- 3 Nisan 2023
- 3.094
- 3.765
- 48
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #50.121
Ben aldığım zaman Şahan seti 229 eu şimdi 219 olmuşİndirim 5 gün değil mi?
Ben 5 gün boyunca devam ediyor sanıyorum kuponu da
Çıkması gerekmez mi düşmüş mü nasıl olmuşBen aldığım zaman Şahan seti 229 eu şimdi 219 olmuş
** Puset ÖrtüsüKızlar kasım indirimlerinden neler alacaksınız?
Var mı planınız?
Kalıbı falan nasıl geldi mi beğendin miiiiBende bugün sabah aldım komdan sütyen
Evet o ikili kulpları ısınıyormus düşmüş 10 liraÇıkması gerekmez mi düşmüş mü nasıl olmuş
İndirimi değişmiştir dün yüzde 15 di
Kulpu ısınan sahandan mı aldın
Sürekli stok yeniliyor mu ben her baktığımda ürün tükenmiş amaGeliyor hem de hemen
Sen merak etme bebiş koyarsa takarsın sürekli emecek yaKalıbı falan nasıl geldi mi beğendin miiii
Ben hiç desteksiz kullanmadığım için garip geliyor bunlar bana
Hüğüğğüğüğğğ benim gümüş kalkanım kapağım yoookkkkBüyük olması daha iyi bence içine kalkan vb koyulacak
Kuzenim mavi paket molfixe geçmiş sarıdan sonra güzel memnunum dedi 4 numarası içinDün goon sarı paket indirimi de vardı
Molfix mavi de vardı vardı da vardı yani
Geçen birinde gördüm mavi yeni nesil güzel diye söylüyordu sadece gösterge çizgisi yok diye şikâyetciydiKuzenim mavi paket molfixe geçmiş sarıdan sonra güzel memnunum dedi 4 numarası için
Geçen bimde 2.20 civarına gelmişti galiba 1 tanede mavi molfix aldım 4 numara
Maşallah kuzuya gözün aydınSimdi ciktik hersey normalmis 35-0 2730gr 51cmoh rahatladim
Ben n11 den İncia aldım geri de iptal edince kuponumda yandı Şuan sudan çıkmış balık gibi oldum yaKızlar kasım indirimlerinden neler alacaksınız?
Var mı planınız?
Bilindik mağazalardan alman lazım bebeğim ben karacadan aldım geçen hem indirim vardı hem kod kullandım 110a geldi bıçaklar çok güzel çıktıN11 den en son solingen bicak almistim. Orjinal cikmadi. Bi daha cesaret edip bi sey alamadi. Ayni satici hepsiburadada var mi bak istersen. Yorumlara bakip alirsin
Bende destek alıyorum. Benım inmişti biraz yıne cıktı sanki anlamadım gobegım biraz daha irileşti gerildi. Ohhhh maşallah kuzum benım yerimede uyuBende çekemiyorum ayağa kalkarken eşimden destek alıyorum nefes konusunda bu aralar rahatım galiba benim karnım biraz aşağı indi o yüzden en rahat uyuduğum uyku da sabah uykusu sanki hamile değilim gibi bir hisle uyuyorumtabi bazen bu çocuk nerde diye panik oluyorum o da ayrı
2 ve 3 çok güzel görünüşe göre biraz kalın İstanbul için nasıl olur bilemedim çok aşırı soğuk olmaz galibaKızlar puset örtüsü için istanbulda kalın bir ürün mü tercih ettiniz , ince hafif kumaş mı
Bana fikir verin...
1. Aday
Eki Görüntüle 3327582
2.Aday
Eki Görüntüle 3327583
3.Aday
Eki Görüntüle 3327584
Mavi sarıya göre daha sık indirime giriyor.Geçen birinde gördüm mavi yeni nesil güzel diye söylüyordu sadece gösterge çizgisi yok diye şikâyetciydi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?