- Konu Sahibi sunshine__
-
- #50.701
Rabbim sağlık sıhhatle kucağına almayı nasip etsin inş. Güzel haberlerle gel bizeKızlar hayırlı geceler saat başı nst bağlanıyorum sancı yok kalp atışları normal suyum gelmeye devam ediyor sabaha kdar sancım olmazsa sezeryana alıncağım 34+2 oldum 2200 gr bebek bakalım
Yurtdışında sevmediğim şey bu işte, ayreten belirli bir haftadan önce ultrasona almıyorlarBenim burda şansım acile direk gidilmiyor ama Hamileler için özel bir acil numarası var arıyorsunuz sorular soruyorlar gerekli görür gel derseler gidip 5 dk muane oluyorsunuz. Hastane 15 dk. İki üç kere gittik. Bazı durumlardada sakınleştirip telkin edip kapadık oturduk evde
Hemde cok ozleniyor valla 7 sene aradan sonra hamile kaldim tek istedigim biran once hissetmekti farkli bir his oluyor bence. Tabi zorluklarini unutmusum o ayri meseleçoğu arkadaşım içindeki zamanı özlüyormuş bizler de özlicez galiba
Oh oh hadi masallah gözün aydın olsun omru bahti güzel olsun. 2 gun geçmiş bile 3-4 gun sonra koyun koyuna uyuyacaksiniz desene cok heyecanlı. Grup patır patır dökülmeye başladı hepimizinki vakti zamaninda sağlıkla gelsin inşallahKızlar selamlarr size bir haberim var ben doğurdum 2 gün öncesanırım stres yolculuk vs derken zorla bebeği dünyaya getirdim. Size de haber vereyim dedim. Oğlum gayet sağlıklı şükür ama tedbir amaçlı 1 hafta küvezde kalacak. Bu arada kesisiz dikişsiz oldu ilk doğumum. Sancıdan vs korkmayın adet dönemi sancılı geçen varsa o zirve ağrıdan çokta bir farkı olmadı. Sadece geceden sabaha kadar tam açılma bekledim
Evet o kötü. İlk üç ay çoçugu kontrol etmiyorlar. Kan testi bile yapılmıyor. Folik asite başlayın deniliyor o kadar.Düşerse sağlıksız bir bebektir bakış açısı var. Önemsenmiyor ilk üç ay. Daha sonra kontrol başlıyor.Yurtdışında sevmediğim şey bu işte, ayreten belirli bir haftadan önce ultrasona almıyorlar
Aynen öyle kimyasal gebelik olsa haberin olmuyor , düşük olunca adamlar bir gram bile üzülmüyor normal geliyor onlaraEvet o kötü. İlk üç ay çoçugu kontrol etmiyorlar. Kan testi bile yapılmıyor. Folik asite başlayın deniliyor o kadar.Düşerse sağlıksız bir bebektir bakış açısı var. Önemsenmiyor ilk üç ay. Daha sonra kontrol başlıyor.
Ay valla herkes birsey söylüyor hakkımızda hayırlısı olsunAşkım bnm dr perinatolog prof. Gebe okulunu bilmem. Ozellikle sordum. Nisan geldiginde gel bakalim. Cunku aci esigi yuksek olanlarda 10cm acilma gordugumuz oldu dedi
Btw bizim ust komsu da nisan gelince dogurmus suyu hic gelmemis
Bnde bilmiyorum ki…
Hayirli geceler canım sağ salim kucagina alirsin insallah suni sancı neden vermiyorlar sen mi istemedin sezeryandsn iyi değil midirKızlar hayırlı geceler saat başı nst bağlanıyorum sancı yok kalp atışları normal suyum gelmeye devam ediyor sabaha kdar sancım olmazsa sezeryana alıncağım 34+2 oldum 2200 gr bebek bakalım
HErkes gibi bende şokKızlar selamlarr size bir haberim var ben doğurdum 2 gün öncesanırım stres yolculuk vs derken zorla bebeği dünyaya getirdim. Size de haber vereyim dedim. Oğlum gayet sağlıklı şükür ama tedbir amaçlı 1 hafta küvezde kalacak. Bu arada kesisiz dikişsiz oldu ilk doğumum. Sancıdan vs korkmayın adet dönemi sancılı geçen varsa o zirve ağrıdan çokta bir farkı olmadı. Sadece geceden sabaha kadar tam açılma bekledim
İnan insan hissediyor ilk doğumumda bende duşa girip hazırlanmıştım doktoru arayıp bildirine kadar kimse Doğumun başladığına inanmamıştı yemeğe oturmuşlardı ben hazırlanırken@KelebeksiRY canım haftan erken olmasına rağmen o kadar sakin kalıp doğumu bu kadar olgunlukla karşılaman gerçekten hayran olunmayacak gibi değildüşünüyorum ben olsam naparım diye haftası küçük diye soluğu hastanede alırdım galiba sen baya duşunu alıp hazırlığını yapıp gitmişsin gerçekten maşallah bayıldımm
Bacım aynıyız İnan o kadar çok yalancı sancı yaşayınca bağışıklık kazandık şimdi diyorum ki ben doğurayım artıkBende hep öyle hissediyorum biliyomusun mesela 32 bile olmadık ama içim çok rahat psikolojik olarak iyiyim. Oğlanlar gelmekle tehdit ede ede alıştırdılar herhalde
Riskli zamanı geçtik elhamdulillah korkma su geldikten sonra 24 saat zaman var zaten bebekte iyi ki acil almayıp bekletiyorlar seniKızlar hayırlı geceler saat başı nst bağlanıyorum sancı yok kalp atışları normal suyum gelmeye devam ediyor sabaha kdar sancım olmazsa sezeryana alıncağım 34+2 oldum 2200 gr bebek bakalım
Bebek küçük olduğu için yormak istemiyorlarmışAy valla herkes birsey söylüyor hakkımızda hayırlısı olsun
Hayirli geceler canım sağ salim kucagina alirsin insallah suni sancı neden vermiyorlar sen mi istemedin sezeryandsn iyi değil midir
2200 küçükmüymüşBebek küçük olduğu için yormak istemiyorlarmış
2500kg dan aşağı küçük sayıyorlar galiba2200 küçükmüymüşbende 34+3 üm suan itibari ile ama benim bebiş 2000 gr bile yok daha
2200 küçükmüymüşbende 34+3 üm suan itibari ile ama benim bebiş 2000 gr bile yok daha
Bugün benim doktorum aslında gelişimin kiloya bağlı olmadığını söyledi çınar 2500 ü buldu dedim ki iyi Küvezde kalma ihtimali azaldı herhalde2500kg dan aşağı küçük sayıyorlar galiba
Şekerin var mıydı ondan mı suyun fazlaydıBebek küçük olduğu için yormak istemiyorlarmış
İnşallah.Sağlıkla kucağımıza alırız bebekleri.Bugün benim doktorum aslında gelişimin kiloya bağlı olmadığını söyledi çınar 2500 ü buldu dedim ki iyi Küvezde kalma ihtimali azaldı herhalde
Hayati tehlikesi evet geçti hafta olarak ama Küvez mevzusu kilo ile alakası yok ciğer gelişimi ile ilgili birşey bugün bi Doğum oldu 39 haftalık oğlumu küveze aldım dedi
Düşük kilo doğumlarında küveze girmeyende çok dedi
Yani kızlar kıyaslama yapmayın hiç bir Doğumla bebekle veya kilo gelişimiyle alakalı
Dua edelim sağlıkla doğsunlar
Arkdsmla bgn bunu konustugumda 35haftanin altini sorgusuz sualsiz kuveze aliyiruz dedi klinigi iyi de olsa. Ama 35ustu klinik bulguya gore dediBugün benim doktorum aslında gelişimin kiloya bağlı olmadığını söyledi çınar 2500 ü buldu dedim ki iyi Küvezde kalma ihtimali azaldı herhalde
Hayati tehlikesi evet geçti hafta olarak ama Küvez mevzusu kilo ile alakası yok ciğer gelişimi ile ilgili birşey bugün bi Doğum oldu 39 haftalık oğlumu küveze aldım dedi
Düşük kilo doğumlarında küveze girmeyende çok dedi
Yani kızlar kıyaslama yapmayın hiç bir Doğumla bebekle veya kilo gelişimiyle alakalı
Dua edelim sağlıkla doğsunlar
Şekerin var mıydı ondan mı suyun fazlaydı
yok şeker yüklemesi yaptırmamıştımŞekerin var mıydı ondan mı suyun fazlaydı
Banada dedi zaten tedbir olsun diye alabilirim diye hiç endişem kalmadı ama 34 ü devirdim ya oh dedim doktorumda rahatladı anlıyorum halindenArkdsmla bgn bunu konustugumda 35haftanin altini sorgusuz sualsiz kuveze aliyiruz dedi klinigi iyi de olsa. Ama 35ustu klinik bulguya gore dedi
Maşallah canım benim ne güzel anlattın sürecini hepimizin içine su serpildiKızlar selamlarr size bir haberim var ben doğurdum 2 gün öncesanırım stres yolculuk vs derken zorla bebeği dünyaya getirdim. Size de haber vereyim dedim. Oğlum gayet sağlıklı şükür ama tedbir amaçlı 1 hafta küvezde kalacak. Bu arada kesisiz dikişsiz oldu ilk doğumum. Sancıdan vs korkmayın adet dönemi sancılı geçen varsa o zirve ağrıdan çokta bir farkı olmadı. Sadece geceden sabaha kadar tam açılma bekledim
Doktorun çok dikkatliyms gerçekten ve tedavi edilebilir bir şey olması çok güzel maşallahBanada dedi zaten tedbir olsun diye alabilirim diye hiç endişem kalmadı ama 34 ü devirdim ya oh dedim doktorumda rahatladı anlıyorum halinden
Yaa ben size söylemeyi unuttum böbreğin birinde hafif genişleme gördü iki gün önce bugünde ultrasona soktu beni baktı ilerleme yokmuş sonradan da olabiliyormuş bu durum Doğumdan sonra bana hatırlatın bunu dedi takibe aldıracak Çınar’ı
Araştırdım anne karnında veya doğar doğmaz tedavi edilir birşeymiiş hemen takibe alınınca tehlike arz etmiyormuş
İyiki gördü iyiki
Yaa burada mı yaşıyorsun peki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?