2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Yurtdışında sevmediğim şey bu işte, ayreten belirli bir haftadan önce ultrasona almıyorlar

çoğu arkadaşım içindeki zamanı özlüyormuş bizler de özlicez galiba
Hemde cok ozleniyor valla 7 sene aradan sonra hamile kaldim tek istedigim biran once hissetmekti farkli bir his oluyor bence. Tabi zorluklarini unutmusum o ayri mesele
Oh oh hadi masallah gözün aydın olsun omru bahti güzel olsun. 2 gun geçmiş bile 3-4 gun sonra koyun koyuna uyuyacaksiniz desene cok heyecanlı. Grup patır patır dökülmeye başladı hepimizinki vakti zamaninda sağlıkla gelsin inşallah

Yurtdışında sevmediğim şey bu işte, ayreten belirli bir haftadan önce ultrasona almıyorlar
Evet o kötü. İlk üç ay çoçugu kontrol etmiyorlar. Kan testi bile yapılmıyor. Folik asite başlayın deniliyor o kadar.Düşerse sağlıksız bir bebektir bakış açısı var. Önemsenmiyor ilk üç ay. Daha sonra kontrol başlıyor.

Aynen öyle kimyasal gebelik olsa haberin olmuyor , düşük olunca adamlar bir gram bile üzülmüyor normal geliyor onlara

Ay valla herkes birsey söylüyor hakkımızda hayırlısı olsun
Kızlar hayırlı geceler saat başı nst bağlanıyorum sancı yok kalp atışları normal suyum gelmeye devam ediyor sabaha kdar sancım olmazsa sezeryana alıncağım 34+2 oldum 2200 gr bebek bakalım
Hayirli geceler canım sağ salim kucagina alirsin insallah suni sancı neden vermiyorlar sen mi istemedin sezeryandsn iyi değil midir

HErkes gibi bende şok tatlı güzel bir şok ama maşallah Doğumu böyle anlatacak şekilde yaşamana çok sevindim rabbim sağlıklı hayırlı evlat Çatak’ına hayırlı insan Allah’a hayırlı bir kul olmayı yaşatsın inşallah
Sağlığı yerinde sütün gelmiş elhamdulillah bundan sonrası Eve geçmek hayrlısıyla oda olacak gözün aydın olsun .. mesajlarını okurken İnan burnum sızladı anneliği ne güzel anlatmışsın ilk o emzirmeyi falan öyle özlediğim şeyler ki
İnan insan hissediyor ilk doğumumda bende duşa girip hazırlanmıştım doktoru arayıp bildirine kadar kimse Doğumun başladığına inanmamıştı yemeğe oturmuşlardı ben hazırlanırken
Bende hep öyle hissediyorum biliyomusun mesela 32 bile olmadık ama içim çok rahat psikolojik olarak iyiyim. Oğlanlar gelmekle tehdit ede ede alıştırdılar herhalde
Bacım aynıyız İnan o kadar çok yalancı sancı yaşayınca bağışıklık kazandık şimdi diyorum ki ben doğurayım artık
Kızlar hayırlı geceler saat başı nst bağlanıyorum sancı yok kalp atışları normal suyum gelmeye devam ediyor sabaha kdar sancım olmazsa sezeryana alıncağım 34+2 oldum 2200 gr bebek bakalım
Riskli zamanı geçtik elhamdulillah korkma su geldikten sonra 24 saat zaman var zaten bebekte iyi ki acil almayıp bekletiyorlar seni
Normal Doğum mu istiyordun suni sancı vermeyecekler mi

Kızlaaaar kocam bey gitti en acilinden
Size kaldım yine yani
Daha geriye gidip okuyamam bi sürü alıntı da yapmıştım iki gündür fırsat buldukça okudum ama konular konular değişenZe oldu
Sancı Doğum Allah’ım gelen gelene bene de az kaldı hissediyorum 10 gün içinde gelecek

2200 küçükmüymüş bende 34+3 üm suan itibari ile ama benim bebiş 2000 gr bile yok daha

2500kg dan aşağı küçük sayıyorlar galiba
Bugün benim doktorum aslında gelişimin kiloya bağlı olmadığını söyledi çınar 2500 ü buldu dedim ki iyi Küvezde kalma ihtimali azaldı herhalde
Hayati tehlikesi evet geçti hafta olarak ama Küvez mevzusu kilo ile alakası yok ciğer gelişimi ile ilgili birşey bugün bi Doğum oldu 39 haftalık oğlumu küveze aldım dedi
Düşük kilo doğumlarında küveze girmeyende çok dedi
Yani kızlar kıyaslama yapmayın hiç bir Doğumla bebekle veya kilo gelişimiyle alakalı
Dua edelim sağlıkla doğsunlar

İnşallah.Sağlıkla kucağımıza alırız bebekleri.

Arkdsmla bgn bunu konustugumda 35haftanin altini sorgusuz sualsiz kuveze aliyiruz dedi klinigi iyi de olsa. Ama 35ustu klinik bulguya gore dedi

Arkdsmla bgn bunu konustugumda 35haftanin altini sorgusuz sualsiz kuveze aliyiruz dedi klinigi iyi de olsa. Ama 35ustu klinik bulguya gore dedi
Banada dedi zaten tedbir olsun diye alabilirim diye hiç endişem kalmadı ama 34 ü devirdim ya oh dedim doktorumda rahatladı anlıyorum halinden
Yaa ben size söylemeyi unuttum böbreğin birinde hafif genişleme gördü iki gün önce bugünde ultrasona soktu beni baktı ilerleme yokmuş sonradan da olabiliyormuş bu durum Doğumdan sonra bana hatırlatın bunu dedi takibe aldıracak Çınar’ı
Araştırdım anne karnında veya doğar doğmaz tedavi edilir birşeymiiş hemen takibe alınınca tehlike arz etmiyormuş
İyiki gördü iyiki

Maşallah canım benim ne güzel anlattın sürecini hepimizin içine su serpildi inşallah en kısa zamanda bebeğine de kavusursun bu kadar soğukkanlı kalıp sürecini de sakin bir şekilde ifade etmek harika bir şey

Doktorun çok dikkatliyms gerçekten ve tedavi edilebilir bir şey olması çok güzel maşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…