- 21 Kasım 2018
- 4.123
- 5.391
- 158
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #50.621
Gözün aydın canım hayırlı olsunKızlar selamlarr size bir haberim var ben doğurdum 2 gün öncesanırım stres yolculuk vs derken zorla bebeği dünyaya getirdim. Size de haber vereyim dedim. Oğlum gayet sağlıklı şükür ama tedbir amaçlı 1 hafta küvezde kalacak. Bu arada kesisiz dikişsiz oldu ilk doğumum. Sancıdan vs korkmayın adet dönemi sancılı geçen varsa o zirve ağrıdan çokta bir farkı olmadı. Sadece geceden sabaha kadar tam açılma bekledim
Evet kuşum benim sat tarihi belirsizdi yani tam hatırlamıyordum ya ultrasona göre gittik hep ultrasona göre 34+1 de doğduUltrasona göre mi 34+1 demin adete göre hesapladım da listeye öyle ekledim 33+3dü
Teşekkür ederim darısı sizlereGözün aydın canım hayırlı olsun
Aslında şöyle ordaki sancı sıklıgi ne kadar çok çoksa. Şöyle sancı 5dakikaya indiyse 5 dakika da bir geliyorsa yani bekleme benim arkadaşım sancı yavaş yavaş sıklasiyor en son dakika da oluyor geçiyor geri geliyor demiştiBeklemek mü gerekiyor acaba? Bende randevuda soracağım. Örneğin nişan geldi sancıları beklemeliyiz dimi? Çünkü nişandan hemen sonra sancı gelmeyebilir. Su geldiyse hemen mi gitmeliyiz? Sancı vurdu aralıkları da kısa evde mi durmalıyız? Yoksa sancıyı hisseder hissetmez gitmeli miyiz? Benim hastanem gece vakti 30 dk falan sürüyor gündüz trafik yoğunluğundan biraz daha uzun sürebilir. Bende böyle şeyleri düşünüyorum
Ben de merak ediyorum boyle seyleri. Cuma gun gittigimde soracagim doktoruma. Ilk dogumda planli sezaryendi. Gun verdi o gun gittik dogum oldu. Simdi ya suyum gelirse ya kanama olursa diye korkuyorum. Cunku doktorum 1 bucuk 2 saat uzakliktaBeklemek mü gerekiyor acaba? Bende randevuda soracağım. Örneğin nişan geldi sancıları beklemeliyiz dimi? Çünkü nişandan hemen sonra sancı gelmeyebilir. Su geldiyse hemen mi gitmeliyiz? Sancı vurdu aralıkları da kısa evde mi durmalıyız? Yoksa sancıyı hisseder hissetmez gitmeli miyiz? Benim hastanem gece vakti 30 dk falan sürüyor gündüz trafik yoğunluğundan biraz daha uzun sürebilir. Bende böyle şeyleri düşünüyorum
Gördüğüm en sakin , kendi halimde pırt diye doğurdum geldim diyen ana sensin galibaKızlar selamlarr size bir haberim var ben doğurdum 2 gün öncesanırım stres yolculuk vs derken zorla bebeği dünyaya getirdim. Size de haber vereyim dedim. Oğlum gayet sağlıklı şükür ama tedbir amaçlı 1 hafta küvezde kalacak. Bu arada kesisiz dikişsiz oldu ilk doğumum. Sancıdan vs korkmayın adet dönemi sancılı geçen varsa o zirve ağrıdan çokta bir farkı olmadı. Sadece geceden sabaha kadar tam açılma bekledim
Yine sezeryan olacaksın galiba su gelince kanama olunca hemen gitmen gerekiyor diye biliyorumBen de merak ediyorum boyle seyleri. Cuma gun gittigimde soracagim doktoruma. Ilk dogumda planli sezaryendi. Gun verdi o gun gittik dogum oldu. Simdi ya suyum gelirse ya kanama olursa diye korkuyorum. Cunku doktorum 1 bucuk 2 saat uzaklikta
Gözün aydın canım maşallah bebişeKızlar selamlarr size bir haberim var ben doğurdum 2 gün öncesanırım stres yolculuk vs derken zorla bebeği dünyaya getirdim. Size de haber vereyim dedim. Oğlum gayet sağlıklı şükür ama tedbir amaçlı 1 hafta küvezde kalacak. Bu arada kesisiz dikişsiz oldu ilk doğumum. Sancıdan vs korkmayın adet dönemi sancılı geçen varsa o zirve ağrıdan çokta bir farkı olmadı. Sadece geceden sabaha kadar tam açılma bekledim
Bende tam seni etiket yapacaktım sesi çıkmadı diyeGözün aydın canım maşallah bebişe
ay ben de onu sorucaktım kaç kilo diyeAmin tatlım teşekkür ederim34+1 doğdu tam 2 kilo 450 gram doğdu. Doktor 2 kilo üstü genelde sıkıntısız oluyor demişti öyle de oldu şükür
Benim eşim çok pimpirikki kesin sancım düzenli desem anında hastaneye götürürAslında şöyle ordaki sancı sıklıgi ne kadar çok çoksa. Şöyle sancı 5dakikaya indiyse 5 dakika da bir geliyorsa yani bekleme benim arkadaşım sancı yavaş yavaş sıklasiyor en son dakika da oluyor geçiyor geri geliyor demişti
Sorunca buraya da yaz benim randevuma daha varBen de merak ediyorum boyle seyleri. Cuma gun gittigimde soracagim doktoruma. Ilk dogumda planli sezaryendi. Gun verdi o gun gittik dogum oldu. Simdi ya suyum gelirse ya kanama olursa diye korkuyorum. Cunku doktorum 1 bucuk 2 saat uzaklikta
Yine sezaryen olacak. Insallah bu da vaktini bekler de panik yaptirmaz bize. Serklaj dikisi var ya bi de ben doktora gidene kadar sikinti olusur diye korkuyorumYine sezeryan olacaksın galiba su gelince kanama olunca hemen gitmen gerekiyor diye biliyorum
Niye kız on dakika yazmayınca beni mi özlüyonBende tam seni etiket yapacaktım sesi çıkmadı diye
Kız bu doğum yapınca ben heyecanlandımNiye kız on dakika yazmayınca beni mi özlüyon
Benim oglum da 2460 dogmustu canim. O kadar cabuk toparlamisti ki. Senin bebisin de insallah hemen toparlayacak cikinca. Sutun de gelmisKız maşallah diyim çok güzel kolay bir doğumdu bebekte iyi olunca rahat geldim buraya
Amin canım hepimizin bebeğini inşallahAy evet dualarımdasınız gerçekten inşallah böyle güzel kolay doğumunuz olur ama asla korkmayın öyle anlatıldığı gibi değil sancı evet var benim belden vurdu ama o an yürümek egzersiz yapmak o kadar iyi geliyor ki
Amin tatlım teşekkür ederim34+1 doğdu tam 2 kilo 450 gram doğdu. Doktor 2 kilo üstü genelde sıkıntısız oluyor demişti öyle de oldu şükür
Teşekkür ederim canım benim inşallah hepimizin bebeği analı babalı sağlıkla büyüsün
Ben de ya. Uyuyacaktim. Cok heyecanlandim sanki kendi bebegim dogmus gibiKız bu doğum yapınca ben heyecanlandım
Yav durun yasağı patır patır delmeyin benide korkutuyorsunuzKız bu doğum yapınca ben heyecanlandım
Benimde içime 12.12 doğuyor bakalımYav durun yasağı patır patır delmeyin benide korkutuyorsunuz
Burayı okudukça sancım olur diye korkuyorum
Ben Aralık 15 e göre kendimi ayarladım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?