- 3 Nisan 2023
- 3.094
- 3.765
- 48
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #50.341
Evet canım özel hastane, hareket etmedi nstde ilkinde kalp atışı düz gidiyordu ikinci daha iyi tedbir amaçlı 3 olacak akşam. Ayreten 2 haftalık gerilik var, 1 haftaydı 2 haftaya çıktı..Gecmis olsun canim özel hastane dimi bu? Sen daha jyi bilirsin tsbiki de sezeryana almak için bahane buluyor olmasın bebek icerde kalmak istemiyor ne demek? İstemiyorsa sancin gelir normal yollarla doğum yaparsin hareketini niye azaltsin ki bir de başka doktora hastaneye gorunsen iyi olur gibi
olabilir ben en son ciğer gelişimi tamamlanır diye biliyordum. En son sindirim sistemi miymişO zaman doktorun 37 i geçip sindirim sistemini tamamlamasını beklemek için yaptı zaten 38+ dan sonra bebek büyümüyor kilo almıyor neredeyse doğum kanalına inmesini falan bekliyorlar
Kalp atışı iyi çıktı ikincide, sancı çıkmadı sadece hareket etmemesine taktı doktorum o yüzden bir nst daha istiyor akşamaKalp atışı mi yavaş yoksa sancı mi çıkıyor
Canım bence çok takma kız bebekler erkek bebeklere göre minyon olabiliyor geriden gelmesi illa kötü bir şey olacağını anlamına gelmiyor öyle düşünme bu fark 3 4 haftaya sıkıntı olurEvet canım özel hastane, hareket etmedi nstde ilkinde kalp atışı düz gidiyordu ikinci daha iyi tedbir amaçlı 3 olacak akşam. Ayreten 2 haftalık gerilik var, 1 haftaydı 2 haftaya çıktı..
alayım gitsin o zaman canımmavi 1.59 sa güzel canım bu fiyatların her birini ilerleyen günlerde göremeyiz
Sabahtan bende çok fazla mavi ve sarı aramıştım o yüzden hangisinde ne indirim var aklımdaydı.
Ben de akciğer gelişimi 34 de bağırsak 36 da diye hatırlıyorumolabilir ben en son ciğer gelişimi tamamlanır diye biliyordum. En son sindirim sistemi miymiş
İnşallah güzel haberler alırız sendenŞuanlık sadece ihtimallerden bahsetti bakalım..
İnşallah bu sefer hareket ederKalp atışı iyi çıktı ikincide, sancı çıkmadı sadece hareket etmemesine taktı doktorum o yüzden bir nst daha istiyor akşama
Su an hareket ediyor muİnşallah akşam uyanır ya çok korkuyorum gerçekten insanın morali alt üst oluyor, umarım uyuyordur
İnşallah canım, keşke 2cide hareket edip 3cüye kalmasaydık bizdeİnşallah güzel haberler alırız sendenben hastaneden çıktım şimdi, hemşirenin 2. Nst için bi tık daha iyi demesine ben de kafayı taktım ancak güzel düşünelim güzel olsun inşallah
4 numara tek bebekte 900 cıvarı gıdıyormus, butun gordugum yorumlar 4 numara en uzun kullanılan, sen devam et 4 numarayaKızlar ben molfix 4 ve 4+ numaradan (7-16kg) 500 adet bez almışım.
Bimin bezindende 2 numara(3-6kg) uygun bulmuştum diye 450 adet almışım.
Şimdi ben sizce uygun görürsem hangi bedenden kaç adet alayım. Bide 4 numarayı abarttım mı acaba ya ikiz diye fazla aldım ama
Nstden çıktıktan sonra hareket etti hep şu an yeni girdim eve bir üstümü değiştirip uzanacağım bakalımSu an hareket ediyor mu
Hareket eder annesi endişe etme, bizimki hatta 1. Nst sonrası ultrasonda bize gülücük attı sizi nasıl da endişelendirdim der gibiİnşallah canım, keşke 2cide hareket edip 3cüye kalmasaydık bizde
Kendini strese sokmamaya çalış yoksa hiç oynamiyorlarNstden çıktıktan sonra hareket etti hep şu an yeni girdim eve bir üstümü değiştirip uzanacağım bakalım
7/24 stresliyim ben nasıl olacak bilmiyorum takmamaya çalışacağımKendini strese sokmamaya çalış yoksa hiç oynamiyorlar
Hareketını sen hissedıyo musun? Doktorum bişey ye sag ya da sola yat hareketını hissetmwyw calış demişti bana yapsana bi saga ya da sola yatsana tok karınlaEvet canım özel hastane, hareket etmedi nstde ilkinde kalp atışı düz gidiyordu ikinci daha iyi tedbir amaçlı 3 olacak akşam. Ayreten 2 haftalık gerilik var, 1 haftaydı 2 haftaya çıktı..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?