- 23 Aralık 2022
- 2.149
- 2.709
- 48
- 36
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #50.821
Yok kız ben seni tek bırakmam merak etme.Kızlar çıktım doktordan 45cm 2250gr bugün tam 34+0 ultrason gelişimide tam haftasında. Doktor dedi ki gelişimi normal haftasıyla uyumlu iri bir bebek değil. Benim 38de doğurma hayallerim yalan oldu 40ı görürüm bide bizde herkes en erken 41de doğuruyor erken doğuranda yokhayırlısı olsun yaa napalım artık en son ben doğururum da kriz gelir bana
Bizde ikisinden de hiç yokNe kadar karakter olarak anlaşamadıgım erkek varsa ya akrep ya yayve bir tanede ben dünyaya getiriyorum
Sen beni güldürüyorsun yaKızlarrr kontrolden çıktım rahim uzunluğum 17 ye düşmüşdoktora diyorumki her hafta 2 mm gidiyor bu mantıkla doğuma daha çok var çok şükür bebekler iyiydi açıklıkta yoktu doktorum 34 ü göreceğiz bence diyip motivasyonumuda yaptı. Şuan nst deyim ilk defa sancı çıkmadı ben şok gerçi nst biraz kısaydı ondan mı çıkmadı bilmiyorum 15 dakika sürdü ilk defa nst
AhahahhYok kız ben seni tek bırakmam merak etme.
Beraber bekleriz seninle.
Kızımda zorla suni ile doğurdum
Bu kez erkeğe hamileyim kesin daha da bekler bu
Beraber kriz yaşarız üzülmen sen
Ay okurken gözlerim doldu ne sağduyulu bir anneKız ama pırt diye doğurdum gerçektençok teşekkür ederim, bir iki gün daha kendime geleyim döneceğim inşallah ama sormak istediğin bişey varsa yaz cevaplarım seve seve
Kız biz zaten yaşam sınırını geçtik Allahın izniyle doğsalar bile iyi olacaklar korkmalohusalık zor geçiyor şimdilik o konuda pozitiflik yapamayacağım tuvalete gitmek falan korkutuyor ağrım da var özellikle kasıklarımda rahim kasılıyor sanırım ama o da geçecek inşallah
Ayy nasıl moral olduninşallah inşallah sağlıkla çıkalım burdan. Çok teşekkür ederim darısı sizlere
Bende koşacaktım emin ol ama annem tuttualtta anlattım annemin temkini ile sakin kaldım çok korkunç geliyor başta ama sakın kalınca çorap söküğü inanın, telaş yapmayın faydası olmuyor olabildiğince sakinlik eğer hastanede olsaydım o sabaha kadar süreçte daha zor olurdu ona eminim
Kesinlikle öyle bende başta çok telaş yaptım annem sakince konuştu. Artık yapacak bişey yok mecburen doğacak stres, telaş yapman size zarar bu önlenemez bir durum olması gerektiği gibi olmalı ve senin engellemeye çalışman işleri çıkmaza sokar dedi. Orda rahatladım ben. Kv gelemedi ailemin evinde olduğum için ama kendi evime gider gitmez hemen gelecekler keşke o da yanımda olsaydı. Pozitif olmak çok önemli, pozitif sancı karşılamak diyorlar ya duyunca çok gülmüştüm ama doğru. Mesela annem sancı geldiğinde ay sancım çok kötü deme, bebeğim bana biraz daha yaklaştı canım yanıyor ama buna değer de dedi. Öyle yapınca sadece sancı değil her şey pozitif geldi kız
Çok teşekkür ederim inşallahRabbim sizlere de nasip etsin en hayırlı zamanda, sağlıkla
Teşekkür ederim, darısı sizlere inşallah
Amin canım darısı sizin başınıza, çok teşekkürnederimbende telaş yaptım tabii ama annemin yanımda olması büyük şanstı, beni sakinleştiren o oldu yoksa bende senin gibi yapardım herhalde
Ayy çok teşekkür ederim canım inşallah hepimizin bebeği sağlıklı hayırlı olsun
bebekler aceleci çıktı valla. Amin canım benim teşekkür ederim, inşallah
Tatlım çok teşekkür ederim, inşallah sizde biraz olsun rahatlamışsınızdır ve gerçekten mükemmel bir duygu minicik bişey yani anlatamıyorum ay duygulandımGüzel duaların için ayrıca teşekkür ederim inşallah hepimizin bebeği sağlıkla gelsin hayırlı evlat olsun
Telaşın faydası yok canım onu bilince bize birşey kalmıyor vücut kendi kendine yapıyor her şeyi onu anladım. İnşallah hepiniz sağlıkla zamanında kavuşun bebeklerinize
Canım teşekkür ederim inşallah hepimizin bebeği sağlıkla büyüsün, senin doğum olmuştu ama son zamanlarda giremedim çok siz nasılsınız umarım her şey yolundadır
Çok teşekkür ederim inşallah hepiniz sağlıkla kavuşun yavrularınıza
Valla ben gece gündüz bunun hayaliyle yaşıyorumBu düşünceyi içselleştirmeye çalışayım.Eşimde öyle diyor özgür olacaksın herşeyden önce.
Yok zaten ben o kadar bekleyemem ama ilk başlarda 40 dakika da bir yarım saatte bir falan oluyor ya o zaman evde beklemek daha mı dopru olur diye düşündümÇok yanlışmış o ebe dedi ki bize 15 dakikada 1 sancı olduğunda geleceksiniz yatışınızı yapacağız 5 dakikada 1 beklemeyin doğum anında bebek strese girebilir bu riskleri azaltmak için kontrol etmemiz gerek. Bir de bazen suyumuz erken geliyormuş mesela doğum çok daha geç başlıyormuş yine tehlikeliymiş
Aşkım gittiğim en uzak mesafe wc onda bile evdekiler nereye diye soruyorSen beni güldürüyorsun yamaşallah sana, kalkıyor musun ayağa gün içinde yat biraz hareket etme bi de öyle dene bakalım yapmıyorsan
Benimde ilk stokçuluğum normalde hiç huyum değilÇok fazla ben hiç bu kadar almadımıslak mendili zorunlu olmadıkça kullanmam zaten. 3 paket sleepy aldım bir de 12 paket bir marka almıştım indirimden hatırlayamadım şu an
Benim az ürünüm kaldı beybiKızlar ya 40 tl kuponla ne alıcaz?
Emsan karaca kesme tahtaları var yorumlarda hemen ayrıldı parçalandı çöp oldu yazmış bir iki ayda.
Sohrab M maviiikelebekkk K Kaskade ne alcanız bacılae fikir verin
Uç uç puan yarına kadar iki katı verıyor yani yüzde 10
Eşlerin tahminleri çok fena idda sende canım net.Kızlar hanı eşimle iddaya gırmıstık bebek kılosu ıle ılgılı, dun rakamları söyledik, direk 2300 dedı, bi sevindirik oldum, ben de 1800 dedımkazandım sanırım %99
Yaa agzın bal yesin emiÇok şükür canımbenim iç sesim senin doğumunun da çok kolay olacağını söylüyor hep öyle hissediyorum sizin için
Ben 40 tl ıle dusjelıı deodorant setı aldım, 50 tl ıle de urban sac kremını aldımKızlar ya 40 tl kuponla ne alıcaz?
Emsan karaca kesme tahtaları var yorumlarda hemen ayrıldı parçalandı çöp oldu yazmış bir iki ayda.
Sohrab M maviiikelebekkk K Kaskade ne alcanız bacılae fikir verin
Uç uç puan yarına kadar iki katı verıyor yani yüzde 10
Dün indirimlerdeKızlar günaydınnnBen hiç alışveriş yapmadım, bakamadım da Burayı da okuyamadım, giremiyorum Neler aldınız indirimden, neler alınması gerekiyor bana aldıklarınızı yazar mısınız
Abarttma huyu her erkekde var sanırımEşlerin tahminleri çok fena idda sende canım net.
Dün eşim ablasına bebişin fotosunu atıyor
1880gram çocuğu 2 kilo üstü diye anlatıyor karşı tarafa
Slıkon gogus kalkanı ıle gumus kapak aynı ıslevde deıl mı? Silikon almadım ben hıcDün indirimlerde
2 Paket Sarı Molfix 4 Numara
2 PAket Mavi Molfi 4 Numara aldım ( hepsi uyguna geldi)
Puset Örtüsü Aldım onunda kuponu vardı 240 TL civarına geldi.
N11'den silikon göğüs kalkanı aldım Mycey marka 105 TL'ye geldi kupon ile
aa bak benim de bi kaç gün önce bu kesildi, hani kafası mideme baskı yapıyor diye düşünüp heh sonunda baş gelişli oldu ondan artık midem yanmıyor diye düşünmüştüm ki demek ki dediğin gibi rahim aşağı iniyor.35+1 den bildiriyorum ağzından ateşlerin çıkmadığı 1 gece bile olmayan Benim dün kızartma yememe rağmen gram yanması olmadı çok az kaldı seninde 1 hafta kadar rahim aşağı iniyor mide rahatlıyor diyorlardı inanmıyordum ama doğruymuş
ahahaha yok valla bilmiyordumgruba boklu bez fotoları atılacak biliyosunuz dimi
Bende çok ikilemde kaldım açıkcasıSlıkon gogus kalkanı ıle gumus kapak aynı ıslevde deıl mı? Silikon almadım ben hıc
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?