- 14 Mart 2023
- 2.217
- 4.345
- 48
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #50.541
Ay valla bizde sasirdikOyy maşallah boylu olacak şimdiden 51 cm
Hahaha hic sorma. Yenidoganlar an itibariyle patladi. Set set chakra ve msBereketli alışveriş olsun balım
Aynen her şeyin çözümü var
Yiğenim de bebeğine molfix mavi kullanıyor yeni çıkandan memnun kaldı bir kez taşma mı ne yapmış o gün de çıtçıtı açılmış öyle olmuş
MaşallahKarya ma boylu poslu olacak inşallah 4 kiloya yakın 55 cm filan olur bence senin yeni doğanlar şimdiden küçüldü
Aynen hb uygun 1000 tl ye 200 kuponuyla uyguna geliyor işte tencerede tereddütteyim
Bio aldık balım
Benim doktorum canin nasil istiyosa yat. Bebek rahatsiz olursa senin pozisyonunu degistirir diyo.Pazartesi ben sırt üstü yattım ebe dedi ki tasakardi olur yani bebek oynamaz nst de seni de sırt üstü yatırmış olabilirler mi
Ya ben bgn sordum nie nst ye girmioeun die gerek yok dedi. Dopplerle bakioruz hareketi usg de goruyoruz senin sancin yok duzenli dediKızlar nstden çıktım hatta hastaneden cıktımbizim kız üzmedi bizi hareket etti hemde bi 50 kere 20dk içerisinde. Ebe doktoru aradı fotoğrafını yollayıp, sonra doktor beni istedi telefona, eve gidince nasıldı dedi bende hareketliydi hatta hıçkırık bile tuttu dedim nstde gayet hareketliydi dedim. Her gün 10 hareket say mutlaka dedi cuma tekrar nstye bekliyorum seni dedi. Çok şükür rabbime umarım hayırlısıyla gelirler
İyi sevindim üç gün benimde sancım varken oynaması durmuştu yani sadece itiyordu mesela sancılar duruncaSağ ol kuzum, iyiyim eve döndüm yatış olmadı gayet hareketliydi cuma günü tekrar nst istedi doktorum tedbir amaçlı galiba sabahtan tekrar gidip bakacağız bakalım
Bende bunu gördüm. Gerçekten çok mantıklı geldi. Bide sürekli çorap giy diye darlama var sadece yemek için de değil. Biri yorum yapmış ben sadece zeytin ekmek ve makarna yiyordum sırf böyle gaz olur bilmem ne dedikleri için sonra kendime mercimek çorbası kurufasulye faln yaptım çocuğum her zaman verdiği tepkileri verdi. Hiç bir değişiklik olmadı.Ay kızlar yediklerimiz sütten geçer derler hep ama doktor amcamız başka biri diyo
Teşekkür ederim canım aklımdaPortakal suyu içersin gitmeden canım, ben bu akşam öyle yaptım iki bardak içtim nstde kudurdu
100 tl ye kalkan linkini atar mısın orjinal mi acaba sahtelrri de varmış yaKupon görünce herşeyi bedava alacağını sanan ben yine battım
2 paket molfix sarı 4 numara = 480 TL (kupon + hepsipay sağolsun )
2 paket mavi molfix 4 numara 360 TL ( Kocam Sağolsun )
Göğüs Kalkanı 100 TL (N11 50 TL kupon sağolsun )
Dolap Puset Örtüsü 240 TL ( Dolap 50 TL kupon sağolsun )
Günlük Zarar 1180 TL
Kızlar dolapta yeni bir sayfa buldum pike kumaşı olan orta kalınlıktaki Puset örtüsünü aldım kargoda bedavaya geldi henüz almayanlar varsa fikir olsun
Allah saglikla kucaginza almayi nasip etsin34+1 deyim suyum geldi hastaneye yatışım yapıldı. Sancım gelirse normal doğum sabaha kadar gelmezse sezeryan olacağım benim gibi olan var mı ?
Rabbim sağlıklı bir şekilde kucaginiza almayı nasip etsin , ağrısız sıkıntısız bir doğum olsun inşallah34+1 deyim suyum geldi hastaneye yatışım yapıldı. Sancım gelirse normal doğum sabaha kadar gelmezse sezeryan olacağım benim gibi olan var mı ?
Suyunuz fazla mıydı? Ablamında 35. Haftada suyu geldi. Suyu fazlaydı ablamın. Sezaryen ile doğurdu. Yeğenim hiç küvezde kalmadı maşallah. Şu an 23 aylık oldu. İnşallah sizde sağlıklı sıhhatli bir şekilde bebeğinize kavuşursunuz34+1 deyim suyum geldi hastaneye yatışım yapıldı. Sancım gelirse normal doğum sabaha kadar gelmezse sezeryan olacağım benim gibi olan var mı ?
Kız o boy ana babadan başka ne olsunAy valla bizde sasirdik
Hahaha hic sorma. Yenidoganlar an itibariyle patladi. Set set chakra ve mshe prima harmonie lerin akibeti belli degil saglikli olsunda hic problem degil ben okeyim saka bi yana
Benim doktorum canin nasil istiyosa yat. Bebek rahatsiz olursa senin pozisyonunu degistirir diyo.
Ki ben gece her pozisyonda uyaniyorum
O ebe biraz abartmis bence
Ya ben bgn sordum nie nst ye girmioeun die gerek yok dedi. Dopplerle bakioruz hareketi usg de goruyoruz senin sancin yok duzenli dedi
Sana bakmadi mi doppler ile?
Buarada cok sevindim rahatlamana uyuyomus gunduz demekki
olur valla yeni nesil molfix dusunmuyorum cunku sonra sleepy dusunuyorumÇok ilginç canım sabahtan gördüm çok sitede stok sıfıra çekilmiş
Ama az önce dolapta gezinirken 112 li molfix sarı paket görmüştüm açılmamış paket istersen linkini atarım
Suyum fazla geliyor sabah belli olacak doğum şekliSuyunuz fazla mıydı? Ablamında 35. Haftada suyu geldi. Suyu fazlaydı ablamın. Sezaryen ile doğurdu. Yeğenim hiç küvezde kalmadı maşallah. Şu an 23 aylık oldu. İnşallah sizde sağlıklı sıhhatli bir şekilde bebeğinize kavuşursunuz
Çok şükürKızlar nstden çıktım hatta hastaneden cıktımbizim kız üzmedi bizi hareket etti hemde bi 50 kere 20dk içerisinde. Ebe doktoru aradı fotoğrafını yollayıp, sonra doktor beni istedi telefona, eve gidince nasıldı dedi bende hareketliydi hatta hıçkırık bile tuttu dedim nstde gayet hareketliydi dedim. Her gün 10 hareket say mutlaka dedi cuma tekrar nstye bekliyorum seni dedi. Çok şükür rabbime umarım hayırlısıyla gelirler
İlk bi stres oldum insan başına gelmeyince anlamıyormuş maalesef bunu iyi anladım, stres daha çok etkiliyor dediğin gibi ister istemez. İçim rahatladı cuma günü inşallah daha da rahatlamış olacağımİyi sevindim üç gün benimde sancım varken oynaması durmuştu yani sadece itiyordu mesela sancılar durunca
Sonra sancılar geçti hareketleri normale döndü
Benimde sanırım ilaç etkisi geçiyor kasılmalar sertleşti ama düzensiz yine o zamanlar oynaması kısıtlı
Allah büyük korkma takipte ol ama stres yapma çünkü İnan stres daha çok tetikliyor kasılmaları çoğaldığında hemen müdehale halinde olacağını unutma bi hastane yolu süresi sıkıntıya sokmaz bebeği aklında olsun
Ne zamandan beri suyunuz fazla?Suyum fazla geliyor sabah belli olacak doğum şekli
Allah sağlıkla kucağıma almayı nasip etsin inşallah34+1 deyim suyum geldi hastaneye yatışım yapıldı. Sancım gelirse normal doğum sabaha kadar gelmezse sezeryan olacağım benim gibi olan var mı ?
ben bu dokyoru cok seviuorum bayagi videosunu dinledimBende bunu gördüm. Gerçekten çok mantıklı geldi. Bide sürekli çorap giy diye darlama var sadece yemek için de değil. Biri yorum yapmış ben sadece zeytin ekmek ve makarna yiyordum sırf böyle gaz olur bilmem ne dedikleri için sonra kendime mercimek çorbası kurufasulye faln yaptım çocuğum her zaman verdiği tepkileri verdi. Hiç bir değişiklik olmadı.
Yok trabzonluyum ama Sivas'ta yaşıyorumCanım sen Sivaslı mısın
Yaaa geçmiş olsun canım sana da dua edelim34+1 deyim suyum geldi hastaneye yatışım yapıldı. Sancım gelirse normal doğum sabaha kadar gelmezse sezeryan olacağım benim gibi olan var mı ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?