- Konu Sahibi sunshine__
-
- #50.381
Aboov bir sürü para vercez zaten. Hediyeyi de kendi alsın kendineKizlar dogumda doktorunuza hediye bi sey alacak misiniz? Her sey bitti is ariyorum sanirim kendime
Kazasız belasız beni doğurtmayı başarsın düşünürüzKizlar dogumda doktorunuza hediye bi sey alacak misiniz? Her sey bitti is ariyorum sanirim kendime
Belki baklava falan alırım yada çiçek ama tüp bebek doktoruma da almak lazım öyle okursaAboov bir sürü para vercez zaten. Hediyeyi de kendi alsın kendine
Ben alcamKizlar dogumda doktorunuza hediye bi sey alacak misiniz? Her sey bitti is ariyorum sanirim kendime
Evet ben de tüp bebek doktorumada alacağımBelki baklava falan alırım yada çiçek ama tüp bebek doktoruma da almak lazım öyle okursa
Ben alsam zararlı çıkarım ilk doktorum hamile diye bıraktı dün doğurmuş o da şimdi ki doktoruma da sanmıyorumKizlar dogumda doktorunuza hediye bi sey alacak misiniz? Her sey bitti is ariyorum sanirim kendime
Çiçek yollarım bendeEvet ben de tüp bebek doktorumada alacağım
45 cm 33+2 ile uyumluKızlar doktorum boyunu söylemeyi unuttu bende sormayı, ne kadar olmuş boyu ben hesap yapamıyorumbir bakar mısınız?
45 cm galiba canımKızlar doktorum boyunu söylemeyi unuttu bende sormayı, ne kadar olmuş boyu ben hesap yapamıyorumbir bakar mısınız?
45 cm 33+2 ile uyumlu
Teşekkür ederim kızlar45 cm galiba canım
Baklava götürürüz diye düşünüyorumKizlar dogumda doktorunuza hediye bi sey alacak misiniz? Her sey bitti is ariyorum sanirim kendime
Ben Earth Mama aldım ama Türkiye’de pahalıya geliyor çok devamlılığı olmayabilir diye bir de weleda’nın alıcam Alman markası. Arkadaşım kullanmıştı çok memnun kalmıştı weleda’dan.Kızlar
1. Soru
Ben n11 e bebekten emzirme sütyeni aldım almasına ama farketmeden 90 beden almışım bunu değiştirmem mümkün mü hangi yollarla değiştirebilirim mağazadan falan değişim yapabilir miyim acaba?
2. Soru
İncia pişik önleyici jel krem alan var mııı? Pişik önleyici krem hangisini almalıyım sizce
Soğanı böl üstüne karanfil sapla solunum yolunu temizliyorKızlar benim ne öksürük ne burun silme bitiyor ya ne yapcam ben aklımda tek soru öksürük doğuma kadar geçmezse öksürdukce düşünemiyorum
Çoğumuz depend aldı bende depend aldım bebekler için kullanılan kilot bez var ya yırtarak çıkarılan ondanKızlar lohusalık zamanında hasta bezi diyorlar ama şu külot tarzı şeyler varmış sizler ne alacaksınız bez değil de cidden külot gibi kullanacağımız bişi var mı ya cidden ??
Ben çiçek götürecem kızımla doğumdan sonra, kontrolundeKizlar dogumda doktorunuza hediye bi sey alacak misiniz? Her sey bitti is ariyorum sanirim kendime
İnşallah güzel çıkar sonuçlarıNörolog cekıyor sanırım. Cocuk doktoru bende yanında olucam dedı. Rapor sonra cıkarmıs hemen bilgisini alıp bizimle görüşücek.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?