- 31 Ağustos 2022
- 2.694
- 6.751
- 88
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #50.661
Aynen canım yaramaza asaf himmet adını koyacağız ben öyle plan yaptımAsaf Himmet miydi senin yaramaz
O ne kız
14 aralık mı benimki 7 ocak Allah'tan denk gelme ihtimali yok
Daha vermez sanirim bir bucuk ay var ya dahaKötüyü çağırma öyle olmasın bencede. Hep buruk geçer doğum günleri. Cuma gittiğinde tarih verecek mi doktor?
Bizimkiler yay burcu de miAkrep bitiyor 22sknde yay başlıyor
Uyumak değil nstAy valla bizde sasirdik
Hahaha hic sorma. Yenidoganlar an itibariyle patladi. Set set chakra ve mshe prima harmonie lerin akibeti belli degil saglikli olsunda hic problem degil ben okeyim saka bi yana
Benim doktorum canin nasil istiyosa yat. Bebek rahatsiz olursa senin pozisyonunu degistirir diyo.
Ki ben gece her pozisyonda uyaniyorum
O ebe biraz abartmis bence
Ya ben bgn sordum nie nst ye girmioeun die gerek yok dedi. Dopplerle bakioruz hareketi usg de goruyoruz senin sancin yok duzenli dedi
Sana bakmadi mi doppler ile?
Buarada cok sevindim rahatlamana uyuyomus gunduz demekki
Bu bana da çok iyi gelmiştiDenerim duydum bunuda ama bebeğe zarar verir mi bilmiyorum
Aaa hayırlı olsun canımKızlar selamlarr size bir haberim var ben doğurdum 2 gün öncesanırım stres yolculuk vs derken zorla bebeği dünyaya getirdim. Size de haber vereyim dedim. Oğlum gayet sağlıklı şükür ama tedbir amaçlı 1 hafta küvezde kalacak. Bu arada kesisiz dikişsiz oldu ilk doğumum. Sancıdan vs korkmayın adet dönemi sancılı geçen varsa o zirve ağrıdan çokta bir farkı olmadı. Sadece geceden sabaha kadar tam açılma bekledim
Hani bahceli bi seyle bi seyi topluyo surekli bi sayi buluyoAsaf Himmet miydi senin yaramaz
O ne kız
14 aralık mı benimki 7 ocak Allah'tan denk gelme ihtimali yok
Evet artık yasak 22zine kadar ona göreBizimkiler yay burcu de mi.
Akrep çok zor ya
22 sine kadar doğurmayı yasaklayalım
Benim.tanidigim himmetler gayet sakin insanlardi ya asaf ogrencimiz vardi o da oyle hem zeki hem de cok efendiydi. Belki ismi etkiler sonradan akilli uslu bi cocuk olurAynen canım yaramaza asaf himmet adını koyacağız ben öyle plan yaptım
Kız zaten tahmini doğum 13 ben bu şartlarda zorlanıyorum diye inşallah 38 39da gelir diyordumYa ben o kadar dayanamam büyük ihtimalle. Doğmuyorsa sezaryen olurum yapacak bişey yok
Aralık 22de yay bitiyor bebeğim oğlak başlıyoAkrep bitiyor 22sknde yay başlıyor
Ay denerim o zaman kesinUyumak değil nst
Bu bana da çok iyi gelmişti
40 eder 40 nedir.Hani bahceli bi seyle bi seyi topluyo surekli bi sayi buluyo
Aynen 14 aralik olmasin. Mumkunse doktorun verdigi tarih olsun. Ne cok sey istiyorum ama
Aklım kasıma gittiAralık 22de yay bitiyor bebeğim oğlak başlıyo
Ne kadar karakter olarak anlaşamadıgım erkek varsa ya akrep ya yayBizimkiler yay burcu de mi.
Akrep çok zor ya
22 sine kadar doğurmayı yasaklayalım
Ayy ben şokk bu ne rahatlık kiz masallah benim sancim gelecek grubu murubu ortalığı ayağa kaldiririmKızlar selamlarr size bir haberim var ben doğurdum 2 gün öncesanırım stres yolculuk vs derken zorla bebeği dünyaya getirdim. Size de haber vereyim dedim. Oğlum gayet sağlıklı şükür ama tedbir amaçlı 1 hafta küvezde kalacak. Bu arada kesisiz dikişsiz oldu ilk doğumum. Sancıdan vs korkmayın adet dönemi sancılı geçen varsa o zirve ağrıdan çokta bir farkı olmadı. Sadece geceden sabaha kadar tam açılma bekledim
Canim bunu gebe okulunda anlattılar kural şuBeklemek mü gerekiyor acaba? Bende randevuda soracağım. Örneğin nişan geldi sancıları beklemeliyiz dimi? Çünkü nişandan hemen sonra sancı gelmeyebilir. Su geldiyse hemen mi gitmeliyiz? Sancı vurdu aralıkları da kısa evde mi durmalıyız? Yoksa sancıyı hisseder hissetmez gitmeli miyiz? Benim hastanem gece vakti 30 dk falan sürüyor gündüz trafik yoğunluğundan biraz daha uzun sürebilir. Bende böyle şeyleri düşünüyorum
Bende bir panik halıyım ama evde duşla masajla sıcakla daha rahat geçer diyorlar. Sakin kalabilirsek ne ala .Hoş suanda sancılanınca sağa sola dönüp geçiremezsem duşa giriyorum kendime anca getiriyor.Maşallah ya ben hiç evde bekleyememdoktor git desebile bir köşeye siner hastaneden beklerim benim soğuk kanlılik seviyem
Himmet adını bir tek rahmetli kayınpederimde duydum vallaBenim.tanidigim himmetler gayet sakin insanlardi ya asaf ogrencimiz vardi o da oyle hem zeki hem de cok efendiydi. Belki ismi etkiler sonradan akilli uslu bi cocuk olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?