2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Ama mide ağrıları bel ağrıları sırt ağrıları gece yanmlari da olmayacak
Evet onu dusunuyorum zaten ama bi duygusallıkta olmuyo degıl.. ben zaten eskiden nasıldım unuttum sanki hep boyle agrılıydım yürürken nefes nefeseydım gibi gelıyo aslında degıldım ama duruma alıştım hatta biri hızlı gidice şaşırıyorum vay be nasıl gidiyo diye

Bide buna el atarmısınız migrosta indirim var bebek bezinde 1 numara alayım diyorum belliki çocuklar 3 kg doğamayacaklar

Ben sadece 1 numara aldım panikle tek bebek bir de, şimdi ben de hata yapmış gibi hissettim. 1 küçük mü gelirrrr? 2 de mi alayım el atanlar bana da atsın boş geçmeyelim

Aşkım püre gibi yapsam olur bence dimi ben meyvesini seviyorum dutu doğuma yakın içim o zaman

Prima çok pahalı 2 bebeğe yetişemem yine molfix alırım canım muhtemelen önerin varsa açığım ama
Ben 1 numara molfix sarı paket ( Pure&soft) serisi aldım şuan primaya kalite olarak en yakın o
1-2-3-4 hep sarı paket aldım. 4 numara ve devamında Molfix mavi paket ile devam ederim ( Soft serisine göre biraz daha uyguna geliyor)

Ama senin bebişler ikiz ilk aylar çok sık bez değiştirmek seri yorabilir.
Şuan HB'de molfix mavilerde güzel indirim var. 2.ürün %50 indirimli 1.62 TL ye gelir adeti molfix için güzel fiyat bence

Molfix sarı yenidoğan için güzel olur ama fiyatları şuan hızlıca arttı ben aylar önce aldığımda daha hesaplıydı.( Almayı düşünürsen şuan diğer sitelere baktım kampanyada olan yoktu )

Ben sadece 1 numara aldım panikle tek bebek bir de, şimdi ben de hata yapmış gibi hissettim. 1 küçük mü gelirrrr? 2 de mi alayım el atanlar bana da atsın boş geçmeyelim
Beden aralıklarına bak ben sleepy bionaturel aldım 1 3 ve 4 aldım 2 almadım çünkü 2 hem 1 e hem 3 e çok yakın

Sagol canim evet gittim dun geceki yaramazliktan sonra 3 e kadar uyutmadilar beni tepinmekten. Sonra sancilar basladi. 15 dk arayla 4 tane sanci saydim. 5. Gelse esimi uyandiracaktim kalk gidiyoruz diye

Sonra yarim saat olmadi sanci, ben de sızmışım. Sabah tek tük oluyordu. Doktora yazdim, ne olur ne olmaz bakalim gel nstye gir dedi.
Nst daha zordu sancidan ilk defa girdim 3 tane bantla sıkıştırdı hemsire cocuklari. çok rahatsiz oldular. Tepinip durdular biri kaburgama kacti biri asagi hemsire söküp tekrar aradi 3 dk nerdeler diye. Bu arada elimde bir alet yoktu benim. Zaten hic durmadan hareket ettiler nerdeyse.

Sonuc, nst de iken ben hic sanci hissetmedim. ufak sancilar cikti dedi doktor. Eger geceki durum siddetlenerek devam ederse sorun olur dikkatli takip et dedi. Hizlica bir ultrason bakti iyiler ama tam olcemiyor kilolari artik yer kalmadigindan. 1850 1950 gibi dedi.

Bu pazar 34 bitecek, cumartesi kontrole gel yine dedi. Duruma gore alabiliriz, kuveze girebilirler ama sancin coklasirsa plesantadan ayrilma riski olur. Bebekleri riske atmaya gerek yok diyor. Bakalim onumuzdeki gunlerde takip edecegim tum sancilari. Doktor artik cantan arabada hazir olsun dedi

Isin komigi hic agrim yok Nst odasindan muayene odasina giderken hemsire tuvaletin mi geldi dedi. Yoo dedim. O zaman neden benden hizli yuruyorsun diyor tuvalete kosuyorsun sandim dedi. Firt firt yuruyorsun yine diye dalga geciyor doktor da. Agrim olmayinca sancilarin ciddiyetini anlayamayacagim diye korkmaya basladim

Okuyo sanırım buralarda
Evet anca okudum geldim
Ben dun 2000 e aldim hb den e bebek satiyordu.
Tencerede de yapilir elbet ama bana pratik geldi, anneme, seyahate, yazliga fln gotururum. Ikiz olunca hayatimi kolaylastiracak herseye ihtiyac var gibi geliyor.

Ya süper çok uyguna almışsın 2500 şu an en uygun hb de

Sorun olmamasına çok sevindim o sancı 80 ini geçince hossedersin dedi ebe

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…