2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Aslında oluyormuş yani kız 2+1 evde kamerasını bile aldık çocuk pırt yapsa duyarsın yan odada

sen şimdi yazınca hatırladım doktor da bana aynısını söyledi.
bebişin poposu tam aşağıda ayakları ve kafası yanyana o kasılma kakasını yapabilir dedi stres olmaması lazım. stres olursa suyun azabilir, hareketlerini kısıtlar, kakasını yapabilir. dedi hatta ben kendim stres olmamam lazım diye anlamıştım . bebişin strese girmemesi lazımmış.

belki de dediğin gibi ya 100e vurduğu için ya da hiç 45in altına düşmeyip 30 dkda 3 pig yaptığı için olabilir.

Kızlar ıslak mendil alacaklara duyuru

2 paket alıp 40 tl kupon kullanınca 6paketi 90 liraya geliyo yani tanesi 15e. Şu an en uygun hali

Şu an sinirden ağlamamak için kendimi zor tutuyorum, aynı dediğin gibi oldu. Yedim hareketlendi şu an nescafemi bitirip tekrar giricem bakalım. İçeride yoksa fazla tutmanın bir Anlamı yok vs dedi yani sıkı takip edicek galiba

Aynen olabilir illaki değerlendirilir yaa bişi olmaz

O zaman doktorun 37 i geçip sindirim sistemini tamamlamasını beklemek için yaptı zaten 38+ dan sonra bebek büyümüyor kilo almıyor neredeyse doğum kanalına inmesini falan bekliyorlar

Ben nstden çıktım şimdi sinir oldum, makineyi elimle tutturdular o yüzden kalp atışları doğru mı değil mi çözemedim doktoru bekliyorum bakalım ne diyecek
Benım erkeği buldular kızı bulamadılar hiç kalbi atmadı nerdeyse 32. Haftaydı sanrıım hiç panik yapma sonra muaynede gumbur gumburdu

Ne güzel risksiz ilerlersin zaten ilerleyen haftalarda başlar bakmaya. Şuan kilo almamızın hızlanması normal ya ayda 1.5’u geçiyor mu?

L Lmntbrdgi bu da bugün ki
Bakteri varmış hem idrar yolu enfeksiyon + bakteri kanda heralde çıkıyordu dr hemen hızlı hızlı ilaç yazdı

Aa geçmiş olsun antibiyotik mi verdi?

Ne güzel risksiz ilerlersin zaten ilerleyen haftalarda başlar bakmaya. Şuan kilo almamızın hızlanması normal ya ayda 1.5’u geçiyor mu?

Nasıl olduysa iki haftada hiç kilo almamışım ama bi önceki kontrolde 3kilo fark vardı

Tek kullanımlık şase verdi ben sevindim o sancinin sebebini buldum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…