- 17 Mart 2010
- 26.619
- 68.243
- 1.123
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #50.481
Kötü komşu insanı mal sahibi yaparmışBilsin ne var ki şimdiki parayla 6000-7000 öder herhalde
Bence tehdit et 7000 liran varsa çırp çünkü şikayet edeceğim artık uyarmayacağım de✌✌
Ya ben de çok salağım oğluma hamileyken üst komşu teyze de benımm temiz çamaşırlara silkelerdi kızardım keşke şikayet etseymişim
Bu insan bir de esnaf yarım gün de işlek caddede dükkanında müşterilerle ilgileniyorAy sıfır medeniyetbence apartmanda yaşayabilir sertifikası verilmeli hatta mahallelerde de olmalı bu insan gibi yaşamayı biliyo diye
Kız ne uğraşcanız baklavayla al bi madlen oldu bittiSana da alırız kız canın sağ olsun
2 ve 3 numara sen hsngi marka aldin pekiBu kağıt gibi o ara katı Prima yumuşak sanırım
2-3 yakın zaten iri doğarsa 3 aliste aynen o seriden almak istemiyorum 2 numarasi yok sarinin 3 mu alsam acaba
Ben çektim canım şifa olsun
Kilo aralıkları yakınsa öyle yap bence ben de 1 3 4 aldım 2 çok aradaydi sleepydeiste aynen o seriden almak istemiyorum 2 numarasi yok sarinin 3 mu alsam acaba
Allah sen sabır yarabbi akıl istesen sana nasıl akıl verir kesinKötü komşu insanı mal sahibi yaparmış
O zaman teyzeden bıktığım için kurutma almıştım yazdan yaza balkona seriyorum bir de bebek kıyafeti zaten minicik kurutmayla çöp etmeyim diye
Bu insan bir de esnaf yarım gün de işlek caddede dükkanında müşterilerle ilgileniyor
1 numarayı sleepy ecologic ve bionaturel aldım birer paket 3 numara bionaturel 4 numara bionaturel2 ve 3 numara sen hsngi marka aldin peki
Haberlerini bekliyoruzNstye gidiyoruz şu an inşallah benim kız hareket eder inat etmezde bir oh çekerim
iste aynen o seriden almak istemiyorum 2 numarasi yok sarinin 3 mu alsam acaba
Benim annem AntepliKız ne uğraşcanız baklavayla al bi madlen oldu bittibaklavayı oturun evde yiyin doğurduktan sonra
2 numara mi link atar misinnnVar canım ben bugün gördüm sarı seri
Geçen nts de 3 kere falan hareket etti çikolata yiyip girmeme rağmenAma normal bence yaa bazen bebekler nst de rahat edemiyo hareket etmiyo olabilir yani üzülme
Gerçi bizde fındık veriyoruz annem ayırmışBenim annem Anteplio yüzden böyle şeyler olunca bizden direkt baklava bekliyorlar dayimlara para yolluyoruz onlar alıp yolluyor
Gerçi bizde fındık veriyoruz annem ayırmış
Ya bence gerilikte var diye biraz böyle yaptı doktor. Ama keşke panik yaptırmasaymış çok aşırı geriliği de yok yani. O daha iyi bilir tabi de ne bilim. Bak sende de olmuşGeçen nts de 3 kere falan hareket etti çikolata yiyip girmeme rağmen
Biz okula geliyoruz herkes eşimden çay bekliyorGerçi bizde fındık veriyoruz annem ayırmış
çok güzeldi çok memnun kaldımO ofsistimcidden canım nasıl geçti çekim?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?