2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
muhakkak kontrolünü ol da birine, tedbir bizden takdir allahtan epiduralli normal doğum istiyorsan daha erken gitmen gerekebilir 5cmken epiduralin takılması gerekiyormuş.

muhakkak kontrolünü ol da birine, tedbir bizden takdir allahtan epiduralli normal doğum istiyorsan daha erken gitmen gerekebilir 5cmken epiduralin takılması gerekiyormuş.
Epiduralli normal doğum prenses doğum dedikleri mi

Kızlar yardımdoğumuk yakın heran bekliyoruz. Şöyle bir durum var bebeğim şuan 50 cm ve 3 kilo ağırlığında. Aldığım yenidoğan takım üstüne olur mu yoksa küçük mü gelir?
Valla bence kucuk gelir. Dun kontrolum vardi boy kilo soledi doktor yenidoganlar 35/0da elimde patlamis oldu. Ben aksam siparis ettim bikac yeni tulum. Bizim kismetse daha vaktimiz vsr ama Allah bilir tabi. Elinde kac tane var bilmiorum. Sen birilerine aldir 1-2 tane istersen. Coğu yenidogan 50cm ebatinda.
Ben de ay bari sepetimdeki kitabı alayım dedim senden görüp şu sesli çalışkan taşıtlar kitabını bi de oltalı olanı aldım
Hahaha yok birbirimizsen bi farkimiz
O sırada benim kafa 3. Hamileliğim 2. Doğumum olacak “nişan ne? Suyun gelmesi ile nişan gelmesinin arasındaki fark ne? Biri söz gibi biri nişan gibi mi?” çok cahilim
Kuzum ben de bildiğimden degil. Bnde yeni duydum. Onu bunu okurken izlerken ogrendim valla. 39yasinda saha yeni duydum nisan die bisi oldugunu
Allah yardimcisi olsun herkesin yahu. 3 saat dedin mi o sıkıntı… zor … bi suru sehir hastanesi de yapiliyor aslinda ama yetmiyor demekki.. bnm gibi sehir zupperi de duyunca bole sok oluyo. İyki yazmissin guzel bilgi

Bende onun icin giriyorum var mi bi durum die bi de durtmusler gibi uyandimbir ton kitap aldim smdi hb den bebeye. İndirim var kitaplarda da.
Bi indirimler dönüyo dünden beri bende aldım bişiler

nelida canim 3kg yenidogan kucuk gelmez benim kizlarim 3200 ve 3100 gr dogdu giyindi yenidoganlari, hatta 3100gr olana klasik hastane cikisi cok buyuk gelmisti belkide minyondu yada boymu kisaydi hatirlayamiyorum ama kalibi daha kucuk olan birkac yenidogan almistim.

Bende tereddütteyim doktor 3.500 gecer diyor hic yenidogan almadim o yuzden lcv kaliplari genis diye 1-3 aldim biraz da 0-3 ay aldim markaya gore boyutlari farkli bence hep birinden biri olur herhalde

Birde yazmayi unuttum üst mesajda, Hepsiburada ya bakayim dedim sizden heveslenip 75 tl kuponla mochi aldim 224 liraya geldi xok hesaplı oldu ihtiyaci olan degerlendirebilir

Kızlar ya 27 paket ıslak mendil aldım dün. Daha da almalı mıyım emin değilim. Fiyat gün geçtikçe artıyor ama annemde ilk 6ay çok lazım olmaz pamukla sileriz zaten dedi. Kararsızım siz kaç paket aldınız

Bizde canım 24 paket aldık genelde
Bence yeter zaten ilkk zaman pamuk kullanıcaz.

Ne güzel ya ne mutlu. Zor bir gebelik geçiriyorum. 2.5 aydır bir yatağın içindeyim ama gerçekten öyle. Ve artık bazen dayanacak gücüm kalmadı diyorum. Bu sürecin sonuna lohusalık eklenecek ve hormonlar düşecek tecrübesiz lik bir canım sorumluluğu altımdan kalkamamaktan ve iyice düşmekten çok korkuyorum. Umarım korktuklarım başıma gelmez.

sen 32lerde miydin söyledi mi ne zamana kadar kullanman gerektiğini ?
sanırım sancın yoktu ama rahim ağzın kısalınca verdi
34+2 bugün 35.haftadayım. Dün kontrol vardı 36 dan sonra kesicez artık dedi. Sancılarım hep vardı düzenli çıkınca bu sancılar da artık rahim boyunu kısaltmaya başlayınca verdi.

Canım her şey sende bitiyor bu sürecin sonuna lohusalık eklenecek diye değil de , bu sürecin sonunda sağlıkla bebeğimi kucağıma alacağım inşallah diye düşün. Kendini yukarı çek. Yapabilirsin

S samozlem canım nasılsın bu arada?
Zecmel günaydın canımm çok şükür dün gittik sancım çok çıkmadı nst de. Yine alttan muayene ama son kez dedi. 20 25cm arası ölçttü. Bebek 100 gr almış bir haftada ama yine az bence kilosu haftaya göre bilmiyorum daha ne yapıcam. 2150 gr dedi. Su ve kanama olursa gel dedi bir sonra ki görüşme 36.hafta ben karşı çıktım çok uzun dedim ama bilmiyorum.

Ben iflah olmam
Yeminliyim alışveriş yapmamaya ama kuponları çifter çifter tanımlıyorum
Bende bundan aldım denemek için. Bu ara millet boykot falan filan derken ilk defa yerli tablet markası gördüm kullananlarda çoğu memnun ben daha adını ilk defa duydum

Eklentiler

• IMG_4296.webp
    29,8 KB · Görüntüleme: 58
Gizem yeni okudum. Nasıl oldun haraketlerini nasıl anlıyorlar ki nst de. Benim ki hiç öyle şeyler söylemiyor. Sancı yok bebek de iyi dedi bu kadar. Şimdi nasılsın? Evde misin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…