2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Kızlar hayırlı geceler saat başı nst bağlanıyorum sancı yok kalp atışları normal suyum gelmeye devam ediyor sabaha kdar sancım olmazsa sezeryana alıncağım 34+2 oldum 2200 gr bebek bakalım
Kolaylıkla sağlıkla dünyaya gelsin inşallah

Kızlar iyi dilekleriniz için teşekkür ederim en kısa zmnda yazicam doğum hikayemi sezeryan acil doğum olduğu için bnm süreç birazcık acılı geçti suandada kendi adıma iyileşmeye çalışıyorum ve bebeklerime kavuşmak için gün sayıyorum kuvozdeler hala erken doğdukları için gün tamamliyorlar tek isteğim hemencik bu surecin bitip bebeklerimle kavuşmak bu arada süt sağma iside insanda stres oluşturuyor malum bu yüzden hiç buraları girip takip edemiyorum ins sizin yavrulariniz vakti saatinde sağlıkla gelir rabbim kimseyi imtihan etmesin psikolojik ve fiziksel olarak hiç bu kdr yıprandıgimi hatırlamıyorum ama ins iyilesicez buna inaniyorum..

Kızlar hayırlı geceler saat başı nst bağlanıyorum sancı yok kalp atışları normal suyum gelmeye devam ediyor sabaha kdar sancım olmazsa sezeryana alıncağım 34+2 oldum 2200 gr bebek bakalım
Rabbim yardımcın olsun ins sağlıkla bebeğini kucağına alırsın

Allah analı babalı büyütsün bir an önce kucağınıza alırsınız

uzakta yaşayanlar öyle 15 dk falan beklemesin arabada doğuruverirler valla hastaneye gidene kadar geçen süreyi de hesap edip çıkmaları lazım. ebe eğitim sırasında sordu suyunuz geldi eşiniz işe gitmek için 15 dk önce evden çıkmıştı geri çağırır mısınız çağırmaz mısınız eşime ne eşini çağırması sülaleyi seferber ederim haberi olmayan bir abd başkanı kalır derken sesli söylemişim herkes duydu

Ayyy Allah analı babalı büyütsünnn

Ahahaha iyiymis

Allah yardımcın olsun canım yaa inşallah sorunsuz geçer dualarımız seninle

Artık gece kontrollerinde doğuran varmı diye bakmakta varmış biraz heyecanlandık hee
Bende onun icin giriyorum var mi bi durum die bi de durtmusler gibi uyandimbir ton kitap aldim smdi hb den bebeye. İndirim var kitaplarda da.

Masallah masallah size Allahım tez zamanda kavustursun, ıyı olmanıza cok sevındımm, darısı bıze ınsallah

Saglıklı hayırlı bır doğum olsun insallah, rabbım kolaylıklar versın

Hayırlı olsun rabbim sağlıkla huzurla mutlulukla büyütmeyi nasip etsin

Sabah erkenden uyananlar kervanina ben de katildim bugun. Saat sabahin besinden beri 0 uyku. Sanirim vucudumuz kendini hazirliyor bebislerin gelmesine
Ben de 3 ve 6 arası hiç uyuyamadım simdi de işe gitmek için kalktım gerçekten vücudumuz kendini hazırlıyor sanırım bakalım bugün benim için nasıl geçecek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…