- 3 Nisan 2023
- 3.094
- 3.765
- 48
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #50.601
Allah analı babalı büyütsün maşallahKızlar selamlarr size bir haberim var ben doğurdum 2 gün öncesanırım stres yolculuk vs derken zorla bebeği dünyaya getirdim. Size de haber vereyim dedim. Oğlum gayet sağlıklı şükür ama tedbir amaçlı 1 hafta küvezde kalacak. Bu arada kesisiz dikişsiz oldu ilk doğumum. Sancıdan vs korkmayın adet dönemi sancılı geçen varsa o zirve ağrıdan çokta bir farkı olmadı. Sadece geceden sabaha kadar tam açılma bekledim
Çoktan ekledim
Sen doğururken başkası da doğuruyormus. Sende dur bir şu çıksın yazacam listeye ekleyecem diyormusunÇoktan ekledimiki doğum var listede hesabı zor oluyo ama yaa kafamda karıştı biraz doğuran haftasını gününü de desin
1 aralık olanlar doğurur diye düşünmüştüm ben ama bazı bebişler erkenci çıktıAy tuhaf olmaya başladı yaa kalp atışı ayrıntılı derken bebeler meydana çıkıyo artık
Ayyy inanamıyorumKızlar selamlarr size bir haberim var ben doğurdum 2 gün öncesanırım stres yolculuk vs derken zorla bebeği dünyaya getirdim. Size de haber vereyim dedim. Oğlum gayet sağlıklı şükür ama tedbir amaçlı 1 hafta küvezde kalacak. Bu arada kesisiz dikişsiz oldu ilk doğumum. Sancıdan vs korkmayın adet dönemi sancılı geçen varsa o zirve ağrıdan çokta bir farkı olmadı. Sadece geceden sabaha kadar tam açılma bekledim
Bende onu bi düşünmedim değilSen doğururken başkası da doğuruyormus. Sende dur bir şu çıksın yazacam listeye ekleyecem diyormusunbu gidişle o olacak
Çok sağol tatlım benim inşallah hepimizin analı babalı sağlıklı büyüsünMasallah canim. Allah anali babali buyutsuncok sevindim iyi olmaniza
Ayy inşallah çok teşekkür ederiz, günde 2 kez görüyorum, emziriyorum alıp eve gitmekte nasip olsunAyyyy şok oldum şokkkkAllahımm nasıl güzel bi haber inşallah hayırlısıyla tez zamanda biter bu hafta bi an önce kavuşursun yavrunaaa gözün aydın olsun rabbim analı babalı büyütsün inşallah kendim doğurmuş gibi sevindim ya
Ay teşekkür ederim inşallah, hepimiz sağlıkla büyütelimAy hayırlı olsuuunnsağlıklı sihatli büyüt inşallah
İnşallah hepsi sağlıkla gelsin, büyüsünAyyyy masallahhhh, sağlıkla büyüsünsenin iyi olmana da sevindim, bebisine çok az sürede kavuşacaksın, ne güzel
Yasağı bekliyorduk demekki kız bizdeAy ay noluyor kız yasak kalktı bebişler gelmeye başladıKelebeksiRY inşallah çabucak tez zamanda kavuşursun canım gözün aydın olsun
Doktoruma daha erken diye ağlarken bebek geleceği en doğru zamanı bilir dedi, sende öyle düşün canım benim inşallah erken veya geç sağlıkla gelsinler önemli olan oKelebeksiRY
Canım bu gün girmedim inşallah birşey olmamiştir dedim 30 sayfa okuyamdimsonlarda sana ve bı başka arakadaşa denk geldim gözün aydın çok sevindim senin için bebişini saglicakla büyüt Allah'ın izniyle vala erken gelen gelene o tayfadan bende olurum diye korkuyorum umarım herşey gönlümüze göre olur
Canım çok telekkğr ederim inşallah hepiniz sağ salim kucağınıza alın çünkü mükemmel bir duygu, emmeye başladığı an sanki mutluluktan kanatlanacakmışım gibi hissediyorumAnaa aynı zamandı bizim doğumlar ne ara doğurdun kız çok şaşırdım. Grubumuzda yavaş yavaş doğumlar başladı. Hayırlı olsun Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin. Evde mi bekledin açılmayı yoksa hastanede mi? Nasıl geçti doğumun müsait olduğunda anlat. Nasıl başladı nasıl gelişti. İnşallah bebeğinde bir an önce evine gelir
ay gözün aydın kuzumKızlar selamlarr size bir haberim var ben doğurdum 2 gün öncesanırım stres yolculuk vs derken zorla bebeği dünyaya getirdim. Size de haber vereyim dedim. Oğlum gayet sağlıklı şükür ama tedbir amaçlı 1 hafta küvezde kalacak. Bu arada kesisiz dikişsiz oldu ilk doğumum. Sancıdan vs korkmayın adet dönemi sancılı geçen varsa o zirve ağrıdan çokta bir farkı olmadı. Sadece geceden sabaha kadar tam açılma bekledim
Valla yaa çok şükür1 aralık olanlar doğurur diye düşünmüştüm ben ama bazı bebişler erkenci çıktıdetaylı konuşuyorduk, şeker yüklemesi, bez alışverişi falan şimdi yavaş yavaş ntsler sancılar konuşmalar bu yöne gitmeye başladı
Bende aldım valla sağol canımKasım40la aldım ben
Ya uzun süredir takip ediyorum diyorum ben daha uyguna kesinlikle düşmedi heosiburada da indirimde hali 20lira şu an. Bu 15e geliyo.
Canım çok güzel yazmışsın çok açıklayıcı olmuş teşekkür ederim. Allah bize de yaşatsın inşallah. İnşallah bizimde kolay bir doğum olur. Sütünün gelmesine de sevindim maşallahÇok sağol tatlım benim inşallah hepimizin analı babalı sağlıklı büyüsün
Ayy inşallah çok teşekkür ederiz, günde 2 kez görüyorum, emziriyorum alıp eve gitmekte nasip olsundoğurunca öyle bir sevinç yaşayacaksın ki inan şimdiye kadar ben hiç gerçekten mutlu olmamışım diyeceksin, çok değişik bir duygu bu
Ay teşekkür ederim inşallah, hepimiz sağlıkla büyütelim
İnşallah hepsi sağlıkla gelsin, büyüsünçok teşekkür ederim, harika bir duygu
Yasağı bekliyorduk demekki kız bizdeinşallah tatlım teşekkür ederim
Doktoruma daha erken diye ağlarken bebek geleceği en doğru zamanı bilir dedi, sende öyle düşün canım benim inşallah erken veya geç sağlıkla gelsinler önemli olan oçok teşekkür ederim dua edin bize çok, sizde ağrısız sızısız sağlıklı doğumlar yaşayın
Canım çok telekkğr ederim inşallah hepiniz sağ salim kucağınıza alın çünkü mükemmel bir duygu, emmeye başladığı an sanki mutluluktan kanatlanacakmışım gibi hissediyorumben cenaze stresi, uzun yol, oradaki yorgunluk vs sancıları çok takmadım başta önemsemedim normaldir diye. Sonra bir durdum sanki sıklaşıp acısı artıyor dedim. Anneme söyledim dakika tut dedi. Fark ettim ki düzene girmeye başlamış. Sonra yavaş yavaş suyum geldi sızıntı gibi ama idrar ve akıntıdan farkı kendimi sıksam da durmuyor olmasıydı. Annem anladı tabi. Duşa girmemi söyledi akşam saat 11 gibiydi. 11 den gece 3 e kadar 40 dk aralıklarla sıcak duşa girdim bel altına sıcak su tuttum, sürekli yürüdüm, merdiven çıktım. Hastaneye gece 4 gibi gittim eşim ancak gelebildi onu beklemek istedim. Açıklık 6cm olmuştu bebeğin de stresi çıkmadı nstde. Doktor aktif fazda olduğumu bebeğin de iyi olduğunu söyledi. Sabah 7 gibi açıklık 10 cm olmuştu. Şansıma çok harika ebeler denk geldi. Onların direktifine göre afedersin büyük tuvaleti yapıyormuş gibi ıkındım. Yarım saate doğurdum. Dikiş vs yok ama ıkınma kısmı beni zorladı çünkü sancı geldiği an ıkınmak gerekiyor ama hem sancıyı yaşayıp hem ittirmek bir tık zor. Bebeğim şuan küvezde ama iyi çok şükür tedbir amaçlı dediğim gibi. İnşallah hepiniz de sağ salim kavuşun
Yaaa maşallah çok sevindim ikinizinde iyi olmasınaÇok sağol tatlım benim inşallah hepimizin analı babalı sağlıklı büyüsün
Ayy inşallah çok teşekkür ederiz, günde 2 kez görüyorum, emziriyorum alıp eve gitmekte nasip olsundoğurunca öyle bir sevinç yaşayacaksın ki inan şimdiye kadar ben hiç gerçekten mutlu olmamışım diyeceksin, çok değişik bir duygu bu
Doktoruma daha erken diye ağlarken bebek geleceği en doğru zamanı bilir dedi, sende öyle düşün canım benim inşallah erken veya geç sağlıkla gelsinler önemli olan oçok teşekkür ederim dua edin bize çok, sizde ağrısız sızısız sağlıklı doğumlar yaşayın
Canım çok telekkğr ederim inşallah hepiniz sağ salim kucağınıza alın çünkü mükemmel bir duygu, emmeye başladığı an sanki mutluluktan kanatlanacakmışım gibi hissediyorumben cenaze stresi, uzun yol, oradaki yorgunluk vs sancıları çok takmadım başta önemsemedim normaldir diye. Sonra bir durdum sanki sıklaşıp acısı artıyor dedim. Anneme söyledim dakika tut dedi. Fark ettim ki düzene girmeye başlamış. Sonra yavaş yavaş suyum geldi sızıntı gibi ama idrar ve akıntıdan farkı kendimi sıksam da durmuyor olmasıydı. Annem anladı tabi. Duşa girmemi söyledi akşam saat 11 gibiydi. 11 den gece 3 e kadar 40 dk aralıklarla sıcak duşa girdim bel altına sıcak su tuttum, sürekli yürüdüm, merdiven çıktım. Hastaneye gece 4 gibi gittim eşim ancak gelebildi onu beklemek istedim. Açıklık 6cm olmuştu bebeğin de stresi çıkmadı nstde. Doktor aktif fazda olduğumu bebeğin de iyi olduğunu söyledi. Sabah 7 gibi açıklık 10 cm olmuştu. Şansıma çok harika ebeler denk geldi. Onların direktifine göre afedersin büyük tuvaleti yapıyormuş gibi ıkındım. Yarım saate doğurdum. Dikiş vs yok ama ıkınma kısmı beni zorladı çünkü sancı geldiği an ıkınmak gerekiyor ama hem sancıyı yaşayıp hem ittirmek bir tık zor. Bebeğim şuan küvezde ama iyi çok şükür tedbir amaçlı dediğim gibi. İnşallah hepiniz de sağ salim kavuşun
Kız maşallah diyim çok güzel kolay bir doğumdu bebekte iyi olunca rahat geldim buraya
Amin canım hepimizin bebeğini inşallahAllah analı babalı büyütsün maşallahAllah bize de böyle bir doğum nasip etsin inşallah
Amin tatlım teşekkür ederimAyyy inanamıyorumçok şaşkınım şuanda ya rabbim sağlıkla kucağınıza alıp hastaneden çıkmayı nasip etsin biran önce gözünüz aydın olsun canım tam kaç haftalık doğdu canım kaç kilo doğdu
Teşekkür ederim canım benim inşallah hepimizin bebeği analı babalı sağlıkla büyüsünay gözün aydın kuzumAllah analı babalı büyütsün
Sıcak su rahatlatıyor galiba aynı arkadaşım da senin gibi farkedip duşa girmişti biraz bekleyip gitti doktoraÇok sağol tatlım benim inşallah hepimizin analı babalı sağlıklı büyüsün
Ultrasona göre mi 34+1 demin adete göre hesapladım da listeye öyle ekledim 33+3düKız maşallah diyim çok güzel kolay bir doğumdu bebekte iyi olunca rahat geldim buraya
Amin canım hepimizin bebeğini inşallahAy evet dualarımdasınız gerçekten inşallah böyle güzel kolay doğumunuz olur ama asla korkmayın öyle anlatıldığı gibi değil sancı evet var benim belden vurdu ama o an yürümek egzersiz yapmak o kadar iyi geliyor ki
Amin tatlım teşekkür ederim34+1 doğdu tam 2 kilo 450 gram doğdu. Doktor 2 kilo üstü genelde sıkıntısız oluyor demişti öyle de oldu şükür
Teşekkür ederim canım benim inşallah hepimizin bebeği analı babalı sağlıkla büyüsün
Beklemek mü gerekiyor acaba? Bende randevuda soracağım. Örneğin nişan geldi sancıları beklemeliyiz dimi? Çünkü nişandan hemen sonra sancı gelmeyebilir. Su geldiyse hemen mi gitmeliyiz? Sancı vurdu aralıkları da kısa evde mi durmalıyız? Yoksa sancıyı hisseder hissetmez gitmeli miyiz? Benim hastanem gece vakti 30 dk falan sürüyor gündüz trafik yoğunluğundan biraz daha uzun sürebilir. Bende böyle şeyleri düşünüyorumSıcak su rahatlatıyor galiba aynı arkadaşım da senin gibi farkedip duşa girmişti biraz bekleyip gitti doktoradoktor anlamış tabi sen evde durmuşsun demiş
Amin kuzum rabbim size de kolay sağlıklı doğum nasip etsinCanım çok güzel yazmışsın çok açıklayıcı olmuş teşekkür ederim. Allah bize de yaşatsın inşallah. İnşallah bizimde kolay bir doğum olur. Sütünün gelmesine de sevindim maşallahmoralin yüksek olduğu sürece sorun olmaz. Yakın zamanda da çıkar bence bebeğin haftası küçük değil artık
Çok rahatlatıyor mesela şöyle düşün adet sancısında karnımıza sıcak su torbası koyunca bir ferahlıyoruz ya onun gibi oluyor. Annem söyledi bana da o da hep öyle yaparmış hatta annem dulta bana masaj yaptı belime çokta iyi geldi. Evde beklemek en iyisi eğer 11 de hastaneye gitseydim sabah 7 ye kadar psikolojik olarak çok yorulurdum eğer tehlikeli bişey yoksa herşey normal gidiyorsa evde beklemek en iyisiSıcak su rahatlatıyor galiba aynı arkadaşım da senin gibi farkedip duşa girmişti biraz bekleyip gitti doktoradoktor anlamış tabi sen evde durmuşsun demiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?