2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Gözün aydın canım hayırlı olsun

Aslında şöyle ordaki sancı sıklıgi ne kadar çok çoksa. Şöyle sancı 5dakikaya indiyse 5 dakika da bir geliyorsa yani bekleme benim arkadaşım sancı yavaş yavaş sıklasiyor en son dakika da oluyor geçiyor geri geliyor demişti

Ben de merak ediyorum boyle seyleri. Cuma gun gittigimde soracagim doktoruma. Ilk dogumda planli sezaryendi. Gun verdi o gun gittik dogum oldu. Simdi ya suyum gelirse ya kanama olursa diye korkuyorum. Cunku doktorum 1 bucuk 2 saat uzaklikta

Gördüğüm en sakin , kendi halimde pırt diye doğurdum geldim diyen ana sensin galiba
Gecenin musmutlu haberi çok sevindim ikinizde sağlıklı olmasına detayları sen kendini toplayınca bekliyoruz

Ben de merak ediyorum boyle seyleri. Cuma gun gittigimde soracagim doktoruma. Ilk dogumda planli sezaryendi. Gun verdi o gun gittik dogum oldu. Simdi ya suyum gelirse ya kanama olursa diye korkuyorum. Cunku doktorum 1 bucuk 2 saat uzaklikta
Yine sezeryan olacaksın galiba su gelince kanama olunca hemen gitmen gerekiyor diye biliyorum

Gözün aydın canım maşallah bebişe

Amin tatlım teşekkür ederim 34+1 doğdu tam 2 kilo 450 gram doğdu. Doktor 2 kilo üstü genelde sıkıntısız oluyor demişti öyle de oldu şükür
ay ben de onu sorucaktım kaç kilo diye kız içimi rahatlattın demek benimki de doğsa allahın izniyle her şey iyi olacak çok sevindim ya iyi olmanıza, doğumunun kolay geçmesine falan lohusalığında muazzam geçer inşallah

Benim eşim çok pimpirikki kesin sancım düzenli desem anında hastaneye götürür açılmam da hemen olmaz sunni sancı verirler diye korkuyorum ondan evde biraz beklemek mantıklı geliyor bana
Sorunca buraya da yaz benim randevuma daha var

Yine sezeryan olacaksın galiba su gelince kanama olunca hemen gitmen gerekiyor diye biliyorum
Yine sezaryen olacak. Insallah bu da vaktini bekler de panik yaptirmaz bize. Serklaj dikisi var ya bi de ben doktora gidene kadar sikinti olusur diye korkuyorum

Benim oglum da 2460 dogmustu canim. O kadar cabuk toparlamisti ki. Senin bebisin de insallah hemen toparlayacak cikinca. Sutun de gelmis cok sevindim.gercekten

KelebeksiRY canım haftan erken olmasına rağmen o kadar sakin kalıp doğumu bu kadar olgunlukla karşılaman gerçekten hayran olunmayacak gibi değil düşünüyorum ben olsam naparım diye haftası küçük diye soluğu hastanede alırdım galiba sen baya duşunu alıp hazırlığını yapıp gitmişsin gerçekten maşallah bayıldımm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…