- Konu Sahibi sunshine__
-
- #50.361
bunları dün bende gördüm çok şık duruyorlardı.Kızlar bu arada bavul için organizer almayan kaldıysa ben bunları English Home’dan aldım bugün yıkadım kurutmaya bile attım harika çıktılar çok beğendim. Parça parça bavul hazırlanıyortek seferde hazırlayıp kapatabilene helal olsun. Bu arada tabii asla sığamadım kabin boya daha yarısı eksik (2 set aldım)
Benımde nst de bir tanesinden hiç ses yoktu ne kalbi ne hareketı pozisyonuda değişik olunca duyulmuyomuş. Ama sonra doktor kontrolunde cok iyidi ben takmadım zaten nst yı hiçHareket eder annesi endişe etme, bizimki hatta 1. Nst sonrası ultrasonda bize gülücük attı sizi nasıl da endişelendirdim der gibi
Evet hissediyorum ben, sabah kıpır kıpırdı bu saatlerde uyuyor sonra akşam kalkıyor ve gece daha hareketli. Şu an yattım yeniceHareketını sen hissedıyo musun? Doktorum bişey ye sag ya da sola yat hareketını hissetmwyw calış demişti bana yapsana bi saga ya da sola yatsana tok karınla
Gözlerim yuvalarından çıktı4 numara tek bebekte 900 cıvarı gıdıyormus, butun gordugum yorumlar 4 numara en uzun kullanılan, sen devam et 4 numaraya
Ultrasonda benimde her şey normal çıktı suyu kan akımı vs sadece nstBenımde nst de bir tanesinden hiç ses yoktu ne kalbi ne hareketı pozisyonuda değişik olunca duyulmuyomuş. Ama sonra doktor kontrolunde cok iyidi ben takmadım zaten nst yı hiç
Sen bence aıle uyelerıne bı mesaj at, marka model numara, sacma sapan hedıye getıreceklerıne bez getırsınler en makbuluGözlerim yuvalarından çıktıbattık bacım battık
E tamam ne takıyosun o zaman cihaz algılamamıştır pozisyonu degısıktir. Sen hareketlerini hissedıyosan zaten bi de üstüne oooo rahatla hemen bak benımde başıma geldi hiç takmadım bileUltrasonda benimde her şey normal çıktı suyu kan akımı vs sadece nst
Doktor her ihtimale karşı konuştu ister istemez takıyor insan.. akşama tekrar nst varE tamam ne takıyosun o zaman cihaz algılamamıştır pozisyonu degısıktir. Sen hareketlerini hissedıyosan zaten bi de üstüne oooo rahatla hemen bak benımde başıma geldi hiç takmadım bile
Evet hissediyorum ben, sabah kıpır kıpırdı bu saatlerde uyuyor sonra akşam kalkıyor ve gece daha hareketli. Şu an yattım yenice
Ben de cuma günü nstye girmiştim bayağı sakindi 30 dk sonra baktığında, sonra biraz rahatsız ettik karnımla oynadık kalp atışları hızlandı ama normal dedi doktor… o an dönmüş olabilir dedi sırtını filan.. ben de bişi çıkacağını sanmıyorum yaniİnşallah akşam uyanır ya çok korkuyorum gerçekten insanın morali alt üst oluyor, umarım uyuyordur
Banada dedi bak 2 3 haftaya gelebilir büyük ihtimal hatta her an gelebılır bile dedi ama 3. Haftayı bitiriyorum hiç bişey yok bende oyle deyınce baya panik oldum ama boşuna olmuşum rahatlattım sonra kendımı rahat ol aksama nts yi bekle sadeceDoktor her ihtimale karşı konuştu ister istemez takıyor insan.. akşama tekrar nst var
AhahahahSen bence aıle uyelerıne bı mesaj at, marka model numara, sacma sapan hedıye getıreceklerıne bez getırsınler en makbulu
Canım telaşını korkunu çok iyi anlıyorum, stres yapma demek de kolay, uygulaması zor ama ne olursun stres yapmasana en kötü gelecek şey bu. Bebeğini hissediyor olman yeterli nst sürecine denk gelmemiş olması, uyuyor olması o kadar yüksek bir ihtimal ki bunu düşün
Banada dedi bak 2 3 haftaya gelebilir büyük ihtimal hatta her an gelebılır bile dedi ama 3. Haftayı bitiriyorum hiç bişey yok bende oyle deyınce baya panik oldum ama boşuna olmuşum rahatlattım sonra kendımı rahat ol aksama nts yi bekle sadece
Sağ olun kızlar, şu an soluma yattım hareket etti en az bi 10 kere umarım aynı performansı akşama nst de gösterirBen de cuma günü nstye girmiştim bayağı sakindi 30 dk sonra baktığında, sonra biraz rahatsız ettik karnımla oynadık kalp atışları hızlandı ama normal dedi doktor… o an dönmüş olabilir dedi sırtını filan.. ben de bişi çıkacağını sanmıyorum yani
Sen bence aıle uyelerıne bı mesaj at, marka model numara, sacma sapan hedıye getıreceklerıne bez getırsınler en makbulu
Pazartesi ben sırt üstü yattım ebe dedi ki tasakardi olur yani bebek oynamaz nst de seni de sırt üstü yatırmış olabilirler mi7/24 stresliyim ben nasıl olacak bilmiyorum takmamaya çalışacağım
Oturarak çekiyorlar salaklar, en son yatırdı o koltuğu ama tam sol yatamadım ki ayak uzatma şeyi yok bir şey yok. Yani ben rahat değilim ki bebek rahat etsinPazartesi ben sırt üstü yattım ebe dedi ki tasakardi olur yani bebek oynamaz nst de seni de sırt üstü yatırmış olabilirler mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?