2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Hadi inşallah güzel haberler

Allah'ın izniyle korkulacak bir durum değil erkek bebisler de sık oluyor

Açıkçası onu sormadım, hareket dedi sonuçta diye yani her hissettiğinde demek istemiştir muhtemelen. Ayağının nerde olduğunu gösterdi, ordan sürekli ittiriyor zaten
Üstteki ilk çektiğim soldaki 2 büyük olan da 3

Eklentiler

• E08374E8-68B5-48EB-A8ED-970A6798E476.webp
    88 KB · Görüntüleme: 42
Allah'ın izniyle korkulacak bir durum değil erkek bebisler de sık oluyor
S Seray94 evet erkek bebeklerde daha sık oluyormuş benim bebişte de var hafif derece de doktor korkulacak takılacak bir durum değil geçer o dedi bakıyorlar geçmezse başka doktor adını unuttum o takibini yapıyor genelde işedikten sonra geçiyormuş

Bunu anladım da grafikte ne kadar zik zak olmalı yada atıyorum 10 dk içinde şu kadar kalp atışı şu seviyeye çıkmalı diye bişey var mı onu bilmiyorum

Bunu anladım da grafikte ne kadar zik zak olmalı yada atıyorum 10 dk içinde şu kadar kalp atışı şu seviyeye çıkmalı diye bişey var mı onu bilmiyorum
Yok mesela dünkü ilk nstde sürekli 129-139 arası gibi gidiyordu onu istemiyor, ama şöyle de bir şey var uyanık olunca hareket edince daha yukarı çıkıyor. Mesela 130 dan birden 160 cıkıyor hareket edince sonra tekrar iniyor

Bu iyi dedikleri di mi? Şimdi kendiminkine bakıyorum seninkiler daha çok inişli çıkışlı bu doktor beni öldürecek. Olmadı yarın nst ye gideyim tekrar . Sağ ol canım
Hiç endişe etme lütfen, hareketlerini takip et bebeğinin arkadaşların dediği gibi 120-140 arası oluyor sanırım uyku halinde, diğer zamanlar daha yüksek

E dün ki benim öyleydi niye bu adam bişey demedi bana hay Allahım yaa. Nst yi paylaşayım bi bakın arkadaşlar bi anormallik var mı

Eklentiler

• 16989195569078766947525377929979.webp
    38,9 KB · Görüntüleme: 32
Bebeklerin sağlıklı kalp atışı sayısı 140 ortalama eğer bebek uyaniksa artık dış dünyadan gelen sesleri ışığı vb hissettikleri için hareket etmesini bekliyorlar zikzakli bir grafik ama nts için kalp atışınin zikzakli olmasından daha çok 140 in üzerine çıktığı zaman rahim kasilirsa kalp atışınin miktarının ne kadar azaldığını tespit etmek benim kızım da hiçbir zaman çok hareketli bir bebek olmadı sakin kendi halinde o yüzden nts olayı beni çok gerdi ilk başta baktım korkmak gerilmek biri bir şey desin diye beklemek beni daha çok yoruyor ebeden doktorumdan öğrenmeye çalıştım elinde nts kağıdın varsa anladığım kadarıyla sana da anlatmaya calisirim

E dün ki benim öyleydi niye bu adam bişey demedi bana hay Allahım yaa. Nst yi paylaşayım bi bakın arkadaşlar bi anormallik var mı
Gayet iyi canım ilk baş sakin sonra hareket etmiş senin ki, benim ki inat hareket çok az etti çok denecek kadar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…