2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Ben internette bebege kilo aldırıyo diye de duydum gorcez bakalım her derde deva heralde

Benım kaburga degılde karın kasık ve bacak agrım oluyo canım ya yemekten sonra nefes alamama reflü.. allahım diyorum sabır ver bana kaçıncı haftadasın şimdi?

Paketini 219 dan a101 den çok iyi almışım desene
Benim link atacak hesap yok.
Kendi kartlarımdan başka kart yok

Ya ödemim iki haftadır tavan ellerim ayaklarım şiş yanmalarım arttı. Bulgur çok güzel sütte yapıyo ama gazda yapıyo yanında. Senin kontrol ne zamandır bebekler kaç kiloydu en son
Valla gaz maz hak getıre zaten gahshsh bebekte gazlı olur mu acaba bulgurun yaptıgı sütten. Haftaya pazartesi kontrolum 34+3 olcam valla erkek 1950 idi kızda 1900 mü neydı eskiden kız erkeği gecıyodu sonlara dogru erkek kızı gectı ikizler tek gebeliğe göre daha küçük oluyomuş kg olarak. Senın ki kac kg?

Ben eve tencere lazımdı onu aldım dün gece thermoad marka 1000 liraya 200 lira indirim vardı o 200 liraya da sahan seti aldım bana 30 liraya geldi
Akşam onu alıp almamak da çok kararsız kaldım bende.
Bir puan veren yorumları okudum.
Cam kapak yemek yaparken patlamış.
İki ayda çizildi filan yorumları görünce korktum geri.
Bazıları da sahan ve tavada ki kalite tencere de yok demiş.
Cam ocak için kullanımı uygun değilmiş.
Hoş cam ocağım yok ama.

K Kaskade
Thermoad 7 lı tencere seti senin kullandığın bu muydu?
Hb de 800 e geliyor.
Piyasası 1200 filan
20
22
24 cm üç kapaklı Tencere
1 tane de 24 cm tava

On numara fikir

Çoğu kötü yorum kendi satıcısına gelmişti ben hepsi buradadan aldım ama değişen bir şey olmaz ben cam kapak kullanıyorum süreli onlar nasıl olur bilemedim

Ne onla ne onsuz
Ya kendi evinde deli gibi cam kapı duvar pencere halı
Buraya gelince hasta ben ona baktım bu sefer
Hamile olup yardıma ihtiyacı olan o mu benmiyim
Bir de hemen telefonda biri arıyor ya reklam yapıyor.
masayı siliyorum, ortalığı topluyorum, yemek yapıyorum diyor.
ahanda gitti önceki gün çamaşırlarını yıkadım yerleştirdim temiz şimdi koydum dolabına

Benim de pazartesi günü kontrolüm var 34+5 oluyorum

Çoğu kötü yorum kendi satıcısına gelmişti ben hepsi buradadan aldım ama değişen bir şey olmaz ben cam kapak kullanıyorum süreli onlar nasıl olur bilemedim
Ya inşallah iyi çıkar
Valla gece gece 2 ye kadar mesai yaptım resmen o set için yorum oku düşün
Karar veremedim tabi

İyi yorumlar yine çeyizciler vs keşke her kullanıcı bir yıl sonra yorumunu güncellese

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…