2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Kız ben 3000 lik ürün aldım riske girip para gelmeseydi iptal edecektim ama öyle planlamıştım
Haha benım kalbime ıner, 3000 lıralık alırken
Bunu ogrendıgım ıyı oldu, saolsun kızlar da seferber oldular benım ıcın cok tesekkur ederım canım

Ne kadara aldın ben dün 120 ye aldım ama e bebek e gidip beden yanlış gelmiş diyip değiştirebilirsin benim bir kez olmuştu bir kez de Trendyoldan almıştım kapsiz geldi onu da hemen iade aldılar
114 e almıştım ama ne beden yanlışlığı var ne de ürün yanlışlığı kaplı istemiştim kaplı göndermişler 90 sipariş etmişim 90 göndermişler

kızlar benim muhasebeci aradı doğum iznini başlatmışlar bu çalışabilir raporu değil diyor bi bakar mısınız ya anlamadım hiç birşey

Eki Görüntüle 3327532
Canım rapor durumuna benim DOĞUM ÖNCESİ ANALIK ÇALIŞIR olarak yazılmış.
Senin kağıdında o kısım boş belki o yüzden sistem raporu işleme almış olabilir.
Ama izin başlama tarihi 30.11.2023 burası not alınmışken raporu başlatmaları garip olmuş.

Senin oglanlar yaramaz bir an once cikip yaramazlik yapacaklar
Valla küvezde kalmıcaklarını bilsem bugün gider doğururum son 4-5 gündür hem kaburgam hemde sırtımın ağrısından ölüyorum resmen özellikle kaburgamla sırtım aynı anda tutunca ağlama noktasına geliyorum. Üstteki bebeğim kardeşini bıraktı anasına dalıyor sen misin gelmemize izin vermeyen diyor sanırım

Insallah kalmazlar canim beklesinler biraz daha. Ama cok tatli olacaklar ya iki tane kipir kipir bu karnimdayken de boyleydi diyeceksin muhtemelen

Muhasebenin işgüzarlığı sgk dan da kontrol ettirdim çalışabilir diyor neyse teşekkür ederim yinede

Zaten ne yapıyorsa üstteki yapıyor o doğduğundada kardeşine eziyet etmezse iyidir bence
Üsttekinin adını babası koysun sen alttakinin adını koy dışarıya falan çıkınca da herkes ismini koyduğu çocukla ilgilensin de

Çok yaramazlık yapacaklar doğunca bizim bebişler şuan 2 kilo biz 2 kilo taşıyoruz sen 2 tane bebek gayet normal bu ağrılar

Insallah kalmazlar canim beklesinler biraz daha. Ama cok tatli olacaklar ya iki tane kipir kipir bu karnimdayken de boyleydi diyeceksin muhtemelen
Eşim zaten diyor ki doktoru tembihleyelim alttaki ve üstteki karışmasın yaramaz hangisiydi bilelim. Dedim merak etme içerde durmayan dışarıda dururmu onu her türlü anlarız
Üsttekinin adını babası koysun sen alttakinin adını koy dışarıya falan çıkınca da herkes ismini koyduğu çocukla ilgilensin de
ben daha iyisini yapıcam bebeklerden birinin 2. Adı rahmetli kayınpederimin adı olacak asaf himmet. Kaynanamda her zaman diyorki ben himmete bakarım yaramaz olana asaf himmeti koymayı düşünüyorum. Böylelikle görümceme kaynanama kocama her yerde kitlerim
Çok yaramazlık yapacaklar doğunca bizim bebişler şuan 2 kilo biz 2 kilo taşıyoruz sen 2 tane bebek gayet normal bu ağrılar
ay çok zor gerçekten kaburga sırt çok fena. Zaten doktorumada söyleyince sen kendini artık doğumu yaklaşmış tek gebe bir anne gibi düşün demişti. Siz inşallah hiç böyle ağrılar yaşamazsınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…