- 2 Eylül 2022
- 7.741
- En iyi cevaplar
- 2
- 9.209
- 118
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #50.681
Dus almak çok iyi hissettiriyorBende bir panik halıyım ama evde duşla masajla sıcakla daha rahat geçer diyorlar. Sakin kalabilirsek ne ala .Hoş suanda sancılanınca sağa sola dönüp geçiremezsem duşa giriyorum kendime anca getiriyor.
Köyden indim şehre vardı yaHimmet adını bir tek rahmetli kayınpederimde duydum vallahatta ilk duyduğumda böyle isim mi varmış demiştim. Ama gerçekten çok iyi bir insandı sakin anlayışlı vs. Belkide isminden etkilenir ve doğunca sakinleşir
Anaaaammm kizz hayirli ugurlu olsun Allah saglikla sihatle hepbeeaber olmanizi nasip etsin. Su gibi gecsin 1 hafta al kucagina git evine ay cok sevindimKızlar selamlarr size bir haberim var ben doğurdum 2 gün öncesanırım stres yolculuk vs derken zorla bebeği dünyaya getirdim. Size de haber vereyim dedim. Oğlum gayet sağlıklı şükür ama tedbir amaçlı 1 hafta küvezde kalacak. Bu arada kesisiz dikişsiz oldu ilk doğumum. Sancıdan vs korkmayın adet dönemi sancılı geçen varsa o zirve ağrıdan çokta bir farkı olmadı. Sadece geceden sabaha kadar tam açılma bekledim
Bugun sordum doktor suyun gelirse nisanin gelirse sancilarin sikligi 30dk olursa kanama olursa hemen gel dedi. Onun disinda gelme dediBeklemek mü gerekiyor acaba? Bende randevuda soracağım. Örneğin nişan geldi sancıları beklemeliyiz dimi? Çünkü nişandan hemen sonra sancı gelmeyebilir. Su geldiyse hemen mi gitmeliyiz? Sancı vurdu aralıkları da kısa evde mi durmalıyız? Yoksa sancıyı hisseder hissetmez gitmeli miyiz? Benim hastanem gece vakti 30 dk falan sürüyor gündüz trafik yoğunluğundan biraz daha uzun sürebilir. Bende böyle şeyleri düşünüyorum
Aaaaa sen söylemesen asla onu hatırlamazdımKöyden indim şehre vardı yaorada himmet ağabey vardı benim de aklıma o geldi
Dün aynanın karşısında benDus almak çok iyi hissettiriyorben bir şey olur mu Kordon boynuna dolandı mi rahme sıkıştı mi plesantasindan ayrıldı mı bin tane şey düşünürüm kesin o yüzden bekleyemem
30 dakikada kaç sancı 1 sanci 30 dakika 2. Sancı 30 dakika hemen mi gitmeliyiz yoksa sancinim 4 5 olmasi mi lazımAnaaaammm kizz hayirli ugurlu olsun Allah saglikla sihatle hepbeeaber olmanizi nasip etsin. Su gibi gecsin 1 hafta al kucagina git evine ay cok sevindim
Bugun sordum doktor suyun gelirse nisanin gelirse sancilarin sikligi 30dk olursa kanama olursa hemen gel dedi. Onun disinda gelme dedi
Nisan geldiginde aci esigi yuksek olanlar acilmasi 10cm filan olabiliyomus bekleme nisanda riske gerek yok dedi Z Zeyzey2134
Dün aynanın karşısında bentraş olurken şişik olduğunu fark ettim korktum bir de uzun zamandır görüşmemiştik kendisiyle, acaba kafası mı dayalı yoksa çocuk geliyor mu diye açıp kafası gözüküyor mu diye baktım
Fobiler yükleniyor. Doğuma kadar Doğumla alakalı fobiler sonra doğumdan sonrası fobılerı yenileri ve yanında lohusalık.artık yeni bir fobim daha var
Ben de bir de değişik bir takıntı var bir şey duyuyorum ya neden niye ne şartlarda oluşuyor gibi a dan Z ye araştırıyorumFobiler yükleniyor. Doğuma kadar Doğumla alakalı fobiler sonra doğumdan sonrası fobılerı yenileri ve yanında lohusalık.Ben artık direnmiyorum.
Hayir hayir ya. Siklasmaya basladiysa anlaminda dedi. Mesela 30dk da 10 sanci oldi. Sonraki 30dk da 20 sanciya cikti ve siddeti arttiysa dedi30 dakikada kaç sancı 1 sanci 30 dakika 2. Sancı 30 dakika hemen mi gitmeliyiz yoksa sancinim 4 5 olmasi mi lazım
Nisan geldiyse sancı yoksa da mi gidicez?Anaaaammm kizz hayirli ugurlu olsun Allah saglikla sihatle hepbeeaber olmanizi nasip etsin. Su gibi gecsin 1 hafta al kucagina git evine ay cok sevindim
Bugun sordum doktor suyun gelirse nisanin gelirse sancilarin sikligi 30dk olursa kanama olursa hemen gel dedi. Onun disinda gelme dedi
Nisan geldiginde aci esigi yuksek olanlar acilmasi 10cm filan olabiliyomus bekleme nisanda riske gerek yok dedi Z Zeyzey2134
Çok yanlışmış o ebe dedi ki bize 15 dakikada 1 sancı olduğunda geleceksiniz yatışınızı yapacağız 5 dakikada 1 beklemeyin doğum anında bebek strese girebilir bu riskleri azaltmak için kontrol etmemiz gerek. Bir de bazen suyumuz erken geliyormuş mesela doğum çok daha geç başlıyormuş yine tehlikeliymişBenim eşim çok pimpirikki kesin sancım düzenli desem anında hastaneye götürüraçılmam da hemen olmaz sunni sancı verirler diye korkuyorum ondan evde biraz beklemek mantıklı geliyor bana
Sorunca buraya da yaz benim randevuma daha var
Aşkım bnm dr perinatolog prof. Gebe okulunu bilmem. Ozellikle sordum. Nisan geldiginde gel bakalim. Cunku aci esigi yuksek olanlarda 10cm acilma gordugumuz oldu dediNisan geldiyse sancı yoksa da mi gidicez?
Nisan geldikten sonra 1 hafta doğurmayan bile oluyor burda önemli olan su ve kanama olmaması sancilar düzene girdi mi gidilebilir 10 dk da 1 sanci geldi mi hastaneye gelin dediler gebe okulunda
aynen ben de öyle bir de erken hafta olduğu için belki durdururuz diye koşarak giderimDus almak çok iyi hissettiriyorben bir şey olur mu Kordon boynuna dolandı mi rahme sıkıştı mi plesantasindan ayrıldı mı bin tane şey düşünürüm kesin o yüzden bekleyemem
Maşallah Allah analı babalı büyütsün bir hafta çabucak geçer inşallahKızlar selamlarr size bir haberim var ben doğurdum 2 gün öncesanırım stres yolculuk vs derken zorla bebeği dünyaya getirdim. Size de haber vereyim dedim. Oğlum gayet sağlıklı şükür ama tedbir amaçlı 1 hafta küvezde kalacak. Bu arada kesisiz dikişsiz oldu ilk doğumum. Sancıdan vs korkmayın adet dönemi sancılı geçen varsa o zirve ağrıdan çokta bir farkı olmadı. Sadece geceden sabaha kadar tam açılma bekledim
benim doğumumda da annem onu yaşamış hatta doğumun sırasında doktor patlatmış suyunu nişanda gelmemiş. şahsen ben sancılansam bir doktora giderim bir sıkıntı yoksa döner evimde hazırlığımı yapar düzene binince tekrar giderim hiç risk almamAşkım bnm dr perinatolog prof. Gebe okulunu bilmem. Ozellikle sordum. Nisan geldiginde gel bakalim. Cunku aci esigi yuksek olanlarda 10cm acilma gordugumuz oldu dedi
Btw bizim ust komsu da nisan gelince dogurmus suyu hic gelmemis
Bnde bilmiyorum ki…
Benim burda şansım acile direk gidilmiyor ama Hamileler için özel bir acil numarası var arıyorsunuz sorular soruyorlar gerekli görür gel derseler gidip 5 dk muane oluyorsunuz. Hastane 15 dk. İki üç kere gittik. Bazı durumlardada sakınleştirip telkin edip kapadık oturduk evdebenim doğumumda da annem onu yaşamış hatta doğumun sırasında doktor patlatmış suyunu nişanda gelmemiş. şahsen ben sancılansam bir doktora giderim bir sıkıntı yoksa döner evimde hazırlığımı yapar düzene binince tekrar giderim hiç risk almam
Evet evet bende ayni fikirdeyim. Buraya kdr geldikten sonra bebegi riske atmaya gerek yok. Olmadi eve donerim. Ama tabi ilcede fln olan arkadaslar ne yaomali onu bilemem. Doktorlarina sormalari lazim 1,5 saat fln mesafede olanlarbenim doğumumda da annem onu yaşamış hatta doğumun sırasında doktor patlatmış suyunu nişanda gelmemiş. şahsen ben sancılansam bir doktora giderim bir sıkıntı yoksa döner evimde hazırlığımı yapar düzene binince tekrar giderim hiç risk almam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?