- 2 Eylül 2022
- 7.741
- En iyi cevaplar
- 2
- 9.209
- 118
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #50.521
Ben de gördüm bunuAy kızlar yediklerimiz sütten geçer derler hep ama doktor amcamız başka biri diyo
Giriyorsun iki tane yuvarlak alet var 2 de lastik birini kaburganin altına rahimin tepe noktasına diğerini de bebeğin kalp atışlarını koyuyorlar lastikle bağlıyorlar eline de bir tuş veriyorlar hareket ettikçe bas diyorlar 15 20 dakika sürüyor aç gitmemeye özen gösterKızlar bu haftadan sonra nts'ye gireceğim ben ama nasıl bir şey bu aranızda girenler var bir cihaz mı bir buton mu veriyorlar butona mı basıyoruz ne yani anlamadım
Karnına iki tane kemer gibi bir şey takılıyor ben bir kez girdim düğme falan yoktu bekledim öyle yaklaşık yarım saat sürdüKızlar bu haftadan sonra nts'ye gireceğim ben ama nasıl bir şey bu aranızda girenler var bir cihaz mı bir buton mu veriyorlar butona mı basıyoruz ne yani anlamadım
Bazen hiç hareket etmediği oluyor ya o an hareket etmezseGiriyorsun iki tane yuvarlak alet var 2 de lastik birini kaburganin altına rahimin tepe noktasına diğerini de bebeğin kalp atışlarını koyuyorlar lastikle bağlıyorlar eline de bir tuş veriyorlar hareket ettikçe bas diyorlar 15 20 dakika sürüyor aç gitmemeye özen göster
Bu doktor benim çaprazımdaki blokta yaşıyor aynı sitedeyizBen de gördüm bunubu doktoru baya da takip ediyorum çok bilgili
Çamaşır yıkıyor sankiBebek nasıl yıkanır öğrenelim
Yorumlarda kadınlar isyan etmiş öyle değil diyeBen de gördüm bunubu doktoru baya da takip ediyorum çok bilgili
Ya bi sürü video var bebek yıkamayla ilgili aslında otomatik yüklenen bi beceri iş başa düşünce inan yapıyonÇamaşır yıkıyor sankiben ablamın bebeğine yardım etmiştim balık gibi oluyor bebekler kayıyor
Bu doktor benim çaprazımdaki blokta yaşıyor aynı sitedeyizburada çok ünlü tanıdığım herkes özel olmasına rağmen bu doktora gidiyor çocuğu için. Videoları dediğin gibi bilgi icerikli hep ve çok güzel özetliyor diğer arkadaşlara da tavsiye ederim
Onları da okudumYorumlarda kadınlar isyan etmiş öyle değil diye
O zaman onu en çok ne hareket ettiriyirsa sen onu yiyip gitBazen hiç hareket etmediği oluyor ya o an hareket etmezsehatta şöyle söyleyeyim Bizim oğlan genelde akşamları hareket ediyor gündüzleri çok nadir hareket eder
Portakal suyu içersin gitmeden canım, ben bu akşam öyle yaptım iki bardak içtim nstde kudurduBazen hiç hareket etmediği oluyor ya o an hareket etmezsehatta şöyle söyleyeyim Bizim oğlan genelde akşamları hareket ediyor gündüzleri çok nadir hareket eder
Yaa ahahhaha harika bir fikir senin aile hekimi ile ilgili yazdığını okumuştumHemen böreği kap götür
Yavrum şimdi gördüm çok geçmiş olsun şimdi nasılsın üçüncü nst nasıl çıktı ?Kalp atışı iyi çıktı ikincide, sancı çıkmadı sadece hareket etmemesine taktı doktorum o yüzden bir nst daha istiyor akşama
onlardan canımKıyafet onlardan mı sen mi aldın canım uygunmuş baya fiyatı
gruba boklu bez fotoları atılacak biliyosunuz dimişey dermişim doğduğu gibi çükünü çekip atıcam buraya
Canım sen Sivaslı mısınBu doktor benim çaprazımdaki blokta yaşıyor aynı sitedeyizburada çok ünlü tanıdığım herkes özel olmasına rağmen bu doktora gidiyor çocuğu için. Videoları dediğin gibi bilgi icerikli hep ve çok güzel özetliyor diğer arkadaşlara da tavsiye ederim
Sağ ol kuzum, iyiyim eve döndüm yatış olmadı gayet hareketliydi cuma günü tekrar nst istedi doktorum tedbir amaçlı galiba sabahtan tekrar gidip bakacağız bakalımYavrum şimdi gördüm çok geçmiş olsun şimdi nasılsın üçüncü nst nasıl çıktı ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?