- 23 Nisan 2023
- 116
- 278
- 23
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #50.041
ya konudan bağımsız senin profilinde 36 haftayı görünce bana bi heyecan basıyorSenin üstteki oğlan alttakini canından bezdirmese sorun yokta
Canım hormonların dibe çakıldığı bir dönem olduğu için lohusalığı zor adlandırıyorlar. Ama ben her şeyin beynimizde yaşandığını düşünüyorum ya. Çok mutluluk verici bir olay sağlıkla bir bebeği kucağımıza alabilmek. Bunu yaşadığımı düşünüp hep mutlu oldum galiba hatta videolarda filan sesim o kadar iyi geliyor ki uçmuşum yani mod olarak, oksitosinim tavan yapmış. Bi ara eşimle eğlenmek için oğlumu doğurduğum dönemlerdeki videoları açıp benim sesimi dinleyip gülme krizine giriyordukLohusalık nasıl ki ben de o dönemden korkmuyorum değilelimizde olmadan kötü şeyler mi yaşıcaz duygusal anlamda. Kendimi şartlandırmak istemiyorum ama korkmuyor değilim
Yanıma adam lazım iyi olduSanki bende geç doğurucam gibi ya içime öyle doğuyor.
Senin oglanlar yaramazBunu bizim oğlanlarada söylermisin
Ben de incia aldim canim. Insallah ise yararKızlar
1. Soru
Ben n11 e bebekten emzirme sütyeni aldım almasına ama farketmeden 90 beden almışım bunu değiştirmem mümkün mü hangi yollarla değiştirebilirim mağazadan falan değişim yapabilir miyim acaba?
2. Soru
İncia pişik önleyici jel krem alan var mııı? Pişik önleyici krem hangisini almalıyım sizce
hijyenik ürün kategorisine girdiği için değişim olmuyor diye biliyorum..Kızlar
1. Soru
Ben n11 e bebekten emzirme sütyeni aldım almasına ama farketmeden 90 beden almışım bunu değiştirmem mümkün mü hangi yollarla değiştirebilirim mağazadan falan değişim yapabilir miyim acaba?
2. Soru
İncia pişik önleyici jel krem alan var mııı? Pişik önleyici krem hangisini almalıyım sizce
Nerden aldın hangi sitedenBen de incia aldim canim. Insallah ise yarar
Bu bana olmaz ama napim doğumdan sonra giycem artık büyük müyükhijyenik ürün kategorisine girdiği için değişim olmuyor diye biliyorum..
Hepsiburadadan aldim. Ben kargo odememek icin cogu seyi hepsiburada indiriminde aliyorumNerden aldın hangi siteden
Dogumdan sonra buyur canim. Sut dolunca kocaman oluyorlar. Ben hamilelik once dolgulu 75 beden kullaniyordum. Hic yoktu yani bendeBu bana olmaz ama napim doğumdan sonra giycem artık büyük müyük
Telefonu çok tutunca bende de oluyo acaba sende de öyle bişi olabilir mi?Elim uyuşmuş açıp kapatıyorum ama geçmiyor
İade alıyorlarKızlar
1. Soru
2. Soru
Ya kasım50 kodu gelmiş alayım dedim n11den ama satıcılardan emin olamadımHepsiburadadan aldim. Ben kargo odememek icin cogu seyi hepsiburada indiriminde aliyorum
Amin amin inşallahDogumdan sonra buyur canim. Sut dolunca kocaman oluyorlar. Ben hamilelik once dolgulu 75 beden kullaniyordum. Hic yoktu yani bendeemzirme atletlerimi sutyenlerimi 85-90 aldim hep
İade yaparsam indirimli almıştım ziyan olacakİade alıyorlar
Ben de incia aldım
N11 den en son solingen bicak almistim. Orjinal cikmadi. Bi daha cesaret edip bi sey alamadi. Ayni satici hepsiburadada var mi bak istersen. Yorumlara bakip alirsinYa kasım50 kodu gelmiş alayım dedim n11den ama satıcılardan emin olamadım
Ne kadara aldın ben dün 120 ye aldımİade yaparsam indirimli almıştım ziyan olacakofff nasıl farkedemedim nasıl
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?