2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Yok kız ben seni tek bırakmam merak etme.
Beraber bekleriz seninle.
Kızımda zorla suni ile doğurdum
Bu kez erkeğe hamileyim kesin daha da bekler bu
Beraber kriz yaşarız üzülmen sen

Sen beni güldürüyorsun ya maşallah sana, kalkıyor musun ayağa gün içinde yat biraz hareket etme bi de öyle dene bakalım yapmıyorsan

Yok kız ben seni tek bırakmam merak etme.
Beraber bekleriz seninle.
Kızımda zorla suni ile doğurdum
Bu kez erkeğe hamileyim kesin daha da bekler bu
Beraber kriz yaşarız üzülmen sen
Ahahahh ama ikinci genelde daha kolay bi doğum oluyo haberin olsun

Ay okurken gözlerim doldu ne sağduyulu bir anne
Kaç çocuk doğurmuş bu mertebeye nasıl gelmiş
Biz olsak ilaç verin doğum beklesin deriz

Yok zaten ben o kadar bekleyemem ama ilk başlarda 40 dakika da bir yarım saatte bir falan oluyor ya o zaman evde beklemek daha mı dopru olur diye düşündüm

Sen beni güldürüyorsun ya maşallah sana, kalkıyor musun ayağa gün içinde yat biraz hareket etme bi de öyle dene bakalım yapmıyorsan
Aşkım gittiğim en uzak mesafe wc onda bile evdekiler nereye diye soruyor 2 günde 1 ağlama krizine giriyorum yeter usandım diye o ağlama bana çok iyi geliyor beni 2 gün götürüyor böyle böyle 34 ü göreceğim ve sonra doktora gidip hadi doğsunlar artık dicem bebekler şok olacak

Çok fazla ben hiç bu kadar almadım ıslak mendili zorunlu olmadıkça kullanmam zaten. 3 paket sleepy aldım bir de 12 paket bir marka almıştım indirimden hatırlayamadım şu an
Benimde ilk stokçuluğum normalde hiç huyum değil

Benim az ürünüm kaldı beybi
** Dolap içi düzenleyici
** Yıkama Filesi
** Bebiş Losyonu
** Emzirme Önlüğü
** Lohusa Gecelik Takımı
Yeminimi bozarsam bunlardan denk gelenleri alırım

sudem34 bana karacanın puzzle ikili kesme tahtası hediye geldi.
Biri kabardı
Diğerinin ucunda renk değişimi başladı

Kızlar hanı eşimle iddaya gırmıstık bebek kılosu ıle ılgılı, dun rakamları söyledik, direk 2300 dedı, bi sevindirik oldum, ben de 1800 dedım kazandım sanırım %99
Eşlerin tahminleri çok fena idda sende canım net.
Dün eşim ablasına bebişin fotosunu atıyor
1880gram çocuğu 2 kilo üstü diye anlatıyor karşı tarafa

Ben 40 tl ıle dusjelıı deodorant setı aldım, 50 tl ıle de urban sac kremını aldım

Kızlar günaydınnn Ben hiç alışveriş yapmadım, bakamadım da Burayı da okuyamadım, giremiyorum Neler aldınız indirimden, neler alınması gerekiyor bana aldıklarınızı yazar mısınız
Dün indirimlerde
2 Paket Sarı Molfix 4 Numara
2 PAket Mavi Molfi 4 Numara aldım ( hepsi uyguna geldi)
Puset Örtüsü Aldım onunda kuponu vardı 240 TL civarına geldi.
N11'den silikon göğüs kalkanı aldım Mycey marka 105 TL'ye geldi kupon ile

Slıkon gogus kalkanı ıle gumus kapak aynı ıslevde deıl mı? Silikon almadım ben hıc

aa bak benim de bi kaç gün önce bu kesildi, hani kafası mideme baskı yapıyor diye düşünüp heh sonunda baş gelişli oldu ondan artık midem yanmıyor diye düşünmüştüm ki demek ki dediğin gibi rahim aşağı iniyor.
gruba boklu bez fotoları atılacak biliyosunuz dimi
ahahaha yok valla bilmiyordum

Slıkon gogus kalkanı ıle gumus kapak aynı ıslevde deıl mı? Silikon almadım ben hıc
Bende çok ikilemde kaldım açıkcası
bir göğüsten bebek emerken diğerinden süt geliyor muhabbeti olunca alayım dedim uyguna denk gelince.
İhtiyacım olmazsa hiç kullanmam 2 ay sonra Dolapta satarım sıfır paketi e-ticaret benim işim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…