2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
34+1 deyim suyum geldi hastaneye yatışım yapıldı. Sancım gelirse normal doğum sabaha kadar gelmezse sezeryan olacağım benim gibi olan var mı ?

Canım nasıl hayırlısıysa öyle olsun inşallah doğumun küvöze girmeden kavuşursun bebeğine

Kızlar selamlarr size bir haberim var ben doğurdum 2 gün önce sanırım stres yolculuk vs derken zorla bebeği dünyaya getirdim. Size de haber vereyim dedim. Oğlum gayet sağlıklı şükür ama tedbir amaçlı 1 hafta küvezde kalacak. Bu arada kesisiz dikişsiz oldu ilk doğumum. Sancıdan vs korkmayın adet dönemi sancılı geçen varsa o zirve ağrıdan çokta bir farkı olmadı. Sadece geceden sabaha kadar tam açılma bekledim

Masallah canim. Allah anali babali buyutsun cok sevindim iyi olmaniza

Ayyyy şok oldum şokkkk Allahımm nasıl güzel bi haber inşallah hayırlısıyla tez zamanda biter bu hafta bi an önce kavuşursun yavrunaaa gözün aydın olsun rabbim analı babalı büyütsün inşallah kendim doğurmuş gibi sevindim ya

Ay hayırlı olsuuunn sağlıklı sihatli büyüt inşallah

Ayyyy masallahhhh, sağlıkla büyüsün senin iyi olmana da sevindim, bebisine çok az sürede kavuşacaksın, ne güzel

KelebeksiRY
Canım bu gün girmedim inşallah birşey olmamiştir dedim 30 sayfa okuyamdim sonlarda sana ve bı başka arakadaşa denk geldim gözün aydın çok sevindim senin için bebişini saglicakla büyüt Allah'ın izniyle vala erken gelen gelene o tayfadan bende olurum diye korkuyorum umarım herşey gönlümüze göre olur

Anaa aynı zamandı bizim doğumlar ne ara doğurdun kız çok şaşırdım. Grubumuzda yavaş yavaş doğumlar başladı. Hayırlı olsun Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin. Evde mi bekledin açılmayı yoksa hastanede mi? Nasıl geçti doğumun müsait olduğunda anlat. Nasıl başladı nasıl gelişti. İnşallah bebeğinde bir an önce evine gelir

Ay tuhaf olmaya başladı yaa kalp atışı ayrıntılı derken bebeler meydana çıkıyo artık

Aynen vala bizede anlat canım merak etim maşallah kesisiz dikişsiz mukemel bi durum bı yandan hepimize nasip olsun inşallah doktorların ebelerin iyi olması da bunu etkiliyor diye de düşünüyorum ben aslında bazen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…