2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
32+2 de benim ki 2260 şuan ne kadar bilmiyorum 30 da 1800du galiba

Z zgenes yok canım orda değilim batı Karadenizdeyim şuan. Orası tahmin edebiliyorum şuan havalar soğuktur ben alıştım ılık havaya oraya gelince üşüyorum
Şuan tam kış gelmese de hava soğudu diyorlar ama ben hala yazliklarla gezdigim için çok anlayamadım ben de ilk geldiğimde şok geçirmiştim soğuğuna

Şuan tam kış gelmese de hava soğudu diyorlar ama ben hala yazliklarla gezdigim için çok anlayamadım ben de ilk geldiğimde şok geçirmiştim soğuğuna
Şuan hamile olduğumuz için işlemiyor bize annem geçen diyor hava o kadar soğuk ki dondum soba yaktım

[/QUOTE]
Şuan hamile olduğumuz için işlemiyor bize annem geçen diyor hava o kadar soğuk ki dondum soba yaktım
Yazik kadın napsin burası soğuk bir memleket benimde çalıştığım yerde de kaloriferler yanıyor ben odamdakini kapattım tabi özellikle sabah ve gece soğuk oluyor eşim nöbete gidince sabah usuyerek geliyor eve ordan anladım annen ilcedeyse bir de daha da soğuktur merkez daha iyi oluyor

Evet temmuzda kır düğünü vardı akrabanın ben gitmedim abim annem gitti üşümüş olarak geldiler temmuz akşamı bir de

Doğru diyorsun. Bugün kendimi Bi toplayayım, akşamda inşallah arabanın arkasında bi mahalle turu yapayım aklım başıma gelsin. Sizi seviyore

Yarın yıne gelır 40 tl

dış gebelik vs ihtimalini nasıl elemine ediyorlar?
Valla hiç umurlarında değil ilk üç ay. Hamileliğim süprizdi kan verip emin olmak istediğimizde bile kana gerek yok test yeterli dedi. Adet günümü sordu. Folık asıte başla sonra mektupla davet gelıcek dedi. Ben üç ay bekleyemedım 3 ayda 5 kılo verdim yemek yıyemedım kanamalarım oldu. Zar zor doktor artık gel dedi. İlk üç ay sağlıksız bebek durmaz zaten yasamıcaktır düşüyordur diye bakmıyorlar. Bakış acıları çok farklı. Oda acile arar diyorlardır nasılsa sorun olunca/ dış gebelik ne bılmıyorum.

Ben bile duygulandım sen anlatırken . Ben erken Doğum korkusundan sıyırdım kendimi Şuan doğsun modundayım normal Doğum yapamıyorum sezeryan olacağım dün epidurali konuştum doktorla ayık olup ilk anı görmek istiyorum çünkü
Aşırı heyecanlıyım
Teşekkür ederim söylediğin için aklımda olsun bakalım Doğumdan sonra neler olacak
Korku yok içimde elhamdulillah Allah çaresiz dert vermesin
Arkadaşlar bebeğin hareket edip etmediğini nasıl anlıyorlar ya niye benim ki bununla bilgili en ufak bir yorumda bulunmadı. Benim miniğimde öyle çok hareketli bir bebek değil.
Nst de üç grafik var
Alttaki sancı grafiği oluyor genelde
Üstte iki tane bar biri daha net o kalp atışı onun altındaki de hareket diye tahmin ediyorum ben
Bide hareket edince bebek kalp atımı aşırı oynama gösteriyor ve grafikte kesilmeler oluyor
Hareket edince çıkan sese dikkat edersen çözersin aslında
Antibiyotiği anladım da alerji ilacını niye verdi öksürük alerjik durumdan mi kaynaklı sordun mu

L Lmntbrdgi günaydın bu sabah uyanır uyanmaz aklıma geldi ya mama işini naptın aldın mı sen seni takipteyim mamada bak
Ben onu yazmayı unuttum doğumdan sonra bebekle çocuk doktoru ilgileniyor direkt ben de bebekle hangi çocuk doktoru ilgilenecek hangisini seçeyim diye araştırdım doktorları aradım mama alacaksan 37. Haftaya gelmesini bekle dedi prematüre doğarsa onların maması ayrı oluyor dedi çocuk doktoru. Normal olursa hangisini alayım dedim goat ya da hipp al dedi goat içeriği daha kabul edilebilir ama sonrasında inek koyun sütünü istememe vakaları oluyor dedi inşallah haftaya cumartesi kontrolden sonra yüzyüze de tanisayim bir mama markası alacam

Gizem yeni okudum. Nasıl oldun haraketlerini nasıl anlıyorlar ki nst de. Benim ki hiç öyle şeyler söylemiyor. Sancı yok bebek de iyi dedi bu kadar. Şimdi nasılsın? Evde misin
Evet canım evdeyim, elimize şu aparattan veriyorlar ya hareket ettikçe bas diye, işte ordan anlıyorlar. Yarın tekrar nstye gircem sabah.
Doktor büyük ihtimalle uyuyordur dedi ama tedbir amaçlı 3 kere nstye girdim çünkü ilkinde kalp atışları çok düz gibi gidiyordu, inişli çıkışlı olması gerekiyormuş

Evet temmuzda kır düğünü vardı akrabanın ben gitmedim abim annem gitti üşümüş olarak geldiler temmuz akşamı bir de
Sivas'ta kır düğünü mantıksız bir şey bence temmuzda ben de arkadaşımın kinasina gitmiştim yarım saat zor durdum disaridaydi kına ama şehir güzel bence ben seviyorum 1.5 senemiz kaldı burada elimde olsa gitmem

36 derken 35+2 falan mı demek istedi

Ay ben kriz geçiririm heralde

Bende seviyorum da işte soğuğu bebişi çok kalın eskimo gibi giydirmen gerekecek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…