2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Ben de çok heyecanlaniyirum sanki hep o içimdeymis gibi o içimden çıkınca nasıl olacak gibi hissediyorum
Ben doğurunca üzülmüştüm artık içerden bana tekme atamayacak diye birde karnımızda çok güvende ya doğunca ben bunu nasıl korurum diye bi korku gelmişti ama geçiyor tabi sonra lohusa atakları bunlar

İnşallah akşam uyanır ya çok korkuyorum gerçekten insanın morali alt üst oluyor, umarım uyuyordur
Benimkide bazen çıldırıyor sanki içerde ama bazen daha sakin hatta eşime bile söylediğim oluyordu bugün keyfi yok bebeğin çok az hareket etti diye son gittiğimde doktora da sordum normal her zaman çok hareketli olacak diye birşey yok dedi. Korkma sende hiç sıpaların keyfine göre değişiyot

Öyle zaten de işte nstde hareket etmediği için bir sorun varmış gibi oldu anlamadım.. 1-2 saate tekrar gideceğim nstye umarım kudurur deli gibi

Çok güzel belki Almanya’dan dayım gelirse bi ihtimal ordan isterim artık bulabilirse

Bende böyle bırsey aldım oğlana ayrı renk bana ayrı karışmasın diye kısısel bakım urunlerını ayrı bebek bakım çantası yapacağım kullanımınızla olur diye sığar heralde kabıne böylece sezeryan olursa diye 3 gunluk hazırlayıp olmadı evde kullanırım. Git gel al o telaşa kalmasın.

Bu cumartesi mi gideceksin
Evet bu cumartesi idi normalde rendevum. Sen gel cumartesiyi degistirme dedi
S saskito her an gelebilirler yani o zaman @world1 senin ki de yakın az kaldı dogurunca burayı unutmayın
Ay hic dogurcak gibi hissetmiyorum. Benim doktor da 23. Haftamdan beri iyi bu hafta da dogurmadin modunda. Bence yine oyle olacak daha iki hafta dogurmayacagim
Ama sancilar sıklaşırsa yakalayip alabilir bu sefer
Ayyy benim sancılar ne zamandır var hiç doktorum bana öyle şeyler söylemedi plesanta ayrılması felan tırstım valla yarın bakalım bana ne dicek
Ya benimki biraz hep negatifi soyluyor sanirim. Perinatolog oldugu icin olabilir. Biraz da ben panik bir insan degilim diye.
Kizlar dogumda doktorunuza hediye bi sey alacak misiniz? Her sey bitti is ariyorum sanirim kendime

Aboov bir sürü para vercez zaten. Hediyeyi de kendi alsın kendine
Annem de alinir adettir diyordu bir ara. Ben de ayni cevabi verdim devlet degil ki bu essek yukuyle para veriyoruz sigorta da olsa demistim iyi ben yaparim demisti. Simdi sorayim bakayi ne dusunmus. Instagramini stalklamistik alkol kullaniyor hicbirsey bulamazlarsa viski fln alir benimkiler kesin erkek doktora hediye zor

Kasım40la aldım ben

Ya uzun süredir takip ediyorum diyorum ben daha uyguna kesinlikle düşmedi heosiburada da indirimde hali 20lira şu an. Bu 15e geliyo.
Ben o zaman 6 koli almıştım o yüzden hiç takip etmedim biz çok uyguna almışız o zaman

Ben doğurunca üzülmüştüm artık içerden bana tekme atamayacak diye birde karnımızda çok güvende ya doğunca ben bunu nasıl korurum diye bi korku gelmişti ama geçiyor tabi sonra lohusa atakları bunlar
Bunu düşünce üzülüyorum ama kusmamak o alev alev yanan midem vb aklıma gelince de seviniyorum

Kizlar bu sari seri kalkti mi piyasadan 2 numarasini bulamiyorum nette mavi renkli cikiyor ve onda sivi gostergesi yok diyenler var

Kızlar okuyamadım bugün. Her şey yolunda mı? Doğuran falan yok demi?

Çok güzel belki Almanya’dan dayım gelirse bi ihtimal ordan isterim artık bulabilirse
Türkiye’de de başladı weleda satmaya ama Almanya’da daha ucuz gelenlerden iste kaufland gibi marketlerde bile vardı hatırladığım kadarıyla. Burada miny center da ve keyif bebesinde gördüm ama internette de var:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…