- Konu Sahibi sunshine__
-
- #50.721
Kolaylıkla sağlıkla dünyaya gelsin inşallahKızlar hayırlı geceler saat başı nst bağlanıyorum sancı yok kalp atışları normal suyum gelmeye devam ediyor sabaha kdar sancım olmazsa sezeryana alıncağım 34+2 oldum 2200 gr bebek bakalım
Rabbim yardımcın olsun ins sağlıkla bebeğini kucağına alırsınKızlar hayırlı geceler saat başı nst bağlanıyorum sancı yok kalp atışları normal suyum gelmeye devam ediyor sabaha kdar sancım olmazsa sezeryana alıncağım 34+2 oldum 2200 gr bebek bakalım
Allah analı babalı büyütsünKızlar selamlarr size bir haberim var ben doğurdum 2 gün öncesanırım stres yolculuk vs derken zorla bebeği dünyaya getirdim. Size de haber vereyim dedim. Oğlum gayet sağlıklı şükür ama tedbir amaçlı 1 hafta küvezde kalacak. Bu arada kesisiz dikişsiz oldu ilk doğumum. Sancıdan vs korkmayın adet dönemi sancılı geçen varsa o zirve ağrıdan çokta bir farkı olmadı. Sadece geceden sabaha kadar tam açılma bekledim
dış gebelik vs ihtimalini nasıl elemine ediyorlar?Aynen öyle kimyasal gebelik olsa haberin olmuyor , düşük olunca adamlar bir gram bile üzülmüyor normal geliyor onlara
uzakta yaşayanlar öyle 15 dk falan beklemesin arabada doğuruverirler valla hastaneye gidene kadar geçen süreyi de hesap edip çıkmaları lazım. ebe eğitim sırasında sordu suyunuz geldi eşiniz işe gitmek için 15 dk önce evden çıkmıştı geri çağırır mısınız çağırmaz mısınız eşime ne eşini çağırması sülaleyi seferber ederim haberi olmayan bir abd başkanı kalır derken sesli söylemişim herkes duyduEvet evet bende ayni fikirdeyim. Buraya kdr geldikten sonra bebegi riske atmaya gerek yok. Olmadi eve donerim. Ama tabi ilcede fln olan arkadaslar ne yaomali onu bilemem. Doktorlarina sormalari lazim 1,5 saat fln mesafede olanlar
Ama bizim icin sana katiliyorum
Ayyy Allah analı babalı büyütsünnnKızlar selamlarr size bir haberim var ben doğurdum 2 gün öncesanırım stres yolculuk vs derken zorla bebeği dünyaya getirdim. Size de haber vereyim dedim. Oğlum gayet sağlıklı şükür ama tedbir amaçlı 1 hafta küvezde kalacak. Bu arada kesisiz dikişsiz oldu ilk doğumum. Sancıdan vs korkmayın adet dönemi sancılı geçen varsa o zirve ağrıdan çokta bir farkı olmadı. Sadece geceden sabaha kadar tam açılma bekledim
Ahahaha iyiymisuzakta yaşayanlar öyle 15 dk falan beklemesin arabada doğuruverirler valla hastaneye gidene kadar geçen süreyi de hesap edip çıkmaları lazım. ebe eğitim sırasında sordu suyunuz geldi eşiniz işe gitmek için 15 dk önce evden çıkmıştı geri çağırır mısınız çağırmaz mısınız eşime ne eşini çağırması sülaleyi seferber ederim haberi olmayan bir abd başkanı kalır derken sesli söylemişim herkes duydu
Allah yardımcın olsun canım yaa inşallah sorunsuz geçer dualarımız seninleKızlar hayırlı geceler saat başı nst bağlanıyorum sancı yok kalp atışları normal suyum gelmeye devam ediyor sabaha kdar sancım olmazsa sezeryana alıncağım 34+2 oldum 2200 gr bebek bakalım
Bende onun icin giriyorum var mi bi durum dieArtık gece kontrollerinde doğuran varmı diye bakmakta varmışbiraz heyecanlandık hee
Masallah masallah sizeKızlar selamlarr size bir haberim var ben doğurdum 2 gün öncesanırım stres yolculuk vs derken zorla bebeği dünyaya getirdim. Size de haber vereyim dedim. Oğlum gayet sağlıklı şükür ama tedbir amaçlı 1 hafta küvezde kalacak. Bu arada kesisiz dikişsiz oldu ilk doğumum. Sancıdan vs korkmayın adet dönemi sancılı geçen varsa o zirve ağrıdan çokta bir farkı olmadı. Sadece geceden sabaha kadar tam açılma bekledim
Saglıklı hayırlı bır doğum olsun insallah, rabbım kolaylıklar versınKızlar hayırlı geceler saat başı nst bağlanıyorum sancı yok kalp atışları normal suyum gelmeye devam ediyor sabaha kdar sancım olmazsa sezeryana alıncağım 34+2 oldum 2200 gr bebek bakalım
Hayırlı olsun rabbim sağlıkla huzurla mutlulukla büyütmeyi nasip etsinKızlar selamlarr size bir haberim var ben doğurdum 2 gün öncesanırım stres yolculuk vs derken zorla bebeği dünyaya getirdim. Size de haber vereyim dedim. Oğlum gayet sağlıklı şükür ama tedbir amaçlı 1 hafta küvezde kalacak. Bu arada kesisiz dikişsiz oldu ilk doğumum. Sancıdan vs korkmayın adet dönemi sancılı geçen varsa o zirve ağrıdan çokta bir farkı olmadı. Sadece geceden sabaha kadar tam açılma bekledim
Sabah yoklama mi alınsa acabaArtık gece kontrollerinde doğuran varmı diye bakmakta varmışbiraz heyecanlandık hee
Ben de öyleyim 4 buçuktan beri uyumaya çalışıyorum ama öğlen de bayılıyorumSabah erkenden uyananlar kervanina ben de katildim bugun. Saat sabahin besinden beri 0 uyku. Sanirim vucudumuz kendini hazirliyor bebislerin gelmesine
Ben de 3 ve 6 arası hiç uyuyamadım simdi de işe gitmek için kalktım gerçekten vücudumuz kendini hazırlıyor sanırım bakalım bugün benim için nasıl geçecekSabah erkenden uyananlar kervanina ben de katildim bugun. Saat sabahin besinden beri 0 uyku. Sanirim vucudumuz kendini hazirliyor bebislerin gelmesine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?