- 15 Nisan 2023
- 474
- 694
- 33
- 28
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #50.581
Bir bardak suya yarım çay kaşığı karbonat kattım ben en son çare. Allahım böyle bir rahatlama yokAnaaa ay iyiki dedin hee kesin görsem denerdimbenden önce denediğin teşekkür ederim çok benim yapacak olduğum bişeydi. Bugünde tahin denicem
Benim eşime de çıktı ne ona ne bana vermediEvet tabımlanmıştı ama vermedi hatta doktoru aramış eczacı. Doktorda risk grubunda olmasa yazamazdım demiş ama vermedi anlamadığım bir şekilde
Denerim duydum bunuda ama bebeğe zarar verir mi bilmiyorumBir bardak suya yarım çay kaşığı karbonat kattım ben en son çare. Allahım böyle bir rahatlama yok
34+1 deyim suyum geldi hastaneye yatışım yapıldı. Sancım gelirse normal doğum sabaha kadar gelmezse sezeryan olacağım benim gibi olan var mı ?
Valla bir kere yaptım çok çaresizdimDenerim duydum bunuda ama bebeğe zarar verir mi bilmiyorum
Çektim canım şifa olur inşallah sağlıkla hayırlısıyla kucağına almayı nasip eder rabbim C CeydasavasKızlar C Ceydasavas için 99kere “ya mübdi” çekelim
Masallah canim. Allah anali babali buyutsunKızlar selamlarr size bir haberim var ben doğurdum 2 gün öncesanırım stres yolculuk vs derken zorla bebeği dünyaya getirdim. Size de haber vereyim dedim. Oğlum gayet sağlıklı şükür ama tedbir amaçlı 1 hafta küvezde kalacak. Bu arada kesisiz dikişsiz oldu ilk doğumum. Sancıdan vs korkmayın adet dönemi sancılı geçen varsa o zirve ağrıdan çokta bir farkı olmadı. Sadece geceden sabaha kadar tam açılma bekledim
Ayyyy şok oldum şokkkkKızlar selamlarr size bir haberim var ben doğurdum 2 gün öncesanırım stres yolculuk vs derken zorla bebeği dünyaya getirdim. Size de haber vereyim dedim. Oğlum gayet sağlıklı şükür ama tedbir amaçlı 1 hafta küvezde kalacak. Bu arada kesisiz dikişsiz oldu ilk doğumum. Sancıdan vs korkmayın adet dönemi sancılı geçen varsa o zirve ağrıdan çokta bir farkı olmadı. Sadece geceden sabaha kadar tam açılma bekledim
Ay hayırlı olsuuunnKızlar selamlarr size bir haberim var ben doğurdum 2 gün öncesanırım stres yolculuk vs derken zorla bebeği dünyaya getirdim. Size de haber vereyim dedim. Oğlum gayet sağlıklı şükür ama tedbir amaçlı 1 hafta küvezde kalacak. Bu arada kesisiz dikişsiz oldu ilk doğumum. Sancıdan vs korkmayın adet dönemi sancılı geçen varsa o zirve ağrıdan çokta bir farkı olmadı. Sadece geceden sabaha kadar tam açılma bekledim
Ayyyy masallahhhh, sağlıkla büyüsünKızlar selamlarr size bir haberim var ben doğurdum 2 gün öncesanırım stres yolculuk vs derken zorla bebeği dünyaya getirdim. Size de haber vereyim dedim. Oğlum gayet sağlıklı şükür ama tedbir amaçlı 1 hafta küvezde kalacak. Bu arada kesisiz dikişsiz oldu ilk doğumum. Sancıdan vs korkmayın adet dönemi sancılı geçen varsa o zirve ağrıdan çokta bir farkı olmadı. Sadece geceden sabaha kadar tam açılma bekledim
EvetYok trabzonluyum ama Sivas'ta yaşıyorumsen Sivaslı misin
Anaa aynı zamandı bizim doğumlar ne ara doğurdun kız çok şaşırdım. Grubumuzda yavaş yavaş doğumlar başladı. Hayırlı olsun Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin. Evde mi bekledin açılmayı yoksa hastanede mi? Nasıl geçti doğumun müsait olduğunda anlat. Nasıl başladı nasıl gelişti. İnşallah bebeğinde bir an önce evine gelirKızlar selamlarr size bir haberim var ben doğurdum 2 gün öncesanırım stres yolculuk vs derken zorla bebeği dünyaya getirdim. Size de haber vereyim dedim. Oğlum gayet sağlıklı şükür ama tedbir amaçlı 1 hafta küvezde kalacak. Bu arada kesisiz dikişsiz oldu ilk doğumum. Sancıdan vs korkmayın adet dönemi sancılı geçen varsa o zirve ağrıdan çokta bir farkı olmadı. Sadece geceden sabaha kadar tam açılma bekledim
Ay tuhaf olmaya başladı yaa kalp atışı ayrıntılı derken bebeler meydana çıkıyo artıkAnaa aynı zamandı bizim doğumlar ne ara doğurdun kız çok şaşırdım. Grubumuzda yavaş yavaş doğumlar başladı. Hayırlı olsun Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin. Evde mi bekledin açılmayı yoksa hastanede mi? Nasıl geçti doğumun müsait olduğunda anlat. Nasıl başladı nasıl gelişti. İnşallah bebeğinde bir an önce evine gelir
Aynen vala bizede anlat canım merak etim maşallah kesisiz dikişsiz mukemel bi durum bı yandan hepimize nasip olsun inşallahAnaa aynı zamandı bizim doğumlar ne ara doğurdun kız çok şaşırdım. Grubumuzda yavaş yavaş doğumlar başladı. Hayırlı olsun Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin. Evde mi bekledin açılmayı yoksa hastanede mi? Nasıl geçti doğumun müsait olduğunda anlat. Nasıl başladı nasıl gelişti. İnşallah bebeğinde bir an önce evine gelir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?