- 20 Temmuz 2022
- 2.124
- 2.028
- 63
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #50.081
Ben internette bebege kilo aldırıyo diye de duydum gorcez bakalımBulgur pilavı kadar B12 artıran bir şey yok eşim ayda 12 tane B12 iğnesi oluyordu değeri o kadar düşüktü evlendik annem bulgur pilavı yedir sürekli bulgur pilavı yiyorduk ve eşimin o aydan sonra bir daha B12 ignesine hapına ihtiyacı olmadı
Benım kaburga degılde karın kasık ve bacak agrım oluyo canım ya yemekten sonra nefes alamama reflü.. allahım diyorum sabır ver banaEşim zaten diyor ki doktoru tembihleyelim alttaki ve üstteki karışmasın yaramaz hangisiydi bilelim. Dedim merak etme içerde durmayan dışarıda dururmu onu her türlü anlarız
ben daha iyisini yapıcambebeklerden birinin 2. Adı rahmetli kayınpederimin adı olacak asaf himmet. Kaynanamda her zaman diyorki ben himmete bakarım yaramaz olana asaf himmeti koymayı düşünüyorum. Böylelikle görümceme kaynanama kocama her yerde kitlerim
ay çok zor gerçekten kaburga sırt çok fena. Zaten doktorumada söyleyince sen kendini artık doğumu yaklaşmış tek gebe bir anne gibi düşün demişti. Siz inşallah hiç böyle ağrılar yaşamazsınız
Ben eve tencere lazımdı onu aldım dün geceKızlar kasım indirimlerinden neler alacaksınız?
Var mı planınız?
Başı yuvarda ayakları aşagıda dedi de ondan oyle algıladım ben ama popoda mantıklı göbegımın yan tarafı bi de göbek yandan patladıPoposu da olabilir mi. Benim oncekinde kaburgami delmisti de popoyla. Ordan aklıma geldi.
Paketini 219 dan a101 den çok iyi almışım desenesudem34
Canım kartımdaki son limit ile
Molfix sarı paket 4 numara aldım 2 tane artık başka 4 numara almam alırsamda farklı marka alırım
2'li paketi 516 TL Mağazayı takip edince 25 TL indi .
Kardeşimin hesabına link olarak attım bana güzel hepsipay yüklenecek
491'den 8 TL daha kendi hepsipay param ile indi en son 483'e aldım tanesi 2,80'e geldi. Molfix sarıda artık 3 altı bulmak imkansız.
Ama bana yaramayan belki sana yarar canımAnaaa ay iyiki dedin hee kesin görsem denerdimbenden önce denediğin teşekkür ederim çok benim yapacak olduğum bişeydi. Bugünde tahin denicem
Valla gaz maz hak getıre zaten gahshsh bebekte gazlı olur mu acaba bulgurun yaptıgı sütten. Haftaya pazartesi kontrolum 34+3 olcamYa ödemim iki haftadır tavan ellerim ayaklarım şiş yanmalarım arttı. Bulgur çok güzel sütte yapıyo ama gazda yapıyo yanında. Senin kontrol ne zamandır bebekler kaç kiloydu en son
ben kocaelideyimKızlar Sakarya veya Kocaeli'nde olan var mı
Akşam onu alıp almamak da çok kararsız kaldım bende.Ben eve tencere lazımdı onu aldım dün gecethermoad marka 1000 liraya 200 lira indirim vardı o 200 liraya da sahan seti aldım bana 30 liraya geldi
On numara fikirEşim zaten diyor ki doktoru tembihleyelim alttaki ve üstteki karışmasın yaramaz hangisiydi bilelim. Dedim merak etme içerde durmayan dışarıda dururmu onu her türlü anlarız
ben daha iyisini yapıcambebeklerden birinin 2. Adı rahmetli kayınpederimin adı olacak asaf himmet. Kaynanamda her zaman diyorki ben himmete bakarım yaramaz olana asaf himmeti koymayı düşünüyorum. Böylelikle görümceme kaynanama kocama her yerde kitlerim
ay çok zor gerçekten kaburga sırt çok fena. Zaten doktorumada söyleyince sen kendini artık doğumu yaklaşmış tek gebe bir anne gibi düşün demişti. Siz inşallah hiç böyle ağrılar yaşamazsınız
Ne onla ne onsuzYa çok toksik bir ilişkimiz var artık
Hem mecburuz hem geçinemiyoruz
Randevuları vardı bir de resmi işleri onlar için gitti
Bugün geldi
Kasım50
Kasım40 olması lazım
Ben babybjörn mini kangurulardan aldım 2600e inmişKızlar kasım indirimlerinden neler alacaksınız?
Var mı planınız?
Çoğu kötü yorum kendi satıcısına gelmişti ben hepsi buradadan aldım ama değişen bir şey olmaz ben cam kapak kullanıyorum süreli onlar nasıl olur bilemedimAkşam onu alıp almamak da çok kararsız kaldım bende.
Bir puan veren yorumları okudum.
Cam kapak yemek yaparken patlamış.
İki ayda çizildi filan yorumları görünce korktum geri.
Bazıları da sahan ve tavada ki kalite tencere de yok demiş.
Cam ocak için kullanımı uygun değilmiş.
Hoş cam ocağım yok ama.
K Kaskade
Thermoad 7 lı tencere seti senin kullandığın bu muydu?
Hb de 800 e geliyor.
Piyasası 1200 filan
20
22
24 cm üç kapaklı Tencere
1 tane de 24 cm tava
Ya kendi evinde deli gibi cam kapı duvar pencere halıNe onla ne onsuz
Benim de pazartesi günü kontrolüm var 34+5 oluyorumValla gaz maz hak getıre zaten gahshsh bebekte gazlı olur mu acaba bulgurun yaptıgı sütten. Haftaya pazartesi kontrolum 34+3 olcamvalla erkek 1950 idi kızda 1900 mü neydı eskiden kız erkeği gecıyodu sonlara dogru erkek kızı gectı ikizler tek gebeliğe göre daha küçük oluyomuş kg olarak. Senın ki kac kg?
Gencbebe diye bir yer varmış orası uygunmuş galiba tiktokta karşıma çıktı biliyor musun orayıben kocaelideyim
Ya inşallah iyi çıkarÇoğu kötü yorum kendi satıcısına gelmişti ben hepsi buradadan aldım ama değişen bir şey olmaz ben cam kapak kullanıyorum süreli onlar nasıl olur bilemedim
Bu oyuncakları aldım, tuvalet kagıdı ve motek kırlı camasır seoetı aldım bugunKızlar kasım indirimlerinden neler alacaksınız?
Var mı planınız?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?