2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
6-9larda patlicak bu gidisle hepsi yazlik cnku. Aman napiym :)
Yani ben anlamadim 54 fln olucak herakde
Bugun agzimdan sey cikti daha ne kadar buyucek bu dedim. Esim ordan dioki nie bu diosun cocugacanim evladim dahs ne kdr buyucek dontor bey dedim adam guldu cvp vermedi uzun kisa farketmez saglikli olsun bahti guzel olsun baska sey istemem ben
Sindi bi kac takim daha aliym. Ona bakiyodum. Ztn alisveris yapamiodum iyi oldu bana
Hahshshshshs engiiiin bana ultrason aaalll
Simdide bagiriodur engin bana kelepce al die. Gozaltina almislar dun gece. Dedim oh olsun

34+1 deyim suyum geldi hastaneye yatışım yapıldı. Sancım gelirse normal doğum sabaha kadar gelmezse sezeryan olacağım benim gibi olan var mı ?
Allah yardimcin olsun bir avazda saglikla kavus… 35. Hafta sinir diyorlar. Belki kuvoze bile girmez.

Kız bugün benim doktorun birşey yok bu şekilde 37 ye kadar gideriz dediğinden daha az sancın varmış az önce nidicard içtim bi tane bende hissedilen 50 den fazlaydı tahminen korkmaaaaaa sendeee

Eltimin kızı 56 doğmuş eltim uzun değil
Yeğenim 4.250 normal doğmuş eniştem uzun değil boyu da 54 ablam diyor ki yeni doğan kıyafetleri olmadıydı

Oğlumdan biliyorum o aylar çok aldatıcı 8 ay iken 2 yaş bile giyebilir

Kışın kurutmaya da atarız hepsi düdük gibi kalacak

Yok bizim ev sicak kurutmaya atmam da. Foto cekimi icin aldigim olsun lutfen. Hicbiseye degil ona uzulurum bak
Amaa esim beni hep uyardi biz uzunuz su cocuga kucuk seyler alma die

100 tl ye kalkan linkini atar mısın orjinal mi acaba sahtelrri de varmış ya
Ben mycey aldım canım
Kupon vardı 100-105 tl civarına geldi
Açıkçası Gümüş Göğüs koruyucu , silikon göğüs ucuda var bende göğüs kalkanı ne kadar kullanırım emin olmadım philips almak istemedim o yüzden daha uyguna geldi bu ürün. Amaç göğsümüzün kıyafete değmesini engellemek bir süt makinesi gibi özel bir beklentim yok zaten marka alayım edeyim derken herşeyi battım

Trendyolda 200 küsür fiyatı 2000 e yakın olumlu yorum vardı

Kız bugün benim doktorun birşey yok bu şekilde 37 ye kadar gideriz dediğinden daha az sancın varmış az önce nidicard içtim bi tane bende hissedilen 50 den fazlaydı tahminen korkmaaaaaa sendeee
İçim rahatlattın vallah sağ ol kuzum, inşallah sağlıkla hayırlısıyla kavuşuruz yavrularımıza

Kız kaçmaya çalışıyorlarmış ya neyse bacım kınamayalım bebeeemiz onlara benzer falan.
Bizim ki hareketli ama çok şükür annesini 2 gecedir hiç huzursuz etmiyor. O da yoruldu herhalde içerde.
Bu arada kızlar hareket ettikçe elimi karnıma koyup Asr suresi okuyorum sünnettir aklınızda bulunsun.

olur valla yeni nesil molfix dusunmuyorum cunku sonra sleepy dusunuyorum
Dolap’ta keşfettiğime bak!

Kargo ile birlikte 270 civarında canım fiyatı 2,46 Tl ye gelir zaten bu fiyata normal satışta bulamazsın ben en düşük bugün 2,80 e alabildim 4 numarayı

Kuzum ben de bugün başka bi eczaneye sordum sağlık ocağına yazdır tekrar buraya gel dedi bakalım inşallah olur ya çok teşekkür ediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…