- 2 Eylül 2022
- 7.741
- En iyi cevaplar
- 2
- 9.209
- 118
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #50.261
Doğum sürecini 0 maliyetle geçirmişlerValla yaa bende 7sene de kırk takla attım bi tanesi içindış gebelik falan da yok hee çatır çatır çocuk yapmışlar ebe yok doğurmuşlar şimdi her ay hastaneye gidiyoruz diye de kızıyorlar
hani tünelin sonu ( L Lmntbrdgi :) ) yaklaşınca bi heyecan geliyor iyisiyle kötüsüyle bir süreç geçirdik. Sürece alıştım ama yakın zamanda sonuçlanacak olması gerçekten heyecanlandırıyor ve benim normalde hastaneye kimseyi çağırasım olmadığı için hediye falan da yaptırmadım napıcam bilmiyorum :)Ben gelene kadar idare etsin diye vermiş olabilirmaşallah bebeğin kilosuda iyi haftanda. Bence doktorun kendisini garantiye almak istemiş olabilir :) heyecanlı mısın nasılsın?
İnşallah güzel sonuçlar alırsınız Allah yardımcınız olsunHastanede yarına Mr cekılcek kızlar duanızı beklıyorum öğlen 1 gibi. Beyınde asimetri var dedı doktor beyın usg cekıldı 2 kere daha once. Mr one almıslar cuma cekılcekti doktor yarın size bilgi verıcem dedı ne olur kötü bişey cıkmasın Allahım orda ole sessizce yatıo canım.
Konu actım bgn Dualar grubunda. Kuvozden sağlıkla gelmesi için. Asimetri önemli imiş lütfen dua edin şimdi buraya eklesem raporu bilen olurmu usgyı.
Allah şafii ismiyle sifa versin insallah güzel haberler alırsınız sorunsuz sıkıntısız cikar güzel kızımiz kuvozden Allah yardımcın olsun canım benimHastanede yarına Mr cekılcek kızlar duanızı beklıyorum öğlen 1 gibi. Beyınde asimetri var dedı doktor beyın usg cekıldı 2 kere daha once. Mr one almıslar cuma cekılcekti doktor yarın size bilgi verıcem dedı ne olur kötü bişey cıkmasın Allahım orda ole sessizce yatıo canım.
Konu actım bgn Dualar grubunda. Kuvozden sağlıkla gelmesi için. Asimetri önemli imiş lütfen dua edin şimdi buraya eklesem raporu bilen olurmu usgyı.
Bimin bezinden inşallah memnun kalırsın çok pişik yapıyo diyorlar ama yapmayanı da yapmıyor. Ben saldım o konuyu sleepy le başlıcam sadece çünkü pişik yapar mı yapmaz mı sızdırırım hiç bilmiyorum o yüzden ıslak mendille pamuk stoğu yaptım genel olarak. Bezler genelde aynı üretiliyo da bebekler aynı değil birine iyi gelen diğerine gelmiyorBide buna el atarmısınızmigrosta indirim var bebek bezinde 1 numara alayım diyorum belliki çocuklar 3 kg doğamayacaklar
Nörolog cekıyor sanırım. Cocuk doktoru bende yanında olucam dedı. Rapor sonra cıkarmıs hemen bilgisini alıp bizimle görüşücek.Çok geçmiş olsun canımben anlamıyorum o rapora çocuk doktoru mu bakıyor beyin cerrahi mi
Insallah guzel sonuclar alirsiniz canimHastanede yarına Mr cekılcek kızlar duanızı beklıyorum öğlen 1 gibi. Beyınde asimetri var dedı doktor beyın usg cekıldı 2 kere daha once. Mr one almıslar cuma cekılcekti doktor yarın size bilgi verıcem dedı ne olur kötü bişey cıkmasın Allahım orda ole sessizce yatıo canım.
He yaOkula hep pasta getiriyorlar kızı da götürurum üfler
Ben de çok heyecanlaniyirum sanki hep o içimdeymis gibi o içimden çıkınca nasıl olacak gibi hissediyorum
En güzeli de bu yaaDoğum sürecini 0 maliyetle geçirmişler
sen 32lerde miydin söyledi mi ne zamana kadar kullanman gerektiğini ?Ben 3 4 gündür kullanıyorum. Hastanede yattım geçen hafta düzenli sancılarım çıkınca, bu zamana kadar hep vardı riskim ama vermiyordu doktor ilaç rahim boyum kısalmaya başladı iyice o zaman başladı yani ben öyle yorumluyorum
Çekecek doktoru araştırdın mi işinde iyi miNörolog cekıyor sanırım. Cocuk doktoru bende yanında olucam dedı. Rapor sonra cıkarmıs hemen bilgisini alıp bizimle görüşücek.
Milyon tane emzirme aparati aldik. Gogus kalkani, silikon gogus ucu, emzirme sutyeni, gogus pompasi, gogus ucu kremi, gogus pedi, emzirme yastigi, emzirme onlugu... bunlarin hicbiri yokmus ve butun bebeler emiyormusEn güzeli de bu yaaeski tahta beşik bütün bebeklerede onu kullanmışlar oda hazırlama derdi de yok bizde burda hamileliğin başından beri bi tog hesabını anlayamadık
çoğu arkadaşım içindeki zamanı özlüyormuş bizler de özlicez galibaBen de çok heyecanlaniyirum sanki hep o içimdeymis gibi o içimden çıkınca nasıl olacak gibi hissediyorum
Tog ayrı yok owli yok uyku gurusuEn güzeli de bu yaaeski tahta beşik bütün bebeklerede onu kullanmışlar oda hazırlama derdi de yok bizde burda hamileliğin başından beri bi tog hesabını anlayamadık
Arkadaşım vardı diyordu ki içerdeyken ağlamıyordu sessiz sakindiçoğu arkadaşım içindeki zamanı özlüyormuş bizler de özlicez galiba
evet canım çok sancım çıktı , şuan bile karnımın sağı solundan 4 cm yukarda bir tepecik var.Uygulamadan canım, ama sana rastgele vermemiştir nstde felan sancı cıkmıştır
Benim de ilk nts öyle olmuştu kalp atışı düz çizgi gibi hafif dalgalanmisti bana da uyuyor dedi ama ben orada paniklemistim bu basma aparatink verdiler elime hareket ettikçe bas dediler yandaki kadın sürekli basınca ben bebekte sorun var diye korktum hiç hareket etmedi sen de sinirlendin diye olmuş olabilir bana o zaman maden suyu iç tekrar gir dedi ama maden suyunda hareket etmeyeceğini biliyordum et falan yediğimde aşırı hareket ediyor et yedim 5 dakika yürüdüm hareketlendi. Eğer şekerli şeylere normalde de tepki vermiyorsa hiç yeme tepki verdiği şeyleri yeDoktor tutup tutmaman önemli değil dedi, hareket etmedi nerdeyse kalp atışları da düz gidiyormuş şekerli şeyler ye tekrar nstye git dedi, 200gr geriden geliyor normaline göre. Ultrasonda sıkıntı gözükmüyor dedi ama uyuyor olabilir ondan olmuş olabilir git geri gir dedi
Ya çok uyguna aldım risk aldım o yüzden. Birde elimizde 2 tane popo var illaki birine uyarBimin bezinden inşallah memnun kalırsın çok pişik yapıyo diyorlar ama yapmayanı da yapmıyor. Ben saldım o konuyu sleepy le başlıcam sadece çünkü pişik yapar mı yapmaz mı sızdırırım hiç bilmiyorum o yüzden ıslak mendille pamuk stoğu yaptım genel olarak. Bezler genelde aynı üretiliyo da bebekler aynı değil birine iyi gelen diğerine gelmiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?