2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
M maviiikelebekkk aa bendim yeni görüyorum videoyu, bir daha çırpsınlar da görsünler ama o anı nasıl zabıta yakalayacak
Hayır sen video çekip belediyeye görüntü kaydı şikayet kaydı oluşturuyorsun
8 sene önce filan öyle birine 600-700 tl ceza kesilmiş
Sonra da çırpmayı bırakmış ✌
Başka belediyelerde adı ne bilmiyorum da istabulda beyaz masa adı şikayet hattının

Anne bebek çantası da dahil zaten onu da doldurdum

Hayır sen video çekip belediyeye görüntü kaydı şikayet kaydı oluşturuyorsun
8 sene önce filan öyle birine 600-700 tl ceza kesilmiş
Sonra da çırpmayı bırakmış ✌
Teyze benim olduğumu bilecek hep bağırıyorum çünkü, haklısın yavrum diyor sonra devam

Bionatural le sari paket molfix aldim.ben de. Daha denemedik ama molfix daha cok hosuma gitti benim daha ince oldugu icin. Bi de bel kisminda lastik olmasi hosuma gitti. Bakalim 1 bucuk aya deneyip gorecegiz
İnşallah hepsi iyi gelir de pişik vb sorunlari olmaz

Teyze benim olduğumu bilecek hep bağırıyorum çünkü, haklısın yavrum diyor sonra devam
Bilsin ne var ki şimdiki parayla 6000-7000 öder herhalde

Bence tehdit et 7000 liran varsa çırp çünkü şikayet edeceğim artık uyarmayacağım de✌✌
Ya ben de çok salağım oğluma hamileyken üst komşu teyze de benımm temiz çamaşırlara silkelerdi kızardım keşke şikayet etseymişim

Kızlar doktorum boyunu söylemeyi unuttu bende sormayı, ne kadar olmuş boyu ben hesap yapamıyorum bir bakar mısınız?
İyide senin 1 hafta geri sayılır ki 2 hafta değil benim bugün ki değerlerimle aynı aramızda 1 hafta var benim haftasıyla uyumlu. 45cm olmuş boyu maşallah

İyide senin 1 hafta geri sayılır ki 2 hafta değil benim bugün ki değerlerimle aynı aramızda 1 hafta var benim haftasıyla uyumlu. 45cm olmuş boyu maşallah
Onu çok önemsemedi normal olarak görüyor, ilk nstde kalp çok düz atmış ve hareket 2-3 kere etti. Ondan sonra ikinci nst daha iyi dedi ama sadece 1 kere hareket etti. Nstden çıkınca hareket ediyor, eve geldik uzandım hareket etti kaç kere hıçkırık bile tuttu ama yine de bir nst daha istedi

Bir daha uyarayım bakalım yakalayıp o zaman görürüz

Cnm büyük ihtimalle uyudu o yüzden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…