2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Kötü komşu insanı mal sahibi yaparmış
O zaman teyzeden bıktığım için kurutma almıştım yazdan yaza balkona seriyorum bir de bebek kıyafeti zaten minicik kurutmayla çöp etmeyim diye
Ay sıfır medeniyet bence apartmanda yaşayabilir sertifikası verilmeli hatta mahallelerde de olmalı bu insan gibi yaşamayı biliyo diye
Bu insan bir de esnaf yarım gün de işlek caddede dükkanında müşterilerle ilgileniyor

Allah sen sabır yarabbi akıl istesen sana nasıl akıl verir kesin

Kız ne uğraşcanız baklavayla al bi madlen oldu bitti baklavayı oturun evde yiyin doğurduktan sonra
Benim annem Antepli o yüzden böyle şeyler olunca bizden direkt baklava bekliyorlar dayimlara para yolluyoruz onlar alıp yolluyor

Geçen nts de 3 kere falan hareket etti çikolata yiyip girmeme rağmen
Ya bence gerilikte var diye biraz böyle yaptı doktor. Ama keşke panik yaptırmasaymış çok aşırı geriliği de yok yani. O daha iyi bilir tabi de ne bilim. Bak sende de olmuş

Gerçi bizde fındık veriyoruz annem ayırmış
Biz okula geliyoruz herkes eşimden çay bekliyor eşim onlara çayın fabrikadan geçip paketlendigini buraya gelen çaydan tek farkının taze sürüm olması olduğunu asla anlatamadi bir gün çay topladı annesi gitti şeffaf poşetlere doldurdu o tazs çayı getirdik öyle inandılar sizde de kesin oluyordur çay muhabbeti

L Lunoxays canım bugün sağlık ocağına yazdırdım grip aşısını eşime de yazdılar ama bana verdi eşime vermedi. Doktorda eğer risk grubunda olmasa yazamazdım dedi. Benimkini aldık eşime de sonra bakacağız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…