- Konu Sahibi sunshine__
-
- #50.781
Bak doğuranda var aramızda artık korkmaZecmel günaydın canımm çok şükür dün gittik sancım çok çıkmadı nst de. Yine alttan muayene ama son kez dedi. 20 25cm arası ölçttü. Bebek 100 gr almış bir haftada ama yine az bence kilosu haftaya göre bilmiyorum daha ne yapıcam. 2150 gr dedi. Su ve kanama olursa gel dedi bir sonra ki görüşme 36.hafta ben karşı çıktım çok uzun dedim ama bilmiyorum.
Canım ben senin tam tersin düşünüyorum zor gebelik geçiriyorum ben de oldukça. Ve odağım tamam doğurmak. Doğduktan sonra rahatlayacağım ve hamilelik süreci bittiği içinde mutlu olcam lohusalık falan etkilemeyecek diye düşünüyorumNe güzel ya ne mutlu. Zor bir gebelik geçiriyorum. 2.5 aydır bir yatağın içindeyim ama gerçekten öyle. Ve artık bazen dayanacak gücüm kalmadı diyorum. Bu sürecin sonuna lohusalık eklenecek ve hormonlar düşecek tecrübesiz lik bir canım sorumluluğu altımdan kalkamamaktan ve iyice düşmekten çok korkuyorum. Umarım korktuklarım başıma gelmez.
Ben de ıkı kuponu da harcadım bıttı, kafam rahat sımdıBen iflah olmam
Yeminliyim alışveriş yapmamaya ama kuponları çifter çifter tanımlıyorum
Arkadaşlar bebeğin hareket edip etmediğini nasıl anlıyorlar ya niye benim ki bununla bilgili en ufak bir yorumda bulunmadı. Benim miniğimde öyle çok hareketli bir bebek değil.Ben de şuan aynı sebepten 2. Kez nst deyim, dr çikolata verdi bide meyve suyu içtim. Şimdi bebeğim hareket ediyor ama hemşire öncekine göre bi tık daha iyi dedi anlayamadım hiçbi şey
Bende 2000e anlaştım doğumda ve doğumdan bir gün sonraKızlar bide doğum için fotoğrafçıyla görüşen oldu mu? Ben şimdi dışarıdan birini aradım doğum esnasında ve bir gün sonraki çekim için 1500 lira dedi. Dijitaller dahil sadece bu ücrete. Nasıl sizce
Hastanenin kendisinin yok mu acaba? Ben doğum esnasında değil de hastaneden çıkılan gün çekiyorlar odaya gelip aile fotoğrafı. Eğer iyi hissedersem onu ayarlayacağız. Oğlumla eşime de beyaz birer gömlek giydiririm gelirler diye düşündüm. Ama gerçekten moduma bağlı. Hastane çıkış günü odada 1 saatlik aile çekimi diye geçiyor 2650 tl. 50 tanesini editleyip tamamını dijital veriyor.Kızlar bide doğum için fotoğrafçıyla görüşen oldu mu? Ben şimdi dışarıdan birini aradım doğum esnasında ve bir gün sonraki çekim için 1500 lira dedi. Dijitaller dahil sadece bu ücrete. Nasıl sizce
Öyle diyorum. Çok da bunaldım artık yoruldum. Bunu dediğim için kınamayın ama bazen tükendiğimi hissediyorum. Durup durup ağlama krizleri geliyor. Dün gece ağlaya ağlaya uyudum. Duvarlar üstüme geliyor artık diye eşim sakinleştirmeye çalışıyor. Ama bir yandan da bebek daha çok İçerde kalsın büyüsün istiyorum. Karmakarışık duygularBak doğuranda var aramızda artık korkmaherşey olacağına varır. Tabiki isteriz daha çok anne karnında dursun ama olması gerekiyorsa da yapacak bişi yok. Yeterki sağlıklı olsunlar hayırlısıyla doğsunlar
evet canım ağrıyı tamamen bitirmiyormuş ama 10üstünden 8se 4 kadar hissetmeni sağlıyormuş ben detaylarını araştırmadım henüz ücretini de bilmiyorum ama mantıklı geliyorEpiduralli normal doğum prenses doğum dedikleri mi
bazı hastaneler dışardan fotoğrafçı kabul etmiyor yalnızca kendi fotoğrafçısını alıyor bağcılar medipol öyle mesela. 1500 bence şu an çekim için çok iyi fiyatKızlar bide doğum için fotoğrafçıyla görüşen oldu mu? Ben şimdi dışarıdan birini aradım doğum esnasında ve bir gün sonraki çekim için 1500 lira dedi. Dijitaller dahil sadece bu ücrete. Nasıl sizce
Bu düşünceyi içselleştirmeye çalışayım.Canım ben senin tam tersin düşünüyorum zor gebelik geçiriyorum ben de oldukça. Ve odağım tamam doğurmak. Doğduktan sonra rahatlayacağım ve hamilelik süreci bittiği içinde mutlu olcam lohusalık falan etkilemeyecek diye düşünüyorumen zorunu yaşıyoruz zaten. Vücudumuzda artan hormonlar lohusalıkta eski haline dönecek yani uyum sağlamamız daha kolay olacak ve biz bedenen iyi olacağız. Zorunluluklar kalkmış olacak böyle düşün
niye kınayalım canım hepimiz aynı süreçlerden geçiyoruz. yaşadığın her şey çok normal bunun geçeceğini bil sabret lütfenÖyle diyorum. Çok da bunaldım artık yoruldum. Bunu dediğim için kınamayın ama bazen tükendiğimi hissediyorum. Durup durup ağlama krizleri geliyor. Dün gece ağlaya ağlaya uyudum. Duvarlar üstüme geliyor artık diye eşim sakinleştirmeye çalışıyor. Ama bir yandan da bebek daha çok İçerde kalsın büyüsün istiyorum. Karmakarışık duygular
Hayatımızın her dönemi aslında geçici inan. Bunlarda geçecek eminimÖyle diyorum. Çok da bunaldım artık yoruldum. Bunu dediğim için kınamayın ama bazen tükendiğimi hissediyorum. Durup durup ağlama krizleri geliyor. Dün gece ağlaya ağlaya uyudum. Duvarlar üstüme geliyor artık diye eşim sakinleştirmeye çalışıyor. Ama bir yandan da bebek daha çok İçerde kalsın büyüsün istiyorum. Karmakarışık duygular
Grafik çok düzdü canım uyuyor galiba dediler, meyve suyu+çikolata sonrası tekrar aldılar bebiş hareket etmeye başlamıştı bi tık daha iyi bu sefer dediler ve gün içindeki hareketlerini sordu doktorumArkadaşlar bebeğin hareket edip etmediğini nasıl anlıyorlar ya niye benim ki bununla bilgili en ufak bir yorumda bulunmadı. Benim miniğimde öyle çok hareketli bir bebek değil.
Kaçıncı hafta için bu tahminlerKızlar hanı eşimle iddaya gırmıstık bebek kılosu ıle ılgılı, dun rakamları söyledik, direk 2300 dedı, bi sevindirik oldum, ben de 1800 dedımkazandım sanırım %99
31 ıcın canımKaçıncı hafta için bu tahminler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?