- 2 Eylül 2022
- 7.741
- En iyi cevaplar
- 2
- 9.209
- 118
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #50.021
Bütün karnında bebek sıkışmış gibi oluyor sancida karnın kalıba dönüşüyor kemik gibiAy bu sancı galiba ya çok değişik midemin sağ tarafında yukarı doğru şişlik oluştu
Yaşadığım bu şey ne o zamanBütün karnında bebek sıkışmış gibi oluyor sancida karnın kalıba dönüşüyor kemik gibi
Bu 37 de ne var bilmiyorum ama normal doğum yapacaklara da 37 den sonra magnezyumu biraktiriyorlarmisKızlar bu arada sağlık ocağında ki ebe karnıma bastırdı midemin oraya yandan gülümsedi göbeğim düştü mü diye bakarken ama bir şey söylemedi bende sormadım salak gibi
Yalancı sancılar giriyor şu an sana dedi, sancın başladığında hemen gitme hastaneye dedi sıklığa göre git dedi. Ayreten göğüs kremi keşke almasaydın keşke dedi lansinoh hem pahalı hem bir şeye yaramıyor onun yerine ayva jeli ben tabinin üzerinde ki yağı kullansan yeterdi dedi. Gümüş kapakları 37haftadan itibaren kullanmaya başla dedi
Ayy 2 gündür beni görmeyen komşum geldi şimdi karnıma tuhaf tuhaf baktı noldu dedim karnın inmiş sanki dediSenin 2 haftan var gibi hissediyorum
Şişliğe dokunduğunda hareket hissediyorsan bebek gerilmistir sancıyi rahim yapıyor ya sancı girdiğinde bütün rahîm kasılıyor bizim rahimlerimizde neredeyse bütün karnımiza yayıldığı için bütün karın kasılıyorYaşadığım bu şey ne o zamanhala geçmedi ya
Annem der ki hep karın indikten 10 gün sonra doğum başlarAyy 2 gündür beni görmeyen komşum geldi şimdi karnıma tuhaf tuhaf baktı noldu dedim karnın inmiş sanki dedieskiden kucağımda hissettiğim karnımı şuanda kasıklarımda hissediyorum çünkü ya sabah uyandım çok tuhaf geldi banada karnım yinede evrene pozitif enerji yolluyorum 15 kasımda gelecekler
MaşallahKızlar çıktım doktordan 45cm 2250gr bugün tam 34+0 doktor gelişimide tam haftasında. Doktor dedi ki gelişimi normal haftasıyla uyumlu iri bir bebek değil. Benim 38de doğurma hayallerim yalan oldu 40ı görürüm bide bizde herkes en erken 41de doğuruyor erken doğuranda yokhayırlısı olsun yaa napalım artık en son ben doğururum da kriz gelir bana
Aynen yaa hayırlısı sağlıklı gelsinde hepimizinkiMaşallahzaten erkek bebekler geç doğar derler
Poposu da olabilir miBenım kızımın kafası hep dısarda duruyo ya ne zaman ellesem karnımın orası hep bi şiş kafası dısarda resmen
Sanki bende geç doğurucam gibi ya içime öyle doğuyor.Kızlar çıktım doktordan 45cm 2250gr bugün tam 34+0 ultrason gelişimide tam haftasında. Doktor dedi ki gelişimi normal haftasıyla uyumlu iri bir bebek değil. Benim 38de doğurma hayallerim yalan oldu 40ı görürüm bide bizde herkes en erken 41de doğuruyor erken doğuranda yokhayırlısı olsun yaa napalım artık en son ben doğururum da kriz gelir bana
Ay komşumda 10 güne doğurursun dedi demekki büyüklerimiz bişey biliyorAnnem der ki hep karın indikten 10 gün sonra doğum başlar
Bunu bizim oğlanlarada söylermisinMaşallahzaten erkek bebekler geç doğar derler
11kilo aldım toplamda Allah kabul etsinBen de maleswf öyleyim. Hamilelik öncesi nasıl besleniyorsam aynı gidiyorum ama her gün 100 gram ekliyo bazı günler 500 gram
Alla alla neden iptal etmişler ki benım eşim getirde yonetici bi kere bize eksik ürün getirmişlerdi dükkan sahibine kadar ulaştık o akşam illa yoğurtlu dondurma diye tutturmuştum
Günaydın herkese, bende ufak udak evin temizligine başladım dolap iclerini duzenleyerek temizleyerek geliyorum gunlere yaydim ve ancak okuyabildimsancililar inşallah zamanini beklesin. Benimde 6sinda dogum yapacagim doktorda randevum var gun veririz dedi heyecanliyim.
Bu arada lohusaliginiza dair hic plan yapmayin akışa birakip salın kendinizi.normalde gözünüze batmayacak seyler bile batacak herseyle belki zitlasacaksiniz ama simdiden buna sartlandirip daha 1 ay sonrasi icin yormayin kendiniz.daha hala hic mutlu hatirlamam halbuki dunyalar iyisi insanlar kayınvalidem kayinbabam hatta kocam onada yuklenmisti lphusalikla yeni özellikler diyorum ki bu son nolur izin ver ben yasayim lohusaligi busefer
Ve bu erkek bebek muhabbeti2 kizim var bukez erkek gelecek, insanlar resmen hah bu sefer tutturdunuz gözüyle bakti resmen sanki biz onu ariyormusuz da 3.cu ondan olmus gibisinden. Sağlıklı ömürleri olsun hayirli insan olsunlarda hiç önemli degilki nasil ayirt ediyorlar anlamlandiramiyorum
Ve son birsey daha aklima gelmisken karnin asagi inme durumunu yasayan varmj sancilananlara özellikle sorum yani siz birsey hissediyormusunuz bununla alakali fizyolojik olarak, dun annem bana karnin asagi inmis gibi dedi, bende 1haftadir daha büyüdüğünü düşünüyorum karnimin ama asagi inince nasil oluyor bilen varmi? Hissiyatı nedir..
4 günün lafı mı olurAy komşumda 10 güne doğurursun dedi demekki büyüklerimiz bişey biliyorbiz onu 14 yaparız benim dediğim günde doğarlar
Senin üstteki oğlan alttakini canından bezdirmese sorun yoktaBunu bizim oğlanlarada söylermisin
Bugün yorgun gelecek dinlensin dediydimAsıl o zaman yat gelince yapar o
Bulgur pilavı kadar B12 artıran bir şey yok eşim ayda 12 tane B12 iğnesi oluyordu değeri o kadar düşüktü evlendik annem bulgur pilavı yedir sürekli bulgur pilavı yiyorduk ve eşimin o aydan sonra bir daha B12 ignesine hapına ihtiyacı olmadıBen bu ara bulgura cok sardım bebege kilo aldırıyo diyolar bulgur pilavı yapıyorum her akşam mutlaka yiyorum yemegın yanında, ödem yapıyodur vucut belki canım. Muz yiyorum badem ceviz fındık süt yumurta yogurt kefir bunları dene bi de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?