- Konu Sahibi sunshine__
-
- #50.861
Kız o galiba birmininaşkla karıştırdı seni bı an bende öyle karıştırdımKız ben doğurmadımkii
Canım seni çok iyi anlıyorum burcun bogamiTeşekkür ederimkulağıma katıyorum tüm dediklerini ama işte bunaldım yoruldum dedikçe vicdan azabı çekiyorum kendimi kınıyorum aslında anne olmak için yanıp tutuşanlar var bebeği doğup sağlıklı olsun diye sabaha kadar başında bekleyenler var bunları düşündükçe Özlem sus diyorum sus. Nankörlük etme. Bunaldım yoruldum ne demek. Biliyor musunuz iyi ki varsınız. Yüreğimi açtı şu cümleler. Allah razı olsun. Destek almayı düşündüm ama şu anda ona ayıracak bir bütçemiz yok. Z Zecmel in dediği gibi her dönem geçici herşey bir gün bitiyor bu da geçecek.
Bende. Gece de bebek oturagi aldim. Hic bi fikrin yoktu aslinda. Sizden duydum ilk sonra arkdsmda kullandim ben al fln diince. Baktim bi sokakta pis mama sandalyesine orurucagina buna oturur dedim aldimBi indirimler dönüyo dünden beri bende aldım bişiler
Bak acibadem bana fiyat verdi ordan baz akieaak vence fena degilKızlar bide doğum için fotoğrafçıyla görüşen oldu mu? Ben şimdi dışarıdan birini aradım doğum esnasında ve bir gün sonraki çekim için 1500 lira dedi. Dijitaller dahil sadece bu ücrete. Nasıl sizce
geliyor biz çoğumuz oradan aldıkZaten vazgeçtim kızlar vitazondan bahsetmişti orda baya uygun ama ürün gelirse tabi
Yalnız olmadığıma sevindim ama üzüldüm de. Ben de 2 günde 1 bazen daha sıkAşkım gittiğim en uzak mesafe wc onda bile evdekiler nereye diye soruyor2 günde 1 ağlama krizine giriyorum yeter usandım diye o ağlama bana çok iyi geliyor beni 2 gün götürüyor böyle böyle 34 ü göreceğim ve sonra doktora gidip hadi doğsunlar artık dicem bebekler şok olacak
Akşamları daha hareketliAnladım ben de dün girdim ama böyle bir yorumda bulunmadı hiç. Nasıl peki gün içinde bebeğin
Aklıma hiç bir şey gelmiyor bebişin eksiği var mı? Kesme tahtası karaca Emsan filan alma bence alanlar memnun değilKızlar ya 40 tl kuponla ne alıcaz?
Emsan karaca kesme tahtaları var yorumlarda hemen ayrıldı parçalandı çöp oldu yazmış bir iki ayda.
@Sohrab M maviiikelebekkk @Kaskade ne alcanız bacılae fikir verin
Uç uç puan yarına kadar iki katı verıyor yani yüzde 10
Burcum akrepKız o galiba birmininaşkla karıştırdı seni bı an bende öyle karıştırdım
Canım seni çok iyi anlıyorum burcun bogami
Ben mesela dün kızıma kızdım ve kendimi saatlerce sucladim ben iyi bı anne değilim onlarca insan var çocuk isteyen benim şu yaptığıma bak bakmiyorsan doğurma gibi gibi bı ton laf soyeldim kendime bazen gerçekten isnan yetemiyir ne kendine ne etrafına bu senin suçun değil hepimizde bu piskolji var sürekli ağlamak istiyorum tukenmişkik hissi var bu aralar üstümde sanki hep böyle kalicakmisim gibi ama geçiyor ikinci hamileliğim ilkinde de yaşadım bunda yasatmiycam kendime dedim ama elimde olan birşey değil hormonlarla başa cikkmamiz imkansız iki saat agaldim ve sonra eşim beni teselli eti savaşcinin da dediği gibi o ağlama beni iki üç goturuyor sonra tekrar
zaten 30da 2300 gram olsa o bebe doğmaz ablamAslında yarın 30 oluyorım, ama bebek en son kontrolde 1 hafta öndeydı, o yuzden 31e göre tahmın yaptım canımprotein diyeti uyguluyorjm, eşim de diyor kı o kadar et yıyosun gunluk, kılo almıstır dıyo, 2300 dıye fazla uctu sankı
Sen hızlısın ya dün iki arada dünya kadar şey aldınBenim az ürünüm kaldı beybi
** Dolap içi düzenleyici
** Yıkama Filesi
** Bebiş Losyonu
** Emzirme Önlüğü
** Lohusa Gecelik Takımı
Yeminimi bozarsam bunlardan denk gelenleri alırım
sudem34 bana karacanın puzzle ikili kesme tahtası hediye geldi.
Biri kabardı
Diğerinin ucunda renk değişimi başladı
Pembe Viking aldım bayadır istiyordum tanesi 26-27 ye geldi. 50 kuponlaBen 40 tl ıle dusjelıı deodorant setı aldım, 50 tl ıle de urban sac kremını aldım
Almıycam aynen fenomenler yorumları ne kadar şişiriyor öyleAklıma hiç bir şey gelmiyor bebişin eksiği var mı? Kesme tahtası karaca Emsan filan alma bence alanlar memnun değil
sağol canım geriden geliyorum da ben görünce hemen unutmadan sorayım dedimİkizler küvözde ama iyiler şükür yukarıda yazmıştı
Doğmaz mi doğuramaz mızaten 30da 2300 gram olsa o bebe doğmaz ablam
Ay hiiiçç önemli değil zamanında gelsin o işin şakası. Dün artık iyice bebeğin doğumuna yaklaştığımızı fark ettik sadece artık zamanı gelse de sevsek diyoruz o kadarama bişi dicem ben 34+2 de gittiğimde 2450 ye 46 cm di 35+2 de 3050'ye 48 cm dedi. ama benim ilerde şuan :)
o yüzden umutlarını köreltmesonradan birden büyüyorlar
Naz canım grafik elindeyse beni etiketleyerek burdan yada özelden nst ni atar mısınGrafik çok düzdü canım uyuyor galiba dediler, meyve suyu+çikolata sonrası tekrar aldılar bebiş hareket etmeye başlamıştı bi tık daha iyi bu sefer dediler ve gün içindeki hareketlerini sordu doktorum
maşallahSimdi ciktik hersey normalmis 35-0 2730gr 51cmoh rahatladim
AhahahhBende. Gece de bebek oturagi aldim. Hic bi fikrin yoktu aslinda. Sizden duydum ilk sonra arkdsmda kullandim ben al fln diince. Baktim bi sokakta pis mama sandalyesine orurucagina buna oturur dedim aldimbir de ev icin mama sandalyesini halledersem (ki kolilerin icine onu da aliym eşim beni rahat boşasın zorlanmasin) daha da bisi almam heralde
Bak acibadem bana fiyat verdi ordan baz akieaak vence fena degil
Eki Görüntüle 3328121
Puset örtüsünün linki var mı canımDün indirimlerde
2 Paket Sarı Molfix 4 Numara
2 PAket Mavi Molfi 4 Numara aldım ( hepsi uyguna geldi)
Puset Örtüsü Aldım onunda kuponu vardı 240 TL civarına geldi.
N11'den silikon göğüs kalkanı aldım Mycey marka 105 TL'ye geldi kupon ile
sen de iyi ki varsınTeşekkür ederimkulağıma katıyorum tüm dediklerini ama işte bunaldım yoruldum dedikçe vicdan azabı çekiyorum kendimi kınıyorum aslında anne olmak için yanıp tutuşanlar var bebeği doğup sağlıklı olsun diye sabaha kadar başında bekleyenler var bunları düşündükçe Özlem sus diyorum sus. Nankörlük etme. Bunaldım yoruldum ne demek. Biliyor musunuz iyi ki varsınız. Yüreğimi açtı şu cümleler. Allah razı olsun. Destek almayı düşündüm ama şu anda ona ayıracak bir bütçemiz yok. Z Zecmel in dediği gibi her dönem geçici herşey bir gün bitiyor bu da geçecek.
bir doktora gidip muayene olup bir problem yoksa sonrasında evde beklemek daha mantıklı geliyor bana tabi evin yakınsa.Yok zaten ben o kadar bekleyemem ama ilk başlarda 40 dakika da bir yarım saatte bir falan oluyor ya o zaman evde beklemek daha mı dopru olur diye düşündüm
bir telegram grubundayım annelerden oluşan, orada gördüm bende çok alışmış herkes boklu bez fotosu atıp duruyorlarahahaha yok valla bilmiyordum
30dan sonra ortalama 2 3 katına çıkıyor bebeğin ağırlığı, 7 kilo çocuğu doğururum diyen babayiğit varsa saygıyla eğilirim önündeDoğmaz mi doğuramaz mı
meyve sebze bıçaklarında solingen , büyük bıçaklarda sürbisa derim ben deBebeğim ben bir Trabzonlu olaraktan sürbisa varken bunları zaten kullanmamhepsi gider bana bi tek o kalır maşallah taş gibiler hiç bişi oldukları yok en küçüğünden en büyüğüne bunu da aldım da niye aldım onu da bilmiyorum ilk defa farklı bıçak alaşım geldi normalde solingen bide sürbisa kullanıyorum hep
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?