2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Kalp atışı iyi çıktı ikincide, sancı çıkmadı sadece hareket etmemesine taktı doktorum o yüzden bir nst daha istiyor akşama
yazdın mı geriden geliyorum ama nasıl çıktı nst umarım problem yoktur

maşallah Allah analı babalı büyütsün inşallah çok sevindim

yaaa gözünaydın hayırlı olsun, ailesine vatanına hayırlı vicdanlı merhametli evlat olsun inşallah senin de bebeğinin de iyi olmasına çok sevindim. Kesisiz dikiş nedir veya çeişit çeşit sezaryan cinsleri mi varmış bilmiyorum merak ettim ama seni bunlarla oyalamayayım. ben internetten araştırayım

Bende bundan aldım denemek için. Bu ara millet boykot falan filan derken ilk defa yerli tablet markası gördüm kullananlarda çoğu memnun ben daha adını ilk defa duydum
Evet boykot olayınada dikkat etmek lazım aslında şuan tüm firmalar 1 yıllık satış kazançları bu ay misli misli kat kat kazanacak. Hassas olmak adına İsrail ürün gruplarına indirimde olsa yaklaşıp almamak gerekli

Normal doğum yapmış da, alttan kesmeleri gerekmemiş. Pırtdiye doğurdum diyor

Normal doğum yapmış da, alttan kesmeleri gerekmemiş. Pırtdiye doğurdum diyor
ay ne güzel maşallah , kesi dikiş kelimesini okuyunca aklıma sezaryen geldi direkt, benim sezaryan yolu gözüktüğü için algıda seçicilik :)

Teşekkür ederim

kelebeksiRY doğurunca bi tabloya bakayım dedim, allmala da doğum yapmış, ben ya kaçırdım ya unuttum, kızı etkiletlemeyim durumunu bilmiyorum diye, umarım her şeyi yolundadır.
kızlar biliyor musunuz siz veya Z Zecmel sen biliyor musun , allmala nasıl bebişi nasıl ?

İkizler küvözde ama iyiler şükür yukarıda yazmıştı

Dıgerınden sut gelırse diye mochi aldım ben de

Kızlar göğüs hastalıkları doktorundan çıktım şimdi. Kovidden sonra geçmeyen ve gitgide daha da artan öksürğüm için augmentin yazdı artık 35 haftalık olmuşsun bişey olmaz dedi bir inhaler verdi ve bir de zrytec yazdı. Kullanan oldu mu hamilelğinde bunları? Endişe ettim ya

Zyrtec kullanmıştım canım ben hamilelik öncesi alerji ilacı iştah açıyor baya

Canım ben idrar yollarım feci durumda olunca Agumentin yazdı doktorum ( Hatta dahiliyeci halamda agumentin yazmıştı yine ihtiacım olduğunda)

Kullanabildiğimiz ve sıkıntı olmayan nadir antibiyotiklerden hatta bazen muadili Amoklavin'de verilebilir.Aklında olsun

Augmentin kullananlar da oldu burda. Hamilelikte güvenli.

Valla bize de pek bilgi verdiği söylenemez açıkçası sadece doğurduğunu ikizlerin küvezde olduğunu biliyoruz. Çok girmiyo buraya merakta ediyoruz da detaylardan hiç haberimiz yok

Çevremdeki herkesin doğurup bi benim gebe olmam sanki yıllardır gebeymişim gibi hissettiriyor , seninki de o hesap olacak galiba :))

ama bişi dicem ben 34+2 de gittiğimde 2450 ye 46 cm di 35+2 de 3050'ye 48 cm dedi. ama benim ilerde şuan :)
o yüzden umutlarını köreltme sonradan birden büyüyorlar

Aaaaa canım sağlıkla büyüsün inşallah bebeğin umarım bir an önce kavuşursun bebişinle. Harika bir doğumun olmuş senin adına çok sevindim

Canım benim inşallah en kısa sürede sen de kavuşacaksın bebişlerine sütün de gelir

Augmentin kullanmistim.ben canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…