- 2 Ağustos 2021
- 5.615
- En iyi cevaplar
- 1
- 5.381
- 148
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #50.801
1900 diyorum içimden öyle geçti31 ıcın canım
Keske 1900 olsa ama 1800le de kazanırım gıbı1900 diyorum içimden öyle geçti
Bence 1800 2000 arası olur ve sen kazanırsın canım31 ıcın canım
2050nın altında oldugu surece, 500 lıra benımBence 1800 2000 arası olur ve sen kazanırsın canım
Sohrab ilk zamanlar ne kadar endişeliydin hatırlıyor musun, 28 olsam başka ne isterim diyordun. Bak hepsi geldi geçti neleri konuşup düşünüyoruz. Binlerce kez şükürler olsun31 ıcın canım
Çok fazla ben hiç bu kadar almadımKızlar ya 27 paket ıslak mendil aldım dün. Daha da almalı mıyım emin değilim. Fiyat gün geçtikçe artıyor ama annemde ilk 6ay çok lazım olmaz pamukla sileriz zaten dedi. Kararsızım siz kaç paket aldınız
kaç olursa olsun haftasına uyumlu olsun da yeterKeske 1900 olsa ama 1800le de kazanırım gıbı
Anladım ben de dün girdim ama böyle bir yorumda bulunmadı hiç. Nasıl peki gün içinde bebeğinGrafik çok düzdü canım uyuyor galiba dediler, meyve suyu+çikolata sonrası tekrar aldılar bebiş hareket etmeye başlamıştı bi tık daha iyi bu sefer dediler ve gün içindeki hareketlerini sordu doktorum
sabahlari sürüne sürüne kalkıyorum sanki, mesai boyunca uyumamak için zor duruyorum, gece uyanıyorum sürekli yetmiyorCalisinca daha bi zor uykusuzluk. Ben raporlu oldugum icin gunduz coknkotu olursam uyurum. Senin iznine daha var mi
Bende 24 paket aldim canım kurumasin hemde deneyim diye, bende pamuk kullanicam ama ilk zamanlar bile disari ciktigimda felan islak mendil kullanirim, hatta doguma da islak mendil goturcemKızlar ya 27 paket ıslak mendil aldım dün. Daha da almalı mıyım emin değilim. Fiyat gün geçtikçe artıyor ama annemde ilk 6ay çok lazım olmaz pamukla sileriz zaten dedi. Kararsızım siz kaç paket aldınız
Hıc sorma, aynı seylerı doktorumla da konusuyoruz, 38e kadar gıdecek dıyor, bugunleri gösteeren rabbıme şükürler olsunSohrab ilk zamanlar ne kadar endişeliydin hatırlıyor musun, 28 olsam başka ne isterim diyordun. Bak hepsi geldi geçti neleri konuşup düşünüyoruz. Binlerce kez şükürler olsun
Bence yeter ya daha fazla almaKızlar ya 27 paket ıslak mendil aldım dün. Daha da almalı mıyım emin değilim. Fiyat gün geçtikçe artıyor ama annemde ilk 6ay çok lazım olmaz pamukla sileriz zaten dedi. Kararsızım siz kaç paket aldınız
Bizim de okuldakiler yay olacak on numara burç diyolarAy o değil kasım geldi kızlar doğum yasağı kalktı artıkherkese bol bol güzel anılı, sağlıklı doğumlar diliyorum. İnşallah hayırlısıyla bebeklerimizi kucağımıza almak nasip olur
Not; Yay burcu için 23kasıma kadar tutun kendinizi
Aslında yarın 30 oluyorım, ama bebek en son kontrolde 1 hafta öndeydı, o yuzden 31e göre tahmın yaptım canımkaç olursa olsun haftasına uyumlu olsun da yeter
Teşekkür ederimkızlar ne olur kötü duygularınızın, kaygılarınızın sizi eksik ya da kötü yapmadığını bilin. lohusalığı hamileliği kendinize zehir etmeyin. hayatımızın en yüksek hormon salgıladığımız bedenimizin tamamen değiştiği bu dönemlerde hiçbir negatif duygu yaşamamak mümkün mü sizce? bu duyguları açıklayın, bunların geçici olduğunu bilin, gerekirse destek alın. bence hamilelikte evlilik dönemi gibiymiş herkes muhteşem en mutlu an diye bahsediyor ama yalan. evlilik süreci hayatın en stresli dönemlerinden biri hamilelikte oldukça zor dönemlerden biriymiş. bebeğimiz doğduğunda kucağımıza aldığımız an ilahi bir duyguyla dolmayabiliriz, pişmanlık duyabiliriz, ben hayatıma ne yaptım diyebiliriz. bunları herkes yaşıyor, bebekle kurulan bağ zamanla kurulur, hamilelik kafamızda pembe fiyonkla karnımızı okşayarak seke seke gezdiğimiz bir dönem değil ancak filmlerde olur o kötü duygular kaygılar çok normal. bunların bizi eksik yapmadığını kimsenin bizi kınamayacağını bilin ve kendinize eziyet etmeyin lütfen. S samozlem senin özelinde herkese söylüyorum, kendimize hayatı zehir etmeyelim
Çok şükür canımHıc sorma, aynı seylerı doktorumla da konusuyoruz, 38e kadar gıdecek dıyor, bugunleri gösteeren rabbıme şükürler olsun
Benim ki kalp atışlarından anladı galiba, önce hep sakin gitti sonra rahatsız edince kalp atışı hızlandı tamam iyi dediArkadaşlar bebeğin hareket edip etmediğini nasıl anlıyorlar ya niye benim ki bununla bilgili en ufak bir yorumda bulunmadı. Benim miniğimde öyle çok hareketli bir bebek değil.
Teşekkür ederim hepiniz iyi ki varsınız.Canım her şey sende bitiyor bu sürecin sonuna lohusalık eklenecek diye değil de , bu sürecin sonunda sağlıkla bebeğimi kucağıma alacağım inşallah diye düşün. Kendini yukarı çek. Yapabilirsin
Nst ye bakayım ben bi dün ki en çok kaça kadar çıkmış kalp atışıBenim ki kalp atışlarından anladı galiba, önce hep sakin gitti sonra rahatsız edince kalp atışı hızlandı tamam iyi dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?