2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Kızlar kasım indirimlerinden neler alacaksınız?
Var mı planınız?
** Puset Örtüsü
** Dolap İçi organizer
** Gögüs Kalkanı
** Lohusa Gecelik takımı
** Bebek Losyonu

şuan aklıma gelen kalan ihityaçlarım bunlar

Bunların dışında bebek odası için dekorasyon , bide hastaneye hediyelik ve süslerim kaldı.

Çıkması gerekmez mi düşmüş mü nasıl olmuş
İndirimi değişmiştir dün yüzde 15 di
Kulpu ısınan sahandan mı aldın
Evet o ikili kulpları ısınıyormus düşmüş 10 lira şansıma ben tava aldım en makul bu oluyordu lazım olur diye aldım kulplarina plastik tutma aparatları var ondan alırım artık

Dün goon sarı paket indirimi de vardı
Molfix mavi de vardı vardı da vardı yani
Kuzenim mavi paket molfixe geçmiş sarıdan sonra güzel memnunum dedi 4 numarası için
Geçen bimde 2.20 civarına gelmişti galiba 1 tanede mavi molfix aldım 4 numara

Kuzenim mavi paket molfixe geçmiş sarıdan sonra güzel memnunum dedi 4 numarası için
Geçen bimde 2.20 civarına gelmişti galiba 1 tanede mavi molfix aldım 4 numara
Geçen birinde gördüm mavi yeni nesil güzel diye söylüyordu sadece gösterge çizgisi yok diye şikâyetciydi

sudem34 şuan en uygun yer hb. Az önce ty baktım K Kaskade bin kullandığı set 450 lira hb de aynısı 380 yine o ikili sahan seti kulpları plastik olmayan hb de 219 ty 296 lira en uygunu şuan hb kuponda var

N11 den en son solingen bicak almistim. Orjinal cikmadi. Bi daha cesaret edip bi sey alamadi. Ayni satici hepsiburadada var mi bak istersen. Yorumlara bakip alirsin
Bilindik mağazalardan alman lazım bebeğim ben karacadan aldım geçen hem indirim vardı hem kod kullandım 110a geldi bıçaklar çok güzel çıktı

Bende destek alıyorum. Benım inmişti biraz yıne cıktı sanki anlamadım gobegım biraz daha irileşti gerildi. Ohhhh maşallah kuzum benım yerimede uyu ben sabahları guzel uyanıyorum da işte kahvaltı yaptıktan sonra 2 saat nefes darlığı oluyo

Geçen birinde gördüm mavi yeni nesil güzel diye söylüyordu sadece gösterge çizgisi yok diye şikâyetciydi
Mavi sarıya göre daha sık indirime giriyor.
heralde 5-6 aldırsam maviden giderim. Ama şuan bebek bezi alma arzumu bastırmak istiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…