2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Bende bir panik halıyım ama evde duşla masajla sıcakla daha rahat geçer diyorlar. Sakin kalabilirsek ne ala .Hoş suanda sancılanınca sağa sola dönüp geçiremezsem duşa giriyorum kendime anca getiriyor.
Dus almak çok iyi hissettiriyor ben bir şey olur mu Kordon boynuna dolandı mi rahme sıkıştı mi plesantasindan ayrıldı mı bin tane şey düşünürüm kesin o yüzden bekleyemem

Köyden indim şehre vardı ya orada himmet ağabey vardı benim de aklıma o geldi

Anaaaammm kizz hayirli ugurlu olsun Allah saglikla sihatle hepbeeaber olmanizi nasip etsin. Su gibi gecsin 1 hafta al kucagina git evine ay cok sevindim
Bugun sordum doktor suyun gelirse nisanin gelirse sancilarin sikligi 30dk olursa kanama olursa hemen gel dedi. Onun disinda gelme dedi
Nisan geldiginde aci esigi yuksek olanlar acilmasi 10cm filan olabiliyomus bekleme nisanda riske gerek yok dedi Z Zeyzey2134

Dus almak çok iyi hissettiriyor ben bir şey olur mu Kordon boynuna dolandı mi rahme sıkıştı mi plesantasindan ayrıldı mı bin tane şey düşünürüm kesin o yüzden bekleyemem
Dün aynanın karşısında ben traş olurken şişik olduğunu fark ettim korktum bir de uzun zamandır görüşmemiştik kendisiyle, acaba kafası mı dayalı yoksa çocuk geliyor mu diye açıp kafası gözüküyor mu diye baktım

30 dakikada kaç sancı 1 sanci 30 dakika 2. Sancı 30 dakika hemen mi gitmeliyiz yoksa sancinim 4 5 olmasi mi lazım

artık yeni bir fobim daha var

Fobiler yükleniyor. Doğuma kadar Doğumla alakalı fobiler sonra doğumdan sonrası fobılerı yenileri ve yanında lohusalık. Ben artık direnmiyorum.
Ben de bir de değişik bir takıntı var bir şey duyuyorum ya neden niye ne şartlarda oluşuyor gibi a dan Z ye araştırıyorum sonra başıma bela oluyor

30 dakikada kaç sancı 1 sanci 30 dakika 2. Sancı 30 dakika hemen mi gitmeliyiz yoksa sancinim 4 5 olmasi mi lazım
Hayir hayir ya. Siklasmaya basladiysa anlaminda dedi. Mesela 30dk da 10 sanci oldi. Sonraki 30dk da 20 sanciya cikti ve siddeti arttiysa dedi

Nisan geldiyse sancı yoksa da mi gidicez?
Nisan geldikten sonra 1 hafta doğurmayan bile oluyor burda önemli olan su ve kanama olmaması sancilar düzene girdi mi gidilebilir 10 dk da 1 sanci geldi mi hastaneye gelin dediler gebe okulunda

Çok yanlışmış o ebe dedi ki bize 15 dakikada 1 sancı olduğunda geleceksiniz yatışınızı yapacağız 5 dakikada 1 beklemeyin doğum anında bebek strese girebilir bu riskleri azaltmak için kontrol etmemiz gerek. Bir de bazen suyumuz erken geliyormuş mesela doğum çok daha geç başlıyormuş yine tehlikeliymiş

Nisan geldiyse sancı yoksa da mi gidicez?
Nisan geldikten sonra 1 hafta doğurmayan bile oluyor burda önemli olan su ve kanama olmaması sancilar düzene girdi mi gidilebilir 10 dk da 1 sanci geldi mi hastaneye gelin dediler gebe okulunda
Aşkım bnm dr perinatolog prof. Gebe okulunu bilmem. Ozellikle sordum. Nisan geldiginde gel bakalim. Cunku aci esigi yuksek olanlarda 10cm acilma gordugumuz oldu dedi
Btw bizim ust komsu da nisan gelince dogurmus suyu hic gelmemis
Bnde bilmiyorum ki…

aynen ben de öyle bir de erken hafta olduğu için belki durdururuz diye koşarak giderim

Maşallah Allah analı babalı büyütsün bir hafta çabucak geçer inşallah eskiden grubu takip etmeyince muhabbetler kaçardı şimdi doğan bebekler oluyor girmeyince

benim doğumumda da annem onu yaşamış hatta doğumun sırasında doktor patlatmış suyunu nişanda gelmemiş. şahsen ben sancılansam bir doktora giderim bir sıkıntı yoksa döner evimde hazırlığımı yapar düzene binince tekrar giderim hiç risk almam

Benim burda şansım acile direk gidilmiyor ama Hamileler için özel bir acil numarası var arıyorsunuz sorular soruyorlar gerekli görür gel derseler gidip 5 dk muane oluyorsunuz. Hastane 15 dk. İki üç kere gittik. Bazı durumlardada sakınleştirip telkin edip kapadık oturduk evde

Evet evet bende ayni fikirdeyim. Buraya kdr geldikten sonra bebegi riske atmaya gerek yok. Olmadi eve donerim. Ama tabi ilcede fln olan arkadaslar ne yaomali onu bilemem. Doktorlarina sormalari lazim 1,5 saat fln mesafede olanlar
Ama bizim icin sana katiliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…