- Konu Sahibi sunshine__
-
- #50.281
Aslında oluyormuş yaniMilyon tane emzirme aparati aldik. Gogus kalkani, silikon gogus ucu, emzirme sutyeni, gogus pompasi, gogus ucu kremi, gogus pedi, emzirme yastigi, emzirme onlugu... bunlarin hicbiri yokmus ve butun bebeler emiyormusbiz mi cok abartiyoruz acaba. Emzirmek icin meme ve bebek yeterliymis
sen şimdi yazınca hatırladım doktor da bana aynısını söyledi.Acaba 100 e vurunca sanci düzenli olmasından mı endişe etti o zamanda nts giriş süreni kısaltırdi sancıların düzenli olması şiddetinden daha önemliymiş cumartesine kadar haftada 1 nst vardı sonra 3 e düşünce sordum sorun mu var dedim sancıların hangi arada düzenli olacak onu takip edelim dedi cumartesi. Ben de kendim baktım neden diye Bebek 36 ile uyumluydu fiziki olarak büyüdüğü 37+ sonrası için sancı ve kasılmaların sık olması bebekte stres yaratıyormus bu yüzden Allah korusun bebeğin dışkısıni yapıp tutmasına bile neden oluyormuş.
hangi marka düşünüyorsun canım?Bide buna el atarmısınızmigrosta indirim var bebek bezinde 1 numara alayım diyorum belliki çocuklar 3 kg doğamayacaklar
Halbuki bi sıkı kundak yapıyorlardı bizi gözlerimiz fırlıyordu yerinden misTog ayrı yok owli yok uyku gurusu
Şu an sinirden ağlamamak için kendimi zor tutuyorum, aynı dediğin gibi oldu. Yedim hareketlendi şu an nescafemi bitirip tekrar giricem bakalım. İçeride yoksa fazla tutmanın bir Anlamı yok vs dedi yani sıkı takip edicek galibaBenim de ilk nts öyle olmuştu kalp atışı düz çizgi gibi hafif dalgalanmisti bana da uyuyor dedi ama ben orada paniklemistim bu basma aparatink verdiler elime hareket ettikçe bas dediler yandaki kadın sürekli basınca ben bebekte sorun var diye korktum hiç hareket etmedi sen de sinirlendin diye olmuş olabilir bana o zaman maden suyu iç tekrar gir dedi ama maden suyunda hareket etmeyeceğini biliyordum et falan yediğimde aşırı hareket ediyor et yedim 5 dakika yürüdüm hareketlendi. Eğer şekerli şeylere normalde de tepki vermiyorsa hiç yeme tepki verdiği şeyleri ye
Hiç bilmiyorum ki canım sormadım o kadarınıKaç haftalıkken 4300 olmuş ki 40da falan mı acaba
Bende bu gece cok terledım ya ilk defa terledım ben hatta sabaha doğuma gitcem heralde dedımSicak basmasi surekli var bende sancidan bagimsiz. Ozellikle geceleri cok terliyorum. Gunde 2 defa olmasi normal bence bu sancilarin. Ama icine sinmeyecekse haftaya git istersen
indireyimm, biraz strese sokayım kendimiMeet you diye bir uygulama var orada yazıyor
Aynen olabilir illaki değerlendirilir yaa bişi olmazYa çok uyguna aldım risk aldım o yüzden. Birde elimizde 2 tane popo var illaki birine uyargörümcemde başlarda çok sık bez değiştiriliyor günde 10 tane felan diyince ne ara pişik yapsın diye düşündüm en kötü dolapta satarım ya
Prima çok pahalı 2 bebeğe yetişemem yine molfix alırım canım muhtemelenhangi marka düşünüyorsun canım?
O zaman doktorun 37 i geçip sindirim sistemini tamamlamasını beklemek için yaptı zaten 38+ dan sonra bebek büyümüyor kilo almıyor neredeyse doğum kanalına inmesini falan bekliyorlarsen şimdi yazınca hatırladım doktor da bana aynısını söyledi.
bebişin poposu tam aşağıda ayakları ve kafası yanyana o kasılma kakasını yapabilir dedi stres olmaması lazım. stres olursa suyun azabilir, hareketlerini kısıtlar, kakasını yapabilir. dedi hatta ben kendim stres olmamam lazım diye anlamıştım . bebişin strese girmemesi lazımmış.
belki de dediğin gibi ya 100e vurduğu için ya da hiç 45in altına düşmeyip 30 dkda 3 pig yaptığı için olabilir.
Halbuki bi sıkı kundak yapıyorlardı bizi gözlerimiz fırlıyordu yerinden mis
Benım erkeği buldular kızı bulamadılar hiç kalbi atmadı nerdeyse 32. Haftaydı sanrıım hiç panik yapma sonra muaynede gumbur gumburduBen nstden çıktım şimdi sinir oldum, makineyi elimle tutturdular o yüzden kalp atışları doğru mı değil mi çözemedim doktoru bekliyorum bakalım ne diyecek
Bir şey kalmamışbenimki 30 gün olmayacak bile şafak sanırım doktorun söylemesine göre yaklaşık 15 gün :)
Yok yaa sokmadı. Sancıları hareketleri sordu bende anlattım tehlike görmedi heralde sokmadı daha o yüzden bide bebeğim gelişimi tam haftasında ilerliyo bide doğuma da baya var görünüyor belki de ondan bilmiyorum. Sormakta aklıma gelmedi açıkçası yine her zamanki gibi. Ya ben daha çok mide yanmasıyla ilgili soru sordum o da hep az ve sık yemek yemeye çalış dedi. Bende zaten çok yemiyorum dedim tartı ama öyle demiyo dedi
Canım kupon neydi alayımKızlar ıslak mendil alacaklara duyuru
Sleepy Bio Natural 3X40 Adet Islak Mendil Fiyatları ve Özellikleri
Sleepy Bio Natural 3X40 Adet Islak Mendil en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları en ucuz fiyatlarla n11.com'da. Kampanyalı ve indirimli fiyatlarla satın al.www.n11.com
2 paket alıp 40 tl kupon kullanınca 6paketi 90 liraya geliyo yani tanesi 15e. Şu an en uygun hali
Nasıl olduysa iki haftada hiç kilo almamışım ama bi önceki kontrolde 3kilo fark vardıNe güzel risksiz ilerlersin zatenilerleyen haftalarda başlar bakmaya. Şuan kilo almamızın hızlanması normal ya ayda 1.5’u geçiyor mu?
Aa geçmiş olsunantibiyotik mi verdi?
Bende aynı bedende olma fikrine cok alıştım bi ara üzüldüm hatta doğumun yaklaşmasınaBen de çok heyecanlaniyirum sanki hep o içimdeymis gibi o içimden çıkınca nasıl olacak gibi hissediyorum
Tek kullanımlık şase verdi ben sevindim o sancinin sebebini buldumNe güzel risksiz ilerlersin zatenilerleyen haftalarda başlar bakmaya. Şuan kilo almamızın hızlanması normal ya ayda 1.5’u geçiyor mu?
Aa geçmiş olsunantibiyotik mi verdi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?