2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Kizlar dogumda doktorunuza hediye bi sey alacak misiniz? Her sey bitti is ariyorum sanirim kendime
Kazasız belasız beni doğurtmayı başarsın düşünürüz
Doğumda sonra çok güzel doğurttun diyerek küçük bir çiçek v.s olabilir

Kizlar dogumda doktorunuza hediye bi sey alacak misiniz? Her sey bitti is ariyorum sanirim kendime
Ben alsam zararlı çıkarım ilk doktorum hamile diye bıraktı dün doğurmuş o da şimdi ki doktoruma da sanmıyorum kısaca ikisine de yok

Kızlar benim ne öksürük ne burun silme bitiyor ya ne yapcam ben aklımda tek soru öksürük doğuma kadar geçmezse öksürdukce düşünemiyorum

Kızlar doktorum boyunu söylemeyi unuttu bende sormayı, ne kadar olmuş boyu ben hesap yapamıyorum bir bakar mısınız?

Eklentiler

• image.webp
    54,3 KB · Görüntüleme: 51
Ben Earth Mama aldım ama Türkiye’de pahalıya geliyor çok devamlılığı olmayabilir diye bir de weleda’nın alıcam Alman markası. Arkadaşım kullanmıştı çok memnun kalmıştı weleda’dan.

Kızlar lohusalık zamanında hasta bezi diyorlar ama şu külot tarzı şeyler varmış sizler ne alacaksınız bez değil de cidden külot gibi kullanacağımız bişi var mı ya cidden ??

Kızlar lohusalık zamanında hasta bezi diyorlar ama şu külot tarzı şeyler varmış sizler ne alacaksınız bez değil de cidden külot gibi kullanacağımız bişi var mı ya cidden ??
Çoğumuz depend aldı bende depend aldım bebekler için kullanılan kilot bez var ya yırtarak çıkarılan ondan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…