2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
İnşallah akşam uyanır ya çok korkuyorum gerçekten insanın morali alt üst oluyor, umarım uyuyordur
Kendini hemen strese sokma bak S Seray94 için neler dediler kız durmadı başka yere de gitti eğer illa sezeryan derse bence başka doktora da git

Evet canım özel hastane, hareket etmedi nstde ilkinde kalp atışı düz gidiyordu ikinci daha iyi tedbir amaçlı 3 olacak akşam. Ayreten 2 haftalık gerilik var, 1 haftaydı 2 haftaya çıktı..

O zaman doktorun 37 i geçip sindirim sistemini tamamlamasını beklemek için yaptı zaten 38+ dan sonra bebek büyümüyor kilo almıyor neredeyse doğum kanalına inmesini falan bekliyorlar
olabilir ben en son ciğer gelişimi tamamlanır diye biliyordum. En son sindirim sistemi miymiş

Evet canım özel hastane, hareket etmedi nstde ilkinde kalp atışı düz gidiyordu ikinci daha iyi tedbir amaçlı 3 olacak akşam. Ayreten 2 haftalık gerilik var, 1 haftaydı 2 haftaya çıktı..
Canım bence çok takma kız bebekler erkek bebeklere göre minyon olabiliyor geriden gelmesi illa kötü bir şey olacağını anlamına gelmiyor öyle düşünme bu fark 3 4 haftaya sıkıntı olur

C
mavi 1.59 sa güzel canım bu fiyatların her birini ilerleyen günlerde göremeyiz
Sabahtan bende çok fazla mavi ve sarı aramıştım o yüzden hangisinde ne indirim var aklımdaydı.
alayım gitsin o zaman canım

Kızlar bu arada bavul için organizer almayan kaldıysa ben bunları English Home’dan aldım bugün yıkadım kurutmaya bile attım harika çıktılar çok beğendim. Parça parça bavul hazırlanıyor tek seferde hazırlayıp kapatabilene helal olsun. Bu arada tabii asla sığamadım kabin boya daha yarısı eksik (2 set aldım)

Eklentiler

• IMG_3418.webp
    71,5 KB · Görüntüleme: 59
İnşallah güzel haberler alırız sendenben hastaneden çıktım şimdi, hemşirenin 2. Nst için bi tık daha iyi demesine ben de kafayı taktım ancak güzel düşünelim güzel olsun inşallah
İnşallah canım, keşke 2cide hareket edip 3cüye kalmasaydık bizde

4 numara tek bebekte 900 cıvarı gıdıyormus, butun gordugum yorumlar 4 numara en uzun kullanılan, sen devam et 4 numaraya

Hareketını sen hissedıyo musun? Doktorum bişey ye sag ya da sola yat hareketını hissetmwyw calış demişti bana yapsana bi saga ya da sola yatsana tok karınla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…