi niye yaptı, ama diyorum bu sefer cok guzel olacak tadini cikaracagim kim ne derse desin duymadan gormeden kendi bildiğim gibi yapacagim basarabilirsem egerki bukez kapanış guzel olsun anilarda guzel kalsn
Bizim kötü deneyimlerimizle sizinde hep oyle olacak degil elbette ama hormonlar etkili oluyor cok. e agrin sizin oluyor birde ilkse yok olmuyor ememiyor beceremiyorum hissi geliyor. İlk 3-4 gunden sonra tabi rayina oturuyor herşey. Sonrasi cok güzel

Oyle 1 tane alamazdım 600 lıra ürün neyse aldım gıttı artık hepsı burada satıcısından aldım, onun gonderdıgı lınkte hepsıburada satıcıydı
Kız ben 3000 lik ürün aldım riske girip para gelmeseydi iptal edecektim ama öyle planlamıştım

sudem34
Canım kartımdaki son limit ile
Molfix sarı paket 4 numara aldım 2 tane artık başka 4 numara almam alırsamda farklı marka alırım
2'li paketi 516 TL Mağazayı takip edince 25 TL indi .
Kardeşimin hesabına link olarak attım bana güzel hepsipay yüklenecek
491'den 8 TL daha kendi hepsipay param ile indi en son 483'e aldım tanesi 2,80'e geldi. Molfix sarıda artık 3 altı bulmak imkansız.

Ay bu sancı galiba ya çok değişik midemin sağ tarafında yukarı doğru şişlik oluştu

Benimkiler cok ciddiye aldi bu isi. Gece hic uyutmadilar, karnimin 4 tarafindan disari cikmaya calistilar gibi. Sonra da kasilmalar oldu sık sık. Canimi yakmiyor, agrim da yok. Ama doktora yazinca gel nst de bakalim dedi. Simdi yoldayim
Bak mesela eşinin linkinden ürüne git. Sonra aşağı doğru in orda başka satıcılarda gözüküyor. Direk istediğin satıcıda sepete ekle diceksin. Ben öyle yayapmıştım
Sohrab canim ben de boyle savasci gibi yapiyorum. Sepette indirimli urunlerde oyle oluyor. Orj fiyati en uygun olana ceviriyor otomatik. Daha once basima gelmisti benim, link gelir almistik.
Whatsappdan tikladiktan sonra , listeden direk sepete ekle deme. Urun icine gir, asagida farkli satici secip sepete ekle.
Dun gece ben de yine bu sekil yaptim henuz yansimamis. 24 saat olmadi daha. Ama gecen aylarda dikkat etmistim yansimisti.

Anaaa ay iyiki dedin hee kesin görsem denerdim benden önce denediğin teşekkür ederim çok benim yapacak olduğum bişeydi. Bugünde tahin denicem
Tahini denemdk için tatlı kaşığı ile yut tahinde beni mahvetmisti

Kizlar e bebek bana bebek arabalarinda geçerli 200 TL kupon vermiş arabaa almak isteyen ve daha almamış olan ihtiyacı olan varsa vereyim tabi kulanilir mi bilmiyorum benim bebek arabasına ihtiyacım yok var çünkü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…