2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
İnşallah temiz güzel sonuçlar çıkar Allahım o bebeğinde sizinde yüzünüzü güldürsün inşallah hayırlısıyla temiz sonuçlar alın tez zamanda kendini toparlayıp çıksın güzel bebeğin

Plesantadan ayrılma riski mi allahım ya neler olabılıyor. Neyse guzel sonuclanmış ben senden 2 3 gun kadar ondeyım

Plesantadan ayrılma riski mi allahım ya neler olabılıyor. Neyse guzel sonuclanmış ben senden 2 3 gun kadar ondeyım
Ya insallah sakin gecer en azindan bir hafta daha. Doktor yine en kotusunu dusunerek cumartesi kontrole ac gel dedi
Anneme cok caktirmadim, yumusatarak anlattim, ama pazartesi gel artik dedim en son :)

Ben de şuan aynı sebepten 2. Kez nst deyim, dr çikolata verdi bide meyve suyu içtim. Şimdi bebeğim hareket ediyor ama hemşire öncekine göre bi tık daha iyi dedi anlayamadım hiçbi şey

Benden yana haberler çokta iç açıcı değil, ikinciye nstye girdim ilkine göre daha iyi dedi ama akşam tekrar gelecekmişim duruma göre yatış verebilirim dedi büyük ihtimalle vermem ama yine hareket etmezse vs ciğer geliştirici yaptırırım dedi ona göre de cuma geri gelirsin nstye dedi. Senlik bir şey yok ama bebek içerde artık kalmak istemiyor olabilir dedi duruma göre hareket edeceğiz dedi

Bence pahalı biz 12*40 150 TL aldik
Bende almıştım ama bida hiç o fiyata düşmedi keşke o zaman eşimin hesaptanda alsaydım
migrosta sanal markettede yenidoğan mavi var canım sarı bitmiş. Mavinin tanesi 1.59 a geliyor. Aslında gönlüm sarı olanı almaktan yana ama sarısı kolay kolay indirime girmiyor ya bu arada teşekkür ederim o kadar araştırdın

Belki bebegin sakin oldugu zamana gelmistir canim. Aksamlari bebegim cok hareketli oluyor. Seninki de aksam daha hareketlidir belki. Insallah biraz daha bekler

Beden aralıklarına bak ben sleepy bionaturel aldım 1 3 ve 4 aldım 2 almadım çünkü 2 hem 1 e hem 3 e çok yakın

1 numarası 2-5 kg arası diyor demek çok idare etmeyecek 2 ya da 3 alayım ben biraz daha

Canım inşallah hakkınızda hayırlısı ne ise o olur

Belki bebegin sakin oldugu zamana gelmistir canim. Aksamlari bebegim cok hareketli oluyor. Seninki de aksam daha hareketlidir belki. Insallah biraz daha bekler
Genelde bu saatlerde çok hareketli olmuyor, akşam gece ve sabah. Bu sabah çokta iyi hareketliydi nstye ne zaman girsem duruyor. Umarım akşama hareketlenir inat etmez

Ya insallah sakin gecer en azindan bir hafta daha. Doktor yine en kotusunu dusunerek cumartesi kontrole ac gel dedi
Anneme cok caktirmadim, yumusatarak anlattim, ama pazartesi gel artik dedim en son :)
Banada doktorum hareketlerını takip et demişti belkide bu yuzden dedi. İnşallah 1 hafta daha dayanırlar bana doktorum 31 de 2 3 haftası var gibi dedi şu an 34 e gircem cuma 3 hafta oldu yani ama belli de olmuyor daha uzun da kalabılırler pozitif bakmaya calışıyorum

Genelde bu saatlerde çok hareketli olmuyor, akşam gece ve sabah. Bu sabah çokta iyi hareketliydi nstye ne zaman girsem duruyor. Umarım akşama hareketlenir inat etmez
Canım bence sorun çıkacağını sanmıyorum inşallah hiç bir şey olmaz. Bebekler farklı zamanlarda hareket ediyor özellikle böyle ona dikkat edilince tamamen duruyor kamera ile izliyor mu ne yapıyor benim bebiş de nst de hiç hareket etmedi durdu öyle 40 dk kaldım hemşire ne yaptıysa yok en son bir iki kere hareket etti çok az 5 dk filan öyle gittim doktorun yanına. Herkes çıktı ben kaldım herkesin nst sonucu kısa benim ki maşallah 1 metreye yakındı. Büyük ihtimalle ya uyur ya da hissetti öyle bir şey yaptığınızı

Gecmis olsun canim özel hastane dimi bu? Sen daha jyi bilirsin tsbiki de sezeryana almak için bahane buluyor olmasın bebek icerde kalmak istemiyor ne demek? İstemiyorsa sancin gelir normal yollarla doğum yaparsin hareketini niye azaltsin ki bir de başka doktora hastaneye gorunsen iyi olur gibi

Kalp atışı mi yavaş yoksa sancı mi çıkıyor

Ayyy benim sancılar ne zamandır var hiç doktorum bana öyle şeyler söylemedi plesanta ayrılması felan tırstım valla yarın bakalım bana ne dicek

İnşallah akşam uyanır ya çok korkuyorum gerçekten insanın morali alt üst oluyor, umarım uyuyordur

mavi 1.59 sa güzel canım bu fiyatların her birini ilerleyen günlerde göremeyiz
Sabahtan bende çok fazla mavi ve sarı aramıştım o yüzden hangisinde ne indirim var aklımdaydı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…