2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Yav durun yasağı patır patır delmeyin benide korkutuyorsunuz
Burayı okudukça sancım olur diye korkuyorum
Ben Aralık 15 e göre kendimi ayarladım
Ben de ben de. Aralik 15 ile 21 i arasina gun verecek doktorum insallah beklesin bizim bebeklerimiz o zamana

Ben de ya. Uyuyacaktim. Cok heyecanlandim sanki kendi bebegim dogmus gibi sifir uyku su an bende. Sabaha kadar dogurdugumu gorurum artik
Şuan resmen bensin uykum vardı öyle bir bakayım gruba dedim cin gibi oldum heyecandan ya

Bence yanındaki kişi de çok önemli bak annesi tecrübeli panik olmadan evde o kritik saatleri rahat geçirmesine yardım etmiş

Zaten kv si filan da çok hoş insanlar çevresi pozitif insan dolu.

Demekki pozitif olmak lazım

Canım gözün aydın. Allah bi an önce kucağında hastaneden alıp çıkmayı da nasip etsin inşallah. Ne pozitif geldin

Ya düşünüyorum benim annemde kv o kadar sakin kalamazlardı hastaneye gidelim derlerdi. Gerçekten anneside mükemmel yönlendirip sakinleştirmiş resmen harika bir ekip olmuşlar darısı normal doğum yapacak tüm arkadaşlarımızın başına inşallah

Canım senin ikiz zaten
İkizler dirayetli oluyor
Allah'ın izniyle sıkıntı olmadan geçecek inşallah sürecin

Ay masallah size annene de bravo
Umarim bundan sonraki surecin de en az dogumun kadar guzel gecer :)

12.12.23 diyosun
11.12.23 de güzel kız ✌
Ay ile Günü topla yıl yapar
11+12=23
Ben çocuklarla bu tarih için pazarlığa otursam muhtemelen alttan elini çıkarıp parmak sallar bana çıldırdın mı diye
Bende işte napayım bari maaş günü doğsunlar dedim 15.11.23 tahminim

Canım senin ikiz zaten
İkizler dirayetli oluyor
Allah'ın izniyle sıkıntı olmadan geçecek inşallah sürecin
Bende hep öyle hissediyorum biliyomusun mesela 32 bile olmadık ama içim çok rahat psikolojik olarak iyiyim. Oğlanlar gelmekle tehdit ede ede alıştırdılar herhalde

Ben çocuklarla bu tarih için pazarlığa otursam muhtemelen alttan elini çıkarıp parmak sallar bana çıldırdın mı diye
Esim de senin hesap 15 araliktan sonra olsun maas hunu gecsin diyor. Bir de 14 u kayinpederimin olum yildonumu, insallah o gune denk gelmez

Oda mantıklı bak tamda eşim izne çıkıyor o gün tam doğurmalık vakit
Benimki ayın 15 ı iyi ya klasik memur mantığı maaş günü
Zaten düğünümde maaştan bir gün önceydi
Oğlum maaştan bir gün sonra bu da ortası olsun

Esim de senin hesap 15 araliktan sonra olsun maas hunu gecsin diyor. Bir de 14 u kayinpederimin olum yildonumu, insallah o gune denk gelmez
Kötüyü çağırma öyle olmasın bencede. Hep buruk geçer doğum günleri. Cuma gittiğinde tarih verecek mi doktor?

Asaf Himmet miydi senin yaramaz
Devlet bahceli hesabi gibi oldu bu
O ne kız
14 aralık mı benimki 7 ocak Allah'tan denk gelme ihtimali yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…