2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Oyy maşallah boylu olacak şimdiden 51 cm
Ay valla bizde sasirdik
Hahaha hic sorma. Yenidoganlar an itibariyle patladi. Set set chakra ve ms he prima harmonie lerin akibeti belli degil saglikli olsunda hic problem degil ben okeyim saka bi yana
Pazartesi ben sırt üstü yattım ebe dedi ki tasakardi olur yani bebek oynamaz nst de seni de sırt üstü yatırmış olabilirler mi
Benim doktorum canin nasil istiyosa yat. Bebek rahatsiz olursa senin pozisyonunu degistirir diyo.
Ki ben gece her pozisyonda uyaniyorum
O ebe biraz abartmis bence
Ya ben bgn sordum nie nst ye girmioeun die gerek yok dedi. Dopplerle bakioruz hareketi usg de goruyoruz senin sancin yok duzenli dedi
Sana bakmadi mi doppler ile?
Buarada cok sevindim rahatlamana uyuyomus gunduz demekki

Sağ ol kuzum, iyiyim eve döndüm yatış olmadı gayet hareketliydi cuma günü tekrar nst istedi doktorum tedbir amaçlı galiba sabahtan tekrar gidip bakacağız bakalım
İyi sevindim üç gün benimde sancım varken oynaması durmuştu yani sadece itiyordu mesela sancılar durunca
Sonra sancılar geçti hareketleri normale döndü
Benimde sanırım ilaç etkisi geçiyor kasılmalar sertleşti ama düzensiz yine o zamanlar oynaması kısıtlı
Allah büyük korkma takipte ol ama stres yapma çünkü İnan stres daha çok tetikliyor kasılmaları çoğaldığında hemen müdehale halinde olacağını unutma bi hastane yolu süresi sıkıntıya sokmaz bebeği aklında olsun

Ay kızlar yediklerimiz sütten geçer derler hep ama doktor amcamız başka biri diyo
Bende bunu gördüm. Gerçekten çok mantıklı geldi. Bide sürekli çorap giy diye darlama var sadece yemek için de değil. Biri yorum yapmış ben sadece zeytin ekmek ve makarna yiyordum sırf böyle gaz olur bilmem ne dedikleri için sonra kendime mercimek çorbası kurufasulye faln yaptım çocuğum her zaman verdiği tepkileri verdi. Hiç bir değişiklik olmadı.

100 tl ye kalkan linkini atar mısın orjinal mi acaba sahtelrri de varmış ya

34+1 deyim suyum geldi hastaneye yatışım yapıldı. Sancım gelirse normal doğum sabaha kadar gelmezse sezeryan olacağım benim gibi olan var mı ?
Rabbim sağlıklı bir şekilde kucaginiza almayı nasip etsin , ağrısız sıkıntısız bir doğum olsun inşallah

34+1 deyim suyum geldi hastaneye yatışım yapıldı. Sancım gelirse normal doğum sabaha kadar gelmezse sezeryan olacağım benim gibi olan var mı ?
Suyunuz fazla mıydı? Ablamında 35. Haftada suyu geldi. Suyu fazlaydı ablamın. Sezaryen ile doğurdu. Yeğenim hiç küvezde kalmadı maşallah. Şu an 23 aylık oldu. İnşallah sizde sağlıklı sıhhatli bir şekilde bebeğinize kavuşursunuz

Kız o boy ana babadan başka ne olsun bende benimki uzun olur dedim ama benim doktor ısrarla uzun olmaz diyor en fazla 51-52 cm olur dedi bakalım kim yanılacak

Sen şimdiden dolaba koy
Bir de yıkadın ben sana dedim 6-9 ayı da yıka diye

L Lmntbrdgi da iri olur dedi bakalım görecez
Benim fazla yok Allah'tan yeni doğan 3 takım

Çok ilginç canım sabahtan gördüm çok sitede stok sıfıra çekilmiş

Ama az önce dolapta gezinirken 112 li molfix sarı paket görmüştüm açılmamış paket istersen linkini atarım
olur valla yeni nesil molfix dusunmuyorum cunku sonra sleepy dusunuyorum

Kızlar selam bi sabah bi akşam yazıyorum aman Allahım ne kadar Çok mesaj oluyor. Şuan 33+4 olduk bizimki hala tepelerde geziniyor. Aşağı dediğiniz yere ne zaman iniyor . Bugün kasık bölgemde ilk defa ağrı hissettim yani orda hareket etti gibi. Dedim hahhhh indi aşağı ama bizim ki gezdi herhalde oraları şimdi yine yukarlarda geziniyor. Ya da döndü de yukarda ayaklarımı kaldı acep. Offff zararsız evde lazer cihazı gibi ultrason cihazı olsa beeee. Dilan polatın kocasını tutuklamasalar adam karısına alırdı….

Suyum fazla geliyor sabah belli olacak doğum şekli

Çok şükür

İlk bi stres oldum insan başına gelmeyince anlamıyormuş maalesef bunu iyi anladım, stres daha çok etkiliyor dediğin gibi ister istemez. İçim rahatladı cuma günü inşallah daha da rahatlamış olacağım
Sancım 40 a cıktı iki kere ama fazla görülmedi

ben bu dokyoru cok seviuorum bayagi videosunu dinledim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…