- Konu Sahibi sunshine__
-
- #50.841
Benim de kasilmam olunca saç diplerimden ter boşalıyor senin yerinde olsam 3 Kasım'da giderdim
yazdın mı geriden geliyorum ama nasıl çıktı nst umarım problem yokturKalp atışı iyi çıktı ikincide, sancı çıkmadı sadece hareket etmemesine taktı doktorum o yüzden bir nst daha istiyor akşama
maşallah Allah analı babalı büyütsün inşallah çok sevindimKızlar selamlarr size bir haberim var ben doğurdum 2 gün öncesanırım stres yolculuk vs derken zorla bebeği dünyaya getirdim. Size de haber vereyim dedim. Oğlum gayet sağlıklı şükür ama tedbir amaçlı 1 hafta küvezde kalacak. Bu arada kesisiz dikişsiz oldu ilk doğumum. Sancıdan vs korkmayın adet dönemi sancılı geçen varsa o zirve ağrıdan çokta bir farkı olmadı. Sadece geceden sabaha kadar tam açılma bekledim
sen öyle hatırlıyorsan öyledir, senin bilgin beni 2 ye katlar 4e böylerBen de akciğer gelişimi 34 de bağırsak 36 da diye hatırlıyorum
yaaa gözünaydın hayırlı olsun, ailesine vatanına hayırlı vicdanlı merhametli evlat olsun inşallah senin de bebeğinin de iyi olmasına çok sevindim. Kesisiz dikiş nedir veya çeişit çeşit sezaryan cinsleri mi varmış bilmiyorum merak ettim ama seni bunlarla oyalamayayım. ben internetten araştırayımKızlar selamlarr size bir haberim var ben doğurdum 2 gün öncesanırım stres yolculuk vs derken zorla bebeği dünyaya getirdim. Size de haber vereyim dedim. Oğlum gayet sağlıklı şükür ama tedbir amaçlı 1 hafta küvezde kalacak. Bu arada kesisiz dikişsiz oldu ilk doğumum. Sancıdan vs korkmayın adet dönemi sancılı geçen varsa o zirve ağrıdan çokta bir farkı olmadı. Sadece geceden sabaha kadar tam açılma bekledim
Evet boykot olayınada dikkat etmek lazım aslında şuan tüm firmalar 1 yıllık satış kazançları bu ay misli misli kat kat kazanacak. Hassas olmak adına İsrail ürün gruplarına indirimde olsa yaklaşıp almamak gerekliBende bundan aldım denemek için. Bu ara millet boykot falan filan derken ilk defa yerli tablet markası gördümkullananlarda çoğu memnun ben daha adını ilk defa duydum
Normal doğum yapmış da, alttan kesmeleri gerekmemiş. Pırtdiye doğurdum diyoryaaa gözünaydın hayırlı olsun, ailesine vatanına hayırlı vicdanlı merhametli evlat olsun inşallah senin de bebeğinin de iyi olmasına çok sevindim. Kesisiz dikiş nedir veya çeişit çeşit sezaryan cinsleri mi varmış bilmiyorum merak ettim ama seni bunlarla oyalamayayım. ben internetten araştırayım
ay ne güzel maşallah , kesi dikiş kelimesini okuyunca aklıma sezaryen geldi direkt, benim sezaryan yolu gözüktüğü için algıda seçicilik :)Normal doğum yapmış da, alttan kesmeleri gerekmemiş. Pırtdiye doğurdum diyor
İkizler küvözde ama iyiler şükür yukarıda yazmıştı
Dıgerınden sut gelırse diye mochi aldım ben deBende çok ikilemde kaldım açıkcası
bir göğüsten bebek emerken diğerinden süt geliyor muhabbeti olunca alayım dedim uyguna denk gelince.
İhtiyacım olmazsa hiç kullanmam 2 ay sonra Dolapta satarım sıfır paketi e-ticaret benim işim
Zyrtec kullanmıştım canım ben hamilelik öncesi alerji ilacı iştah açıyor bayaKızlar göğüs hastalıkları doktorundan çıktım şimdi. Kovidden sonra geçmeyen ve gitgide daha da artan öksürğüm için augmentin yazdı artık 35 haftalık olmuşsun bişey olmaz dedi bir inhaler verdi ve bir de zrytec yazdı. Kullanan oldu mu hamilelğinde bunları? Endişe ettim ya
Canım ben idrar yollarım feci durumda olunca Agumentin yazdı doktorum ( Hatta dahiliyeci halamda agumentin yazmıştı yine ihtiacım olduğunda)Kızlar göğüs hastalıkları doktorundan çıktım şimdi. Kovidden sonra geçmeyen ve gitgide daha da artan öksürğüm için augmentin yazdı artık 35 haftalık olmuşsun bişey olmaz dedi bir inhaler verdi ve bir de zrytec yazdı. Kullanan oldu mu hamilelğinde bunları? Endişe ettim ya
Augmentin kullananlar da oldu burda. Hamilelikte güvenli.Kızlar göğüs hastalıkları doktorundan çıktım şimdi. Kovidden sonra geçmeyen ve gitgide daha da artan öksürğüm için augmentin yazdı artık 35 haftalık olmuşsun bişey olmaz dedi bir inhaler verdi ve bir de zrytec yazdı. Kullanan oldu mu hamilelğinde bunları? Endişe ettim ya
Valla bize de pek bilgi verdiği söylenemez açıkçası sadece doğurduğunu ikizlerin küvezde olduğunu biliyoruz. Çok girmiyo buraya merakta ediyoruz da detaylardan hiç haberimiz yok
Çevremdeki herkesin doğurup bi benim gebe olmam sanki yıllardır gebeymişim gibi hissettiriyor , seninki de o hesap olacak galiba :))Kızlar çıktım doktordan 45cm 2250gr bugün tam 34+0 ultrason gelişimide tam haftasında. Doktor dedi ki gelişimi normal haftasıyla uyumlu iri bir bebek değil. Benim 38de doğurma hayallerim yalan oldu 40ı görürüm bide bizde herkes en erken 41de doğuruyor erken doğuranda yokhayırlısı olsun yaa napalım artık en son ben doğururum da kriz gelir bana
ama bişi dicem ben 34+2 de gittiğimde 2450 ye 46 cm di 35+2 de 3050'ye 48 cm dedi. ama benim ilerde şuan :)Kızlar çıktım doktordan 45cm 2250gr bugün tam 34+0 ultrason gelişimide tam haftasında. Doktor dedi ki gelişimi normal haftasıyla uyumlu iri bir bebek değil. Benim 38de doğurma hayallerim yalan oldu 40ı görürüm bide bizde herkes en erken 41de doğuruyor erken doğuranda yokhayırlısı olsun yaa napalım artık en son ben doğururum da kriz gelir bana
Kızlar selamlarr size bir haberim var ben doğurdum 2 gün öncesanırım stres yolculuk vs derken zorla bebeği dünyaya getirdim. Size de haber vereyim dedim. Oğlum gayet sağlıklı şükür ama tedbir amaçlı 1 hafta küvezde kalacak. Bu arada kesisiz dikişsiz oldu ilk doğumum. Sancıdan vs korkmayın adet dönemi sancılı geçen varsa o zirve ağrıdan çokta bir farkı olmadı. Sadece geceden sabaha kadar tam açılma bekledim
Kızlar iyi dilekleriniz için teşekkür ederim en kısa zmnda yazicam doğum hikayemi sezeryan acil doğum olduğu için bnm süreç birazcık acılı geçti suandada kendi adıma iyileşmeye çalışıyorum ve bebeklerime kavuşmak için gün sayıyorum kuvozdeler hala erken doğdukları için gün tamamliyorlar tek isteğim hemencik bu surecin bitip bebeklerimle kavuşmak bu arada süt sağma iside insanda stres oluşturuyor malum bu yüzden hiç buraları girip takip edemiyorum ins sizin yavrulariniz vakti saatinde sağlıkla gelir rabbim kimseyi imtihan etmesin psikolojik ve fiziksel olarak hiç bu kdr yıprandıgimi hatırlamıyorum ama ins iyilesicez buna inaniyorum..
Augmentin kullanmistim.ben canimKızlar göğüs hastalıkları doktorundan çıktım şimdi. Kovidden sonra geçmeyen ve gitgide daha da artan öksürğüm için augmentin yazdı artık 35 haftalık olmuşsun bişey olmaz dedi bir inhaler verdi ve bir de zrytec yazdı. Kullanan oldu mu hamilelğinde bunları? Endişe ettim ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?