- 15 Ağustos 2014
- 2.578
- 3.545
- 158
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #50.641
Ben de ben de. Aralik 15 ile 21 i arasina gun verecek doktorum insallah beklesin bizim bebeklerimiz o zamanaYav durun yasağı patır patır delmeyin benide korkutuyorsunuz
Burayı okudukça sancım olur diye korkuyorum
Ben Aralık 15 e göre kendimi ayarladım
Şuan resmen bensinBen de ya. Uyuyacaktim. Cok heyecanlandim sanki kendi bebegim dogmus gibisifir uyku su an bende. Sabaha kadar dogurdugumu gorurum artik
Bence yanındaki kişi de çok önemli bak annesi tecrübeli panik olmadan evde o kritik saatleri rahat geçirmesine yardım etmiş@KelebeksiRY canım haftan erken olmasına rağmen o kadar sakin kalıp doğumu bu kadar olgunlukla karşılaman gerçekten hayran olunmayacak gibi değildüşünüyorum ben olsam naparım diye haftası küçük diye soluğu hastanede alırdım galiba sen baya duşunu alıp hazırlığını yapıp gitmişsin gerçekten maşallah bayıldımm
Ben doktora 40 a dayanır mıyız dedim bir deBen de ben de. Aralik 15 ile 21 i arasina gun verecek doktorum insallah beklesin bizim bebeklerimiz o zamana
Canım gözün aydın. Allah bi an önce kucağında hastaneden alıp çıkmayı da nasip etsin inşallah. Ne pozitif geldinKızlar selamlarr size bir haberim var ben doğurdum 2 gün öncesanırım stres yolculuk vs derken zorla bebeği dünyaya getirdim. Size de haber vereyim dedim. Oğlum gayet sağlıklı şükür ama tedbir amaçlı 1 hafta küvezde kalacak. Bu arada kesisiz dikişsiz oldu ilk doğumum. Sancıdan vs korkmayın adet dönemi sancılı geçen varsa o zirve ağrıdan çokta bir farkı olmadı. Sadece geceden sabaha kadar tam açılma bekledim
Ya düşünüyorum benim annemde kv o kadar sakin kalamazlardı hastaneye gidelim derlerdi. Gerçekten anneside mükemmel yönlendirip sakinleştirmiş resmen harika bir ekip olmuşlarBence yanındaki kişi de çok önemli bak annesi tecrübeli panik olmadan evde o kritik saatleri rahat geçirmesine yardım etmiş
Zaten kv si filan da çok hoş insanlar çevresi pozitif insan dolu.
Demekki pozitif olmak lazım
12.12.23 diyosunBenimde içime 12.12 doğuyor bakalım
Canım senin ikiz zatenYa düşünüyorum benim annemde kv o kadar sakin kalamazlardı hastaneye gidelim derlerdi. Gerçekten anneside mükemmel yönlendirip sakinleştirmiş resmen harika bir ekip olmuşlardarısı normal doğum yapacak tüm arkadaşlarımızın başına inşallah
Ay masallah sizeÇok sağol tatlım benim inşallah hepimizin analı babalı sağlıklı büyüsün
Ayy inşallah çok teşekkür ederiz, günde 2 kez görüyorum, emziriyorum alıp eve gitmekte nasip olsundoğurunca öyle bir sevinç yaşayacaksın ki inan şimdiye kadar ben hiç gerçekten mutlu olmamışım diyeceksin, çok değişik bir duygu bu
Ay teşekkür ederim inşallah, hepimiz sağlıkla büyütelim
İnşallah hepsi sağlıkla gelsin, büyüsünçok teşekkür ederim, harika bir duygu
Yasağı bekliyorduk demekki kız bizdeinşallah tatlım teşekkür ederim
Doktoruma daha erken diye ağlarken bebek geleceği en doğru zamanı bilir dedi, sende öyle düşün canım benim inşallah erken veya geç sağlıkla gelsinler önemli olan oçok teşekkür ederim dua edin bize çok, sizde ağrısız sızısız sağlıklı doğumlar yaşayın
Canım çok telekkğr ederim inşallah hepiniz sağ salim kucağınıza alın çünkü mükemmel bir duygu, emmeye başladığı an sanki mutluluktan kanatlanacakmışım gibi hissediyorumben cenaze stresi, uzun yol, oradaki yorgunluk vs sancıları çok takmadım başta önemsemedim normaldir diye. Sonra bir durdum sanki sıklaşıp acısı artıyor dedim. Anneme söyledim dakika tut dedi. Fark ettim ki düzene girmeye başlamış. Sonra yavaş yavaş suyum geldi sızıntı gibi ama idrar ve akıntıdan farkı kendimi sıksam da durmuyor olmasıydı. Annem anladı tabi. Duşa girmemi söyledi akşam saat 11 gibiydi. 11 den gece 3 e kadar 40 dk aralıklarla sıcak duşa girdim bel altına sıcak su tuttum, sürekli yürüdüm, merdiven çıktım. Hastaneye gece 4 gibi gittim eşim ancak gelebildi onu beklemek istedim. Açıklık 6cm olmuştu bebeğin de stresi çıkmadı nstde. Doktor aktif fazda olduğumu bebeğin de iyi olduğunu söyledi. Sabah 7 gibi açıklık 10 cm olmuştu. Şansıma çok harika ebeler denk geldi. Onların direktifine göre afedersin büyük tuvaleti yapıyormuş gibi ıkındım. Yarım saate doğurdum. Dikiş vs yok ama ıkınma kısmı beni zorladı çünkü sancı geldiği an ıkınmak gerekiyor ama hem sancıyı yaşayıp hem ittirmek bir tık zor. Bebeğim şuan küvezde ama iyi çok şükür tedbir amaçlı dediğim gibi. İnşallah hepiniz de sağ salim kavuşun
Oda mantıklı bak12.12.23 diyosun
11.12.23 de güzel kız ✌
Ay ile Günü topla yıl yapar
11+12=23
Benimde 3aralık doğuyordu bugün o 13ü geçebilire getirdi gayet doktocuğumBenimde içime 12.12 doğuyor bakalım
Ben çocuklarla bu tarih için pazarlığa otursam muhtemelen alttan elini çıkarıp parmak sallar bana çıldırdın mı diye12.12.23 diyosun
11.12.23 de güzel kız ✌
11+12=23
Devlet bahceli hesabi gibi oldu bu12.12.23 diyosun
11.12.23 de güzel kız ✌
11+12=23
Bende hep öyle hissediyorum biliyomusun mesela 32 bile olmadık ama içim çok rahat psikolojik olarak iyiyim. Oğlanlar gelmekle tehdit ede ede alıştırdılar herhaldeCanım senin ikiz zaten
İkizler dirayetli oluyor
Allah'ın izniyle sıkıntı olmadan geçecek inşallah sürecin
Ya ben o kadar dayanamam büyük ihtimalle. Doğmuyorsa sezaryen olurum yapacak bişey yokBenimde 3aralık doğuyordu bugün o 13ü geçebilire getirdi gayet doktocuğum
Esim de senin hesap 15 araliktan sonra olsun maas hunu gecsin diyor. Bir de 14 u kayinpederimin olum yildonumu, insallah o gune denk gelmezBen çocuklarla bu tarih için pazarlığa otursam muhtemelen alttan elini çıkarıp parmak sallar bana çıldırdın mı diye
Bende işte napayım bari maaş günü doğsunlar dedim 15.11.23 tahminim
Benimki ayın 15 ı iyi ya klasik memur mantığı maaş günüOda mantıklı baktamda eşim izne çıkıyor o gün tam doğurmalık vakit
Kötüyü çağırma öyle olmasın bencede. Hep buruk geçer doğum günleri. Cuma gittiğinde tarih verecek mi doktor?Esim de senin hesap 15 araliktan sonra olsun maas hunu gecsin diyor. Bir de 14 u kayinpederimin olum yildonumu, insallah o gune denk gelmez
Asaf Himmet miydi senin yaramazBen çocuklarla bu tarih için pazarlığa otursam muhtemelen alttan elini çıkarıp parmak sallar bana çıldırdın mı diye
Bende işte napayım bari maaş günü doğsunlar dedim 15.11.23 tahminim
O ne kızDevlet bahceli hesabi gibi oldu bu
14 aralık mı benimki 7 ocak Allah'tan denk gelme ihtimali yokEsim de senin hesap 15 araliktan sonra olsun maas hunu gecsin diyor. Bir de 14 u kayinpederimin olum yildonumu, insallah o gune denk gelmez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?