2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Kızlar günaydınnn Ben hiç alışveriş yapmadım, bakamadım da Burayı da okuyamadım, giremiyorum Neler aldınız indirimden, neler alınması gerekiyor bana aldıklarınızı yazar mısınız

31 ıcın canım
Sohrab ilk zamanlar ne kadar endişeliydin hatırlıyor musun, 28 olsam başka ne isterim diyordun. Bak hepsi geldi geçti neleri konuşup düşünüyoruz. Binlerce kez şükürler olsun

Çok fazla ben hiç bu kadar almadım ıslak mendili zorunlu olmadıkça kullanmam zaten. 3 paket sleepy aldım bir de 12 paket bir marka almıştım indirimden hatırlayamadım şu an

Grafik çok düzdü canım uyuyor galiba dediler, meyve suyu+çikolata sonrası tekrar aldılar bebiş hareket etmeye başlamıştı bi tık daha iyi bu sefer dediler ve gün içindeki hareketlerini sordu doktorum
Anladım ben de dün girdim ama böyle bir yorumda bulunmadı hiç. Nasıl peki gün içinde bebeğin

Calisinca daha bi zor uykusuzluk. Ben raporlu oldugum icin gunduz coknkotu olursam uyurum. Senin iznine daha var mi
sabahlari sürüne sürüne kalkıyorum sanki, mesai boyunca uyumamak için zor duruyorum, gece uyanıyorum sürekli yetmiyor
Bende 24 paket aldim canım kurumasin hemde deneyim diye, bende pamuk kullanicam ama ilk zamanlar bile disari ciktigimda felan islak mendil kullanirim, hatta doguma da islak mendil goturcem

Sohrab ilk zamanlar ne kadar endişeliydin hatırlıyor musun, 28 olsam başka ne isterim diyordun. Bak hepsi geldi geçti neleri konuşup düşünüyoruz. Binlerce kez şükürler olsun
Hıc sorma, aynı seylerı doktorumla da konusuyoruz, 38e kadar gıdecek dıyor, bugunleri gösteeren rabbıme şükürler olsun

Bence yeter ya daha fazla alma bu sefer kururlarsa paran boşa gitmesin zaten almışsın baya bunlar seni uzuuuun bir süre götürür gibi

Bizim de okuldakiler yay olacak on numara burç diyolar

kaç olursa olsun haftasına uyumlu olsun da yeter
Aslında yarın 30 oluyorım, ama bebek en son kontrolde 1 hafta öndeydı, o yuzden 31e göre tahmın yaptım canım protein diyeti uyguluyorjm, eşim de diyor kı o kadar et yıyosun gunluk, kılo almıstır dıyo, 2300 dıye fazla uctu sankı

Teşekkür ederim kulağıma katıyorum tüm dediklerini ama işte bunaldım yoruldum dedikçe vicdan azabı çekiyorum kendimi kınıyorum aslında anne olmak için yanıp tutuşanlar var bebeği doğup sağlıklı olsun diye sabaha kadar başında bekleyenler var bunları düşündükçe Özlem sus diyorum sus. Nankörlük etme. Bunaldım yoruldum ne demek. Biliyor musunuz iyi ki varsınız. Yüreğimi açtı şu cümleler. Allah razı olsun. Destek almayı düşündüm ama şu anda ona ayıracak bir bütçemiz yok. Z Zecmel in dediği gibi her dönem geçici herşey bir gün bitiyor bu da geçecek.

Hıc sorma, aynı seylerı doktorumla da konusuyoruz, 38e kadar gıdecek dıyor, bugunleri gösteeren rabbıme şükürler olsun
Çok şükür canım benim iç sesim senin doğumunun da çok kolay olacağını söylüyor hep öyle hissediyorum sizin için

Arkadaşlar bebeğin hareket edip etmediğini nasıl anlıyorlar ya niye benim ki bununla bilgili en ufak bir yorumda bulunmadı. Benim miniğimde öyle çok hareketli bir bebek değil.
Benim ki kalp atışlarından anladı galiba, önce hep sakin gitti sonra rahatsız edince kalp atışı hızlandı tamam iyi dedi

Canım her şey sende bitiyor bu sürecin sonuna lohusalık eklenecek diye değil de , bu sürecin sonunda sağlıkla bebeğimi kucağıma alacağım inşallah diye düşün. Kendini yukarı çek. Yapabilirsin
Teşekkür ederim hepiniz iyi ki varsınız. Düşünce yapımı değiştirmeye çalışıcam

Kızlarrr kontrolden çıktım rahim uzunluğum 17 ye düşmüş doktora diyorumki her hafta 2 mm gidiyor bu mantıkla doğuma daha çok var çok şükür bebekler iyiydi açıklıkta yoktu doktorum 34 ü göreceğiz bence diyip motivasyonumuda yaptı. Şuan nst deyim ilk defa sancı çıkmadı ben şok gerçi nst biraz kısaydı ondan mı çıkmadı bilmiyorum 15 dakika sürdü ilk defa nst

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…