- Konu Sahibi sunshine__
-
- #50.161
Sen merak etme bebiş koyarsa takarsın sürekli emecek ya
Görsel olarak 2yi çok beğendimKızlar puset örtüsü için istanbulda kalın bir ürün mü tercih ettiniz , ince hafif kumaş mı
Bana fikir verin...
1. Aday
Eki Görüntüle 3327582
2.Aday
Eki Görüntüle 3327583
3.Aday
Eki Görüntüle 3327584
Bende önceden almıştım siz almadan o zaman uygundu şimdi uçmuş fiyatları. Balık hafızam demiştinizGenelde sleeppy bio natural aldık indirimde aylar önce
Unibaby Yenidoğan aldım ben canım tahriş etme olasılığı en düşüklerden birisi diye tavsiye üzerine aldım.Kızlar bu arada ıslak mendil ne aldınız hatırlamıyorum da ben sleppy aldım zam gelmeden almaktır bazen çiçek sepetinde de uygun oluyor diğer sitelere göre alırken oraya da bakın
Ayyy maşallah 2500 gectiğinde korkularında azalır en azından gelsede küveze girmezBüyümüşlerdir yaa bence tek gebelik gibi ilerliyorlar sanki benim tam haftasında 2250gr işte çıktı bugün kontrolde. Tam 34+0 haftasıyla da uyumlu
Kız bu kadar pahalı bişi olsa almam onun yerine gider bez alırımCanım ben çeyizimde modelii beğendiğim için karacadan bıçak aldım. 2,5 yıllık evliyim Standını cinnet geçirip çöpe attım.
Bıçakların kulpları soyuldu , artık iyi kesmiyorlar hatta yer yer paslnma bile başladı. (BIçakları ben hiç makineye atmam full elde yıkarım ona rağmen)
Karacadan mutfak ürünü alırken iki kere düşünün
Eki Görüntüle 3327590
24 paketi 300 -350 TL arasındayken almıştıkBende önceden almıştım siz almadan o zaman uygundu şimdi uçmuş fiyatları. Balık hafızam demiştiniz
Hadi kalkanla dalga geçmelerini anlarım da, bana diyor ki sana ne zaman köprü yapacaklarAhahahhaynı şeyi eşimde dediydi çocuk kılıçla mı geliyo neyi neyden koruyoruz diye aynı kafa mübarek
O dönem o kadar para verince çok umutlanmştım.Kız bu kadar pahalı bişi olsa almam onun yerine gider bez alırım110a aldım işte yaa ama çok güzel kesiyo. Bende çeyizde solingen vardı çok güzel kesiyorlardı ama zamanla ister istemez gidiyor yani uçları
Acaba onu nasıl ve nerden duydu da uydurduHadi kalkanla dalga geçmelerini anlarım da, bana diyor ki sana ne zaman köprü yapacaklarne köprüsü dedim iki parmak gösteriyor, çatı muayenesi o dedim ne köprüsü
Değil mi şimdi de gelmelerine çok az kaldı bir ara cinsiyet ne olacak diye hepimiz merak ediyorduk24 paketi 300 -350 TL arasındayken almıştık
Hey gidi günler
İlk aylarda minik minik başlamıştık alışverişlere
Ben söylemiştim bak böyle bir şey yapıyorlar felan şu haftalarda diye ama köprü nerden çıktı onu anlayamadımAcaba onu nasıl ve nerden duydu da uydurdubide soruyo ahahahh
Dövme çelik bıçaklar daha güzel kesiyor ben böyle bir şey alsam babam bu ne niye bunu aldın kesmez derdiO dönem o kadar para verince çok umutlanmştım.
Annemin çarşıdan öylesine aldığı bıçak taş gibi çıktı yıkayıp yıkayıp onu kullanıyorum gün boyu resmen
Bebeğim ben bir Trabzonlu olaraktan sürbisa varken bunları zaten kullanmamO dönem o kadar para verince çok umutlanmştım.
Annemin çarşıdan öylesine aldığı bıçak taş gibi çıktı yıkayıp yıkayıp onu kullanıyorum gün boyu resmen
Benim bir kalkanım bile yoooğğğkkk hshshsKalkan diyince geçen hafta eşim dalga geçiyordu kalkan almam gerekiyor diyince kalkanı napacan savaşa mı gidiyon demişti
Bende 1-2-3-4 % 90 Molfix Sarı SeriBen 1 numarayı mavi olandan aldım yeni nesil olmayandan, 4 numarayı sarı 3 numarayı da babyturco aldım bir arkadaş tavsiyesiyle
Ne zaman yapacaklar bu arada 37demi şeninde benim 3 haftam varBen söylemiştim bak böyle bir şey yapıyorlar felan şu haftalarda diye ama köprü nerden çıktı onu anlayamadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?