2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Kız ben doğurmadımkii
Kız o galiba birmininaşkla karıştırdı seni bı an bende öyle karıştırdım
Canım seni çok iyi anlıyorum burcun bogami
Ben mesela dün kızıma kızdım ve kendimi saatlerce sucladim ben iyi bı anne değilim onlarca insan var çocuk isteyen benim şu yaptığıma bak bakmiyorsan doğurma gibi gibi bı ton laf soyeldim kendime bazen gerçekten isnan yetemiyir ne kendine ne etrafına bu senin suçun değil hepimizde bu piskolji var sürekli ağlamak istiyorum tukenmişkik hissi var bu aralar üstümde sanki hep böyle kalicakmisim gibi ama geçiyor ikinci hamileliğim ilkinde de yaşadım bunda yasatmiycam kendime dedim ama elimde olan birşey değil hormonlarla başa cikkmamiz imkansız iki saat agaldim ve sonra eşim beni teselli eti savaşcinin da dediği gibi o ağlama beni iki üç goturuyor sonra tekrar

Bi indirimler dönüyo dünden beri bende aldım bişiler
Bende. Gece de bebek oturagi aldim. Hic bi fikrin yoktu aslinda. Sizden duydum ilk sonra arkdsmda kullandim ben al fln diince. Baktim bi sokakta pis mama sandalyesine orurucagina buna oturur dedim aldim bir de ev icin mama sandalyesini halledersem (ki kolilerin icine onu da aliym eşim beni rahat boşasın zorlanmasin) daha da bisi almam heralde
Bak acibadem bana fiyat verdi ordan baz akieaak vence fena degil

Z zgenes yok canım orda değilim batı Karadenizdeyim şuan. Orası tahmin edebiliyorum şuan havalar soğuktur ben alıştım ılık havaya oraya gelince üşüyorum

Yalnız olmadığıma sevindim ama üzüldüm de. Ben de 2 günde 1 bazen daha sık hüngür hüngür ağlayıp söylenip bi rahatlıyorum. Ama bu ağlamaların idare etme süresi azaldı sanki son zamanlarda ben 36 yı hedefliyorum hadi sende 34

Aklıma hiç bir şey gelmiyor bebişin eksiği var mı? Kesme tahtası karaca Emsan filan alma bence alanlar memnun değil

Burcum akrep belki bu kadar olmazdım da sürekli yatmak hergün ama hergün aynı şeyleri yaşamak sürekli bişey mi var bişey mi olacak düşüncesi mahvetti. 2.5 ayı bana sorsalar tek bir günle aynı derim ve sanki yok gibi beynim sisli gibi artık hem hiçbişey hatırlamıyorum ama hissettiğim duygular çok yoğun anlamadım. İnşallah hepimiz ama hepimiz en hayırlı olanı yaşayalım.

zaten 30da 2300 gram olsa o bebe doğmaz ablam

Sen hızlısın ya dün iki arada dünya kadar şey aldın
Ben 40 tl ıle dusjelıı deodorant setı aldım, 50 tl ıle de urban sac kremını aldım
Pembe Viking aldım bayadır istiyordum tanesi 26-27 ye geldi. 50 kuponla

Evde duş jeli rolon çok var hatta vitazondan incia almıştım uyguna

40 tl boşa gitmesin istiyorum hem uç uç gelecek
Aklıma hiç bir şey gelmiyor bebişin eksiği var mı? Kesme tahtası karaca Emsan filan alma bence alanlar memnun değil
Almıycam aynen fenomenler yorumları ne kadar şişiriyor öyle

ama bişi dicem ben 34+2 de gittiğimde 2450 ye 46 cm di 35+2 de 3050'ye 48 cm dedi. ama benim ilerde şuan :)
o yüzden umutlarını köreltme sonradan birden büyüyorlar
Ay hiiiçç önemli değil zamanında gelsin o işin şakası. Dün artık iyice bebeğin doğumuna yaklaştığımızı fark ettik sadece artık zamanı gelse de sevsek diyoruz o kadar

Naz
Grafik çok düzdü canım uyuyor galiba dediler, meyve suyu+çikolata sonrası tekrar aldılar bebiş hareket etmeye başlamıştı bi tık daha iyi bu sefer dediler ve gün içindeki hareketlerini sordu doktorum
Naz canım grafik elindeyse beni etiketleyerek burdan yada özelden nst ni atar mısın

Ahahahh ay iyi yaptın benim hala sepette duruyo alacam güya ama ne zaman bilmiyorum

Puset örtüsünün linki var mı canım

sen de iyi ki varsın kuzum insanız yorulmak söylenmek çok insani. hiçbir şeyden söylenmeyen biri var mıdır daha nelerden söylenicez bu bebekleri istemediğimizden mi insanız yoruluyoruz çok normal duygular bunlar. kendine yüklenme
Yok zaten ben o kadar bekleyemem ama ilk başlarda 40 dakika da bir yarım saatte bir falan oluyor ya o zaman evde beklemek daha mı dopru olur diye düşündüm
bir doktora gidip muayene olup bir problem yoksa sonrasında evde beklemek daha mantıklı geliyor bana tabi evin yakınsa.
ahahaha yok valla bilmiyordum
bir telegram grubundayım annelerden oluşan, orada gördüm bende çok alışmış herkes boklu bez fotosu atıp duruyorlar bence bizde öyle oluruz
Doğmaz mi doğuramaz mı
30dan sonra ortalama 2 3 katına çıkıyor bebeğin ağırlığı, 7 kilo çocuğu doğururum diyen babayiğit varsa saygıyla eğilirim önünde bebekler asıl 30. haftadan sonra kilo almaya başlıyor

meyve sebze bıçaklarında solingen , büyük bıçaklarda sürbisa derim ben de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…