- Konu Sahibi sunshine__
-
- #50.321
İnşallah temiz güzel sonuçlar çıkar Allahım o bebeğinde sizinde yüzünüzü güldürsün inşallahHastanede yarına Mr cekılcek kızlar duanızı beklıyorum öğlen 1 gibi. Beyınde asimetri var dedı doktor beyın usg cekıldı 2 kere daha once. Mr one almıslar cuma cekılcekti doktor yarın size bilgi verıcem dedı ne olur kötü bişey cıkmasın Allahım orda ole sessizce yatıo canım.
Konu actım bgn Dualar grubunda. Kuvozden sağlıkla gelmesi için. Asimetri önemli imiş lütfen dua edin şimdi buraya eklesem raporu bilen olurmu usgyı.
Plesantadan ayrılma riski miSagol canim evet gittim dun geceki yaramazliktan sonra3 e kadar uyutmadilar beni tepinmekten. Sonra sancilar basladi. 15 dk arayla 4 tane sanci saydim. 5. Gelse esimi uyandiracaktim kalk gidiyoruz diye
Sonra yarim saat olmadi sanci, ben de sızmışım. Sabah tek tük oluyordu. Doktora yazdim, ne olur ne olmaz bakalim gel nstye gir dedi.
Nst daha zordu sancidanilk defa girdim 3 tane bantla sıkıştırdı hemsire cocuklari. çok rahatsiz oldular. Tepinip durdular biri kaburgama kacti biri asagi hemsire söküp tekrar aradi 3 dk nerdeler diye. Bu arada elimde bir alet yoktu benim. Zaten hic durmadan hareket ettiler nerdeyse.
Sonuc, nst de iken ben hic sanci hissetmedim. ufak sancilar cikti dedi doktor. Eger geceki durum siddetlenerek devam ederse sorun olur dikkatli takip et dedi. Hizlica bir ultrason bakti iyiler ama tam olcemiyor kilolari artik yer kalmadigindan. 1850 1950 gibi dedi.
Bu pazar 34 bitecek, cumartesi kontrole gel yine dedi. Duruma gore alabiliriz, kuveze girebilirler ama sancin coklasirsa plesantadan ayrilma riski olur. Bebekleri riske atmaya gerek yok diyor. Bakalim onumuzdeki gunlerde takip edecegim tum sancilari. Doktor artik cantan arabada hazir olsun dedi
Isin komigi hic agrim yokNst odasindan muayene odasina giderken hemsire tuvaletin mi geldi dedi. Yoo dedim. O zaman neden benden hizli yuruyorsun diyor tuvalete kosuyorsun sandim dedi. Firt firt yuruyorsun yine diye dalga geciyor doktor da. Agrim olmayinca sancilarin ciddiyetini anlayamayacagim diye korkmaya basladim
Evet anca okudum geldim
Ben dun 2000 e aldim hb den e bebek satiyordu.
Tencerede de yapilir elbet ama bana pratik geldi, anneme, seyahate, yazliga fln gotururum. Ikiz olunca hayatimi kolaylastiracak herseye ihtiyac var gibi geliyor.
Tamam birazdan ayağa kalkabilirsem yapacağımSuyunu özellikle tavsiye ediyorlar mideden geçip direkt kalın bağırsaga gitmiyor vücutta daha çok duruyor
Ya insallah sakin gecer en azindan bir hafta daha. Doktor yine en kotusunu dusunerek cumartesi kontrole ac gel dediPlesantadan ayrılma riski miallahım ya neler olabılıyor. Neyse guzel sonuclanmış ben senden 2 3 gun kadar ondeyım
Ben de şuan aynı sebepten 2. Kez nst deyim, dr çikolata verdi bide meyve suyu içtim. Şimdi bebeğim hareket ediyor ama hemşire öncekine göre bi tık daha iyi dedi anlayamadım hiçbi şeyDoktor tutup tutmaman önemli değil dedi, hareket etmedi nerdeyse kalp atışları da düz gidiyormuş şekerli şeyler ye tekrar nstye git dedi, 200gr geriden geliyor normaline göre. Ultrasonda sıkıntı gözükmüyor dedi ama uyuyor olabilir ondan olmuş olabilir git geri gir dedi
Bu cumartesi mi gideceksinYa insallah sakin gecer en azindan bir hafta daha. Doktor yine en kotusunu dusunerek cumartesi kontrole ac gel dedi
Anneme cok caktirmadim, yumusatarak anlattim, ama pazartesi gel artik dedim en son :)
Bende almıştımBence pahalı biz 12*40 150 TL aldik
migrosta sanal markettede yenidoğan mavi var canım sarı bitmiş. Mavinin tanesi 1.59 a geliyor. Aslında gönlüm sarı olanı almaktan yana ama sarısı kolay kolay indirime girmiyor yaBen 1 numara molfix sarı paket ( Pure&soft) serisi aldım şuan primaya kalite olarak en yakın o
1-2-3-4 hep sarı paket aldım. 4 numara ve devamında Molfix mavi paket ile devam ederim ( Soft serisine göre biraz daha uyguna geliyor)
Ama senin bebişler ikiz ilk aylar çok sık bez değiştirmek seri yorabilir.
Şuan HB'de molfix mavilerde güzel indirim var. 2.ürün %50 indirimli 1.62 TL ye gelir adeti molfix için güzel fiyat bence
Molfix sarı yenidoğan için güzel olur ama fiyatları şuan hızlıca arttı ben aylar önce aldığımda daha hesaplıydı.( Almayı düşünürsen şuan diğer sitelere baktım kampanyada olan yoktu )
Belki bebegin sakin oldugu zamana gelmistir canim. Aksamlari bebegim cok hareketli oluyor. Seninki de aksam daha hareketlidir belki. Insallah biraz daha beklerBenden yana haberler çokta iç açıcı değil, ikinciye nstye girdim ilkine göre daha iyi dedi ama akşam tekrar gelecekmişim duruma göre yatış verebilirim dedi büyük ihtimalle vermem ama yine hareket etmezse vs ciğer geliştirici yaptırırım dedi ona göre de cuma geri gelirsin nstye dedi. Senlik bir şey yok ama bebek içerde artık kalmak istemiyor olabilir dedi duruma göre hareket edeceğiz dedi
Beden aralıklarına bak ben sleepy bionaturel aldım 1 3 ve 4 aldım 2 almadım çünkü 2 hem 1 e hem 3 e çok yakın
Sagol canim evet gittim dun geceki yaramazliktan sonra3 e kadar uyutmadilar beni tepinmekten. Sonra sancilar basladi. 15 dk arayla 4 tane sanci saydim. 5. Gelse esimi uyandiracaktim kalk gidiyoruz diye
Sonra yarim saat olmadi sanci, ben de sızmışım. Sabah tek tük oluyordu. Doktora yazdim, ne olur ne olmaz bakalim gel nstye gir dedi.
Nst daha zordu sancidanilk defa girdim 3 tane bantla sıkıştırdı hemsire cocuklari. çok rahatsiz oldular. Tepinip durdular biri kaburgama kacti biri asagi hemsire söküp tekrar aradi 3 dk nerdeler diye. Bu arada elimde bir alet yoktu benim. Zaten hic durmadan hareket ettiler nerdeyse.
Sonuc, nst de iken ben hic sanci hissetmedim. ufak sancilar cikti dedi doktor. Eger geceki durum siddetlenerek devam ederse sorun olur dikkatli takip et dedi. Hizlica bir ultrason bakti iyiler ama tam olcemiyor kilolari artik yer kalmadigindan. 1850 1950 gibi dedi.
Bu pazar 34 bitecek, cumartesi kontrole gel yine dedi. Duruma gore alabiliriz, kuveze girebilirler ama sancin coklasirsa plesantadan ayrilma riski olur. Bebekleri riske atmaya gerek yok diyor. Bakalim onumuzdeki gunlerde takip edecegim tum sancilari. Doktor artik cantan arabada hazir olsun dedi
Isin komigi hic agrim yokNst odasindan muayene odasina giderken hemsire tuvaletin mi geldi dedi. Yoo dedim. O zaman neden benden hizli yuruyorsun diyor tuvalete kosuyorsun sandim dedi. Firt firt yuruyorsun yine diye dalga geciyor doktor da. Agrim olmayinca sancilarin ciddiyetini anlayamayacagim diye korkmaya basladim
Evet anca okudum geldim
Tencerede de yapilir elbet ama bana pratik geldi, anneme, seyahate, yazliga fln gotururum. Ikiz olunca hayatimi kolaylastiracak herseye ihtiyac var gibi geliyor.
Genelde bu saatlerde çok hareketli olmuyor, akşam gece ve sabah. Bu sabah çokta iyi hareketliydi nstye ne zaman girsem duruyor. Umarım akşama hareketlenir inat etmezBelki bebegin sakin oldugu zamana gelmistir canim. Aksamlari bebegim cok hareketli oluyor. Seninki de aksam daha hareketlidir belki. Insallah biraz daha bekler
Banada doktorum hareketlerını takip et demişti belkide bu yuzden dedi. İnşallah 1 hafta daha dayanırlarYa insallah sakin gecer en azindan bir hafta daha. Doktor yine en kotusunu dusunerek cumartesi kontrole ac gel dedi
Anneme cok caktirmadim, yumusatarak anlattim, ama pazartesi gel artik dedim en son :)
Canım bence sorun çıkacağını sanmıyorum inşallah hiç bir şey olmaz. Bebekler farklı zamanlarda hareket ediyor özellikle böyle ona dikkat edilince tamamen duruyor kamera ile izliyor mu ne yapıyorGenelde bu saatlerde çok hareketli olmuyor, akşam gece ve sabah. Bu sabah çokta iyi hareketliydi nstye ne zaman girsem duruyor. Umarım akşama hareketlenir inat etmez
Gecmis olsun canim özel hastane dimi bu? Sen daha jyi bilirsin tsbiki de sezeryana almak için bahane buluyor olmasın bebek icerde kalmak istemiyor ne demek? İstemiyorsa sancin gelir normal yollarla doğum yaparsin hareketini niye azaltsin ki bir de başka doktora hastaneye gorunsen iyi olur gibiBenden yana haberler çokta iç açıcı değil, ikinciye nstye girdim ilkine göre daha iyi dedi ama akşam tekrar gelecekmişim duruma göre yatış verebilirim dedi büyük ihtimalle vermem ama yine hareket etmezse vs ciğer geliştirici yaptırırım dedi ona göre de cuma geri gelirsin nstye dedi. Senlik bir şey yok ama bebek içerde artık kalmak istemiyor olabilir dedi duruma göre hareket edeceğiz dedi
Kalp atışı mi yavaş yoksa sancı mi çıkıyorBenden yana haberler çokta iç açıcı değil, ikinciye nstye girdim ilkine göre daha iyi dedi ama akşam tekrar gelecekmişim duruma göre yatış verebilirim dedi büyük ihtimalle vermem ama yine hareket etmezse vs ciğer geliştirici yaptırırım dedi ona göre de cuma geri gelirsin nstye dedi. Senlik bir şey yok ama bebek içerde artık kalmak istemiyor olabilir dedi duruma göre hareket edeceğiz dedi
Ayyy benim sancılar ne zamandır varSagol canim evet gittim dun geceki yaramazliktan sonra3 e kadar uyutmadilar beni tepinmekten. Sonra sancilar basladi. 15 dk arayla 4 tane sanci saydim. 5. Gelse esimi uyandiracaktim kalk gidiyoruz diye
Evet anca okudum geldim
İnşallah akşam uyanır ya çok korkuyorum gerçekten insanın morali alt üst oluyor, umarım uyuyordurCanım bence sorun çıkacağını sanmıyorum inşallah hiç bir şey olmaz. Bebekler farklı zamanlarda hareket ediyor özellikle böyle ona dikkat edilince tamamen duruyor kamera ile izliyor mu ne yapıyorbenim bebiş de nst de hiç hareket etmedi durdu öyle 40 dk kaldım hemşire ne yaptıysa yok en son bir iki kere hareket etti çok az 5 dk filan öyle gittim doktorun yanına. Herkes çıktı ben kaldım herkesin nst sonucu kısa benim ki maşallah 1 metreye yakındı. Büyük ihtimalle ya uyur ya da hissetti öyle bir şey yaptığınızı
mavi 1.59 sa güzel canım bu fiyatların her birini ilerleyen günlerde göremeyizBende almıştımama bida hiç o fiyata düşmedi keşke o zaman eşimin hesaptanda alsaydım
migrosta sanal markettede yenidoğan mavi var canım sarı bitmiş. Mavinin tanesi 1.59 a geliyor. Aslında gönlüm sarı olanı almaktan yana ama sarısı kolay kolay indirime girmiyor yabu arada teşekkür ederim o kadar araştırdın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?