- 3 Nisan 2023
- 3.094
- 3.765
- 48
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #50.201
Zaten belli kiloyu geçerse ne yaparsa yapsın sezeryana gidiyorBen hiç bekleyemiyorumbir de yaptıktan sonra normal doğuma uygun değil derse yaptırdığım için ağlarım
4300 muş arkadasımın kuzenının bebegi sezeryana almış doktor bugunZaten belli kiloyu geçerse ne yaparsa yapsın sezeryana gidiyor
Bir şey demedi ama kafasında bence belli bir kg sınırı var kemiğim uygunsa normal doğumu bir şekilde başlatırZaten belli kiloyu geçerse ne yaparsa yapsın sezeryana gidiyor
Bizimkiler önden gidiyor sezeryan daha yüksek ihtimalBir şey demedi ama kafasında bence belli bir kg sınırı var kemiğim uygunsa normal doğumu bir şekilde başlatırçünkü siz ne derseniz o dedim sezeryanda olsa bir öğretmen arkadaşım da ona gitmiş 4. Gün kalktım evimi süpürdüm sildim dedi çok minik kesik atıp alıyormus
4 üstü alıyor4300 muş arkadasımın kuzenının bebegi sezeryana almış doktor bugun
ÖndeBizimkiler önden gidiyor sezeryan daha yüksek ihtimal40i bulursa zorlanırsın senin ki de öndeydi değil mi yanlış hatırlamıyorum
Yok yaa sokmadı. Sancıları hareketleri sordu bende anlattım tehlike görmedi heralde sokmadı daha o yüzden bide bebeğim gelişimi tam haftasında ilerliyo bide doğuma da baya var görünüyor belki de ondan bilmiyorum. Sormakta aklıma gelmedi açıkçası yine her zamanki gibi. Ya ben daha çok mide yanmasıyla ilgili soru sordum o da hep az ve sık yemek yemeye çalış dedi. Bende zaten çok yemiyorum dedim tartı ama öyle demiyo dediAyy çok sevindim maşallah kuzucukanstye soktu mu kuzum? Sağlıkla gelsin de ne zaman gelirse gelsin
Simdi ciktik hersey normalmis 35-0 2730gr 51cmoh rahatladim
Doğum için Erzurum’a gelebilirim her anBir şey demedi ama kafasında bence belli bir kg sınırı var kemiğim uygunsa normal doğumu bir şekilde başlatırçünkü siz ne derseniz o dedim sezeryanda olsa bir öğretmen arkadaşım da ona gitmiş 4. Gün kalktım evimi süpürdüm sildim dedi çok minik kesik atıp alıyormus
İsmi neydi merak ettim bu gidişle benim ki de bu ayın sonunda gelirÖndecidden doğum şekli benim için çok önemli değil normal doğumda olsa bu aralığı görmez dedi zaten 37 + sonra kendi gelir 25 Kasım da doğar benim doğum günümde dedi erkek olsa gerçekten doktorumun ismini koyardım
Ailede doğumlar nasıl? Bence sen normal yapcan benim içime öyle doğuyoBen hiç bekleyemiyorumbir de yaptıktan sonra normal doğuma uygun değil derse yaptırdığım için ağlarım
Ayyy sana yazarken fark ettim doğumu 37 de falan beklediği için belki de çatı kontrolunu 36 da yapıyorÖndecidden doğum şekli benim için çok önemli değil normal doğumda olsa bu aralığı görmez dedi zaten 37 + sonra kendi gelir 25 Kasım da doğar benim doğum günümde dedi erkek olsa gerçekten doktorumun ismini koyardım
Muhammetİsmi neydi merak ettim bu gidişle benim ki de bu ayın sonunda gelirbakalım yine ters ise eğer doktor doğum ile bir şey diyecek mi merak ediyorum demezse ben soracam artık
Nst durumu doktordan doktora değişiyor bazıları son haftalar alıyormuş sadece benim suyum fazla olduğu için galiba bende erken başlattı normalde diğer doktor 34te başlatıyor. Senin ki de demekki risk görmediYok yaa sokmadı. Sancıları hareketleri sordu bende anlattım tehlike görmedi heralde sokmadı daha o yüzden bide bebeğim gelişimi tam haftasında ilerliyo bide doğuma da baya var görünüyor belki de ondan bilmiyorum. Sormakta aklıma gelmedi açıkçası yine her zamanki gibi. Ya ben daha çok mide yanmasıyla ilgili soru sordum o da hep az ve sık yemek yemeye çalış dedi. Bende zaten çok yemiyorum dedim tartı ama öyle demiyo dedi
Bereketli alışveriş olsun balım** Puset Örtüsü
** Dolap İçi organizer
** Gögüs Kalkanı
** Lohusa Gecelik takımı
** Bebek Losyonu
şuan aklıma gelen kalan ihityaçlarım bunlar
Bunların dışında bebek odası için dekorasyon , bide hastaneye hediyelik ve süslerim kaldı.
Aynen her şeyin çözümü varEvet o ikili kulpları ısınıyormus düşmüş 10 liraşansıma ben tava aldım en makul bu oluyordu lazım olur diye aldım kulplarina plastik tutma aparatları var ondan alırım artık
Yiğenim de bebeğine molfix mavi kullanıyor yeni çıkandan memnun kaldı bir kez taşma mı ne yapmış o gün de çıtçıtı açılmış öyle olmuşKuzenim mavi paket molfixe geçmiş sarıdan sonra güzel memnunum dedi 4 numarası için
Geçen bimde 2.20 civarına gelmişti galiba 1 tanede mavi molfix aldım 4 numara
MaşallahSimdi ciktik hersey normalmis 35-0 2730gr 51cmoh rahatladim
Aynen hb uygun 1000 tl ye 200 kuponuyla uyguna geliyor işte tencerede tereddütteyim
Bio aldık balımKızlar bu arada ıslak mendil ne aldınız hatırlamıyorum da ben sleppy aldım zam gelmeden almaktır bazen çiçek sepetinde de uygun oluyor diğer sitelere göre alırken oraya da bakın
Evet öyleymişMuhammetismi ters olunca sezeryan tarihini 37+ karda alıyorlar bebek doğum kanalına girince çıkarmak çok zor oluyormuş girmeden alıyorlarmis
Annem halalarim teyzem hep normal doğumAilede doğumlar nasıl? Bence sen normal yapcan benim içime öyle doğuyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?