2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Benim de pazartesi günü kontrolüm var 34+5 oluyorum
Ohhhhh misssss aramızda 2 gun var demekki ama ben hiç iyi degılım reflü bi yandan nefes alamama bi yandan valla yataga kendımı bi atıyorum ayı gibi yuvarlanıyorum gobegım bile acıyo artık Allahım biraz daha sabır

Ya inşallah iyi çıkar
Valla gece gece 2 ye kadar mesai yaptım resmen o set için yorum oku düşün
Karar veremedim tabi

İyi yorumlar yine çeyizciler vs keşke her kullanıcı bir yıl sonra yorumunu güncellese
Gerçekten öyle ya Trendyolda var onun yorumlarına da bakıyorum arada

Bende çekemiyorum ayağa kalkarken eşimden destek alıyorum nefes konusunda bu aralar rahatım galiba benim karnım biraz aşağı indi o yüzden en rahat uyuduğum uyku da sabah uykusu sanki hamile değilim gibi bir hisle uyuyorum tabi bazen bu çocuk nerde diye panik oluyorum o da ayrı

Canım Thermoad ben 2li tavasını kullanıyorum çooook çook memnunum
7li tencere fiyatı 800 e çok iyi kaçırma derim.

Paketini 219 dan a101 den çok iyi almışım desene
Benim link atacak hesap yok.
Kendi kartlarımdan başka kart yok
a101'de 3-4 paket birden almak varmış. Bu kadar fiyatların hızlı artabileceğini öngöremedik.
Ama 4 stoklarım artık yeter bana başka bez almam artık

Canım Thermoad ben 2li tavasını kullanıyorum çooook çook memnunum
7li tencere fiyatı 800 e çok iyi kaçırma derim.
Şuan fiyatı 999 lira kupon olmuyor diye Şahan seti ekledim bende 2li tavam var toplam 1028 liraya denk geldi Şahan setini 30 liraya almış oldum sudem34 cuma günü gelecek erken gelse yazardım nasıl olduğunu kuponun da süresi var galiba

İndirim 5 gün değil mi?
Ben 5 gün boyunca devam ediyor sanıyorum kuponu da

Merhaba gün sayanlar. Kontrolden geldim. Sadece plesanta ve suya baktılar. Minnak oğlumuz geçen hafta 33 haftasında 1700 gr dı buyudumu uzadımj diye koşa koşa gitmiştim. Öğrenmek için bir hafta daha bekleyecek olmak üzdü. Doktor küçük olmansebebinin hamılelık başlangıcında plesantanın tam gelişmemiş olabileceğini söyledi bu seferde. her gittiğimde farklı bir doktor her gittiğimde farklı bir söylem artık yoruldum. Haftaya gelişim durumuna göre 37 haftada alınabilirmiş bebiş Buda 21 26 Kasım demek. Bakalım perşembeye kadar stres olmadan bol proteınlı geçireyım ıns güzel haber alırımİş yapan arkadaşları okuyorum imreniyorum. Kıpırdıyamadıgımdan ben bır şey yapamıyorum annemde 23 u gelebılecek. Barı annemı beklese valızı hazırlasak Yinede herşeyin hayırlısı. Hepsi hayırla sağlıkla sıhhatle gelsin inş.

Eklentiler

• IMG_20231027_113323.webp
    17 KB · Görüntüleme: 40
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…