2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Mavi sarıya göre daha sık indirime giriyor.
heralde 5-6 aldırsam maviden giderim. Ama şuan bebek bezi alma arzumu bastırmak istiyorum
Bence de biraz bastır çünkü pişik ihtimali de var arkadaşım sleppy kullandı ilk zamanlar normaldi sonra sızdırıyor diye bıraktı BİM'in bebek bezine geçti o daha iyi sızdırma yapmıyor diyordu şuan kaç numara kullanıyor bilmiyorum ama büyük numara olması lazım oğlu 1.5 yaşında Molfix kullanıyor memnun

Mavi sarıya göre daha sık indirime giriyor.
heralde 5-6 aldırsam maviden giderim. Ama şuan bebek bezi alma arzumu bastırmak istiyorum
Ben 1 numarayı mavi olandan aldım yeni nesil olmayandan, 4 numarayı sarı 3 numarayı da babyturco aldım bir arkadaş tavsiyesiyle

Gaviskon beni de kesmemeye başlamıştı renni tablet verdi doktor o iyi geldi bak aklında olsun canım

Benım kaburga degılde karın kasık ve bacak agrım oluyo canım ya yemekten sonra nefes alamama reflü.. allahım diyorum sabır ver bana kaçıncı haftadasın şimdi?
31+4 canım. Benim çok şükür midem hiç rahatsız olmuyor canım belki karnım çok aşağıda ondan kaynaklıdır. Çok nadir midem ağrıyor. Benimde önceki haftalarda kalça bacak ağrım vardı o geçti yerini kaburga ve sırt aldı

Bende hiç guvenemıyorum intwrnetten alınan şeylere ucuz oluyo ama etiketını bıle basıyolarmış ya
Aldigimiz satici ve yapilan yorumlar onemli. Hb de daha fazla satis ve yorum oldugu icin aldigim urunun 4.7 filan olmasi lazim en dusuk ki alayim. Hata yaltim cok yorum olmayan urunu almakla

Büyümüşlerdir yaa bence tek gebelik gibi ilerliyorlar sanki benim tam haftasında 2250gr işte çıktı bugün kontrolde. Tam 34+0 haftasıyla da uyumlu

Bana işyerinden arkadaşım 1 bardak suya yarım çay kaşığı yemek sodası karıştırıp verdi o da iyi gelmişti bak ama benim tansiyon sıkıntım olduğundan onu içmeye korkuyorum

Eşim giderken uyanıyorum 7 gibi lavaboya gidiyorum su filan içmiyorum sonra biraz uyuyabiliyorum zaten gece uykusu pek yok sürekli tuvalete gitmekten

Kalıbı falan nasıl geldi mi beğendin miiii
Ben hiç desteksiz kullanmadığım için garip geliyor bunlar bana
Bende demirsiz hiç kullanmadım ama kom daha önce denedin mi bilmiyorum çok rahat ve güzel. Eğer belin hala inceyse c kap al. Beden olarakda atıyorum 85b kullanıyorsan şuan 80c al daha rahat edersin. Yani bi puan düşürmen lazım kap değiştikçe. Biraz pahalı ebebek markasına göre falan da hep şey dediler hani iyi sütyende al böyle dışarı çıkarken özellikle evde takmak için normal uygun sütyenlerden al. Bende öyle yapacam

Kızlar bu arada ıslak mendil ne aldınız hatırlamıyorum da ben sleppy aldım zam gelmeden almaktır bazen çiçek sepetinde de uygun oluyor diğer sitelere göre alırken oraya da bakın

Bilindik mağazalardan alman lazım bebeğim ben karacadan aldım geçen hem indirim vardı hem kod kullandım 110a geldi bıçaklar çok güzel çıktı
Canım ben çeyizimde modelii beğendiğim için karacadan bıçak aldım. 2,5 yıllık evliyim Standını cinnet geçirip çöpe attım.
Bıçakların kulpları soyuldu , artık iyi kesmiyorlar hatta yer yer paslnma bile başladı. (BIçakları ben hiç makineye atmam full elde yıkarım ona rağmen)
Karacadan mutfak ürünü alırken iki kere düşünün

Kızlar bu arada ıslak mendil ne aldınız hatırlamıyorum da ben sleppy aldım zam gelmeden almaktır bazen çiçek sepetinde de uygun oluyor diğer sitelere göre alırken oraya da bakın
Genelde sleeppy bio natural aldık indirimde aylar önce

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…