- 17 Mart 2010
- 26.619
- 68.243
- 1.123
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #50.461
Canını al parasını alma7000 lirayı duyunca balkona bile çıkmaz bnce
Yaptığı hiç hoş değil zaten öyle yapacaksan müstakil ev yapCanını al parasını alma
Dediğim kişi taşınmış tamam mı sonra gittiği yerde de kalkışmış benzer işlereordaki komşular da dişli çıkmış
Dinsizin hakkından imansız geliyor valla
Öylelerine acımayacaksın✌
Yakalama araştırdım avukata danıştım filan deBir daha uyarayım bakalım yakalayıp o zaman görürüz
Şimdi nstye gitcez ya yine tık yok, portakal suyu hazırladım şimdi elimde çikolata cıkcam şimdiCnm büyük ihtimalle uyudu o yüzden
Sağlık ocağına git en azından olmadı şuan hasta olmaman lazım bebeğimDoktora gitmedim biliyorum ki hiçbir şey vermeyecek limon mandalina birde ıhlamur tüketiyorum ıhlamur da zaten sınırlı
Apartmanda yaşadığını anlamayan tipler işteYaptığı hiç hoş değil zaten öyle yapacaksan müstakil ev yap
Bende artık sizdenim arkadaşlar tatlı yiyemiyorum o değil su da içemiyorumBaklavanın tadı nasıldı ki
Fıstık ezmesinin içindeki mg şekerden bile mutlu olan sudem
Baklava alacak olanları ben mi doğurtsam ne
Tam geçti diyorum bir daha geliyor geçti diyorum bir daha geliyorSağlık ocağına git en azından olmadı şuan hasta olmaman lazım bebeğim
Kız o zaman tadı çıkmaz bence kaostan filan kavgadan beslenen tipler bunlarYaptığı hiç hoş değil zaten öyle yapacaksan müstakil ev yap
Ama normal bence yaa bazen bebekler nst de rahat edemiyo hareket etmiyo olabilir yani üzülmeOnu çok önemsemedi normal olarak görüyor, ilk nstde kalp çok düz atmış ve hareket 2-3 kere etti. Ondan sonra ikinci nst daha iyi dedi ama sadece 1 kere hareket etti. Nstden çıkınca hareket ediyor, eve geldik uzandım hareket etti kaç kere hıçkırık bile tuttu ama yine de bir nst daha istedi
Ay sıfır medeniyetApartmanda yaşadığını anlamayan tipler işte
Ben hareket ettiğini bildiğim için sıkıntı yok ama işte doktor yatış ciğer geliştirici vs diyince insan korkuyorAma normal bence yaa bazen bebekler nst de rahat edemiyo hareket etmiyo olabilir yani üzülme
Hadi yaa belki takviye gerekirTam geçti diyorum bir daha geliyor geçti diyorum bir daha geliyor
Yaklaşık 45 cm canımKızlar doktorum boyunu söylemeyi unuttu bende sormayı, ne kadar olmuş boyu ben hesap yapamıyorumbir bakar mısınız?
Doktoruna güven bebeğim eğer içine sinmiyorsa şuan değiştirdin değiştirdin. Nerde oturuyordun sen?Ben hareket ettiğini bildiğim için sıkıntı yok ama işte doktor yatış ciğer geliştirici vs diyince insan korkuyor
FL değeri *7 yapacaksın45 cm nerde yazıyo ya bende bakım bebeklerime
iste aynen o seriden almak istemiyorum 2 numarasi yok sarinin 3 mu alsam acabaArkadaşım mavi Molfix kullanıyor hatta bizim evede 2 tane bırakmış ıslak göstergesi yok ve bana çok ince geldi
Normalde evde kuşburnu bulunur doğal hep yayladan toplanan bu sene var diye getirmedim şansıma çürümüş onu yapıp içince çabuk geçiyorduHadi yaa belki takviye gerekir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?