- 14 Mart 2023
- 2.217
- 4.345
- 48
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #50.561
6-9larda patlicak bu gidisle hepsi yazlik cnku. Aman napiym :)Kız o boy ana babadan başka ne olsunbende benimki uzun olur dedim ama benim doktor ısrarla uzun olmaz diyor en fazla 51-52 cm olur dedi bakalım kim yanılacak
Sen şimdiden dolaba koy
Bir de yıkadın ben sana dedim 6-9 ayı da yıka diye
@Lmntbrdgi da iri olur dedi bakalım görecez
Benim fazla yok Allah'tan yeni doğan 3 takım
Hahshshshshs engiiiin bana ultrason aaalllKızlar selam bi sabah bi akşam yazıyorum aman Allahım ne kadar Çok mesaj oluyor. Şuan 33+4 olduk bizimki hala tepelerde geziniyor. Aşağı dediğiniz yere ne zaman iniyor . Bugün kasık bölgemde ilk defa ağrı hissettim yani orda hareket etti gibi. Dedim hahhhh indi aşağı ama bizim ki gezdi herhalde oraları şimdi yine yukarlarda geziniyor. Ya da döndü de yukarda ayaklarımı kaldı acep. Offff zararsız evde lazer cihazı gibi ultrason cihazı olsa beeee. Dilan polatın kocasını tutuklamasalar adam karısına alırdı….
Allah yardımcınz olsun kolaylıkla sağlıkla doğsun inşallah34+1 deyim suyum geldi hastaneye yatışım yapıldı. Sancım gelirse normal doğum sabaha kadar gelmezse sezeryan olacağım benim gibi olan var mı ?
Allah yardimcin olsun bir avazda saglikla kavus… 35. Hafta sinir diyorlar. Belki kuvoze bile girmez.34+1 deyim suyum geldi hastaneye yatışım yapıldı. Sancım gelirse normal doğum sabaha kadar gelmezse sezeryan olacağım benim gibi olan var mı ?
Kız bugün benim doktorun birşey yok bu şekilde 37 ye kadar gideriz dediğinden daha az sancın varmışİlk bi stres oldum insan başına gelmeyince anlamıyormuş maalesef bunu iyi anladım, stres daha çok etkiliyor dediğin gibi ister istemez. İçim rahatladı cuma günü inşallah daha da rahatlamış olacağım
Sancım 40 a cıktı iki kere ama fazla görülmedi
Eltimin kızı 56 doğmuş eltim uzun değil6-9larda patlicak bu gidisle hepsi yazlik cnku. Aman napiym :)
Yani ben anlamadim 54 fln olucak herakde
Bugun agzimdan sey cikti daha ne kadar buyucek bu dedim. Esim ordan dioki nie bu diosun cocugacanim evladim dahs ne kdr buyucek dontor bey dedim adam guldu cvp vermedi uzun kisa farketmez saglikli olsun bahti guzel olsun baska sey istemem ben
Sindi bi kac takim daha aliym. Ona bakiyodum. Ztn alisveris yapamiodum iyi oldu bana
Hahshshshshs engiiiin bana ultrason aaalll
Simdide bagiriodur engin bana kelepce al die. Gozaltina almislar dun gece. Dedim oh olsun
Yok bizim ev sicak kurutmaya atmam da. Foto cekimi icin aldigim olsun lutfen. Hicbiseye degil ona uzulurum bakEltimin kızı 56 doğmuş eltim uzun değil
Yeğenim 4.250 normal doğmuş eniştem uzun değil boyu da 54ablam diyor ki yeni doğan kıyafetleri olmadıydı
Oğlumdan biliyorum o aylar çok aldatıcı 8 ay iken 2 yaş bile giyebilir
Kışın kurutmaya da atarız hepsi düdük gibi kalacak
Eşin haklı çıkarsa gör sen dırdırıYok bizim ev sicak kurutmaya atmam da. Foto cekimi icin aldigim olsun lutfen. Hicbiseye degil ona uzulurum bak
Amaa esim beni hep uyardi biz uzunuz su cocuga kucuk seyler alma die
Çektim Allah şifa versin. Bir avazda kurtarsın inşallah.Kızlar C Ceydasavas için 99kere “ya mübdi” çekelim
Kıvanca para getirmeye çalışınca bezlerin kalitesinden kısmışlardırKıvanç Tatlıtuğ reklamda oynamaya başladıktan sonra değişmiş içeriği bence çok kötü olmus
Hahah cikti cikti bende yuzsuz yuzsuz guldumEşin haklı çıkarsa gör sen dırdırı
Ki çıkmış gözüküyor
Ben mycey aldım canım100 tl ye kalkan linkini atar mısın orjinal mi acaba sahtelrri de varmış ya
İçim rahatlattın vallah sağ ol kuzum, inşallah sağlıkla hayırlısıyla kavuşuruz yavrularımızaKız bugün benim doktorun birşey yok bu şekilde 37 ye kadar gideriz dediğinden daha az sancın varmışaz önce nidicard içtim bi tane bende hissedilen 50 den fazlaydı tahminen korkmaaaaaa sendeee
Çektim canımKızlar C Ceydasavas için 99kere “ya mübdi” çekelim
Sağlıkla kucağına alırsın inşallah dualarımiz seninle34+1 deyim suyum geldi hastaneye yatışım yapıldı. Sancım gelirse normal doğum sabaha kadar gelmezse sezeryan olacağım benim gibi olan var mı ?
Kız kaçmaya çalışıyorlarmış ya neyse bacım kınamayalım bebeeemiz onlara benzer falan.6-9larda patlicak bu gidisle hepsi yazlik cnku. Aman napiym :)
Yani ben anlamadim 54 fln olucak herakde
Bugun agzimdan sey cikti daha ne kadar buyucek bu dedim. Esim ordan dioki nie bu diosun cocugacanim evladim dahs ne kdr buyucek dontor bey dedim adam guldu cvp vermedi uzun kisa farketmez saglikli olsun bahti guzel olsun baska sey istemem ben
Sindi bi kac takim daha aliym. Ona bakiyodum. Ztn alisveris yapamiodum iyi oldu bana
Hahshshshshs engiiiin bana ultrason aaalll
Simdide bagiriodur engin bana kelepce al die. Gozaltina almislar dun gece. Dedim oh olsun
Dolap’ta keşfettiğime bak!olur valla yeni nesil molfix dusunmuyorum cunku sonra sleepy dusunuyorum
Kuzum ben de bugün başka bi eczaneye sordum sağlık ocağına yazdır tekrar buraya gel dedi bakalım inşallah olur ya çok teşekkür ediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?