- 17 Mart 2010
- 26.619
- 68.243
- 1.123
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #50.441
Hayır sen video çekip belediyeye görüntü kaydı şikayet kaydı oluşturuyorsunM maviiikelebekkk aa bendim yeni görüyorum videoyu, bir daha çırpsınlar da görsünler ama o anı nasıl zabıta yakalayacak
Bende böyle bırsey aldım oğlana ayrı renk bana ayrı karışmasın diye kısısel bakım urunlerını ayrı bebek bakım çantası yapacağım kullanımınızla olur diye sığar heralde kabıne böylece sezeryan olursa diye 3 gunluk hazırlayıp olmadı evde kullanırım. Git gel al o telaşa kalmasın.
Ben kutu madlen almayı düşünüyorum diğer hastaları da hep kutu madlen getiriyorduKizlar dogumda doktorunuza hediye bi sey alacak misiniz? Her sey bitti is ariyorum sanirim kendime
Teyze benim olduğumu bilecek hep bağırıyorum çünkü, haklısın yavrum diyor sonra devamHayır sen video çekip belediyeye görüntü kaydı şikayet kaydı oluşturuyorsun
8 sene önce filan öyle birine 600-700 tl ceza kesilmiş
Sonra da çırpmayı bırakmış ✌
Bende ona bakayım yaaÇoğumuz depend aldı bende depend aldım bebekler için kullanılan kilot bez var ya yırtarak çıkarılan ondan
Kız sen daha iyileşmedin miKızlar benim ne öksürük ne burun silme bitiyor ya ne yapcam ben aklımda tek soru öksürük doğuma kadar geçmezse öksürdukce düşünemiyorum
Bionatural le sari paket molfix aldim.ben de. Daha denemedik ama molfix daha cok hosuma gitti benim daha ince oldugu icin. Bi de bel kisminda lastik olmasi hosuma gitti. Bakalim 1 bucuk aya deneyip gorecegiz
Bende bakayım ona bende ondan alayım olmassa yaDepend aldık çoğumuz
Bilsin ne var ki şimdiki parayla 6000-7000 öder herhaldeTeyze benim olduğumu bilecek hep bağırıyorum çünkü, haklısın yavrum diyor sonra devam
İyide senin 1 hafta geri sayılır ki 2 hafta değil benim bugün ki değerlerimle aynı aramızda 1 hafta var benim haftasıyla uyumlu. 45cm olmuş boyu maşallahKızlar doktorum boyunu söylemeyi unuttu bende sormayı, ne kadar olmuş boyu ben hesap yapamıyorumbir bakar mısınız?
Baklava alacak olanları ben mi doğurtsam neBaklava götürürüz diye düşünüyorum
Doktora gitmedim biliyorum ki hiçbir şey vermeyecek limon mandalina birde ıhlamur tüketiyorum ıhlamur da zaten sınırlıKız sen daha iyileşmedin midoktor biri verdi mi?
O kötülerin hepsi unutuluyor canım ya hep güzel güzel tekmeleri kalıyor akıldaBunu düşünce üzülüyorum ama kusmamak o alev alev yanan midem vb aklıma gelince de seviniyorum
FL çarpı 7 yapıyorsun canım45 cm nerde yazıyo ya bende bakım bebeklerime
Baklavanın tadı nasıldı kiBaklava alacak olanları ben mi doğurtsam ne
Onu çok önemsemedi normal olarak görüyor, ilk nstde kalp çok düz atmış ve hareket 2-3 kere etti. Ondan sonra ikinci nst daha iyi dedi ama sadece 1 kere hareket etti. Nstden çıkınca hareket ediyor, eve geldik uzandım hareket etti kaç kere hıçkırık bile tuttu ama yine de bir nst daha istediİyide senin 1 hafta geri sayılır ki 2 hafta değil benim bugün ki değerlerimle aynı aramızda 1 hafta var benim haftasıyla uyumlu. 45cm olmuş boyu maşallah
Bir daha uyarayım bakalım yakalayıp o zaman görürüzBilsin ne var ki şimdiki parayla 6000-7000 öder herhalde
Bence tehdit et 7000 liran varsa çırp çünkü şikayet edeceğim artık uyarmayacağım de✌✌
Ya ben de çok salağım oğluma hamileyken üst komşu teyze de benımm temiz çamaşırlara silkelerdi kızardım keşke şikayet etseymişim
Cnm büyük ihtimalle uyudu o yüzdenOnu çok önemsemedi normal olarak görüyor, ilk nstde kalp çok düz atmış ve hareket 2-3 kere etti. Ondan sonra ikinci nst daha iyi dedi ama sadece 1 kere hareket etti. Nstden çıkınca hareket ediyor, eve geldik uzandım hareket etti kaç kere hıçkırık bile tuttu ama yine de bir nst daha istedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?