- 27 Şubat 2015
- 1.847
- 1.427
- 333
- 36
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #50.421
O kötülerin hepsi unutuluyor canım ya hep güzel güzel tekmeleri kalıyor akıldaBunu düşünce üzülüyorum ama kusmamak o alev alev yanan midem vb aklıma gelince de seviniyorum
Arkadaşım mavi Molfix kullanıyor hatta bizim evede 2 tane bırakmış ıslak göstergesi yok ve bana çok ince geldiKizlar bu sari seri kalkti mi piyasadan 2 numarasini bulamiyorum nette mavi renkli cikiyor ve onda sivi gostergesi yok diyenler var
Eki Görüntüle 3327792
Sus sus Türkiye de yok onlardanTürkiye’de de başladı weleda satmaya ama Almanya’da daha ucuz gelenlerden istekaufland gibi marketlerde bile vardı hatırladığım kadarıyla. Burada miny center da ve keyif bebesinde gördüm ama internette de var:
Weleda Calendula 75 ml Organik Pişik Kremi Fiyatları
Weleda Calendula 75 ml Organik Pişik Kremi fiyatları Cimri'de. Aradığınız Weleda Calendula 75 ml Organik Pişik Kremi ürününe ait farklı mağazalardan gelen fiyat tekliflerini, ürüne ait fiyat değişikliklerini ve kullanıcı yorumlarını inceleyin. Aradığınız Weleda Calendula 75 ml Organik Pişik...www.cimri.com
Kizlar bu sari seri kalkti mi piyasadan 2 numarasini bulamiyorum nette mavi renkli cikiyor ve onda sivi gostergesi yok diyenler var
Eki Görüntüle 3327792
Şansıma 1 numara mavi aldım gösterge var ve kalın, sonra fark ettim ki yeni nesil olan değilmiş ama bir daha almadım çünkü artık hepsinde yeni nesil yazıyor
Ince olmasi guzel bi sey canim. Oglumda prima kullandim. Diger bezlerden de denedim arada. En ince olani primaydi. Bebege agirlik yapmiyor, yazin ince olmasi guzelArkadaşım mavi Molfix kullanıyor hatta bizim evede 2 tane bırakmış ıslak göstergesi yok ve bana çok ince geldi
Kıvanç Tatlıtuğ reklamda oynamaya başladıktan sonra değişmiş içeriği bence çok kötü olmusŞansıma 1 numara mavi aldım gösterge var ve kalın, sonra fark ettim ki yeni nesil olan değilmiş ama bir daha almadım çünkü artık hepsinde yeni nesil yazıyor
Bu kağıt gibi o ara katı Prima yumuşak sanırımInce olmasi guzel bi sey canim. Oglumda prima kullandim. Diger bezlerden de denedim arada. En ince olani primaydi. Bebege agirlik yapmiyor, yazin ince olmasi guzel
Yapi olarak bilmiuorum canim. OlabilirBu kağıt gibi o ara katı Prima yumuşak sanırım
Aynen öyle o fiyata o kalite, almaya değmez gerçektenKıvanç Tatlıtuğ reklamda oynamaya başladıktan sonra değişmiş içeriği bence çok kötü olmus
Video çekip beyaz masaya atın. Zabıta gelip aşırı yüksek mebla ceza kesiyor ✌Kızlar hanginizdi üstten komşu halı çırpıyor sürekli diyen bunu yapın
Bende aynı eve boyuna kabaklı bişiler bakıp duruyorumBu arada doguracam guya ama kendime alisveris pesindeyim sabahtan berioversize bir mont ihtiyacim vardi, onu aldim fln :) sac masasi ve kettle indirime girmedi diye isyandayim
AaaBenden yana haberler çokta iç açıcı değil, ikinciye nstye girdim ilkine göre daha iyi dedi ama akşam tekrar gelecekmişim duruma göre yatış verebilirim dedi büyük ihtimalle vermem ama yine hareket etmezse vs ciğer geliştirici yaptırırım dedi ona göre de cuma geri gelirsin nstye dedi. Senlik bir şey yok ama bebek içerde artık kalmak istemiyor olabilir dedi duruma göre hareket edeceğiz dedi
Ben sleepy bionaturel almıştım ikisini karşılastirinca bunda bir sertlik var ama benim de öyle çok tecrübem yokYapi olarak bilmiuorum canim. Olabilir
M maviiikelebekkk aa bendim yeni görüyorum videoyu, bir daha çırpsınlar da görsünler ama o anı nasıl zabıta yakalayacakVideo çekip beyaz masaya atın. Zabıta gelip aşırı yüksek mebla ceza kesiyor ✌
Böyle muhatap olmaya değmez
Bir şey güzel olup iyi satınca hemen bozma çabasına giriyorlarAynen öyle o fiyata o kalite, almaya değmez gerçekten
Sağ ol canım, 15-20dkya çıkarım hastaneye doğruAaaay inşallah sorun olmaz haber evet bize de. Dua yazarım şimdi sana da
Bionatural le sari paket molfix aldim.ben de. Daha denemedik ama molfix daha cok hosuma gitti benim daha ince oldugu icin. Bi de bel kisminda lastik olmasi hosuma gitti. Bakalim 1 bucuk aya deneyip gorecegizBen sleepy bionaturel almıştım ikisini karşılastirinca bunda bir sertlik var ama benim de öyle çok tecrübem yok
Canım ilk etaptaKasım40la aldım ben
Ya uzun süredir takip ediyorum diyorum ben daha uyguna kesinlikle düşmedi heosiburada da indirimde hali 20lira şu an. Bu 15e geliyo.
Bende uyudum uyandım yemek yaptım yedik anca okuya okuya geliyorumKızlar doguran yok de mı, bıraz uyudum, bıraz okudum ama daha 9 sayfa var, okuyamıcam hepsını
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?