- 2 Eylül 2022
- 7.741
- En iyi cevaplar
- 2
- 9.209
- 118
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #50.401
Depend aldık çoğumuzKızlar lohusalık zamanında hasta bezi diyorlar ama şu külot tarzı şeyler varmış sizler ne alacaksınız bez değil de cidden külot gibi kullanacağımız bişi var mı ya cidden ??
Ben doğurunca üzülmüştüm artık içerden bana tekme atamayacak diyeBen de çok heyecanlaniyirum sanki hep o içimdeymis gibi o içimden çıkınca nasıl olacak gibi hissediyorum
45 cm nerde yazıyo ya bende bakım bebeklerime45 cm 33+2 ile uyumlu
Fl yazıyor ya orayı 7 ile çarpıyorsun45 cm nerde yazıyo ya bende bakım bebeklerime
Fl x 7 yapınca çıkıyor canım45 cm nerde yazıyo ya bende bakım bebeklerime
Kasım40la aldım benCanım kupon neydi alayım
Ya uzun süredir takip ediyorum diyorum ben daha uyguna kesinlikle düşmedi heosiburada da indirimde hali 20lira şu an. Bu 15e geliyo.Bence pahalı biz 12*40 150 TL aldik
Benimkide bazen çıldırıyor sanki içerde ama bazen daha sakin hatta eşime bile söylediğim oluyordu bugün keyfi yok bebeğin çok az hareket etti diye son gittiğimde doktora da sordum normal her zaman çok hareketli olacak diye birşey yok dedi. Korkma sende hiç sıpaların keyfine göre değişiyotİnşallah akşam uyanır ya çok korkuyorum gerçekten insanın morali alt üst oluyor, umarım uyuyordur
Öyle zaten de işte nstde hareket etmediği için bir sorun varmış gibi oldu anlamadım.. 1-2 saate tekrar gideceğim nstye umarım kudurur deli gibiBenimkide bazen çıldırıyor sanki içerde ama bazen daha sakin hatta eşime bile söylediğim oluyordu bugün keyfi yok bebeğin çok az hareket etti diye son gittiğimde doktora da sordum normal her zaman çok hareketli olacak diye birşey yok dedi. Korkma sende hiç sıpaların keyfine göre değişiyot
Çok güzelBen Earth Mama aldım ama Türkiye’de pahalıya geliyor çok devamlılığı olmayabilir diye bir de weleda’nın alıcam Alman markası. Arkadaşım kullanmıştı çok memnun kalmıştı weleda’dan.
Bende böyle bırsey aldım oğlana ayrı renk bana ayrı karışmasın diye kısısel bakım urunlerını ayrı bebek bakım çantası yapacağım kullanımınızla olur diye sığar heralde kabıne böylece sezeryan olursa diye 3 gunluk hazırlayıp olmadı evde kullanırım. Git gel al o telaşa kalmasın.Kızlar bu arada bavul için organizer almayan kaldıysa ben bunları English Home’dan aldım bugün yıkadım kurutmaya bile attım harika çıktılar çok beğendim. Parça parça bavul hazırlanıyortek seferde hazırlayıp kapatabilene helal olsun. Bu arada tabii asla sığamadım kabin boya daha yarısı eksik (2 set aldım)
Tembellik günüdür daha çok üzüp strese sokmaz anneyi hareket eder umarım.Doktor her ihtimale karşı konuştu ister istemez takıyor insan.. akşama tekrar nst var
Evet bu cumartesi idi normalde rendevum. Sen gel cumartesiyi degistirme dediBu cumartesi mi gideceksin
Ay hic dogurcak gibi hissetmiyorum. Benim doktor da 23. Haftamdan beri iyi bu hafta da dogurmadin modunda. Bence yine oyle olacak daha iki hafta dogurmayacagim
Ya benimki biraz hep negatifi soyluyor sanirim. Perinatolog oldugu icin olabilir. Biraz da ben panik bir insan degilim diye.Ayyy benim sancılar ne zamandır varhiç doktorum bana öyle şeyler söylemedi plesanta ayrılması felan tırstım valla yarın bakalım bana ne dicek
Kizlar dogumda doktorunuza hediye bi sey alacak misiniz? Her sey bitti is ariyorum sanirim kendime
Annem de alinir adettir diyordu bir ara. Ben de ayni cevabi verdim devlet degil ki bu essek yukuyle para veriyoruz sigorta da olsa demistimAboov bir sürü para vercez zaten. Hediyeyi de kendi alsın kendine
Ben o zaman 6 koli almıştımKasım40la aldım ben
Ya uzun süredir takip ediyorum diyorum ben daha uyguna kesinlikle düşmedi heosiburada da indirimde hali 20lira şu an. Bu 15e geliyo.
Bunu düşünce üzülüyorum ama kusmamak o alev alev yanan midem vb aklıma gelince de seviniyorumBen doğurunca üzülmüştüm artık içerden bana tekme atamayacak diyebirde karnımızda çok güvende ya doğunca ben bunu nasıl korurum diye bi korku gelmişti ama geçiyor tabi sonra lohusa atakları bunlar
Allah yardımcımız olsun valla ben ilk kızımı primayla büyüttüm ama bunda altından kalkamam mümkün değilGözlerim yuvalarından çıktıbattık bacım battık
1 ve 3 kilo aralığı hemen hemen aynı belki de o yüzden 2 yokKizlar bu sari seri kalkti mi piyasadan 2 numarasini bulamiyorum nette mavi renkli cikiyor ve onda sivi gostergesi yok diyenler var
Eki Görüntüle 3327792
İnşallah canım seninde için rahatlarÖyle zaten de işte nstde hareket etmediği için bir sorun varmış gibi oldu anlamadım.. 1-2 saate tekrar gideceğim nstye umarım kudurur deli gibi
Türkiye’de de başladı weleda satmaya ama Almanya’da daha ucuz gelenlerden isteÇok güzelbelki Almanya’dan dayım gelirse bi ihtimal ordan isterim artık bulabilirse
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?