- 19 Şubat 2023
- 3.639
- 4.709
- 48
- 29
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #50.501
Kıyafet falan değiştirdin mi? Çekim gelince bize de at yüzünü kapatarak merak ediyorumçok güzeldi çok memnun kaldımistanbuldaysanız nuray yunalı öneririm 1500 tl idi üstelik bayağı uygun. yeni geldim eve konuşmaları okumaya mecalim yok herkes iyi mi?
Çok mantıklı canım buda aklımda bulunsunsavascii
canım aklında olsun dolap uygulmasında stok yapıp farklı bedene geçtikeri için ellerindeki sıfır paket bezleri satanda çok var
Hem mavi hemde sarı yakalaınca güzel fiyata oradanda bakabilirsin ( SKT ve paket sıfır belirtiyorlar aklında olsun )
Bende ileride bez numarası erken değişirse elimdeki açılmamış yeni paketleri değerlendireceğim orada
evet 3 elbise giydim atarım bir kaç güne atar fotoğraflarıKıyafet falan değiştirdin mi? Çekim gelince bize de at yüzünü kapatarak merak ediyorum
Çok güzel ya. Bende yaptırmak istiyorum aslındaevet 3 elbise giydim atarım bir kaç güne atar fotoğrafları
bizimkilerde çayı verip paketli alıyorlar ortağı çok olduğu için bahçenin çok önemsenmiyoruz neysekiBiz okula geliyoruz herkes eşimden çay bekliyoreşim onlara çayın fabrikadan geçip paketlendigini buraya gelen çaydan tek farkının taze sürüm olması olduğunu asla anlatamadi bir gün çay topladı annesi gitti şeffaf poşetlere doldurdu o tazs çayı getirdik öyle inandılar sizde de kesin oluyordur çay muhabbeti
Denedim şimdi kupon tükenmiş yaKasım40la aldım ben
Ya uzun süredir takip ediyorum diyorum ben daha uyguna kesinlikle düşmedi heosiburada da indirimde hali 20lira şu an. Bu 15e geliyo.
ben de istiyordum kararsızdım, uygun fiyatlı bir yer bulduğum gibi yaptırdım. bir daha mı geleceğiz dünyaya ya içimizde kalacağına yaptır gitsinÇok güzel ya. Bende yaptırmak istiyorum aslında
Esinin e nabizda tanimlanmis mi canim@Lunoxays canım bugün sağlık ocağına yazdırdım grip aşısını eşime de yazdılar ama bana verdi eşime vermedi. Doktorda eğer risk grubunda olmasa yazamazdım dedi. Benimkini aldık eşime de sonra bakacağız
Evet tabımlanmıştı ama vermedi hatta doktoru aramış eczacı. Doktorda risk grubunda olmasa yazamazdım demiş ama vermedi anlamadığım bir şekildeEsinin e nabizda tanimlanmis mi canim
Herkese mi tanimlanmis acaba. Anneme, babama, kardesime, esime hepimize tanimlanmis gorunuyorEvet tabımlanmıştı ama vermedi hatta doktoru aramış eczacı. Doktorda risk grubunda olmasa yazamazdım demiş ama vermedi anlamadığım bir şekilde
Bilmiyorum ki benimde sorduklarıma da tanımlanmış. Bir tek bana verdi eşime vermediHerkese mi tanimlanmis acaba. Anneme, babama, kardesime, esime hepimize tanimlanmis gorunuyor
Kıyafet onlardan mı sen mi aldın canım uygunmuş baya fiyatıevet 3 elbise giydim atarım bir kaç güne atar fotoğrafları
Çok ilginç canım sabahtan gördüm çok sitede stok sıfıra çekilmiş2 numara mi link atar misinnn
Çektim ben rabbim şifa versin zorlaştırmasın kolaylaştırsın hayırla sonuçlandırsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?