2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Kızlar bu haftadan sonra nts'ye gireceğim ben ama nasıl bir şey bu aranızda girenler var bir cihaz mı bir buton mu veriyorlar butona mı basıyoruz ne yani anlamadım
Giriyorsun iki tane yuvarlak alet var 2 de lastik birini kaburganin altına rahimin tepe noktasına diğerini de bebeğin kalp atışlarını koyuyorlar lastikle bağlıyorlar eline de bir tuş veriyorlar hareket ettikçe bas diyorlar 15 20 dakika sürüyor aç gitmemeye özen göster

Kızlar bu haftadan sonra nts'ye gireceğim ben ama nasıl bir şey bu aranızda girenler var bir cihaz mı bir buton mu veriyorlar butona mı basıyoruz ne yani anlamadım
Karnına iki tane kemer gibi bir şey takılıyor ben bir kez girdim düğme falan yoktu bekledim öyle yaklaşık yarım saat sürdü

Bazen hiç hareket etmediği oluyor ya o an hareket etmezse hatta şöyle söyleyeyim Bizim oğlan genelde akşamları hareket ediyor gündüzleri çok nadir hareket eder

Ben de gördüm bunu bu doktoru baya da takip ediyorum çok bilgili
Bu doktor benim çaprazımdaki blokta yaşıyor aynı sitedeyiz burada çok ünlü tanıdığım herkes özel olmasına rağmen bu doktora gidiyor çocuğu için. Videoları dediğin gibi bilgi icerikli hep ve çok güzel özetliyor diğer arkadaşlara da tavsiye ederim

Kızlar bu arada aranızda Bingöl'de yaşayan var mı varsa önerebileceği kadın doğum doktoru var mı bugün görümcemin hamile olduğu haberini aldık şark görevindeler eğer orada yaşayan ve memnun olduğunuz bir doktor varsa tavsiyelerinizi açığız

Çamaşır yıkıyor sanki ben ablamın bebeğine yardım etmiştim balık gibi oluyor bebekler kayıyor
Ya bi sürü video var bebek yıkamayla ilgili aslında otomatik yüklenen bi beceri iş başa düşünce inan yapıyon

Hemen böreği kap götür

Bazen hiç hareket etmediği oluyor ya o an hareket etmezse hatta şöyle söyleyeyim Bizim oğlan genelde akşamları hareket ediyor gündüzleri çok nadir hareket eder
O zaman onu en çok ne hareket ettiriyirsa sen onu yiyip git

Portakal suyu içersin gitmeden canım, ben bu akşam öyle yaptım iki bardak içtim nstde kudurdu

Kalp atışı iyi çıktı ikincide, sancı çıkmadı sadece hareket etmemesine taktı doktorum o yüzden bir nst daha istiyor akşama
Yavrum şimdi gördüm çok geçmiş olsun şimdi nasılsın üçüncü nst nasıl çıktı ?

Canım sen Sivaslı mısın

Yavrum şimdi gördüm çok geçmiş olsun şimdi nasılsın üçüncü nst nasıl çıktı ?
Sağ ol kuzum, iyiyim eve döndüm yatış olmadı gayet hareketliydi cuma günü tekrar nst istedi doktorum tedbir amaçlı galiba sabahtan tekrar gidip bakacağız bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…