2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Valla yaa bende 7sene de kırk takla attım bi tanesi için dış gebelik falan da yok hee çatır çatır çocuk yapmışlar ebe yok doğurmuşlar şimdi her ay hastaneye gidiyoruz diye de kızıyorlar
Doğum sürecini 0 maliyetle geçirmişler

Ben gelene kadar idare etsin diye vermiş olabilir maşallah bebeğin kilosuda iyi haftanda. Bence doktorun kendisini garantiye almak istemiş olabilir :) heyecanlı mısın nasılsın?
hani tünelin sonu ( L Lmntbrdgi :) ) yaklaşınca bi heyecan geliyor iyisiyle kötüsüyle bir süreç geçirdik. Sürece alıştım ama yakın zamanda sonuçlanacak olması gerçekten heyecanlandırıyor ve benim normalde hastaneye kimseyi çağırasım olmadığı için hediye falan da yaptırmadım napıcam bilmiyorum :)

İnşallah güzel sonuçlar alırsınız Allah yardımcınız olsun

Allah şafii ismiyle sifa versin insallah güzel haberler alırsınız sorunsuz sıkıntısız cikar güzel kızımiz kuvozden Allah yardımcın olsun canım benim

Bide buna el atarmısınız migrosta indirim var bebek bezinde 1 numara alayım diyorum belliki çocuklar 3 kg doğamayacaklar
Bimin bezinden inşallah memnun kalırsın çok pişik yapıyo diyorlar ama yapmayanı da yapmıyor. Ben saldım o konuyu sleepy le başlıcam sadece çünkü pişik yapar mı yapmaz mı sızdırırım hiç bilmiyorum o yüzden ıslak mendille pamuk stoğu yaptım genel olarak. Bezler genelde aynı üretiliyo da bebekler aynı değil birine iyi gelen diğerine gelmiyor

Çok geçmiş olsun canım ben anlamıyorum o rapora çocuk doktoru mu bakıyor beyin cerrahi mi
Nörolog cekıyor sanırım. Cocuk doktoru bende yanında olucam dedı. Rapor sonra cıkarmıs hemen bilgisini alıp bizimle görüşücek.

Insallah guzel sonuclar alirsiniz canim

Ben de çok heyecanlaniyirum sanki hep o içimdeymis gibi o içimden çıkınca nasıl olacak gibi hissediyorum

sen 32lerde miydin söyledi mi ne zamana kadar kullanman gerektiğini ?
sanırım sancın yoktu ama rahim ağzın kısalınca verdi

Doktor tutup tutmaman önemli değil dedi, hareket etmedi nerdeyse kalp atışları da düz gidiyormuş şekerli şeyler ye tekrar nstye git dedi, 200gr geriden geliyor normaline göre. Ultrasonda sıkıntı gözükmüyor dedi ama uyuyor olabilir ondan olmuş olabilir git geri gir dedi

En güzeli de bu yaa eski tahta beşik bütün bebeklerede onu kullanmışlar oda hazırlama derdi de yok bizde burda hamileliğin başından beri bi tog hesabını anlayamadık
Milyon tane emzirme aparati aldik. Gogus kalkani, silikon gogus ucu, emzirme sutyeni, gogus pompasi, gogus ucu kremi, gogus pedi, emzirme yastigi, emzirme onlugu... bunlarin hicbiri yokmus ve butun bebeler emiyormus biz mi cok abartiyoruz acaba. Emzirmek icin meme ve bebek yeterliymis

Benim de ilk nts öyle olmuştu kalp atışı düz çizgi gibi hafif dalgalanmisti bana da uyuyor dedi ama ben orada paniklemistim bu basma aparatink verdiler elime hareket ettikçe bas dediler yandaki kadın sürekli basınca ben bebekte sorun var diye korktum hiç hareket etmedi sen de sinirlendin diye olmuş olabilir bana o zaman maden suyu iç tekrar gir dedi ama maden suyunda hareket etmeyeceğini biliyordum et falan yediğimde aşırı hareket ediyor et yedim 5 dakika yürüdüm hareketlendi. Eğer şekerli şeylere normalde de tepki vermiyorsa hiç yeme tepki verdiği şeyleri ye

Ya çok uyguna aldım risk aldım o yüzden. Birde elimizde 2 tane popo var illaki birine uyar görümcemde başlarda çok sık bez değiştiriliyor günde 10 tane felan diyince ne ara pişik yapsın diye düşündüm en kötü dolapta satarım ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…