2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Zaten belli kiloyu geçerse ne yaparsa yapsın sezeryana gidiyor
Bir şey demedi ama kafasında bence belli bir kg sınırı var kemiğim uygunsa normal doğumu bir şekilde başlatır çünkü siz ne derseniz o dedim sezeryanda olsa bir öğretmen arkadaşım da ona gitmiş 4. Gün kalktım evimi süpürdüm sildim dedi çok minik kesik atıp alıyormus

Bizimkiler önden gidiyor sezeryan daha yüksek ihtimal 40i bulursa zorlanırsın senin ki de öndeydi değil mi yanlış hatırlamıyorum

Bizimkiler önden gidiyor sezeryan daha yüksek ihtimal 40i bulursa zorlanırsın senin ki de öndeydi değil mi yanlış hatırlamıyorum
Önde cidden doğum şekli benim için çok önemli değil normal doğumda olsa bu aralığı görmez dedi zaten 37 + sonra kendi gelir 25 Kasım da doğar benim doğum günümde dedi erkek olsa gerçekten doktorumun ismini koyardım

Kızlar geçen sene bu zamanlar eşimden ayrı yurtta vize sınavlarına hazırlanıyordum. Hiç sevmezdim yurtta kalmayı sırf bu yüzden çok ders çalışıp erkenden eve gelirdim zaman su gibi akıyor. Seneye de bu günlerimiz aklımıza gelir

Ayy çok sevindim maşallah kuzucuka nstye soktu mu kuzum? Sağlıkla gelsin de ne zaman gelirse gelsin
Yok yaa sokmadı. Sancıları hareketleri sordu bende anlattım tehlike görmedi heralde sokmadı daha o yüzden bide bebeğim gelişimi tam haftasında ilerliyo bide doğuma da baya var görünüyor belki de ondan bilmiyorum. Sormakta aklıma gelmedi açıkçası yine her zamanki gibi. Ya ben daha çok mide yanmasıyla ilgili soru sordum o da hep az ve sık yemek yemeye çalış dedi. Bende zaten çok yemiyorum dedim tartı ama öyle demiyo dedi

Doğum için Erzurum’a gelebilirim her an

İsmi neydi merak ettim bu gidişle benim ki de bu ayın sonunda gelir bakalım yine ters ise eğer doktor doğum ile bir şey diyecek mi merak ediyorum demezse ben soracam artık

Ayyy sana yazarken fark ettim doğumu 37 de falan beklediği için belki de çatı kontrolunu 36 da yapıyor

L Lmntbrdgi bu da bugün ki
Bakteri varmış hem idrar yolu enfeksiyon + bakteri kanda heralde çıkıyordu dr hemen hızlı hızlı ilaç yazdı

Eklentiler

• IMG_8917.webp
    102,9 KB · Görüntüleme: 29
İsmi neydi merak ettim bu gidişle benim ki de bu ayın sonunda gelir bakalım yine ters ise eğer doktor doğum ile bir şey diyecek mi merak ediyorum demezse ben soracam artık
Muhammet ismi ters olunca sezeryan tarihini 37+ karda alıyorlar bebek doğum kanalına girince çıkarmak çok zor oluyormuş girmeden alıyorlarmis

Nst durumu doktordan doktora değişiyor bazıları son haftalar alıyormuş sadece benim suyum fazla olduğu için galiba bende erken başlattı normalde diğer doktor 34te başlatıyor. Senin ki de demekki risk görmedi

Bereketli alışveriş olsun balım
Evet o ikili kulpları ısınıyormus düşmüş 10 lira şansıma ben tava aldım en makul bu oluyordu lazım olur diye aldım kulplarina plastik tutma aparatları var ondan alırım artık
Aynen her şeyin çözümü var
Kuzenim mavi paket molfixe geçmiş sarıdan sonra güzel memnunum dedi 4 numarası için
Geçen bimde 2.20 civarına gelmişti galiba 1 tanede mavi molfix aldım 4 numara
Yiğenim de bebeğine molfix mavi kullanıyor yeni çıkandan memnun kaldı bir kez taşma mı ne yapmış o gün de çıtçıtı açılmış öyle olmuş
Simdi ciktik hersey normalmis 35-0 2730gr 51cmoh rahatladim
Maşallah Karya ma boylu poslu olacak inşallah 4 kiloya yakın 55 cm filan olur bence senin yeni doğanlar şimdiden küçüldü
sudem34 şuan en uygun yer hb. Az önce ty baktım @Kaskade bin kullandığı set 450 lira hb de aynısı 380 yine o ikili sahan seti kulpları plastik olmayan hb de 219 ty 296 lira en uygunu şuan hb kuponda var
Aynen hb uygun 1000 tl ye 200 kuponuyla uyguna geliyor işte tencerede tereddütteyim
Kızlar bu arada ıslak mendil ne aldınız hatırlamıyorum da ben sleppy aldım zam gelmeden almaktır bazen çiçek sepetinde de uygun oluyor diğer sitelere göre alırken oraya da bakın
Bio aldık balım

Muhammet ismi ters olunca sezeryan tarihini 37+ karda alıyorlar bebek doğum kanalına girince çıkarmak çok zor oluyormuş girmeden alıyorlarmis
Evet öyleymiş o isim çok ağır oluyor tanıdığım kaç tane varsa sen anladın 37 mi benim 37. Hafta 22 Kasım doktora diyormuş anlaşalım 23 olsun gel bir gün daha dursun

Ailede doğumlar nasıl? Bence sen normal yapcan benim içime öyle doğuyo
Annem halalarim teyzem hep normal doğum ben kürtaj olduğumda vakum aleti varya onunla temizlerken doktor kemiklerin çok dar normal doğum yapamazsın demişti bana sonra 20 li haftalarda çatı ağrım oldu hala da oluyor kendi doktorum kemiklerin açılıyordur dedi yani çatı ağrısı o kadar erken baslamasa direkt sezeryan yapın diyecektim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…