- 3 Haziran 2022
- 2.120
- 5.029
- 78
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #50.761
muhakkak kontrolünü ol da birine, tedbir bizden takdir allahtanBen ilçedeyim 1.30 dk mesafe olandoktorum geçen gittiğimde emin olmak için ilk muayeneni ilçede ol stres yapıp her şey için yol çekme bu kadar dedi. Herhangi bir kanama, su gelmesi, günde 10 dan fazla karında sertleşme (kasılmaymış) , nişan gelmesi vs sakin sakin gidip orda ebe hanımlara muayene oluyorsun. Ebe hanımlar baktı açıklığın 3-4 cm hemen beni arayıp buraya geliyorsunuz dedi.
Epiduralli normal doğum prenses doğum dedikleri mimuhakkak kontrolünü ol da birine, tedbir bizden takdir allahtanepiduralli normal doğum istiyorsan daha erken gitmen gerekebilir 5cmken epiduralin takılması gerekiyormuş.
Valla bence kucuk gelir. Dun kontrolum vardi boy kilo soledi doktor yenidoganlar 35/0da elimde patlamis oldu. Ben aksam siparis ettim bikac yeni tulum. Bizim kismetse daha vaktimiz vsr ama Allah bilir tabi. Elinde kac tane var bilmiorum. Sen birilerine aldir 1-2 tane istersen. Coğu yenidogan 50cm ebatinda.Kızlar yardımdoğumuk yakın heran bekliyoruz. Şöyle bir durum var bebeğim şuan 50 cm ve 3 kilo ağırlığında. Aldığım yenidoğan takım üstüne olur mu yoksa küçük mü gelir?
Hahaha yok birbirimizsen bi farkimizBen de ay bari sepetimdeki kitabı alayım dedim senden görüpşu sesli çalışkan taşıtlar kitabını bi de oltalı olanı aldım
Kuzum ben de bildiğimden degil. Bnde yeni duydum. Onu bunu okurken izlerken ogrendim valla. 39yasinda saha yeni duydum nisan die bisi oldugunuO sırada benim kafa 3. Hamileliğim 2. Doğumum olacak “nişan ne? Suyun gelmesi ile nişan gelmesinin arasındaki fark ne? Biri söz gibi biri nişan gibi mi?”çok cahilim
Allah yardimcisi olsun herkesin yahu. 3 saat dedin mi o sıkıntı… zor … bi suru sehir hastanesi de yapiliyor aslinda ama yetmiyor demekki.. bnm gibi sehir zupperi de duyunca bole sok oluyo. İyki yazmissin guzel bilgiBiz de ilçede çalışıyoruz 3 saate yakın il merkezi aile hekimine gittik kontrole bize gebe evi diye bir uygulamadan bahsetti il merkezine gidiyorsun orada doktorlar var kontrol ediyorlarmis doğuma 10 15 gün kala refakatçinle hiçbir ücret ödemeden orada kalabiliyormussun benim ailem orada olduğu için gerek olmadı da bize bu şekilde olan arkadaşlar varsa senin mesajınla söyleyeyim
Bi indirimler dönüyo dünden beri bende aldım bişilerBende onun icin giriyorum var mi bi durum diebi de durtmusler gibi uyandim bir ton kitap aldim smdi hb den bebeye. İndirim var kitaplarda da.
Dedim ve de geldiKızlar n11kupon gelirse haber edin
Ben iflah olmamDedim ve de geldi
kasım50
kasım40
Bizde canım 24 paket aldık geneldeKızlar ya 27 paket ıslak mendil aldım dün. Daha da almalı mıyım emin değilim. Fiyat gün geçtikçe artıyor ama annemde ilk 6ay çok lazım olmaz pamukla sileriz zaten dedi. Kararsızım siz kaç paket aldınız
Ne güzel ya ne mutlu. Zor bir gebelik geçiriyorum. 2.5 aydır bir yatağın içindeyim ama gerçekten öyle. Ve artık bazen dayanacak gücüm kalmadı diyorum. Bu sürecin sonuna lohusalık eklenecek ve hormonlar düşecek tecrübesiz lik bir canım sorumluluğu altımdan kalkamamaktan ve iyice düşmekten çok korkuyorum. Umarım korktuklarım başıma gelmez.Canım hormonların dibe çakıldığı bir dönem olduğu için lohusalığı zor adlandırıyorlar. Ama ben her şeyin beynimizde yaşandığını düşünüyorum ya. Çok mutluluk verici bir olay sağlıkla bir bebeği kucağımıza alabilmek. Bunu yaşadığımı düşünüp hep mutlu oldum galiba hatta videolarda filan sesim o kadar iyi geliyor ki uçmuşum yani mod olarak, oksitosinim tavan yapmış. Bi ara eşimle eğlenmek için oğlumu doğurduğum dönemlerdeki videoları açıp benim sesimi dinleyip gülme krizine giriyorduk
34+2 bugün 35.haftadayım. Dün kontrol vardı 36 dan sonra kesicez artık dedi. Sancılarım hep vardı düzenli çıkınca bu sancılar da artık rahim boyunu kısaltmaya başlayınca verdi.sen 32lerde miydin söyledi mi ne zamana kadar kullanman gerektiğini ?
sanırım sancın yoktu ama rahim ağzın kısalınca verdi
Canım her şey sende bitiyor bu sürecin sonuna lohusalık eklenecek diye değil de , bu sürecin sonunda sağlıkla bebeğimi kucağıma alacağım inşallah diye düşün. Kendini yukarı çek. YapabilirsinNe güzel ya ne mutlu. Zor bir gebelik geçiriyorum. 2.5 aydır bir yatağın içindeyim ama gerçekten öyle. Ve artık bazen dayanacak gücüm kalmadı diyorum. Bu sürecin sonuna lohusalık eklenecek ve hormonlar düşecek tecrübesiz lik bir canım sorumluluğu altımdan kalkamamaktan ve iyice düşmekten çok korkuyorum. Umarım korktuklarım başıma gelmez.
Zecmel günaydın canımm çok şükür dün gittik sancım çok çıkmadı nst de. Yine alttan muayene ama son kez dedi. 20 25cm arası ölçttü. Bebek 100 gr almış bir haftada ama yine az bence kilosu haftaya göre bilmiyorum daha ne yapıcam. 2150 gr dedi. Su ve kanama olursa gel dedi bir sonra ki görüşme 36.hafta ben karşı çıktım çok uzun dedim ama bilmiyorum.
Bende bundan aldım denemek için. Bu ara millet boykot falan filan derken ilk defa yerli tablet markası gördümBen iflah olmam
Yeminliyim alışveriş yapmamaya ama kuponları çifter çifter tanımlıyorum
Gizem yeni okudum. Nasıl oldun haraketlerini nasıl anlıyorlar ki nst de. Benim ki hiç öyle şeyler söylemiyor. Sancı yok bebek de iyi dedi bu kadar. Şimdi nasılsın? Evde misinBenden yana haberler çokta iç açıcı değil, ikinciye nstye girdim ilkine göre daha iyi dedi ama akşam tekrar gelecekmişim duruma göre yatış verebilirim dedi büyük ihtimalle vermem ama yine hareket etmezse vs ciğer geliştirici yaptırırım dedi ona göre de cuma geri gelirsin nstye dedi. Senlik bir şey yok ama bebek içerde artık kalmak istemiyor olabilir dedi duruma göre hareket edeceğiz dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?