- 3 Nisan 2023
- 3.094
- 3.765
- 48
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #50.881
32+2 de benim ki 2260 şuan ne kadar bilmiyorumsen de iyi ki varsınkuzum insanız yorulmak söylenmek çok insani. hiçbir şeyden söylenmeyen biri var mıdır daha nelerden söylenicez bu bebekleri istemediğimizden mi insanız yoruluyoruz çok normal duygular bunlar. kendine yüklenme
bir doktora gidip muayene olup bir problem yoksa sonrasında evde beklemek daha mantıklı geliyor bana tabi evin yakınsa.
bir telegram grubundayım annelerden oluşan, orada gördüm bende çok alışmış herkes boklu bez fotosu atıp duruyorlarbence bizde öyle oluruz
30dan sonra ortalama 2 3 katına çıkıyor bebeğin ağırlığı, 7 kilo çocuğu doğururum diyen babayiğit varsa saygıyla eğilirim önündebebekler asıl 30. haftadan sonra kilo almaya başlıyor
32+2 de benim ki 2260 şuan ne kadar bilmiyorum30 da 1800du galiba
Şuan hamile olduğumuz için işlemiyor bizeŞuan tam kış gelmese de hava soğudu diyorlar ama ben hala yazliklarla gezdigim için çok anlayamadımben de ilk geldiğimde şok geçirmiştim soğuğuna
Üzüldüm şimdibir yenidoğan kıyafete giremeyecek bebek daha
Yazik kadın napsin burası soğuk bir memleketŞuan hamile olduğumuz için işlemiyor bizeannem geçen diyor hava o kadar soğuk ki dondum soba yaktım
EvetYazik kadın napsin burası soğuk bir memleketbenimde çalıştığım yerde de kaloriferler yanıyor ben odamdakini kapattım tabi özellikle sabah ve gece soğuk oluyor eşim nöbete gidince sabah usuyerek geliyor eve ordan anladım annen ilcedeyse bir de daha da soğuktur merkez daha iyi oluyor
Doğru diyorsun.sen de iyi ki varsınkuzum insanız yorulmak söylenmek çok insani. hiçbir şeyden söylenmeyen biri var mıdır daha nelerden söylenicez bu bebekleri istemediğimizden mi insanız yoruluyoruz çok normal duygular bunlar. kendine yüklenme
bir doktora gidip muayene olup bir problem yoksa sonrasında evde beklemek daha mantıklı geliyor bana tabi evin yakınsa.
bir telegram grubundayım annelerden oluşan, orada gördüm bende çok alışmış herkes boklu bez fotosu atıp duruyorlarbence bizde öyle oluruz
30dan sonra ortalama 2 3 katına çıkıyor bebeğin ağırlığı, 7 kilo çocuğu doğururum diyen babayiğit varsa saygıyla eğilirim önündebebekler asıl 30. haftadan sonra kilo almaya başlıyor
Yarın yıne gelır 40 tlSen hızlısın ya dün iki arada dünya kadar şey aldın
Pembe Viking aldım bayadır istiyordum tanesi 26-27 ye geldi. 50 kuponla
Evde duş jeli rolon çok var hatta vitazondan incia almıştım uyguna
40 tl boşa gitmesin istiyorum hem uç uç gelecek
Almıycam aynen fenomenler yorumları ne kadar şişiriyor öyle
Valla hiç umurlarında değil ilk üç ay. Hamileliğim süprizdi kan verip emin olmak istediğimizde bile kana gerek yok test yeterli dedi. Adet günümü sordu. Folık asıte başla sonra mektupla davet gelıcek dedi. Ben üç ay bekleyemedım 3 ayda 5 kılo verdim yemek yıyemedım kanamalarım oldu. Zar zor doktor artık gel dedi. İlk üç ay sağlıksız bebek durmaz zaten yasamıcaktır düşüyordur diye bakmıyorlar. Bakış acıları çok farklı. Oda acile arar diyorlardır nasılsa sorun olunca/ dış gebelik ne bılmıyorum.dış gebelik vs ihtimalini nasıl elemine ediyorlar?
Ben bile duygulandım sen anlatırkenTatlım çok teşekkür ederim, inşallah sizde biraz olsun rahatlamışsınızdır ve gerçekten mükemmel bir duygu minicik bişey yani anlatamıyorum ay duygulandımGüzel duaların için ayrıca teşekkür ederim inşallah hepimizin bebeği sağlıkla gelsin hayırlı evlat olsun
Teşekkür ederim söylediğin için aklımda olsun bakalım Doğumdan sonra neler olacakSadece idrar yolu enfeksiyonu 1 sene boyunca kapmamasi gerekiyor burada öğretmen arkadaşımızin oğlunun durumu böyleydi bakıcı vb veremediler 1 yıl boyunca sabah babası okula geldi annesi baktı annesi okula geldi babası baktı çok az tuvaletini bile yapsa anında bez değiştirdiler çok şükür şimdi 3 yaşında hiçbir sorunu yok
Nst de üç grafik varArkadaşlar bebeğin hareket edip etmediğini nasıl anlıyorlar ya niye benim ki bununla bilgili en ufak bir yorumda bulunmadı. Benim miniğimde öyle çok hareketli bir bebek değil.
Antibiyotiği anladım da alerji ilacını niye verdi öksürük alerjik durumdan mi kaynaklı sordun muKızlar göğüs hastalıkları doktorundan çıktım şimdi. Kovidden sonra geçmeyen ve gitgide daha da artan öksürğüm için augmentin yazdı artık 35 haftalık olmuşsun bişey olmaz dedi bir inhaler verdi ve bir de zrytec yazdı. Kullanan oldu mu hamilelğinde bunları? Endişe ettim ya
ne gazı ne bezi ne açlığı ağlaması hiç bişeyi yok, karnında naptığı belliArkadaşım vardı diyordu ki içerdeyken ağlamıyordu sessiz sakindisokabilsem tekrar sokacam
Ben onu yazmayı unuttum
Evet canım evdeyim, elimize şu aparattan veriyorlar ya hareket ettikçe bas diye, işte ordan anlıyorlar. Yarın tekrar nstye gircem sabah.Gizem yeni okudum. Nasıl oldun haraketlerini nasıl anlıyorlar ki nst de. Benim ki hiç öyle şeyler söylemiyor. Sancı yok bebek de iyi dedi bu kadar. Şimdi nasılsın? Evde misin
Sivas'ta kır düğünü mantıksız bir şey benceEvettemmuzda kır düğünü vardı akrabanın ben gitmedim abim annem gitti üşümüş olarak geldiler temmuz akşamı bir de
36 derken 35+2 falan mı demek istediZecmel günaydın canımm çok şükür dün gittik sancım çok çıkmadı nst de. Yine alttan muayene ama son kez dedi. 20 25cm arası ölçttü. Bebek 100 gr almış bir haftada ama yine az bence kilosu haftaya göre bilmiyorum daha ne yapıcam. 2150 gr dedi. Su ve kanama olursa gel dedi bir sonra ki görüşme 36.hafta ben karşı çıktım çok uzun dedim ama bilmiyorum.
Ay ben kriz geçiririm heraldeValla hiç umurlarında değil ilk üç ay. Hamileliğim süprizdi kan verip emin olmak istediğimizde bile kana gerek yok test yeterli dedi. Adet günümü sordu. Folık asıte başla sonra mektupla davet gelıcek dedi. Ben üç ay bekleyemedım 3 ayda 5 kılo verdim yemek yıyemedım kanamalarım oldu. Zar zor doktor artık gel dedi. İlk üç ay sağlıksız bebek durmaz zaten yasamıcaktır düşüyordur diye bakmıyorlar. Bakış acıları çok farklı. Oda acile arar diyorlardır nasılsa sorun olunca/ dış gebelik ne bılmıyorum.
Bende seviyorum da işte soğuğuSivas'ta kır düğünü mantıksız bir şey bencetemmuzda ben de arkadaşımın kinasina gitmiştim yarım saat zor durdum disaridaydi kına ama şehir güzel bence ben seviyorum 1.5 senemiz kaldı burada elimde olsa gitmem
Naz
Naz canım grafik elindeyse beni etiketleyerek burdan yada özelden nst ni atar mısın
Değil mi insan surda 2 hafta gitmeyince merak ediyor endişeleniyorAy ben kriz geçiririm heralde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?