2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Uyumak değil nst
Denerim duydum bunuda ama bebeğe zarar verir mi bilmiyorum
Bu bana da çok iyi gelmişti

Aaa hayırlı olsun canım

Asaf Himmet miydi senin yaramaz

O ne kız

14 aralık mı benimki 7 ocak Allah'tan denk gelme ihtimali yok
Hani bahceli bi seyle bi seyi topluyo surekli bi sayi buluyo

Aynen 14 aralik olmasin. Mumkunse doktorun verdigi tarih olsun. Ne cok sey istiyorum ama

Aynen canım yaramaza asaf himmet adını koyacağız ben öyle plan yaptım
Benim.tanidigim himmetler gayet sakin insanlardi ya asaf ogrencimiz vardi o da oyle hem zeki hem de cok efendiydi. Belki ismi etkiler sonradan akilli uslu bi cocuk olur

Ayy ben şokk bu ne rahatlık kiz masallah benim sancim gelecek grubu murubu ortalığı ayağa kaldiririm
Saka bir yana Allah analı babalı büyütsün çok sevindim iyi olmanıza darısı bizim başımıza insallah
Canim bunu gebe okulunda anlattılar kural şu
SU GELIYORSA HIC BEKLEMEDEN HASTANE
KANAMA VARSA HIC BEKLEMEDEN HASTANE
SADECE NISAN GELDIYSE SU GELMEDIYSE SANCILAR DUZENLI DEGILSE HASTANE YOK
SANCILAR DUZENLIYSE SU GELMEDIYSE SANCILAR DUZENE GIRENE KADAR EVDE CEKILECEK
HASTANE MESAFESINE GORE SANCI ARALIGINI SEN AYARLAYACAKSIN HASTANE YAKINSA 5 DK DA 1 E DUSTU MU HASTANE YOLU
EVDE STRESSIZ KENDI ORTAMINDA RAHAT EDERSIN RAHAT OLUNCADA OKSITOSIN HORMONU SALGILANIR BU HORMONDA ACILMAYI KOLAYLASTIRIR

inşallah hepimiz evde çekeriz sancimizi

Maşallah ya ben hiç evde bekleyemem doktor git desebile bir köşeye siner hastaneden beklerim benim soğuk kanlılik seviyem
Bende bir panik halıyım ama evde duşla masajla sıcakla daha rahat geçer diyorlar. Sakin kalabilirsek ne ala .Hoş suanda sancılanınca sağa sola dönüp geçiremezsem duşa giriyorum kendime anca getiriyor.

Benim.tanidigim himmetler gayet sakin insanlardi ya asaf ogrencimiz vardi o da oyle hem zeki hem de cok efendiydi. Belki ismi etkiler sonradan akilli uslu bi cocuk olur
Himmet adını bir tek rahmetli kayınpederimde duydum valla hatta ilk duyduğumda böyle isim mi varmış demiştim. Ama gerçekten çok iyi bir insandı sakin anlayışlı vs. Belkide isminden etkilenir ve doğunca sakinleşir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…