- 2 Eylül 2022
- 7.741
- En iyi cevaplar
- 2
- 9.209
- 118
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #50.241
Ne folik asit ne vitamin ne şeker yüklemesi ne magnezyumAynen öyle ben kendimi cips yememek için zor tutuyorumiki bayır çıkınca sancı vuruyo. Bizimkilerde tarlada ot keserken çocuk doğurmuşlar
Basimiza gelmeyince bilmiyoruz ki canim benimCahillik benimkisiyatağa yattım dün sancidan diyorum ben doğuruyorum eşimi arayayım da hastaneye götürsün 1 gün sonra algıladım
Canım doktorsitesi.com var orada belgeleri ekle soru sor kısmından hangi alanda doktor istiyorsan sonucları attıgın takdirde cevap yazıyolar hemen dönmeseler de illaki dönenler oluyor oradan faydalanabilirsinHastanede yarına Mr cekılcek kızlar duanızı beklıyorum öğlen 1 gibi. Beyınde asimetri var dedı doktor beyın usg cekıldı 2 kere daha once. Mr one almıslar cuma cekılcekti doktor yarın size bilgi verıcem dedı ne olur kötü bişey cıkmasın Allahım orda ole sessizce yatıo canım.
Konu actım bgn Dualar grubunda. Kuvozden sağlıkla gelmesi için. Asimetri önemli imiş lütfen dua edin şimdi buraya eklesem raporu bilen olurmu usgyı.
O zaman başına gelecek olanlara söyleyelimBasimiza gelmeyince bilmiyoruz ki canim benim
Ustelik hic biz gibi erken dogum riski, dusuk riski dinlememisler. Biz gibi yatarak hamilelik gecirmemisler. Biz o kadar vitamin kullanip hala riskli gebelik geciriyoruzNe folik asit ne vitamin ne şeker yüklemesi ne magnezyumadamlar bir yapmaya 7 8 tane
Ben nstden çıktım şimdi sinir oldum, makineyi elimle tutturdular o yüzden kalp atışları doğru mı değil mi çözemedim doktoru bekliyorum bakalım ne diyecek
Valla yaa bende 7sene de kırk takla attım bi tanesi içinNe folik asit ne vitamin ne şeker yüklemesi ne magnezyumadamlar bir yapmaya 7 8 tane
Çok geçmiş olsun canımHastanede yarına Mr cekılcek kızlar duanızı beklıyorum öğlen 1 gibi. Beyınde asimetri var dedı doktor beyın usg cekıldı 2 kere daha once. Mr one almıslar cuma cekılcekti doktor yarın size bilgi verıcem dedı ne olur kötü bişey cıkmasın Allahım orda ole sessizce yatıo canım.
Konu actım bgn Dualar grubunda. Kuvozden sağlıkla gelmesi için. Asimetri önemli imiş lütfen dua edin şimdi buraya eklesem raporu bilen olurmu usgyı.
O nasıl oldu yaaBen nstden çıktım şimdi sinir oldum, makineyi elimle tutturdular o yüzden kalp atışları doğru mı değil mi çözemedim doktoru bekliyorum bakalım ne diyecek
Canım benim bebek çok hareketli üstteki onun kalp atışı robunu bende hep elimle tutuyorum sonucu etkilemiyor merak etme.Ben nstden çıktım şimdi sinir oldum, makineyi elimle tutturdular o yüzden kalp atışları doğru mı değil mi çözemedim doktoru bekliyorum bakalım ne diyecek
Bastığımız tuş muBen nstden çıktım şimdi sinir oldum, makineyi elimle tutturdular o yüzden kalp atışları doğru mı değil mi çözemedim doktoru bekliyorum bakalım ne diyecek
Hiç bir fikrim yok inan. Çok sancılananlara cevapta veremiyorum konuyu pek bilmediğim içinKızlar 32+2 yim artık kasılmalar olunca bi ateş basması ve ter vuruyor beni böyle olan var mı doğumdada her sancı geldiğinde sıcak basardi beni bi korktum ama düzenli ve sık kasılmam yok bazen sabah bi kaç akşam bi kaç kere doktorum haftaya yok en son 17 ekimde gittim ya 3 kasım yada 13 kasımda gidecem sizce beklesem mi 13 kasımı
Bide buna el atarmısınızKızlar ben molfix 4 ve 4+ numaradan (7-16kg) 500 adet bez almışım.
Bimin bezindende 2 numara(3-6kg) uygun bulmuştum diye 450 adet almışım.
Şimdi ben sizce uygun görürsem hangi bedenden kaç adet alayım. Bide 4 numarayı abarttım mı acaba ya ikiz diye fazla aldım ama
Bakıyorsun aynı genetik ama bizde bir şeyler eksik gibiUstelik hic biz gibi erken dogum riski, dusuk riski dinlememisler. Biz gibi yatarak hamilelik gecirmemisler. Biz o kadar vitamin kullanip hala riskli gebelik geciriyoruz
benimki 30 gün olmayacak bile şafak sanırım doktorun söylemesine göre yaklaşık 15 gün :)Evet canım, ay senin imzanda 30 gün yazıyor çok heyecanlı
Benim de kasilmam olunca saç diplerimden ter boşalıyor senin yerinde olsam 3 Kasım'da giderdimKızlar 32+2 yim artık kasılmalar olunca bi ateş basması ve ter vuruyor beni böyle olan var mı doğumdada her sancı geldiğinde sıcak basardi beni bi korktum ama düzenli ve sık kasılmam yok bazen sabah bi kaç akşam bi kaç kere doktorum haftaya yok en son 17 ekimde gittim ya 3 kasım yada 13 kasımda gidecem sizce beklesem mi 13 kasımı
Kaç haftalıkken 4300 olmuş ki 40da falan mı acaba4300 muş arkadasımın kuzenının bebegi sezeryana almış doktor bugun
Sicak basmasi surekli var bende sancidan bagimsiz. Ozellikle geceleri cok terliyorum. Gunde 2 defa olmasi normal bence bu sancilarin. Ama icine sinmeyecekse haftaya git istersenKızlar 32+2 yim artık kasılmalar olunca bi ateş basması ve ter vuruyor beni böyle olan var mı doğumdada her sancı geldiğinde sıcak basardi beni bi korktum ama düzenli ve sık kasılmam yok bazen sabah bi kaç akşam bi kaç kere doktorum haftaya yok en son 17 ekimde gittim ya 3 kasım yada 13 kasımda gidecem sizce beklesem mi 13 kasımı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?