2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Bu 37 de ne var bilmiyorum ama normal doğum yapacaklara da 37 den sonra magnezyumu biraktiriyorlarmis

Senin 2 haftan var gibi hissediyorum
Ayy 2 gündür beni görmeyen komşum geldi şimdi karnıma tuhaf tuhaf baktı noldu dedim karnın inmiş sanki dedi eskiden kucağımda hissettiğim karnımı şuanda kasıklarımda hissediyorum çünkü ya sabah uyandım çok tuhaf geldi banada karnım yinede evrene pozitif enerji yolluyorum 15 kasımda gelecekler

Yaşadığım bu şey ne o zaman hala geçmedi ya
Şişliğe dokunduğunda hareket hissediyorsan bebek gerilmistir sancıyi rahim yapıyor ya sancı girdiğinde bütün rahîm kasılıyor bizim rahimlerimizde neredeyse bütün karnımiza yayıldığı için bütün karın kasılıyor

Kızlar çıktım doktordan 45cm 2250gr bugün tam 34+0 ultrason gelişimide tam haftasında. Doktor dedi ki gelişimi normal haftasıyla uyumlu iri bir bebek değil. Benim 38de doğurma hayallerim yalan oldu 40ı görürüm bide bizde herkes en erken 41de doğuruyor erken doğuranda yok hayırlısı olsun yaa napalım artık en son ben doğururum da kriz gelir bana

Annem der ki hep karın indikten 10 gün sonra doğum başlar

Maşallah zaten erkek bebekler geç doğar derler

Sanki bende geç doğurucam gibi ya içime öyle doğuyor.

Alla alla neden iptal etmişler ki benım eşim getirde yonetici bi kere bize eksik ürün getirmişlerdi dükkan sahibine kadar ulaştık o akşam illa yoğurtlu dondurma diye tutturmuştum

Dün o kadar sövüp saymamışım gibi sabah yine alışverişimi ordan yapmak zorunda kaldım öffff

Canım ben karın inmesini şöyle anladım, tuvalete oturunca göbeğimi kaldırıp oturmam gerekiyor yoksa sıkışıyoruz, aynaya yan durup bakınca kaburgalarımın ordan deri aşağı çekilir gibi duruyor. Bu arada hep bebeği aşağıda taşımıştım zaten ama bu bir başka oturmak çok zorlaştı bana, yürürken de sanki kafası çıkmış öyle yürüyorum gibi büyümedi ama indi sancılarımla mı bağlantılı tam emin değilim, sanki yakın zamanlarda oldu ikisi de

Bulgur pilavı kadar B12 artıran bir şey yok eşim ayda 12 tane B12 iğnesi oluyordu değeri o kadar düşüktü evlendik annem bulgur pilavı yedir sürekli bulgur pilavı yiyorduk ve eşimin o aydan sonra bir daha B12 ignesine hapına ihtiyacı olmadı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…