2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Kızlar ek gıda dönemi için philips wasabi gibi bir buharlı pişirici almayı düşünen var mı yada daha önce kullanıp memnun kalan, hazır indirimdeyken alsam mı dedim ama hiç fikrim yok gerekli mi gereksiz mi

Kızlar bu arada ıslak mendil ne aldınız hatırlamıyorum da ben sleppy aldım zam gelmeden almaktır bazen çiçek sepetinde de uygun oluyor diğer sitelere göre alırken oraya da bakın
Unibaby Yenidoğan aldım ben canım tahriş etme olasılığı en düşüklerden birisi diye tavsiye üzerine aldım.

Büyümüşlerdir yaa bence tek gebelik gibi ilerliyorlar sanki benim tam haftasında 2250gr işte çıktı bugün kontrolde. Tam 34+0 haftasıyla da uyumlu
Ayyy maşallah 2500 gectiğinde korkularında azalır en azından gelsede küveze girmez bakalım benımkilerde 10 gunde kaç kilo almış olacaklar ben sorun yapmamda ikiz diye yapıyorum bir an once buyusunler küvez işi zor alıp bebişleri eve gelim diye

Kız bu kadar pahalı bişi olsa almam onun yerine gider bez alırım 110a aldım işte yaa ama çok güzel kesiyo. Bende çeyizde solingen vardı çok güzel kesiyorlardı ama zamanla ister istemez gidiyor yani uçları

Ahahahh aynı şeyi eşimde dediydi çocuk kılıçla mı geliyo neyi neyden koruyoruz diye aynı kafa mübarek
Hadi kalkanla dalga geçmelerini anlarım da, bana diyor ki sana ne zaman köprü yapacaklar ne köprüsü dedim iki parmak gösteriyor, çatı muayenesi o dedim ne köprüsü

O dönem o kadar para verince çok umutlanmştım.
Annemin çarşıdan öylesine aldığı bıçak taş gibi çıktı yıkayıp yıkayıp onu kullanıyorum gün boyu resmen

Annemin çarşıdan öylesine aldığı bıçak taş gibi çıktı yıkayıp yıkayıp onu kullanıyorum gün boyu resmen
Dövme çelik bıçaklar daha güzel kesiyor ben böyle bir şey alsam babam bu ne niye bunu aldın kesmez derdi bizim orda hep dövme çelik kullanılıyor

Bebeğim ben bir Trabzonlu olaraktan sürbisa varken bunları zaten kullanmam hepsi gider bana bi tek o kalır maşallah taş gibiler hiç bişi oldukları yok en küçüğünden en büyüğüne bunu da aldım da niye aldım onu da bilmiyorum ilk defa farklı bıçak alaşım geldi normalde solingen bide sürbisa kullanıyorum hep

Ben 1 numarayı mavi olandan aldım yeni nesil olmayandan, 4 numarayı sarı 3 numarayı da babyturco aldım bir arkadaş tavsiyesiyle
Bende 1-2-3-4 % 90 Molfix Sarı Seri
1 Paket Molfix mavi 4
2 paket Sleyyp 4 numara aldım ( kuzenim sızdırma problemi yaşadım dediği için onu heralde daha sonra dolapta satarım şimdilik dursun )

Kızlar ben molfix 4 ve 4+ numaradan (7-16kg) 500 adet bez almışım.
Bimin bezindende 2 numara(3-6kg) uygun bulmuştum diye 450 adet almışım.
Şimdi ben sizce uygun görürsem hangi bedenden kaç adet alayım. Bide 4 numarayı abarttım mı acaba ya ikiz diye fazla aldım ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…