2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
çok güzeldi çok memnun kaldım istanbuldaysanız nuray yunalı öneririm 1500 tl idi üstelik bayağı uygun. yeni geldim eve konuşmaları okumaya mecalim yok herkes iyi mi?
Kıyafet falan değiştirdin mi? Çekim gelince bize de at yüzünü kapatarak merak ediyorum

Çok mantıklı canım buda aklımda bulunsun

bizimkilerde çayı verip paketli alıyorlar ortağı çok olduğu için bahçenin çok önemsenmiyoruz neyseki

Esinin e nabizda tanimlanmis mi canim

Kupon görünce herşeyi bedava alacağını sanan ben yine battım
2 paket molfix sarı 4 numara = 480 TL (kupon + hepsipay sağolsun )

2 paket mavi molfix 4 numara 360 TL ( Kocam Sağolsun )

Göğüs Kalkanı 100 TL (N11 50 TL kupon sağolsun )

Dolap Puset Örtüsü 240 TL ( Dolap 50 TL kupon sağolsun )

Günlük Zarar 1180 TL

Kızlar dolapta yeni bir sayfa buldum pike kumaşı olan orta kalınlıktaki Puset örtüsünü aldım kargoda bedavaya geldi henüz almayanlar varsa fikir olsun

Eklentiler

• IMG_5189.webp
    21,4 KB · Görüntüleme: 42
Kızlar nstden çıktım hatta hastaneden cıktım bizim kız üzmedi bizi hareket etti hemde bi 50 kere 20dk içerisinde. Ebe doktoru aradı fotoğrafını yollayıp, sonra doktor beni istedi telefona, eve gidince nasıldı dedi bende hareketliydi hatta hıçkırık bile tuttu dedim nstde gayet hareketliydi dedim. Her gün 10 hareket say mutlaka dedi cuma tekrar nstye bekliyorum seni dedi. Çok şükür rabbime umarım hayırlısıyla gelirler

Evet tabımlanmıştı ama vermedi hatta doktoru aramış eczacı. Doktorda risk grubunda olmasa yazamazdım demiş ama vermedi anlamadığım bir şekilde
Herkese mi tanimlanmis acaba. Anneme, babama, kardesime, esime hepimize tanimlanmis gorunuyor

2 numara mi link atar misinnn
Çok ilginç canım sabahtan gördüm çok sitede stok sıfıra çekilmiş

Ama az önce dolapta gezinirken 112 li molfix sarı paket görmüştüm açılmamış paket istersen linkini atarım

Kızlar bu haftadan sonra nts'ye gireceğim ben ama nasıl bir şey bu aranızda girenler var bir cihaz mı bir buton mu veriyorlar butona mı basıyoruz ne yani anlamadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…