- 12 Nisan 2019
- 24.226
- 38.440
- 598
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #50.061
Haha benım kalbime ıner, 3000 lıralık alırkenKız ben 3000 lik ürün aldım riske girip para gelmeseydi iptal edecektim ama öyle planlamıştım
Bunu ogrendıgım ıyı oldu, saolsun kızlar da seferber oldular benım ıcınBenimkiler cok ciddiye aldi bu isi. Gece hic uyutmadilar, karnimin 4 tarafindan disari cikmaya calistilar gibi. Sonra da kasilmalar oldu sık sık. Canimi yakmiyor, agrim da yok. Ama doktora yazinca gel nst de bakalim dedi. Simdi yoldayim
Sohrab canim ben de boyle savasci gibi yapiyorum. Sepette indirimli urunlerde oyle oluyor. Orj fiyati en uygun olana ceviriyor otomatik. Daha once basima gelmisti benim, link gelir almistik.
Whatsappdan tikladiktan sonra , listeden direk sepete ekle deme. Urun icine gir, asagida farkli satici secip sepete ekle.
Dun gece ben de yine bu sekil yaptim henuz yansimamis. 24 saat olmadi daha. Ama gecen aylarda dikkat etmistim yansimisti.
Zaten vazgeçtim kızlar vitazondan bahsetmişti orda baya uygun ama ürün gelirse tabiN11 den en son solingen bicak almistim. Orjinal cikmadi. Bi daha cesaret edip bi sey alamadi. Ayni satici hepsiburadada var mi bak istersen. Yorumlara bakip alirsin
114 e almıştım ama ne beden yanlışlığı var ne de ürün yanlışlığıNe kadara aldın ben dün 120 ye aldımama e bebek e gidip beden yanlış gelmiş diyip değiştirebilirsin benim bir kez olmuştu bir kez de Trendyoldan almıştım kapsiz geldi onu da hemen iade aldılar
Bende bugün sabah aldım komdan sütyenYa kasım50 kodu gelmiş alayım dedim n11den ama satıcılardan emin olamadım
Geliyor hem de hemenZaten vazgeçtim kızlar vitazondan bahsetmişti orda baya uygun ama ürün gelirse tabi
Çalışabilir raporu zaten yazıyor 30 kasim izin başlama tarihi diyekızlar benim muhasebeci aradı doğum iznini başlatmışlar bu çalışabilir raporu değil diyor bi bakar mısınız ya anlamadım hiç birşey
Eki Görüntüle 3327532
Büyük olması daha iyi bence içine kalkan vb koyulacak114 e almıştım ama ne beden yanlışlığı var ne de ürün yanlışlığıkaplı istemiştim kaplı göndermişler 90 sipariş etmişim 90 göndermişler
Uyandığımda olmuştu şimdi geçti canım hamilelikte karpal tünel sendromu olabiliyormuşTelefonu çok tutunca bende de oluyo acaba sende de öyle bişi olabilir mi?
bana da doğru gibi geldi yanlış diyorÇalışabilir raporu zaten yazıyor 30 kasim izin başlama tarihi diye
Canım rapor durumuna benim DOĞUM ÖNCESİ ANALIK ÇALIŞIR olarak yazılmış.kızlar benim muhasebeci aradı doğum iznini başlatmışlar bu çalışabilir raporu değil diyor bi bakar mısınız ya anlamadım hiç birşey
Eki Görüntüle 3327532
Zaten ne yapıyorsa üstteki yapıyorSenin üstteki oğlan alttakini canından bezdirmese sorun yokta
Valla küvezde kalmıcaklarını bilsem bugün gider doğururumSenin oglanlar yaramazbir an once cikip yaramazlik yapacaklar
Insallah kalmazlar canimValla küvezde kalmıcaklarını bilsem bugün gider doğururumson 4-5 gündür hem kaburgam hemde sırtımın ağrısından ölüyorum resmen özellikle kaburgamla sırtım aynı anda tutunca ağlama noktasına geliyorum. Üstteki bebeğim kardeşini bıraktı anasına dalıyor sen misin gelmemize izin vermeyen diyor sanırım
Muhasebenin işgüzarlığı sgk dan da kontrol ettirdim çalışabilir diyor neyse teşekkür ederim yinedeCanım rapor durumuna benim DOĞUM ÖNCESİ ANALIK ÇALIŞIR olarak yazılmış.
Senin kağıdında o kısım boş belki o yüzden sistem raporu işleme almış olabilir.
Ama izin başlama tarihi 30.11.2023 burası not alınmışken raporu başlatmaları garip olmuş.
Üsttekinin adını babası koysunZaten ne yapıyorsa üstteki yapıyoro doğduğundada kardeşine eziyet etmezse iyidir bence
Çok yaramazlık yapacaklar doğuncaValla küvezde kalmıcaklarını bilsem bugün gider doğururumson 4-5 gündür hem kaburgam hemde sırtımın ağrısından ölüyorum resmen özellikle kaburgamla sırtım aynı anda tutunca ağlama noktasına geliyorum. Üstteki bebeğim kardeşini bıraktı anasına dalıyor sen misin gelmemize izin vermeyen diyor sanırım
Eşim zaten diyor ki doktoru tembihleyelim alttaki ve üstteki karışmasın yaramaz hangisiydi bilelim. Dedim merak etme içerde durmayan dışarıda dururmu onu her türlü anlarızInsallah kalmazlar canimbeklesinler biraz daha. Ama cok tatli olacaklar ya iki tane kipir kipir bu karnimdayken de boyleydi diyeceksin muhtemelen
ben daha iyisini yapıcamÜsttekinin adını babası koysunsen alttakinin adını koy dışarıya falan çıkınca da herkes ismini koyduğu çocukla ilgilensin de
ay çok zor gerçekten kaburga sırt çok fena. Zaten doktorumada söyleyince sen kendini artık doğumu yaklaşmış tek gebe bir anne gibi düşün demişti. Siz inşallah hiç böyle ağrılar yaşamazsınızÇok yaramazlık yapacaklar doğuncabizim bebişler şuan 2 kilo biz 2 kilo taşıyoruz sen 2 tane bebek gayet normal bu ağrılar
Ya çok toksik bir ilişkimiz var artıkKv sana bakmaya gelmişti niye gitti
Bugün geldi150ye 50 nıyr gelmedı acaba bugun ya, saol canım, 50yı beklıyım, acelesı yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?