2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Bak doğuranda var aramızda artık korkma herşey olacağına varır. Tabiki isteriz daha çok anne karnında dursun ama olması gerekiyorsa da yapacak bişi yok. Yeterki sağlıklı olsunlar hayırlısıyla doğsunlar

Canım ben senin tam tersin düşünüyorum zor gebelik geçiriyorum ben de oldukça. Ve odağım tamam doğurmak. Doğduktan sonra rahatlayacağım ve hamilelik süreci bittiği içinde mutlu olcam lohusalık falan etkilemeyecek diye düşünüyorum en zorunu yaşıyoruz zaten. Vücudumuzda artan hormonlar lohusalıkta eski haline dönecek yani uyum sağlamamız daha kolay olacak ve biz bedenen iyi olacağız. Zorunluluklar kalkmış olacak böyle düşün

Kızlar bide doğum için fotoğrafçıyla görüşen oldu mu? Ben şimdi dışarıdan birini aradım doğum esnasında ve bir gün sonraki çekim için 1500 lira dedi. Dijitaller dahil sadece bu ücrete. Nasıl sizce

Ben de şuan aynı sebepten 2. Kez nst deyim, dr çikolata verdi bide meyve suyu içtim. Şimdi bebeğim hareket ediyor ama hemşire öncekine göre bi tık daha iyi dedi anlayamadım hiçbi şey
Arkadaşlar bebeğin hareket edip etmediğini nasıl anlıyorlar ya niye benim ki bununla bilgili en ufak bir yorumda bulunmadı. Benim miniğimde öyle çok hareketli bir bebek değil.

Bende 2000e anlaştım doğumda ve doğumdan bir gün sonra

Arkadaşlar bebeğin hareket edip etmediğini nasıl anlıyorlar ya niye benim ki bununla bilgili en ufak bir yorumda bulunmadı. Benim miniğimde öyle çok hareketli bir bebek değil.
Dün G Gzm-26 bununla ilgili bi cebelleşti o daha iyi anlatır diye düşünüyorum

Hastanenin kendisinin yok mu acaba? Ben doğum esnasında değil de hastaneden çıkılan gün çekiyorlar odaya gelip aile fotoğrafı. Eğer iyi hissedersem onu ayarlayacağız. Oğlumla eşime de beyaz birer gömlek giydiririm gelirler diye düşündüm. Ama gerçekten moduma bağlı. Hastane çıkış günü odada 1 saatlik aile çekimi diye geçiyor 2650 tl. 50 tanesini editleyip tamamını dijital veriyor.

Öyle diyorum. Çok da bunaldım artık yoruldum. Bunu dediğim için kınamayın ama bazen tükendiğimi hissediyorum. Durup durup ağlama krizleri geliyor. Dün gece ağlaya ağlaya uyudum. Duvarlar üstüme geliyor artık diye eşim sakinleştirmeye çalışıyor. Ama bir yandan da bebek daha çok İçerde kalsın büyüsün istiyorum. Karmakarışık duygular

bazı hastaneler dışardan fotoğrafçı kabul etmiyor yalnızca kendi fotoğrafçısını alıyor bağcılar medipol öyle mesela. 1500 bence şu an çekim için çok iyi fiyat

Bu düşünceyi içselleştirmeye çalışayım. Eşimde öyle diyor özgür olacaksın herşeyden önce.

niye kınayalım canım hepimiz aynı süreçlerden geçiyoruz. yaşadığın her şey çok normal bunun geçeceğini bil sabret lütfen

Hayatımızın her dönemi aslında geçici inan. Bunlarda geçecek eminim

Grafik çok düzdü canım uyuyor galiba dediler, meyve suyu+çikolata sonrası tekrar aldılar bebiş hareket etmeye başlamıştı bi tık daha iyi bu sefer dediler ve gün içindeki hareketlerini sordu doktorum

kızlar ne olur kötü duygularınızın, kaygılarınızın sizi eksik ya da kötü yapmadığını bilin. lohusalığı hamileliği kendinize zehir etmeyin. hayatımızın en yüksek hormon salgıladığımız bedenimizin tamamen değiştiği bu dönemlerde hiçbir negatif duygu yaşamamak mümkün mü sizce? bu duyguları açıklayın, bunların geçici olduğunu bilin, gerekirse destek alın. bence hamilelikte evlilik dönemi gibiymiş herkes muhteşem en mutlu an diye bahsediyor ama yalan. evlilik süreci hayatın en stresli dönemlerinden biri hamilelikte oldukça zor dönemlerden biriymiş. bebeğimiz doğduğunda kucağımıza aldığımız an ilahi bir duyguyla dolmayabiliriz, pişmanlık duyabiliriz, ben hayatıma ne yaptım diyebiliriz. bunları herkes yaşıyor, bebekle kurulan bağ zamanla kurulur, hamilelik kafamızda pembe fiyonkla karnımızı okşayarak seke seke gezdiğimiz bir dönem değil ancak filmlerde olur o kötü duygular kaygılar çok normal. bunların bizi eksik yapmadığını kimsenin bizi kınamayacağını bilin ve kendinize eziyet etmeyin lütfen. S samozlem senin özelinde herkese söylüyorum, kendimize hayatı zehir etmeyelim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…