- Konu Sahibi sunshine__
-
- #50.181
Civilden 130tlye aldım diğer yerlere göre daha uygun aklında bulunsunBenim bir kalkanım bile yoooğğğkkk hshshs
Bende korkuyorum 37-38 de yapıyorlar, kızıma güveniyorum çatıyı yapmadan gelecekNe zaman yapacaklar bu arada 37demi şeninde benim 3 haftam varkorkuyorum o muayeneden
Takınca çok tuhaf duruyo yaaBenim bir kalkanım bile yoooğğğkkk hshshs
Ben yoyko chef in 7 almıştımKızlar ek gıda dönemi için philips wasabi gibi bir buharlı pişirici almayı düşünen var mı yada daha önce kullanıp memnun kalan, hazır indirimdeyken alsam mı dedim ama hiç fikrim yok gerekli mi gereksiz mi
O zamana kadar zam gelir zaten karlı çıkarsın hemBende 1-2-3-4 % 90 Molfix Sarı Seri
1 Paket Molfix mavi 4
2 paket Sleyyp 4 numara aldım ( kuzenim sızdırma problemi yaşadım dediği için onu heralde daha sonra dolapta satarım şimdilik dursun )
du bakalım ilk çatı muayenesi yaptıran sonrakilere anlatsınBende korkuyorum 37-38 de yapıyorlar, kızıma güveniyorum çatıyı yapmadan gelecek
Ben 34 de gittiğimde 2 hafta sonra yapacam dediNe zaman yapacaklar bu arada 37demi şeninde benim 3 haftam varkorkuyorum o muayeneden
Pentiden mi alsam çok karıştı kafamBende demirsiz hiç kullanmadım ama kom daha önce denedin mi bilmiyorum çok rahat ve güzel. Eğer belin hala inceyse c kap al. Beden olarakda atıyorum 85b kullanıyorsan şuan 80c al daha rahat edersin. Yani bi puan düşürmen lazım kap değiştikçe. Biraz pahalı ebebek markasına göre falan da hep şey dediler hani iyi sütyende al böyle dışarı çıkarken özellikle evde takmak için normal uygun sütyenlerden al. Bende öyle yapacam
Çok teşekkür ediyorum bebegimmmmCivilden 130tlye aldım diğer yerlere göre daha uygun aklında bulunsun
Hadi bakalım bekliyoruzBen 34 de gittiğimde 2 hafta sonra yapacam dedi36+3 falan
Bebeğim memnun olan çok zaten dagi penti kullanıyo küçük memelilerPentiden mi alsam çok karıştı kafam
Benım buharda pişiren tencerem var o yuzden makina tarzı bişey almıcamKızlar ek gıda dönemi için philips wasabi gibi bir buharlı pişirici almayı düşünen var mı yada daha önce kullanıp memnun kalan, hazır indirimdeyken alsam mı dedim ama hiç fikrim yok gerekli mi gereksiz mi
Genel olarak yenidoğanlar da refleks üst dudağa değince aranıyor ve kendi kavrıyor güzel bir bilgilendirici video
Kızlar emzirme ir ilgili video
Ben pentiden aldım indirimdeydi bi de 170 tl ye aldım cok guzel bencePentiden mi alsam çok karıştı kafam
Ben almadım almayı düşünmüyorum sebze haşlama aparatı var ondan alırımKızlar ek gıda dönemi için philips wasabi gibi bir buharlı pişirici almayı düşünen var mı yada daha önce kullanıp memnun kalan, hazır indirimdeyken alsam mı dedim ama hiç fikrim yok gerekli mi gereksiz mi
Ben hiç bekleyemiyorumHadi bakalım bekliyoruz
Kızlar çıktım doktordan 45cm 2250gr bugün tam 34+0 ultrason gelişimide tam haftasında. Doktor dedi ki gelişimi normal haftasıyla uyumlu iri bir bebek değil. Benim 38de doğurma hayallerim yalan oldu 40ı görürüm bide bizde herkes en erken 41de doğuruyor erken doğuranda yokhayırlısı olsun yaa napalım artık en son ben doğururum da kriz gelir bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?