2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Aynen öyle ben kendimi cips yememek için zor tutuyorum iki bayır çıkınca sancı vuruyo. Bizimkilerde tarlada ot keserken çocuk doğurmuşlar
Ne folik asit ne vitamin ne şeker yüklemesi ne magnezyum adamlar bir yapmaya 7 8 tane

Canım doktorsitesi.com var orada belgeleri ekle soru sor kısmından hangi alanda doktor istiyorsan sonucları attıgın takdirde cevap yazıyolar hemen dönmeseler de illaki dönenler oluyor oradan faydalanabilirsin

Basimiza gelmeyince bilmiyoruz ki canim benim
O zaman başına gelecek olanlara söyleyelim sanciniz çok olursa idrar yolu enfeksiyonuna baktırın doğuracam diye benim gibi kapılara bakmayın

Ne folik asit ne vitamin ne şeker yüklemesi ne magnezyum adamlar bir yapmaya 7 8 tane
Ustelik hic biz gibi erken dogum riski, dusuk riski dinlememisler. Biz gibi yatarak hamilelik gecirmemisler. Biz o kadar vitamin kullanip hala riskli gebelik geciriyoruz

Ben nstden çıktım şimdi sinir oldum, makineyi elimle tutturdular o yüzden kalp atışları doğru mı değil mi çözemedim doktoru bekliyorum bakalım ne diyecek

Valla yaa bende 7sene de kırk takla attım bi tanesi için dış gebelik falan da yok hee çatır çatır çocuk yapmışlar ebe yok doğurmuşlar şimdi her ay hastaneye gidiyoruz diye de kızıyorlar

Kızlar 32+2 yim artık kasılmalar olunca bi ateş basması ve ter vuruyor beni böyle olan var mı doğumdada her sancı geldiğinde sıcak basardi beni bi korktum ama düzenli ve sık kasılmam yok bazen sabah bi kaç akşam bi kaç kere doktorum haftaya yok en son 17 ekimde gittim ya 3 kasım yada 13 kasımda gidecem sizce beklesem mi 13 kasımı

Çok geçmiş olsun canım ben anlamıyorum o rapora çocuk doktoru mu bakıyor beyin cerrahi mi

Ben nstden çıktım şimdi sinir oldum, makineyi elimle tutturdular o yüzden kalp atışları doğru mı değil mi çözemedim doktoru bekliyorum bakalım ne diyecek
Canım benim bebek çok hareketli üstteki onun kalp atışı robunu bende hep elimle tutuyorum sonucu etkilemiyor merak etme.

Bide S saskito sanki hastaneye gidecem felan mı yazmıştı gruba? Ses çıkmadı hiç

Bastığımız tuş mu

Hiç bir fikrim yok inan. Çok sancılananlara cevapta veremiyorum konuyu pek bilmediğim için

Bide buna el atarmısınız migrosta indirim var bebek bezinde 1 numara alayım diyorum belliki çocuklar 3 kg doğamayacaklar

Ustelik hic biz gibi erken dogum riski, dusuk riski dinlememisler. Biz gibi yatarak hamilelik gecirmemisler. Biz o kadar vitamin kullanip hala riskli gebelik geciriyoruz
Bakıyorsun aynı genetik ama bizde bir şeyler eksik gibi

Benim de kasilmam olunca saç diplerimden ter boşalıyor senin yerinde olsam 3 Kasım'da giderdim

Sicak basmasi surekli var bende sancidan bagimsiz. Ozellikle geceleri cok terliyorum. Gunde 2 defa olmasi normal bence bu sancilarin. Ama icine sinmeyecekse haftaya git istersen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…