- 2 Ağustos 2021
- 5.615
- En iyi cevaplar
- 1
- 5.381
- 148
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #50.001
Bak onlarda mantıklı deneme yanılma bulucaz bakalım kullanıcak yerYok boyut iyi gibi de ince ya eninde azıcık pay olsaymış benimki kâğıt dosya gibi içine göğüs pedleri süt saklama poşetini denerim bende
Evet canım, ay senin imzanda 30 gün yazıyor çok heyecanlıKasılma canım o , kasılma olunca bebek hareketlerini hissetmezsin rahim esneyince hareketleri hissedersin benim de sağım aynı şekilde tepe gibi oluyordu. Şimdi tamamı kasılıyor rahim büyüdüğü için olabilir
Aklıma başka bir şey de gelmiyor iyi miBak onlarda mantıklı deneme yanılma bulucaz bakalım kullanıcak yer
Kız ben bulaşık makinasının alt rafını boşaltmıyorum eğil kalk ağrım oluyo diye. Kendini yormasanaKızlar karnıma sancı girdi yasandalyeye çıkıp gardıropu silip, yerleştirmiştim. Çok fenayım şu an midem de kramp gibi ağrılar var onun etkisi var mıdır ki
Ben de maleswf öyleyim. Hamilelik öncesi nasıl besleniyorsam aynı gidiyorum ama her gün 100 gram ekliyo bazı günler 500 gramKız ben kilo alıyorum çok yemek konusunda açılmadığım halde
Bi kere en basta canın yaniyor sezeryanla da olsa normal doğum da olsa hareketin kisitlaniyor bilmiyorum ben oyle oldugum icin belkide alanima müdahale edilmesi isime karisilmasi hosuma gitmemisti biri diyor emzir memeni asilan bebege vermeye calisan, biri diyor gazi var ondan agliyor , mama verelim su verelim . Biz normalde suan kayinvalidemle altustlu oturuyoruz ozamanda 1blok vardi aramizda allahim herkes geldi kaldi evde kanaman var vc cikicam tuvalet dolu emek emek yaptigim temizlikten eser kalmadı herkes kendi bildigini uyguluyor kalabalik aileyiz gelen giden eksik olmadi evim evlikten cikti ki bu beni cok germisti, suanda da mesela gorumcem gelir kalir kayinvalidem kalir asla rahatsız olmam ama o süreç benim icin o kadar zor ve farkli gecmisti ki erknen anne oldum 21 yasindaydim sen bilmezsinle.doluydu etrafimdaki cumle kuranlarin hepsi, tabi hormonlarinda etkisi var en kucuk seyi yanlis algiliyorsun yok soylemi dedi boyle mi dedi niye dedi niye yaptı, ama diyorum bu sefer cok guzel olacak tadini cikaracagim kim ne derse desin duymadan gormeden kendi bildiğim gibi yapacagim basarabilirsem egerki bukez kapanış guzel olsun anilarda guzel kalsnLohusalık nasıl ki ben de o dönemden korkmuyorum değilelimizde olmadan kötü şeyler mi yaşıcaz duygusal anlamda. Kendimi şartlandırmak istemiyorum ama korkmuyor değilim
Kız ben 3000 lik ürün aldım riske girip para gelmeseydi iptal edecektim ama öyle planlamıştımOyle 1 tane alamazdım 600 lıra ürünneyse aldım gıttı artık hepsı burada satıcısından aldım, onun gonderdıgı lınkte hepsıburada satıcıydı
Kuzum bir şey olmaz diye düşündüm hareketi engelleyecek bir sıkıntım yok egzersiz yapıyorım haftada 2 günKız ben bulaşık makinasının alt rafını boşaltmıyorum eğil kalk ağrım oluyo diye. Kendini yormasana
Daha da işim var uzandım şimdi sancı geçsin diye bekliyorum damacana su sızdırmış mutfakta yerler hep suKız ben bulaşık makinasının alt rafını boşaltmıyorum eğil kalk ağrım oluyo diye. Kendini yormasana
Hiç kalkma bence yat. Benimde yok bi engelim harekete ama etmiyorum yine deDaha da işim var uzandım şimdi sancı geçsin diye bekliyorum damacana su sızdırmış mutfakta yerler hep su
Kayınvalidem gelicek yoldaHiç kalkma bence yat. Benimde yok bi engelim harekete ama etmiyorum yine de
Senin 2 haftan var gibi hissediyorumKızlar ben bugün doğurucam gibi hissediyorum karnım çok çok aşağı inmiş yainşallah doğurmam amin
Benimkiler cok ciddiye aldi bu isi. Gece hic uyutmadilar, karnimin 4 tarafindan disari cikmaya calistilar gibi. Sonra da kasilmalar oldu sık sık. Canimi yakmiyor, agrim da yok. Ama doktora yazinca gel nst de bakalim dedi. Simdi yoldayimAy o değil kasım geldi kızlar doğum yasağı kalktı artıkherkese bol bol güzel anılı, sağlıklı doğumlar diliyorum. İnşallah hayırlısıyla bebeklerimizi kucağımıza almak nasip olur
Not; Yay burcu için 23kasıma kadar tutun kendinizi
Bak mesela eşinin linkinden ürüne git. Sonra aşağı doğru in orda başka satıcılarda gözüküyor. Direk istediğin satıcıda sepete ekle diceksin. Ben öyle yayapmıştım
Tahini denemdk için tatlı kaşığı ile yut tahinde beni mahvetmistiAnaaa ay iyiki dedin hee kesin görsem denerdimbenden önce denediğin teşekkür ederim çok benim yapacak olduğum bişeydi. Bugünde tahin denicem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?