2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Gördüğüm en sakin , kendi halimde pırt diye doğurdum geldim diyen ana sensin galiba
Gecenin musmutlu haberi çok sevindim ikinizde sağlıklı olmasına detayları sen kendini toplayınca bekliyoruz
Kız ama pırt diye doğurdum gerçekten çok teşekkür ederim, bir iki gün daha kendime geleyim döneceğim inşallah ama sormak istediğin bişey varsa yaz cevaplarım seve seve
Kız biz zaten yaşam sınırını geçtik Allahın izniyle doğsalar bile iyi olacaklar korkma lohusalık zor geçiyor şimdilik o konuda pozitiflik yapamayacağım tuvalete gitmek falan korkutuyor ağrım da var özellikle kasıklarımda rahim kasılıyor sanırım ama o da geçecek inşallah
Benim oglum da 2460 dogmustu canim. O kadar cabuk toparlamisti ki. Senin bebisin de insallah hemen toparlayacak cikinca. Sutun de gelmis cok sevindim.gercekten
Ayy nasıl moral oldun inşallah inşallah sağlıkla çıkalım burdan. Çok teşekkür ederim darısı sizlere
Bende koşacaktım emin ol ama annem tuttu altta anlattım annemin temkini ile sakin kaldım çok korkunç geliyor başta ama sakın kalınca çorap söküğü inanın, telaş yapmayın faydası olmuyor olabildiğince sakinlik eğer hastanede olsaydım o sabaha kadar süreçte daha zor olurdu ona eminim
Kesinlikle öyle bende başta çok telaş yaptım annem sakince konuştu. Artık yapacak bişey yok mecburen doğacak stres, telaş yapman size zarar bu önlenemez bir durum olması gerektiği gibi olmalı ve senin engellemeye çalışman işleri çıkmaza sokar dedi. Orda rahatladım ben. Kv gelemedi ailemin evinde olduğum için ama kendi evime gider gitmez hemen gelecekler keşke o da yanımda olsaydı. Pozitif olmak çok önemli, pozitif sancı karşılamak diyorlar ya duyunca çok gülmüştüm ama doğru. Mesela annem sancı geldiğinde ay sancım çok kötü deme, bebeğim bana biraz daha yaklaştı canım yanıyor ama buna değer de dedi. Öyle yapınca sadece sancı değil her şey pozitif geldi kız
Canım gözün aydın. Allah bi an önce kucağında hastaneden alıp çıkmayı da nasip etsin inşallah. Ne pozitif geldin
Çok teşekkür ederim inşallah Rabbim sizlere de nasip etsin en hayırlı zamanda, sağlıkla
Aaa hayırlı olsun canım
Teşekkür ederim, darısı sizlere inşallah
Amin canım darısı sizin başınıza, çok teşekkürnederim bende telaş yaptım tabii ama annemin yanımda olması büyük şanstı, beni sakinleştiren o oldu yoksa bende senin gibi yapardım herhalde
Anaaaammm kizz hayirli ugurlu olsun Allah saglikla sihatle hepbeeaber olmanizi nasip etsin. Su gibi gecsin 1 hafta al kucagina git evine ay cok sevindim
Ayy çok teşekkür ederim canım inşallah hepimizin bebeği sağlıklı hayırlı olsun
Maşallah Allah analı babalı büyütsün bir hafta çabucak geçer inşallah eskiden grubu takip etmeyince muhabbetler kaçardı şimdi doğan bebekler oluyor girmeyince
bebekler aceleci çıktı valla. Amin canım benim teşekkür ederim, inşallah
Tatlım çok teşekkür ederim, inşallah sizde biraz olsun rahatlamışsınızdır ve gerçekten mükemmel bir duygu minicik bişey yani anlatamıyorum ay duygulandımGüzel duaların için ayrıca teşekkür ederim inşallah hepimizin bebeği sağlıkla gelsin hayırlı evlat olsun
Telaşın faydası yok canım onu bilince bize birşey kalmıyor vücut kendi kendine yapıyor her şeyi onu anladım. İnşallah hepiniz sağlıkla zamanında kavuşun bebeklerinize
Ayyy Allah analı babalı büyütsünnn
Canım teşekkür ederim inşallah hepimizin bebeği sağlıkla büyüsün, senin doğum olmuştu ama son zamanlarda giremedim çok siz nasılsınız umarım her şey yolundadır
Masallah masallah size Allahım tez zamanda kavustursun, ıyı olmanıza cok sevındımm, darısı bıze ınsallah
Çok teşekkür ederim inşallah hepiniz sağlıkla kavuşun yavrularınıza

Gerçekten maşallah Allah analı babalı büyütsün. Sağlıklı, huzurlu bir ömrü olsun inşallah. Gözünüz aydın.

Ben de 3 ve 6 arası hiç uyuyamadım simdi de işe gitmek için kalktım gerçekten vücudumuz kendini hazırlıyor sanırım bakalım bugün benim için nasıl geçecek
Calisinca daha bi zor uykusuzluk. Ben raporlu oldugum icin gunduz coknkotu olursam uyurum. Senin iznine daha var mi

Ben ilçedeyim 1.30 dk mesafe olan doktorum geçen gittiğimde emin olmak için ilk muayeneni ilçede ol stres yapıp her şey için yol çekme bu kadar dedi. Herhangi bir kanama, su gelmesi, günde 10 dan fazla karında sertleşme (kasılmaymış) , nişan gelmesi vs sakin sakin gidip orda ebe hanımlara muayene oluyorsun. Ebe hanımlar baktı açıklığın 3-4 cm hemen beni arayıp buraya geliyorsunuz dedi.

Ayy ne güzel anlatmışssın hepsini
Seni Grubun Moral Motivasyon Kaynağı Erken Doğum Korkusunu Yendirici Doğum Koçu İlan Edelim
Sabah gözümü açtım 1 haftadır hastanede yatan ve halen kanaması dinmeyen 36 haftalık arkadaşıma yazdım senin doğum hikayeni hiç korkma bak daha erken doğup böylesine güzel devam eden süreçlerde var diye. Sabah sabah morali yerine geldi arkadaşımın bile senin sayende

O sırada benim kafa 3. Hamileliğim 2. Doğumum olacak “nişan ne? Suyun gelmesi ile nişan gelmesinin arasındaki fark ne? Biri söz gibi biri nişan gibi mi?” çok cahilim

Yani burda benim doktorum da öyle açıkçası.
Bi 7. Haftada gittim kalp atışı ve keseye baktı sonra 12. Haftada gel dedi. Kanamam olduğundaki bakış açısı da asla yat dinlen ayaklarını uzat değil.” “Sağlıksız bir gebelikse düşmesini bekleriz”

Nisan geldiyse sancı yoksa da mi gidicez?
Nisan geldikten sonra 1 hafta doğurmayan bile oluyor burda önemli olan su ve kanama olmaması sancilar düzene girdi mi gidilebilir 10 dk da 1 sanci geldi mi hastaneye gelin dediler gebe okulunda
Almila nişanı gelir gelmez doktora sormuştu hastaneye gel demişti suyu gelmemişti sanki

Kız ben doğurmadımkii

Biz de ilçede çalışıyoruz 3 saate yakın il merkezi aile hekimine gittik kontrole bize gebe evi diye bir uygulamadan bahsetti il merkezine gidiyorsun orada doktorlar var kontrol ediyorlarmis doğuma 10 15 gün kala refakatçinle hiçbir ücret ödemeden orada kalabiliyormussun benim ailem orada olduğu için gerek olmadı da bize bu şekilde olan arkadaşlar varsa senin mesajınla söyleyeyim

Calisinca daha bi zor uykusuzluk. Ben raporlu oldugum icin gunduz coknkotu olursam uyurum. Senin iznine daha var mi
Ben 37ye kadar çalışacağım aksi bir durum olmazsa şuan 32+6 yım. İznim ne kadar geç baslarsa o kadar iyi benim için

Bence aşırı yanlış bir uygulama çünkü bebek sağlıklı ama annenin kanama alanı var kanama alanı tedavi edilmezse kanama alanından mikrop bebeğin kesesine sıçrayabiliyor

Sadece idrar yolu enfeksiyonu 1 sene boyunca kapmamasi gerekiyor burada öğretmen arkadaşımızin oğlunun durumu böyleydi bakıcı vb veremediler 1 yıl boyunca sabah babası okula geldi annesi baktı annesi okula geldi babası baktı çok az tuvaletini bile yapsa anında bez değiştirdiler çok şükür şimdi 3 yaşında hiçbir sorunu yok

Süt sagdikca rahim kendini toparlar inşallah görebildin mi bebisleri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…