- 25 Aralık 2019
- 1.785
- 2.953
- 83
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #50.301
İyidir sonucta unv hastanesi. Sonucu güzel gelir inşallah.Çekecek doktoru araştırdın mi işinde iyi mi
Ama mide ağrıları bel ağrıları sırt ağrıları gece yanmlari da olmayacakBende aynı bedende olma fikrine cok alıştım bi ara üzüldüm hatta doğumun yaklaşmasına
İnşallahİyidir sonucta unv hastanesi. Sonucu güzel gelir inşallah.
Ben puset ortusü almicam kalabalık etmesin diye. Onun yerine pazenlerden birini kullanırım. Hem mevsime göre ister kalın ister ince kullanirim diyorum.Kızlar puset örtüsü için istanbulda kalın bir ürün mü tercih ettiniz , ince hafif kumaş mı
Bana fikir verin...
1. Aday
Eki Görüntüle 3327582
2.Aday
Eki Görüntüle 3327583
3.Aday
Eki Görüntüle 3327584
Bence pahalı biz 12*40 150 TL aldikCanım kupon neydi alayım
Evet onu dusunuyorum zatenAma mide ağrıları bel ağrıları sırt ağrıları gece yanmlari da olmayacak
Bide buna el atarmısınızmigrosta indirim var bebek bezinde 1 numara alayım diyorum belliki çocuklar 3 kg doğamayacaklar
Aşkım püre gibi yapsam olur bence dimiBence duta biraz ara ver son haftalardayiz dut suyu rahim ağzında yumuşama da yapabiliyor sanci da çıkıyor arada iyice tetikleme
En son 3 kg kızılcık aldım yıkadım suda beklettim düdüklüye attım üzerine su koydum 1 karış geçecek şekilde yarım su bardağı şeker koydum karıştırdim kaynayınca tülbentten geçirdim surahiyeye koydum soğuyunca da dolaba attım günde 1 bardak bile içsen yeter hem de c vitamini grip vb koruyor
Aman kameraya çok dikkat edin. Sistemleri basitmiş ve çok kolay hackleniyor diyorlar. Biz bebeği gözetleyelim de kimse bizi gozetlemesinAslında oluyormuş yanikız 2+1 evde kamerasını bile aldık çocuk pırt yapsa duyarsın yan odada
Ben 1 numara molfix sarı paket ( Pure&soft) serisi aldım şuan primaya kalite olarak en yakın oPrima çok pahalı 2 bebeğe yetişemem yine molfix alırım canım muhtemelenönerin varsa açığım ama
Ay Allah korusun yaa inşallah olmaz öyle bişiAman kameraya çok dikkat edin. Sistemleri basitmiş ve çok kolay hackleniyor diyorlar. Biz bebeği gözetleyelim de kimse bizi gozetlemesin
Nasıl olduysa iki haftada hiç kilo almamışım ama bi önceki kontrolde 3kilo fark vardı
Tek kullanımlık şase verdi ben sevindim o sancinin sebebini buldum
Suyunu özellikle tavsiye ediyorlar mideden geçip direkt kalın bağırsaga gitmiyor vücutta daha çok duruyorAşkım püre gibi yapsam olur bence dimiben meyvesini seviyorum dutu doğuma yakın içim o zaman
Evet bizde aldık ama hackleniyomuş cidden. Hangi manyak ugrasıyo boyle şeylerle yaAman kameraya çok dikkat edin. Sistemleri basitmiş ve çok kolay hackleniyor diyorlar. Biz bebeği gözetleyelim de kimse bizi gozetlemesin
Beden aralıklarına bak ben sleepy bionaturel aldım 1 3 ve 4 aldım 2 almadım çünkü 2 hem 1 e hem 3 e çok yakınBen sadece 1 numara aldım panikletek bebek bir de, şimdi ben de hata yapmış gibi hissettim. 1 küçük mü gelirrrr? 2 de mi alayım el atanlar bana da atsın boş geçmeyelim
Sagol canim evet gittim dun geceki yaramazliktan sonra
Evet anca okudum geldimOkuyo sanırım buralarda
Ben dun 2000 e aldim hb den e bebek satiyordu.Kızlar ek gıda dönemi için philips wasabi gibi bir buharlı pişirici almayı düşünen var mı yada daha önce kullanıp memnun kalan, hazır indirimdeyken alsam mı dedim ama hiç fikrim yok gerekli mi gereksiz mi
Ya süper çok uyguna almışsın 2500 şu an en uygun hb deSagol canim evet gittim dun geceki yaramazliktan sonra3 e kadar uyutmadilar beni tepinmekten. Sonra sancilar basladi. 15 dk arayla 4 tane sanci saydim. 5. Gelse esimi uyandiracaktim kalk gidiyoruz diye
Sonra yarim saat olmadi sanci, ben de sızmışım. Sabah tek tük oluyordu. Doktora yazdim, ne olur ne olmaz bakalim gel nstye gir dedi.
Nst daha zordu sancidanilk defa girdim 3 tane bantla sıkıştırdı hemsire cocuklari. çok rahatsiz oldular. Tepinip durdular biri kaburgama kacti biri asagi hemsire söküp tekrar aradi 3 dk nerdeler diye. Bu arada elimde bir alet yoktu benim. Zaten hic durmadan hareket ettiler nerdeyse.
Sonuc, nst de iken ben hic sanci hissetmedim. ufak sancilar cikti dedi doktor. Eger geceki durum siddetlenerek devam ederse sorun olur dikkatli takip et dedi. Hizlica bir ultrason bakti iyiler ama tam olcemiyor kilolari artik yer kalmadigindan. 1850 1950 gibi dedi.
Bu pazar 34 bitecek, cumartesi kontrole gel yine dedi. Duruma gore alabiliriz, kuveze girebilirler ama sancin coklasirsa plesantadan ayrilma riski olur. Bebekleri riske atmaya gerek yok diyor. Bakalim onumuzdeki gunlerde takip edecegim tum sancilari. Doktor artik cantan arabada hazir olsun dedi
Isin komigi hic agrim yokNst odasindan muayene odasina giderken hemsire tuvaletin mi geldi dedi. Yoo dedim. O zaman neden benden hizli yuruyorsun diyor tuvalete kosuyorsun sandim dedi. Firt firt yuruyorsun yine diye dalga geciyor doktor da. Agrim olmayinca sancilarin ciddiyetini anlayamayacagim diye korkmaya basladim
Evet anca okudum geldim
Ben dun 2000 e aldim hb den e bebek satiyordu.
Tencerede de yapilir elbet ama bana pratik geldi, anneme, seyahate, yazliga fln gotururum. Ikiz olunca hayatimi kolaylastiracak herseye ihtiyac var gibi geliyor.
Sorun olmamasına çok sevindimSagol canim evet gittim dun geceki yaramazliktan sonra3 e kadar uyutmadilar beni tepinmekten. Sonra sancilar basladi. 15 dk arayla 4 tane sanci saydim. 5. Gelse esimi uyandiracaktim kalk gidiyoruz diye
Sonra yarim saat olmadi sanci, ben de sızmışım. Sabah tek tük oluyordu. Doktora yazdim, ne olur ne olmaz bakalim gel nstye gir dedi.
Nst daha zordu sancidanilk defa girdim 3 tane bantla sıkıştırdı hemsire cocuklari. çok rahatsiz oldular. Tepinip durdular biri kaburgama kacti biri asagi hemsire söküp tekrar aradi 3 dk nerdeler diye. Bu arada elimde bir alet yoktu benim. Zaten hic durmadan hareket ettiler nerdeyse.
Sonuc, nst de iken ben hic sanci hissetmedim. ufak sancilar cikti dedi doktor. Eger geceki durum siddetlenerek devam ederse sorun olur dikkatli takip et dedi. Hizlica bir ultrason bakti iyiler ama tam olcemiyor kilolari artik yer kalmadigindan. 1850 1950 gibi dedi.
Bu pazar 34 bitecek, cumartesi kontrole gel yine dedi. Duruma gore alabiliriz, kuveze girebilirler ama sancin coklasirsa plesantadan ayrilma riski olur. Bebekleri riske atmaya gerek yok diyor. Bakalim onumuzdeki gunlerde takip edecegim tum sancilari. Doktor artik cantan arabada hazir olsun dedi
Isin komigi hic agrim yokNst odasindan muayene odasina giderken hemsire tuvaletin mi geldi dedi. Yoo dedim. O zaman neden benden hizli yuruyorsun diyor tuvalete kosuyorsun sandim dedi. Firt firt yuruyorsun yine diye dalga geciyor doktor da. Agrim olmayinca sancilarin ciddiyetini anlayamayacagim diye korkmaya basladim
Evet anca okudum geldim
Ben dun 2000 e aldim hb den e bebek satiyordu.
Tencerede de yapilir elbet ama bana pratik geldi, anneme, seyahate, yazliga fln gotururum. Ikiz olunca hayatimi kolaylastiracak herseye ihtiyac var gibi geliyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?