2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Sen bunu kendi doktoruna söyledin mi peki çatı dar dediler diye

24 kasımda doğar bence öğretmenler günü hediyesi karı koca size

L Lmntbrdgi bu da bugün ki
Bakteri varmış hem idrar yolu enfeksiyon + bakteri kanda heralde çıkıyordu dr hemen hızlı hızlı ilaç yazdı
Benim de dün aklıma idrar yolu enfeksiyonu acaba sancı yapar mı diye geldi sabah biz de tahlil verdik benim de idrar yolu enfeksiyonum varmış şase yazdı kızılcık suyu 1 hafta içmedim anında olmuş ama senin sancıların da normale dönmüş

Hastanede yarına Mr cekılcek kızlar duanızı beklıyorum öğlen 1 gibi. Beyınde asimetri var dedı doktor beyın usg cekıldı 2 kere daha once. Mr one almıslar cuma cekılcekti doktor yarın size bilgi verıcem dedı ne olur kötü bişey cıkmasın Allahım orda ole sessizce yatıo canım.
Konu actım bgn Dualar grubunda. Kuvozden sağlıkla gelmesi için. Asimetri önemli imiş lütfen dua edin şimdi buraya eklesem raporu bilen olurmu usgyı.

Kızılcık suyunu nasıl yapıyorsun anlat hele bende dut kaynatıcam eve gidince bakalım

Benim.ilk sancim oldugunda idrar yolu enfeksiyonum.vardi. enfeksiyon tetikleyebiliyor sanciyi

Dedim böyle dediler diye sen ne yapacaksın onların ne söylediğini dedi
Takmamis onları anlaşılan. Doğum yaklaştıkça gün geçtikçe vücut kendini doğuma hazırlıyor ya ondan demiştir çünkü ilk zamanla şuan bak bize aramız da büyük farklılıklar var

Ya aileye de pek bakmıyo artık aslında arada bazı konularda fark var. Eskiler biraz daha rahat kesim kıyafet giyiyordu bizim ergenlik dönemimizde çoğu kıyafet düşük beldi. O zaman bazı kadın doğumcuları hatırlıyorum ilerde bu durum kadınlarda sorun çıkartabilir diye açıklama yapan oluyordu. Şimdi daha iyi anlıyorum tam kemik gelişimi döneminde dar pelvis bölgesini sıkan kıyafetler giymişiz. Şuan çoğu kişide çatı darlığı var etkiler mi durumu bilmiyorum gerçi ama payı vardır diye düşünüyorum. İnşallah normal doğum olur yaa ne zaman senin birdahaki kontrol?

Kızılcık suyunu nasıl yapıyorsun anlat hele bende dut kaynatıcam eve gidince bakalım
Bence duta biraz ara ver son haftalardayiz dut suyu rahim ağzında yumuşama da yapabiliyor sanci da çıkıyor arada iyice tetikleme
En son 3 kg kızılcık aldım yıkadım suda beklettim düdüklüye attım üzerine su koydum 1 karış geçecek şekilde yarım su bardağı şeker koydum karıştırdim kaynayınca tülbentten geçirdim surahiyeye koydum soğuyunca da dolaba attım günde 1 bardak bile içsen yeter hem de c vitamini grip vb koruyor

Nst durumu doktordan doktora değişiyor bazıları son haftalar alıyormuş sadece benim suyum fazla olduğu için galiba bende erken başlattı normalde diğer doktor 34te başlatıyor. Senin ki de demekki risk görmedi
Muhtemelen yaa bence size erken başlatarak doğrusunu yaptı nolur nolmaz seninki de önden gidiyordu sanki öyle hatırlıyorum

Cati olayi oradaki kemiklerin esnekligiyle alakali bi durum sanirim. Benim hic kalcam yok. 32 beden giyiyordum. Ama catin normal doguma musait demisti ilk hamileligimde doktor

Muhtemelen yaa bence size erken başlatarak doğrusunu yaptı nolur nolmaz seninki de önden gidiyordu sanki öyle hatırlıyorum
Evet 2 hafta önceki gidişim de normal dedi ama kilosu yine öndeydi bu kontrolde 3 kiloya yaklaşmıştır büyük ihtimalle

Bu cumartesi değil haftaya cumartesi eskiler gibi değiliz ki onlar bizden çok sağlamlar güçlüler her şeyin en doğalıni en güzelini yiyerek büyümüşler

Evet 2 hafta önceki gidişim de normal dedi ama kilosu yine öndeydi bu kontrolde 3 kiloya yaklaşmıştır büyük ihtimalle
Demekki senin bünyede böyle ilerliyo bebek gelişimi. Sorun olduğunu da sanmıyorum çünkü doktorun her seferinde normal diyo yani

Takmamis onları anlaşılan. Doğum yaklaştıkça gün geçtikçe vücut kendini doğuma hazırlıyor ya ondan demiştir çünkü ilk zamanla şuan bak bize aramız da büyük farklılıklar var
Kesinlikle öyle evrim geçirdik gibi

Bu cumartesi değil haftaya cumartesi eskiler gibi değiliz ki onlar bizden çok sağlamlar güçlüler her şeyin en doğalıni en güzelini yiyerek büyümüşler
Aynen öyle ben kendimi cips yememek için zor tutuyorum iki bayır çıkınca sancı vuruyo. Bizimkilerde tarlada ot keserken çocuk doğurmuşlar

Benim.ilk sancim oldugunda idrar yolu enfeksiyonum.vardi. enfeksiyon tetikleyebiliyor sanciyi
Cahillik benimkisi yatağa yattım dün sancidan diyorum ben doğuruyorum eşimi arayayım da hastaneye götürsün 1 gün sonra algıladım

İnşallah güzel sonuçlar alırsınız Allah yardımcınız olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…