2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Lohusalık nasıl ki ben de o dönemden korkmuyorum değil elimizde olmadan kötü şeyler mi yaşıcaz duygusal anlamda. Kendimi şartlandırmak istemiyorum ama korkmuyor değilim
Canım hormonların dibe çakıldığı bir dönem olduğu için lohusalığı zor adlandırıyorlar. Ama ben her şeyin beynimizde yaşandığını düşünüyorum ya. Çok mutluluk verici bir olay sağlıkla bir bebeği kucağımıza alabilmek. Bunu yaşadığımı düşünüp hep mutlu oldum galiba hatta videolarda filan sesim o kadar iyi geliyor ki uçmuşum yani mod olarak, oksitosinim tavan yapmış. Bi ara eşimle eğlenmek için oğlumu doğurduğum dönemlerdeki videoları açıp benim sesimi dinleyip gülme krizine giriyorduk

Kızlar
1. Soru
Ben n11 e bebekten emzirme sütyeni aldım almasına ama farketmeden 90 beden almışım bunu değiştirmem mümkün mü hangi yollarla değiştirebilirim mağazadan falan değişim yapabilir miyim acaba?
2. Soru
İncia pişik önleyici jel krem alan var mııı? Pişik önleyici krem hangisini almalıyım sizce

Ben de incia aldim canim. Insallah ise yarar

hijyenik ürün kategorisine girdiği için değişim olmuyor diye biliyorum..

Bu bana olmaz ama napim doğumdan sonra giycem artık büyük müyük
Dogumdan sonra buyur canim. Sut dolunca kocaman oluyorlar. Ben hamilelik once dolgulu 75 beden kullaniyordum. Hic yoktu yani bende emzirme atletlerimi sutyenlerimi 85-90 aldim hep

İade alıyorlar
Ben de incia aldım

Dogumdan sonra buyur canim. Sut dolunca kocaman oluyorlar. Ben hamilelik once dolgulu 75 beden kullaniyordum. Hic yoktu yani bende emzirme atletlerimi sutyenlerimi 85-90 aldim hep
Amin amin inşallah ben de 75 dolgulu kullanıyorum ama bakalım ne olacak daha çok büyümedi bile 80 i zor doldururum gibi

Ya kasım50 kodu gelmiş alayım dedim n11den ama satıcılardan emin olamadım
N11 den en son solingen bicak almistim. Orjinal cikmadi. Bi daha cesaret edip bi sey alamadi. Ayni satici hepsiburadada var mi bak istersen. Yorumlara bakip alirsin

İade yaparsam indirimli almıştım ziyan olacak offf nasıl farkedemedim nasıl
Ne kadara aldın ben dün 120 ye aldım ama e bebek e gidip beden yanlış gelmiş diyip değiştirebilirsin benim bir kez olmuştu bir kez de Trendyoldan almıştım kapsiz geldi onu da hemen iade aldılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…